Statsfinansieret pædofili

Barnebrude hører ikke hjemme i Danmark, og fænomenet skal stoppes straks.

For et par dage siden skrev arabiske aviser, at der i Irak er blevet fremsat et forslag, hvor man vil gøre det lovligt for mænd at indgå ægteskab med piger helt ned til ni års alderen. Det er det tåbeligste lovforslag, jeg nogensinde har set, og jeg synes helt ærligt, at Irak burde skamme sig – ja, det meste af den arabiske verden burde skamme sig. Kunne nogen ikke komme og genkolonialisere det område for pigernes skyld, for kvinders skyld og for alle mindretals skyld?

Barnebrude er ikke noget nyt i den arabiske verden, men fænomenet er blevet væsentligt mere udbredt på grund af de mange og langvarige konflikter i området. I Syrien har det aldrig været normalt at gifte sig med en 14-årig pige, men som følge af borgerkrigen og den armod, den har medført, har nogle familier valgt – mod et mindre beløb – at lade deres mindreårige piger blive gift med velhavende mænd (gerne rige oliesheiker) – ofte som kone nummer to eller tre.

Nogle mænd har med andre ord udnyttet krigens elendighed til at få sig en barnebrud. Det er især familier, som sidder i de flygtningelejre, der er oprettet i Syriens nabolande, det går ud over.

Desværre viser det sig nu, at der er barnebrude blandt nogle af de flygtninge, som er kommet her til landet for at søge asyl. Det bør vi i Danmark på ingen måde acceptere. Det er frustrerende, at meget af det, som jeg og andre demokratisk indstillede muslimer har forsøgt at bekæmpe i den islamiske verden, nu er blevet en del af vores land ad bagvejen. Vi skal på alle måder bekæmpe sådanne middelalderlige elementer her.

I Danmark er den seksuelle lavalder 15 år, og det er ikke lovligt at gifte sig før man er over 18 år. Derfor hører det ingen steder hjemme, at der i landets asylcentre findes piger helt ned til 14 års alderen, der er gift og lever sammen med en voksen mand. Der er et eksempel på en 17-årig pige, som har et barn på 4 år og et på 3 år, og der skal ikke meget hovedregning til at finde ud af, hvor gammel den pige har været, da hun blev gravid første gang. Sådan noget er pædofili og et alvorligt overgreb på disse unge pigers integritet. Derfor nytter det heller ikke at vise forståelse, bare fordi det er en anden kultur. Der er intet at forstå her. For asylansøgere gælder de samme regler som for resten af Danmark, og ting, man ikke accepterer hos danske jævnaldrende, skal vi heller ikke acceptere hos asylansøgere. Det ville være en blåstempling af pædofili. Man kan ikke undskylde eller forklare den typer overgreb – de skal bare stoppes med det samme.

Derfor skal de barnebrude, som sidder ude på vores asylcentre, adskilles fra deres mænd og modtage hjælp. Det er direkte omsorgssvigt af de piger, hvis vi ikke handler straks, og jeg er dybt skuffet over, at man ude på landets asylcentre ikke har reageret på fænomenet for længe siden. Flygtninge, som kommer her, skal vide, at vi ikke giver asyl til folk, der er gift med mindreårige.

Jeg er totalt intolerant, når det kommer til det massive svigt af disse piger, som finder sted lige for øjnene af os, og vi må sætte en grænse. Nu.

31 kommentarer

 1. Morten Storm

  Kære Naser, du har 100% ret i det du skriver og jeg grimmer også når jeg hører jeg høre og læser om det. Jeg boede i mange år i Yemen, der er det en hel normal praksis. Dette har jo noget at gøre med islam, profeten Muhammed giftede sig med lille Aisha da hun kun var 6 år gammel og han 53, så det bliver svært at få muslimerne til at forstå det er forkert med mindre en reform sker selvfølgelig, og det er her vi alle skal bakke dig op. Forsæt kampen ven

 2. Kim Kaos

  Når du skriver at nogen bør genkolonialisere området for at stoppe deres modbydelige pædofile tendenser så kommer jeg til at tænke på den engelske Commander-in-Chief der havde kontrollen i Indien hvor de den gang praktiserede enkebrændninger (Suttee)

  “Be it so. This burning of widows is your custom; prepare the funeral pile. But my nation has also a custom. When men burn women alive we hang them, and confiscate all their property. My carpenters shall therefore erect gibbets on which to hang all concerned when the widow is consumed. Let us all act according to national customs.”

  Her i landet hænger vi godt nok ikke folk – men vi smider pædofile i fængsel og det er den samme vej vi skal når de dukker op med deres barnebrude.

 3. Marianne Andersen

  Et er at mennesker tager deres kultur med sig når de flytter til et andet land og holder fast i den i de første par år, det er normalt, men det som jo er rystende i det her er, at Dansk Røde Kors åbenbart har kendt til det her i årevis, uden at hjælpe de stakkels piger. Man har direkte støttet disse “pædofile” mænd i deres overgreb, ved ikke at gribe ind.

  Og hvad der er endnu mere rystende er, at organisationer som skulle have til formål at hjælpe børn, åbenbart kan opfinde de mest vanvittige undskyldninger, for at legalisere disse overgreb.

  Og hvor er mine medsøstre i Kvindebevægelsen, hvor er feministerne, ja i det hele taget mangler store dele af venstrefløjen i kritikken af det her, tavsheden er larmende, fra dem som ellers er dygtige til at række fingeren op, når noget er forkert. Er vi virklig nået dertil, at der accepteres et moralsæt for os “vikingedanskere” og et andet for nydanskere af en vis religiøs observans?

 4. Philip

  Nu må jeg lige korrigere din viden Mr Khader,for det har været fuldt lovligt her i Danmark de sidste 40 år at gifte sig med en pige eller dreng under 18 år,godt nok med dispensation men alligevel.
  Og her er ordlyden på Borger.DK:
  Samtykke til ægteskab – under 18 år
  Blanketten udfyldes af forældre, indehavere af forældremyndigheden eller værger til samtykke ved indgåelse af ægteskab, når den ene af de to parter, der ønsker at indgå ægteskab, er under 18 år.

  Og det synes jeg ikke der skal ændres på eftersom det for en ung mor gør det lettere hvis forsørgeren går bort,så den unge mor kan arve og lettere overtage en lejlighed som beboes.
  På samme måde kan man jo se på det hvis man ser bort fra det sexuel moralske ved såkaldte barnebrude.
  For det er jo kun sex det handler om i folks bevidsthed,når det handler om unge piger der bor og lever sammen med en mand der er over 18 år eller ældre.
  For hvis de ikke tænkte på sex vil de fleste nok ikke have nogen indvendinger mod at en under 18 år bor sammen med en over 18 år eller ældre.

 5. hans torn

  Netop Morten Storm, var lige ved at skrive det samme. I mange muslimske lande er det normalt at have sex med børn helt ned til 9 år, da det var alderen på Aisha hvor den pædofile profet starte sine overgreb på denne lille pige..

  Vi mangler at muslimerne tager afstand fra profet Muhammed..

 6. Karl Nielsen

  Old news kære Naser ols news:

  Irak 2014:

  “Iraks Justitsminister, Hassan al-Shimari, som står bag lovforslaget, ser helt anderledes på sagen. Han mener, at den eksisterende lov er i strid med sharia, og at den derfor bør ændres.”
  3xw.jyllands-posten.dk/international/asien/ECE6568573/irakisk-lov-abner-for-paedofili/

  Iran 2012:

  The Iranian decision to allow nine-year-old girls the legal opportunity to be married to fully grown men was announced by Mohammad Ali Isfenani, chairman of the Iranian Parliament’s Legal Affairs Committee.
  Isfenani called Iran’s current civil legislation, which sets the minimum legal age of marriage for girls at 13-years-old, “un-Islamic and illegal,” saying, “We must regard nine as being the appropriate age for a girl to have reached puberty and qualified to get married. To do otherwise would be to contradict and challenge Islamic Sharia law.”
  Isenfani’s clarion call for prepubescent marriage comes at the same moment a new report from the Union for the Protection of Children’s Rights (UPCR) found 75 Iranian girls less than 10-years-old were forced to marry in the past two months, part of a sharp rise in the overall number of Iranian child brides under the age of 10.
  3xw.dirassat.wordpress.com/2012/12/08/iranian-child-brides-get-younger-and-more-num/

  Som gode muslimer følger de jo blot muhammeds gode eksempel – muhammed havde drømme om sin yndlings kone, Aisha, da hun var 4-5 år gammel – han giftede sig med hende da hun var 6 år – og han havde sex med hende da hun var 9 – han var da 54.

 7. Marianne Andersen

  Den herre Philip har på sin vis ret i,at der kan gives dispensation, men dispensationen eller Kongebrevet fåes ikke hvis den ene af parterne er under 15, hvilket nogle af pigerne åbenbart må have været/er, hvis de er gravide eller mødre som 14/15årige

 8. Peter P

  Nej nej hov hov …. nu skal vi være tolerante og sympatiske ellers kan verden og Morten Østergård ikke lide os. Man kan jo heller ikke forvente at mennesker der kommer fra lande uden hastighedsgrænser pludselig skal til at overholde 50 km/t i bebygget område.

  Og til ham Døgn-Netto bestyreren på Nørrebro; Det er sgu da et integrationsprojekt der vil noget … Johanne S. Nielsen og Sofie Carsten Nielsen må være STOLTE.

 9. Karl Nielsen

  Det er dejligt at se feminister på banen i denne sag, som den norske socialantropolog Unni Wikan som opfordrer til, at myndighederne accepterer barnebrude som en del af kulturen blandt asylansøgere fra visse lande.
  -Norge må langt hen ad vejen acceptere, at mindreårige flygtningepiger er gift og får børn.

  Den svenske jurist Carina Saf sætter trumf på:

  -Der kan derfor tværtimod være tale om en grov krænkelse af ÆGTEMANDENS rettigheder, hvis han forhindres i at bo sammen med sin kone.

  Som man siger, kvinde er kvinde værst!

 10. Martin

  Jeg er fantastisk forstående overfor problemstillingen. endvidere er jeg også enig i at ægteskabet skal stoppes prompte hvis en asyllandsøger vil ind i Danmark. Der er det vores opgave som land at fortælle omverdenen at sådanne ækelheder, tolerere vi ikke i Danmark. Man skal virkelig som menneske kunne bevare fatningen når sådanne ting rammer en. og jeg mener ikke at vi skal prøve at forbedre tingene for pigerne i deres eget hjemland, selvom at man har mest lyst til at tage derned og hente alle de unge piger. godt nok er sådanne ting forfærdelige, men vi må også huske på at pædofili er heldigvis ulovligt i Danmark. og vi skal være stolte af at vi i det mindste kan se pigernes smerte, og tilbyde dem hjælp hvis de kommer til landet.
  man burde faktisk næste manden adgang, og give pigen asyl samt krisehjælp. i håb om at hun forstår at der er noget galt i at være gift med en tudsegammel pædofil.

 11. t steen

  Peter P har jo ret.
  Kulturbestemte hastigheder!
  Siger din kultur fri hastighed skal det respekteres.
  50 km er kun for vikingedanskere.
  Ligesom pædofili.
  Peter P for president!!

 12. Annalise Christensen

  Barnebrude hører ikke hjemme i Danmark. En sådan mentalitet skal ikke hjælpes frem i vort danske land, men skal bekæmpes. Grundlæggende mener jeg slet ikke, at islam hører hjemme i Danmark. Det er en kvindeundertrykkende ideologi og ikke en dansk måde at leve på. Det er ikke til at begribe, hvordan lands- og lokalpolitikere kan få sig selv til at stemme for moskeer i Danmark. Et knæfald for en totalitær mentalitet, der burde kunne tælles sammen med fascistiske partier vendte mod demokratiet.

  Barnebrude i Danmark kan afgjort ikke accepteres. Vi vil ikke se noget sådant foregå, NEJ.
  Der savnes udmeldinger desangående fra danske kvindeorganisationer. Som sædvanlig i sådanne sager er de larmende tavse!

 13. Philip

  Den frue Marianne
  Det er jo logik for burhøns at der ikke kan indgåes ægteskab under 15 år eftersom
  den sexuelle lavalder her i DK som bekendt er 15 år.
  Og et sexuelt forhold må ikke ske under 18 år hvis den unge er i et afhængighedsforhold
  med den der er over 18 år feks lærer mv også kaldet lærerparagrafen.
  Hvorved det jo altså også er strafbart hvis 2 på 14 år har sex med hinanden eftersom de begge
  jo overtræder loven.
  At unge under 15 år så er ligeglade eller uvidende om loven er så noget helt andet
  men uvidenhed om en lov gør det ikke straffrit,til gengæld er alt der ikke er nedfældet i en
  lov fuldt lovligt.
  Men som før skrevet handler det jo kun om sex i og med at ægteskabet ikke er fuldbyrdet
  hvis den ene part ikke vil have sex og som kan og bliver brugt som skilsmisse grund og årsag
  i en del sager.
  Selvom det jo ikke forhindrer folk i at gifte sig uden at have sex i fælles forståelse.

  I og med der er så mange forskellige love fra land til land og stat til stat i feks USA
  med hensyn til den sexuelle lavalder kan mange jo løbe ind i problemer hvis de som
  par flytter til et land med andre love end der hvor de kommer fra.
  Hvorved man jo så må overholde de respektive landes love hvis man har tænkt sig at
  bosætte sig.
  Og så eller som i DK søge om dispensation hvor det er muligt indenfor lovens rammer.
  Men de danske myndigheder vil nok ikke blande sig i andres ægteskabelige forhold og andre
  landes love hvis par hvor den ene var eller er under grænsen for hvad der er lovligt i DK bare
  er på gennemrejse,ferie eller i det hele taget kun skulle være i DK i en kort periode.

 14. Michael Grant

  Det viser ufattelige afstumpede holdninger fra mellem-østen og gulf området.

 15. John Smith

  Det utrolige er nu at lavko har været klar over hele tiden, at blandt de mange barnebrude i asyllejrene sover piger ned til 14 år sammen med deres mand.Hvorfor har det taget den uduelige indvandrervenlige regering så lang tid at få rettet op på det?
  Egentlig talt burde det slet ikke være lovligt for flygtninge at have sex, da de kunne få et et barn og derfor aldrig udsendes af DK bagefter…Mænd og kvinder må adskilles ved ankomsten..

 16. Jakob

  Arhh samfundet kommer jo til kort, når man tror at Danmark med den berøringsangste-adfærd vi har fået stablet på benene i disse år, har nosserne til at diktere overfor muslimer, omkring noget så essentielt som barnebrude og noget som profeteten jo var ganske specifik omkring, ved eget eksempel.

  herved siger man jo også at Muhaammed var pædofil, da han involverede sig med et barn og efterfølgende giftede sig med et barn i en alder af +50. (om hun var 6 år eller 9 år, er der delte meninger om) men der er jo en større årsag til at man har accepteret dette dilemma

  Røde kors har jo taget stilling, og den forrige regering gjorde jo ligeså, og det har været praksis igennem en del år efterhånden på de bonede gulve..

  svaret fra den forrige regering & røde kors er jo at asylcentrene skal kigge den anden vej, når et lille barn har seksuel omgang med sin voksne mand og man kun stiller værelse & seng til rådighed og det netop er på den måde man viser hensyn og forståelse overfor andre kulturer, og man skal for alt i verden ikke risikere at nogle fra de varme lande får ondt i røven.. -ellers så risikerede man jo at de arabiske medier, ville rundkaste overskrifter som “Danmark kalder profeten og hans efterkomme for pædofile” nahh’ det ville man jo ikke risikere, så jo Danmark har skam taget stilling, og de danske skatteyder (deriblanbdt jeg selv) betaler ligefrem værelser og bekostning for at det kan ske på dansk grund..

  Danmark er under radikal forandring, og før vi kommer igennem det’ jo bedre..det må jo efterhånden stå klart for selv den mest fatsvage at kampen for et Danmark som vi kender det, står overfor en radikal-forandring af religiøse-dimensioner, og der er jo bred opbakning til den forandring hele vejen rundt..

  Ikke mindst Løkke & DF, hvor det jo ikke er mange dage siden, at de var ude og bane vejen for yderligere 100.000 over de kommende år, og med de 100k som allerede er kommet de seneste år, under S&R, alene i 2014 var det 35 til 40k på et år kva asyl+familie og vi har jo kørt med abnormale tal igennem flere år..

  og bare her i 10erne, vil det være flere hundrede tusind, som Danmark giver asyl & familiesammenføring, og jo værd at notere sig, at det er befolkningsgrupper som er notorisk kendt for at være ekstrem religiøs-kulret, som Danmark jo også fik at føle under Muhammedkrisen, hvor Damaskus, Syriens hovedstand var hele arnestedet for vanviddet mod Danmark og syrier i hundredtusindvis gik beserk mod Danmark med død & ødelæggelse til følge, og var jo før krigen 06/07..(faktum er jo ‘ de kommer ikke meget mere hårdhudet inden for Islam end denne skare) og kan jo ikke komme som en overraskelse, når man igennem utallige år, ligger og stor-importere fra alverdens religiøse-brændpunkter.

  200.000 på under et årti, er godt nok en del, og svare til at USA skulle tage 10 til 12 mio. stærkt religiøs kulret individer på få år, hvad de selvfølgelig aldrig ville gøre, da det ville underminere samfundet som man kender det, og den danske velfærdsstruktur er nu engang mere følsom end den amerikanske.

  Danmark ligger som vi har redt, og hvis vi virkelig er så vattede at vi ikke engang tør at stå på mål for sund fornuft, er det jo naturens orden & evolutionen i en nøddeskal, at det svage dør. (lige fra de største objekter i rummet til de mindste forhold inden for kvantefysikken).

  -religiøs-kulret mennesker er ikke en dans på roser og slet ikke i et vantrosk & kuffar-agtigt-samfund, hvor deres ideologi er i krig med nærmest samtlige forhold når det kommer til livs-syn & værdier.

  Det som ærgre, er at det ikke er befolkningen som diktere og kuldsejler landet, men nogle politiker som i høj grad er styret af udenlandske muligheder, som vi så med både Vestager & Thorning, som om nogle har været foregangsmand for den danske kurs af at underminere landet og besværliggøre enhver grad af integration med disse ekstreme summer..og ingen kan vel være i tvivl om at det bestemt ikke var Danmark og danskernes interesser de havde for øje, men alene deres egne’ iforsøget på at gøre sig til overfor udenlandske individer og hvad de satsede på var deres kommende arbejdsgiver..

  jo nærmest tragikomisk at de begge nu er smuttet med deres nærmeste, og flyttet til udlandet, Vestager rigmandskvarter i Bruxelles & Thorning rigmandskvarter i London’ så de ikke selv skal leve i disse religiøse-ghettoer som deres egoistiske/kyniske-handlinger medfører, som os andre…

 17. Lotte

  Skal vi ikke blot forholde os til at I Danmark er det forbudt!! og så er den faktisk ikke længere for mig. Når det er forbudt i Danmark bør det heller ikke foregå på Dansk jord. Logik for høns.. Jeg vil igen forslå at kriminelle og folk på tålt ophold, meget gerne for mig må forlade Danmark, ellers vil jeg foreslå at vi sender dem til en NordØst grønlands ny teltby giver dem en fiskestang og et telt – så får de valget – enten opfører i jer ordenligt, forlader Danmark hvis ikke og vil I ikke det frivilligt så kan vi tilbyde jer et opholdssted hvor I kan bruge jeres tid på at forsørge jer selv. Jeg er så træt af at vi betaler for alt muligt – vi ikke burde.. Kriminelle, lovbrydere og da specielt dem på tålt ophold… Så ingen barnebrude i vores asylcentre…

 18. Naller

  Philip har helt ret. Det er hyklerisk at beklage sig, når det er personer som er gamle nok til at få kongebrev i Danmark. Naturligvis er det ikke ok når det er en, som er under 15 år. Men fortæl mig hvordan det er en hjælp at gøre en 17 årig mor til enlig mor. Måske man bare kunne tage en samtale med kvinderne og spørge om de hellere ville fjernes fra deres mænd?

  Nu laver jeg måske i et andet univers, men jeg mener at have hørt historier om, at der også er danske piger på 16-17 år, som har kærester på 22-23 år, helt uden at nogen tvinger dem til det. Lad os nu slå koldt vand i blodet og lige overveje, hvordan vi selv gør inden vi kalder alle udlændinge for pædofile.

  “genkolonialisere det område for pigernes skyld” OMG, hvor tåbelig kan man være? Giv venligst et eksempel på en koloni, der ikke blev jordet.

 19. Frank Hemmingsen

  Kære Naser
  Jeg håber du læser denne mail. Du har fuldstændigt ret for såvidt angår barnebrude, piger under 15. Det er bare ikke det der er tilfældet med de i pressen nævnte piger og som Inger Støjberg med vanlig uelegance hidser sig op over. Her er der hvad majoriteten angår tale om 16-17 årige, med kærester eller mænd som er 19-20 og det er vel knap så uspiseligt. Tag ikke mine ord for det men spørg dem med daglig gang i flygtninge lejre.

 20. ib mikael jensen

  DU HAR SÅ EVIGT RET NASAR KHADER

 21. Frank

  De svin skal pilles ud af asylcentrene, tvinges på knæ og henrettes på stedet med nakkeskud. Fy for helvede at vi lægger jord til sådan noget svineri. Nu må nok snart være nok, Danskerne må tage affære og tage magten i vores eget land, vi kan simpelthen ikke lade politikerne sælge ud på alle hylder – alle normsæt som vi har opbygget gennem hundredvis af år, er jo under afvikling.

 22. Jakob R

  HELT ENIG!!!! SÅ GØR DOG NOGET, KÆRE POLITIKERE. men nææææ nej, her går intet hurtig, for det eneste i er udlærte i, er at kværulere, blogge og filosofere, og oprette langsomt arbejdende udvalg, altimens sådanne uhyrligheder pågår uden at der er handling, for politiet kommer jo gerne hvis vi som danskere udøver selvtægt, mens indvandrebander jævnligt tømmer Netto butikker for rullende kameraer, uden at politiet fortager sig noget for det kommer i avisen, og en minister er indblandet. VOR HERRE TIL HEST for et sølle velfærdssamfund vi er blevet i løbet af de sidst 15-20 år!!!!!!!!!!

 23. L.P.

  Man kan da kun være helt enig i det, Khader skriver her.
  Inger Støjberg var meget kontant for nylig, da “nyheden” kom ud, vedr. barnebrudene i DK,-og proklamerede, at det ville hun ikke finde sig i, og at der nu skulle gøres noget ved det.
  MEN…MEN,- det er jo som så meget andet af det forrykte, der foregår i dette land, både hvad vore politikere, asylansøgere, samt systemet angår: Der er uendelig langt fra ord til handlinger, ja vejen er helt udvisket,- det er to forskellige ting, og de handlinger, der skulle/burde have fundet sted, forsvinder i et hav af tumpede love, regler og bureaukrati, og sikkert andre luskede dagsordener, vi -pøbelen, ikke kender til, eller ikke må kende til!
  FØJ, hvor kan man foragte hele det mørke “show”, der foregår overalt nu,- én stor løgneforestilling!

 24. søren

  Hjemsend straks gommen.

 25. Marianne Andersen

  Den herre Phillip!
  Asylcentrene ligger på dansk jord og hér gælder dansk lov og lige så vel som dansk lov heller ikke anerkender f.eks, kannibalisme, suttee (hustrubrænding), polygami, omskærelse af pigebørn o.s.v, lige så lidt anerkender dansk lov, at unge piger under 15 er i et ægteskab. Længere er den bare ikke.

  Og dén med at de unge piger skulle have gjort det frivilligt? Tja, hvor megen frihed tror du piger har til at vælge deres ægtefælle i de fleste muslimske lande? Selv herhjemme er det som oftest et anliggende for de to parters familier i det muslimske miljø. Og at de så endda skulle vælge mænd der tit er mere end dobbelt så gamle som dem selv? Hvor mange danske teenage-piger vælger mænd på deres fars eller bedstefars alder som kærester, piger som modsat majoriteten af pigerne i det muslimske miljø, faktisk HAR muligheden for at vælge selv og vælge frit?

  Der kan faktisk ikke findes nogen undskyldninger for at se gemmen fingre med det her og bare bortforklare det med kulturel forskellighed, hvis vi stadigvæk vil leve i et samfund hvor alle love gælder for alle, med mindre at vi legalisere sex mellem børn under 15 og så voksne for ALLE, ikke bare asylansøgerne og så langt ud håber jeg ikke vi kommer, tvært imod, at forsøge at bortforklare eller undskylde dét her, er at svigte disse teenager-piger stort.

 26. Mik

  Jeg tror vi skal passe på med at misbruge termen pædofili. I mine øjne er det ikke pædofili, hvis pigen er kønsmoden. Der er gået inflation i at bruge ordet pædofil om alting.

  Når dette er sagt, er jeg dog enig i budskabet. Den seksuelle lavalder er 15 i Danmark og den bør selvfølgelig gælde for alle, ellers er de diskriminerende. Men sex med en 14 årig er bare ikke nødvnedigvis pædofili i egentlig forstand, men ulovligt er det selvfølgelig stadig. Det er blot den lemfældige omgang og brug med ordet pædofili jeg brokker mig lidt over.

 27. Peer Hansen

  LOV FØLGE ELLER LAND FLY !!!!! Det lærte jeg som barn for over 50 år siden og det inder jeg stadig bør gælde!

 28. Tove Hansen

  Helt enig Naser.

  DE SKAL IKKE HAVE ASYL, MEN UDVISES VED ANKOMSTEN. Det er et ekstremt vigtigt signal at sende.

  Tak for dit store og gode arbejde med afdækningen af Islams mange uhyrligheder, og med din solidaritet med danske værdier, holdninger, og moral.

 29. Min mening

  Helt enig Naser.

  De bør IKKE få asyl.

 30. John Smith

  Mik
  13. februar 2016
  “Jeg tror vi skal passe på med at misbruge termen pædofili. I mine øjne er det ikke pædofili, hvis pigen er kønsmoden. Der er gået inflation i at bruge ordet pædofil om alting.”…

  Enig..Pædofil kunne dog sidestilles med ordet DF alternativt, og som udvide sprogbrug?

 31. Louise

  Jeg bliver så træt af den firkantede måde alting bliver fremstillet på!! Ordet “barnebrude” kalder nogle billeder frem for os alle, som bestemt ikke hører hjemme nogen steder. men når det er sagt, så er verden BESTEMT ikke så firkantet i alle de tilfælde som bliver omfattet af denne nye lov. Der kan eksempelvis også være tale om en 23 årig ung mand og hans 17 årige kæreste (som faktisk fylder 18 om mindre end 3 måneder…..). Det par skiller sig ikke væsentligt ud fra mange kærestepar i det danske samfund. der var i hvert fald ikke nogen der omtalte min lillebrors 16 årige kæreste som en “barnebrud”, da han som 20 årig præsenterede hende for os. Tidligere er sager om ægtefæller mellem 15 og 18 år blevet vurderet individuelt, men med den nye lov, forsvinder denne individuelle mulighed for vurdering. For mig at se er det ikke kun firkantet og sort/hvid. det er direkte imod det åbne og frie forhold til kæresteri, som vi ellers påkalder os her i den vestlige verden. Og desuden- hvad er problemet med at de er gift, før de fylder 18? I langt de fleste tilfælde er parrene “kun” religiøst gift, hvilket vi ikke tillægger nogen juridisk værdi her i landet overhovedet. Jeg ville oprigtigt ønske at debatten om asylansøgere kunne finde tilbage på et spor, hvor man med faglige og saglige argumenter,i samarbejde med relevante samarbejdspartnere som Red Barnet, kunne føre en debat og dermed også en poltik, der baserede sig på fornuft og realitet-og ikke lod sig diktere af diskursskabende begreber som “barnebrude”

Kommentarer er lukket.