Nu er konflikten rykket tættere på

Kommentar: Konflikten mellem shia- og sunnimuslimer er eskaleret i Mellemøsten, og det kan mærkes i Danmark.

Mellemøsten er vores baghave. Der sker uoverskueligt mange ting, og flere og flere er i Danmark af den holdning, at vi hverken gider høre mere eller orker at forholde os til det.

Nogle tænker måske, at de i Mellemøsten selv må ligge og rode med deres problemer, men om vi vil det eller ej, så har det, der sker dernede, effekt på vores hverdag. Det kan vise sig i form af flygtningestrømme, terror, stigende oliepriser, men også i form af interne gnidninger mellem herboende arabere. Efter at det shia-muslimske Iran beordrede det shia-muslimske Hizbollah i Libanon til at gå ind i krigen i Syrien på den shia-muslimske Assads side med våbenhjælp via blandt andet den shia-muslimsk-dominerede irakiske regering, har sunni-muslimerne samlet sig. Den shia-muslimske alliance har nemlig provokeret flere sunni-muslimske lande med Saudi- Arabien og Egypten i spidsen til at indgå en alliance.

De shia- og sunni-muslimske fronter er med andre ord trukket skarpt op, og der flyder meget blod i Mellemøsten. Man er begyndt at tale om en 30-års krig mellem shia- og sunni-muslimer.

Denne shia- og sunni-konflikt kan også mærkes i Danmark. Fra mine kilder i det muslimske miljø hører jeg, at konflikten er ved at vise sig blandt danske muslimer på flere planer. En lærer fortalte mig for eksempel, at muslimske børn i skolerne spørger hinanden, om de er shia- eller sunni-muslimer. Hvis de ikke tilhører samme gren af islam, vil de ikke lege sammen.

Selvom det tilhører småtingsafdelingen, mener jeg, at det er tankevækkende. Jeg har ligeledes hørt, at nogle shia-muslimer ikke vil handle i sunni-forretninger – og omvendt. Men det mest bekymrende er nok, at bandemiljøet på Nørrebro i København også er ved at dele sig op i shia og sunni.

Rygter siger, at der er opstået et sunni-muslimsk tæskehold, som er ude efter shia-muslimer – og omvendt. Det er de, fordi nogle shia-muslimer er Assad-venlige i modsætning til sunni-muslimerne, som er Assad-fjendtlige.

I begyndelsen af denne uge blev den 19-årige Hamza Samsam dræbt af knivstik på Nørrebro. Selvom der ikke foreligger dokumentation for det, hævdes det, at han blev slået ihjel af en Assad- og Hizbollah-venlig bandegruppe, fordi han efter sigende har været i Syrien. Hamza Samsams storbror har med sikkerhed været i Syrien og kæmpet mod Assad. Jeg håber virkelig ikke, det er rigtigt, at Hamza Samsam blev dræbt som led i en shia/sunni-konflikt, for det ville være katastrofalt, hvis den konflikt virkelig kom her til landet.

I Danmark har de forskellige religiøse etniske grupper netop vist, at man, selvom man kommer fra krig, godt kan leve i fred og fordragelighed sammen. Og det håber jeg, at man holder fast i. Spørgsmålet er, om bandegrupperne vil lade fornuften sejre, eller om de vil få den dårlige stemning mellem shia og sunni-muslimer til at eskalere.

Jeg må understrege, at konflikterne mellem shia- og sunni-muslimer i Danmark ikke er noget generelt problem, men konturerne er der. Noget tyder på, at situationen kan udvikle sig til det værre, og myndighederne skal derfor være opmærksomme. Man må appellere til fornuften i begge lejre og hele tiden italesætte problemet. Kun sådan kan man forhindre konflikten i at blusse op i Danmark.

33 kommentarer

 1. Elise

  Desværre har flere af vore politikere endnu ikke opfattet, hvor alvorlig situationen er i Danmark, og det er i sig selv alarmerende. Vi skal åbenbart finde os i, at de har mere travlt med at rage til sig og konstruere løgne på løgne end at forholde sig til de åbenlyse trusler, som allerede er en stor del af mange danskeres hverdag eller godt på vej til at blive det. De kan da ikke være uvidende om, hvad der sker i fx. Sverige, England og Frankrig. Her får man ind imellem det indtryk, at man har mistet grebet om følgevirkningerne af den uansvarlige udlændingepolitik, de har ansvaret for i disse lande. Hvorfor tager vi ikke ved lære af disse landes problemer, Helle Thorning-Schmidt og Morten Østergaard m. fl.?

 2. Karl Nielsen

  Khaled Mustapha:
  “Jeg er selv vokset op i Libanon. Vi var hele tiden ude på gaden, og jeg var altid oppe at slås. Vi var i krig mod nabogaderne og kom altid blødende hjem. Det var helt normalt – sådan var det bare at være dreng i Libanon.”

  3xw.politiken.dk/debat/ECE2671106/vi-har-skabt-et-parallelsamfund-af-unge-maend-der-hader-danmark/

  “Den islamiske verden er blevet en mangfoldig del af vores hverdag med spændende butikker og smilende folk – uden denne påvirkning ville Danmark være farveløs.”
  Jytte Hilden – Socialdemokratiet.

 3. Erik

  Så må Danmark stoppe med opholdstilladelse og statsborgerskab til muslimer(shia og sunni) pga. landets sikkerhed. Selv tålt ophold må der lukkes af for. Der er ingen grund til import af flere konflikter til Danmark, da vi har mange uløst konflikter i forvejen i landet. Især når shia/sunni konflikten berør børns lege, vil løsning på konflikten være lang væk og meget svær at løse for menneskerne her.

 4. Eivind Holm

  Mon ikke det er Jytte Hilden der er farveløs, indvendig og udvendig?
  Hun forstår tilsyneladende ikke teksten i indlægget fra Khaled Mustapha.
  Er det sådan hun ønsker dagliglivet i Danmark?
  Eivind Holm

 5. hasse

  Khader:
  “Kommentar: Konflikten mellem shia- og sunnimuslimer er eskaleret i Mellemøsten, og det kan mærkes i Danmark.”

  Naser Khader nævner en masse rygter og formodninger, han har hørt fra mange forskellige kilder.

  Hvordan kan han få det til “…og det kan mærkes i Danmark”?

 6. Niels Olsen

  Hvordan kan gale udemokratiske mennesker fra f.eks. Hizb-ut-Tahrir som ønsker sharia herhjemme få opholdstilladelse? Og hvordan kan mordere og terrorister på såkaldt “tålt ophold” få lov til at gå frit omkring i Danmark??
  Jeg er træt af alle disse forrædere fra De Radigale og venstrefløjen som er ved at omdanne lille Danmark til et islamisk “paradis”! Kan man pege på nogle muslimske lande hvor der hersker fred, demokrati, ytringsfrihed og hvor kvinderne har rettigheder?
  Hvornår stopper galskaben? De Radigale og den røde løftebrudsregering er sammen med kommunisterne fra revolutionspartiet Enhedslisten ved at ødelægge vores demokrati og sammenhængskraft i deres stræben efter et multietnisk samfund! Meld os nu ud af disse utidssvarende konventioner som er ved at ødelægge vores lille land!
  Og nu læser vi at mange terrorister er med om bord på alle disse flygtningeskibe som søger til Europa. Iflg. FN’s demografiske prognoser vil Afrikas befolkning være fordoblet om 40 år og vi ved nok hvor alle disse mennesker søger hen! Stakkels Europa og Danmark – og stakkels efterkommere!

 7. I.Hansen

  og vær obs på at begge sider ønsker sharia-love og levevis når/ hvis de vinder…..så same shit……svært at holde med nogen, ikke?

  som Khaled Mustapha skriver, så er der alm. levekultur – og alm. levekultur…..hvad der er normalt det ene sted er ikke normalt et andet sted……………og derfor er vigtigt at lave KLAR og utvetydig forventningssamtale (incl. konsekvenser) ved indrejse…..ellers inviterer vi (og hele vesten med den berømte”vend den anden kind til” . eller tjen penge på det) alverdens konflikter indenfor………det er der nu evidens for allerede er sket……….wake up, før konflikterne bliver helt uoprettelige.

  Revider div. resolutioner som er formuleret i en ikke sammenlignelig tid, med ikke sammenlignelige problematikker.

 8. Henrik Petersen

  Kære Khader.
  Så sympatisk du end er, finder jeg mislimers (fejltast tilsigtet) indbyrdes konflikter inderligt ligegyldige, så længe de blot udlever deres fantasifostre i muhamedanistan.
  Jeg kommer ikke til at savne dem.

  Mislimske flygtninge skal vendes på havet og i lufthavnen; hjem og slå hinanden ihjel, jeres spidskompetence.

  Terror kan vi afværge, olien kan vi undvære (arabere er som hovedregel for ubegavede til at kunne udvinde olien, derfor de vestlige olieselskaber dernede), og så må vi tage hårdere fat med hjemsendelse af umulige muslimer.

  Skulle de forskellige afarter af mislimer slå hinanden ihjel, græder jeg tørre tårer.

  Mislimer egner sig ganske simpelt ikke til vestlig levevis og bør blive i deres elskede uduelige sandørkener. Der kan de gøre, som de lyster.

 9. Radhi

  Kære Danmark!

  Hvis ikke allerede er klar over det, så er Islam danmarks anden største religion.

  Hvis sådan en konflikt, som Khader præsentere i sin skriftlige “bidrag” nogen sinde skulle holde stik
  ville man, have oplevet langt flere historier i de danske medier.

  Hvis han (Khader) havde ret, vil en massakre havde fundet sted. Hver dag, krydser tusinder af muslier hinanden på de danske gader og stræder.

  Khader puster ikke til nogen ild, Khader samler grene for at tænde ilden!

 10. Hun Sen

  Muslim’s in Cambodia do not affect others and I think it worth a moment to think about, if letting somebody do what they like as long as the don’t affects others ability to do the same perhaps is no longer the best option, radial religion regardless of which one, looks to be taking root, perhaps understand why this happen and what draws persons into becoming militant Jews and Muslim’s might also help us understand the tools needed, right now the confused mostly Muslims gangs in Denmark , looks benefit from fact that say and think they Muslim’s but in fact the have no idea, parents are not around and so are any others that might guide them, all but a few radical mullahs, who like any other seller of religion thinking only for them self

 11. I.Hansen

  Radhi…. skulle Kahder samle grene til et bål???….nej, han fortæller os, at han ved at andre gør det, og at vi skal stoppe det!!!

 12. Kjeld

  For mig og sikkert mange andre danskere. Er det helt ufatteligt, man stadig kan skændes og hade hinanden over en person der blev dræbt for mere end 1000 år siden og om hvem der har retten til at forkynde religionen. Helt ærligt, hvis man ikke er nået længere i godt 1000 år’s evolution tyder det rigtig skidt for fremtiden. Desværre ligger det jo ikke til folk fra den del af verden at løse problemerne intellektuelt, da befolkningerne der så kun kan deltage i et meget begrænset omfang.
  Men at folk der påstår de er flygtet væk derfra for at få et bedre liv, er så fuldstændig hamrende fattesvage de slæber det med til et nyt sted er da snart værre. Man kan jo kun formode det skyldes det store flertal har andre motiver for at flygte til danmark end at de er forfulgt af styret i de lande, ellers ville de vel næppe bibeholde de væremåder og gennerelle opførselsmønstre der herskede der.
  Mange er sikkert kommet hertil for at komme væk fra grimme ting i deres hjemlande. Men mit spørgsmål til dem vil være. Hvorfor tror du det hjælper noget at flygte hertil, hvis du slæber dit had og dårlige system med hertil?

 13. Jørgen

  Det vi ser her er et af produkterne som denne regering har skabt med sin KAGEKONEPOLITIK.
  Det er uhyre vigtigt, at vi får stoppet dette her i opløbet. Man bør simpelthen prompte stramme op med straf eller udvisning når sådanne konflikter springer op. Vi vil ikke finde os i at krigen i Mellemøsten flytter hertil. Vi må ligeledes begrænse tilgange til Danmark fra de berørte områder; med mindre vi da vil fortsætte med at gøre os selv bjørnetjenester som KAGEKONEREGERINGEN allerede har skabt her..

 14. Philip

  Ja endnu et bevis på at religion ikke skaber andet end krig og splid i verden
  som det har gjort lige fra tidernes mogen,og vil til evig tid.

 15. I.Hansen

  Keld – et logisk spørgsmål du stiller……og en forståelig undren.

 16. Mia Thomsen

  EU politikerne har ført befolkningerne bag lyset og smadret vores Fred og kultur ved import af barbarer og analfabeter i klude. Riv også moskeerne ned i Danmark. Det er udansk.

 17. Per

  Radhi, at islam er danmarks anden største problem er jo bare endnu en god grund til at ændre på indvandringen fra muslimske lande i en fart. En så modbydelig og menneskefjendsk religion burde være danmarks absolut mindste religion!

 18. Heinz

  Kan som spirituelt menneske der stadig tror på Gud , men savner kærligheden , uden teologi og som frafalden kristen og Muslim , kun give dig ret i der skræmmende perspektiv .

  Den fanatisme pga teologi er som de hade speakere kysser profetens skæg i røven af fjerde division og glemmer at tale sammen om det positive de har tilfælles i islam og kun dyrker had og krig .

 19. L.P.

  Afsporede, faktaresistente, penge/magtgriske politikere incl. deres lakajer, som ovenikøbet lader sig styre af EU og dens direktiver, og kun ønsker at styre befolkningen i én retning: Nemlig den vej, deres indre dæmoner dikterer dem, og som de også selv ønsker at gå i deres selvbedrag og begær, er den allerværste gift for et lands borgere,- og det kan vi danskere vist kun nikke genkendende til,- i hvert fald den del, der evner at SE det, og ikke er blevet så indoktrinerede og ensrettede af systemet, som resten!
  Havde vi haft gode, fornuftige politikere, der kunne skelne, og tænke normalt, havde vi ikke de problemer med den store indvandring nu.

 20. The Watcher

  Takeover Panel raps Rothschild for mishandling BT share deal – http://www.ft.com/intl/cms/s/0/2bcb1946-bb07-11db-bbf3-0000779e2340.html – Din arbejdegiver ejes af – S.O.S – Synagogue of Satan -;)

 21. Charlotte

  ked af at sige det men det lyder som en børnehave. Både nogen muslimers handling men også debatten generelt. Hvis det går for vildt til i en børnehave må der grænser. Dem der udsteder dem har ofte læst psykologi eller anden intellektuel faglighed. Jeg elsker alle mennesker uanset nationalitet HVIS jeg kan beholde min egen integritet.Jeg er bange for at mange flygtninge her i Danmark kun reagerer som de plejer i Mellemøsten fordi de KAN . Der skal åbenbart grænser som til et lille barn. Og der må vi have tillid til vores politikere som er dem der udsteder dem. Men de må altså se at komme igang.

 22. I.Hansen

  Charlotte – du har ret i dit billede (der kan laves mange billeder, men pointer er den samme)………..det handler psykologisk om grupper og ny tilkommere til disse.

  Disse grupper kan som dit eksempel, være en børneinstitution……der MÅ herske en vis ro og sameksistens med accept af givne normer og regler….ellers er der anarki i løbet nul kommer 5 – til skade for hele institutionens funktion og (alle)børnenes udvikling/ tryghed/ osv………..og ud af regler, tydelige normer, forudsigelighed, dannes SOCIALE KOMPENSER og social FORSTÅELSE………
  ALLE (uanset alder og baggrund) lærer ved at “sende en bold” afsted og se hvor/ hvordan og i hvilken form den kommer tilbage….så har man noget at forholde sig til- at lære af…..helt simpelt………

  At bruge børneinst. som billede er ok, for “børn” kan oversættes til at være “NY” i noget….og de fleste flygtninge/ indvandrere er NYE i vestens samfund/ kultur/ værdier osv……….derfor skal de guides som sådan.

  Disse grupper kunne også være en arbejdsplads…..der er forskel på, om en ny medarbejder kommer med bidragende udvikling som macher virksomhedens produkt, image, økonomi, samarbejde osv….og så om en ny medarbejder kommer og KRæver forandringer, nedgør eksisterende medarbejderne,modarbejder virksomhedens værdier og arbejdsgange og produktivitet, forstyrrer det psykiske arbejdsmiljø, osv…………..dér ved vi, at en fyring vil følge hurtigt efter…………….men helt ærligt -hvad havde medarbejderen også forestillet sig?….:)……….MEN det er præcis det der sker i samfundet.- men der er ingen “fyringer” som følge…ikke engang hvis medarbejderen stjæler af kassen.

  Samme billede kan laves med over ens private hjem……VI har også regler for hvordan man skal opføre sig i familien….regler for en sameksistens….ellers bliver de ikke inviteret igen.

  Grupper kendetegnes ved: – relationer – forudsigelighed – et vist sammenhold – interesseområder – genkendelighed, normfællesskabs- genkendelighed, overordnet værdiforståelse

  En virksomhed ville aldrig acceptere en sådan forstyrrelse af sin arbejdsplads (deres land)…….man kan sagtens have omsorg for medarbejdere med problemer, MEN alt har en grænse – skaber medarbejderen for store rystelser i virksomhedens balance og (psykisk, økonomisk, funktionsmæssigt) eller/ og hvis medarbejderen ikke selv “arbejder med” så er det byby meget hurtigt……….

  det er ren psykologi….det handler om grupper og forstyrrelse/ rystelse/ balance….hvor meget kan den tåle????

  Der er sendt masser af prøvebolde afsted fra dvs muslimske fraktioner…..og DK/ vesten reagerer ikke med tydelighed!!!…….og konflikterne bliver tydeligere og tydeligere…..mens vi vender den anden kind til og lader som om vi ikke har set bolden…til skade for alle involverede og grupperinger og helheder.

 23. Philip

  Islam er heldigvis i meget stort mindretal set ud fra nedenstående tal:

  Religion Procent
  Folkekirken (evangelsk-luthersk 78,4
  Islam 4,2
  Romersk-katolsk kirke 0,7
  Jehovas vidner 0,3
  Pinsekirke 0,1
  Baptister 0,1
  Mormoner 0,1
  Buddhisme 0,1
  Jødedom 0,1

  Det vil sige at der “kun” er 225 089 der tror på og dyrker Izlam ud af en befolkning
  på ca 5.627.235.
  Hvorved det burde stå klart for ethvert logisk fornuftigt individ at der ikke er nogen
  grund til at lefle og logre hver gang en eller anden Izlam person af den ene eller
  anden art kræver dit og dat.
  Hvilket burde få alarm klokkerne til at ringe for selv de mest politisk korrekte
  politikere når det bevisligt er muzlimer der er dem der laver og giver mest
  ballade,bekriger,råber højest og ikke er andet end kævl og ufred her i landet.

 24. ibbermann

  Islam er ondskabens religion, en evig fordømmelse af anderledes tænkende, og muslimerne er de tanketomme slagtekvæg der stiller op til interne konflikter og krige.
  Hvordan kan man forsvare dårskaben i at bekæmpe personer af samme religiøse opfattelse, dog med en nuanceforskel mellem suni og shia? Vil vi nogensinde se Brøndby tilhængere slås med andre Brøndby tilhængere, eller er selv fodboldtilhængerne længere fremme i udviklingen, end Allahs sønner?
  Fristes man til at glæde sig over muslimernes tåbeligheder? Ja f.a.n.d.m.e. gør man så. Lad dem udrydde hinanden i deres blodrus, men det skal ske i deres hjemlande og ikke her hvor vi hellere vil have lov til at færdes i fred og ro.
  Det parti der kan formidle den tanke og gennemføre den nødvendige politik, får min stemme til det kommende valg.

 25. Christian Haugaard

  Der findes 2 rædsomme ideologier: Islam og socialisme De deler det meste af vejen fuldstændigt det samme menneskeforagtende, antidemokratiske, frihedshadende, fattigdomsskabende, totalitære og imperialistiske menneskesyn, hvor alle andre skal myrdes og smadres på plads og tvinges til underkastelse. Forskellene er mindre tekniske detaljer i den konkrete udførelse.

 26. Margrethe

  Islam er ikke en religion. Islam er en totalitær, politisk ideologi, ligesom nazismen. Den største forskel mellem islam og nazismen er, at islam er tilsat lidt religion, men det er 80 procent en politisk ideologi. Målet er fuldstændig det samme for de to ideologier: Verdensherredømmet, hvor alle ikke-muslimer er andenrangs mennesker, som skal slås ihjel, hvis vi ikke vil underkaste os det muslimske samfund.

  Derfor bliver problemet bare værre og værre for hver dag der går, uanset hvor mange, som tjener deres gode løn i integrationsindustrien. Det eneste de integrerer er danskernes integration i vor tids nazisme. Vi betaler for vores egen undergang. Hvornår kan man tillade sig at bruge ordet værnemagere om disse mennesker?

  Når jeg hører sangen om alle de flinke muslimer, vi alle kender, ja så var de tyske soldater, der havde besat Danmark under anden verdenskrig, også utrolig flinke og høflige. Men de havde stadig et hagekors på uniformen, uanset hvor flinke de var. Det muslimske tørklæde har samme symbolværdi som hagekorset. Hun praler af at have underkastet sig Sharia, allahs indiskutable lovpakke med alt hvad det indebærer af grusomheder.

  På mange områder er islam endda værre end nazismen. For eksempel giftede muslimernes profet, muhammed, sig med Aisha, da hun var seks år og dyrkede sex med hende, da hun var ni år. Sådan opførte Hitler sig ikke engang. Husk på, profeten muhammed er det perfekte menneske til evig tid, hvis levevis gode muslimer skal tilstræbe af efterleve.
  På et andet punkt, ville Hitler og muhammed dog være fuldstændig enige. Deres indædte had til jøder. Muhammed huggede hovedet af 800 jøder og voldtog deres koner – og så er det jo ikke så underligt at jøder er beskrevet som´’ aber og svin’ i koranen. De ord bruge Hitler ikke engang i Mein Kampf’.

 27. soren Majgaard

  I tredserne var Tom Lehrer een af de helt eminente, morsomme og visionære kustnere.
  Sange som National Brotherhoode week, We all go together when we go, The Vatican Rag, og forudsigelsen af et atombombe ragnarok, der leder tanken hen på Mellemøstens uforsonlige parter. Ja Naser Khader har fat om nældens rod. Iran vil ikke nøjes med Thorium til fredelige formål, men Uranbomben. Vi ser til, mens de forskellige parter som vanen tro, siger eet og gør noget helt andet. Meget normalt i de lande er et ord ikke et ord, men propaganda som skal stille dem i et favorabelt lys, såsom at love Gaza milliarder til genopbygning. men se om pengene er kommet. Jo eet land gav dem 100% det, som var lovet: Danmark. De øvrige fiflede med pengene. Specielt de arabiske lande. Så Naser Khader’s fornemmelser skal nok komme til at passe. Ufred og krig afløser hinanden i de næste 30 år, og den breder sig til Europa. Vi ligger som vi har redt. Kun vælgerne kan rense ud i det danske roderi. Men gør de det? Vi har topstyring og meget lidt folkeligt demokrati, for det er jo så besværligt, så de gamle pampere bliver siddende, for folk siger: Vi har det jo godt. Det skal nok gå.
  Det må de selv rode sig ud af osv.

 28. John Hansen

  Bare nogen ville tage sig sammen til at smide de værste nassere og kriminelle ud af landet – uanset statsborgerskab. Det ville komme både danskere og de gode udlændinge til glæde.

  Kald mig bare racist – det er blevet betegnelsen for mennesker som vil Danmark og danskerne det godt.

 29. henrik

  I Japan har man ingen problemer med muslimer/islam fordi de ikke får lov at rejse ind. er det højrefløj eller venstrefløj. eller neutralt.?
  Hvis alle enedes om at islam/muslimer ER lig problemer hvor end den ankommer både
  indvandrere. højrefløj. venstrefløj sunni og Shia.

  De bedste kritikere af islam er muslimer. troende moderate frafaldne.lidt ligesom det kun virker legitimt for en brun at bruge the n….. word.

  hvad der skal til? modernisering rettelser tilføjelser til koran og hadith.

  problem: for at sige dette kan man dø.

  prognose: pga uhensigtmæssigheder ved vestlig livsførelse og korantro livsførelse vil en uforudsigelig begivenhed bevirke begyndende revision af koran og hadith 50-100 år frem i tid.

 30. fair

  slap nu af alle
  hvis islam er ondskabens religion
  hvorfor konvertere sindsyg mange etniske dansker og europæere til islam hvert år
  men ja der er både gode og dårlige dansker ligesom der findes dårlige og gode muslimer
  men ja mange af jer har slet ikke læst koranen og har ikke en skid forstand på det derfor kommer de latterlige udtalelser hverdag

 31. Said Jabr

  Der er ingen problemer i DK mellem Shia og sunni muslimer. Det er også forkerte oplysninger du har fået vedr. Hamza Samsam. Det er en OM´er Nasser.

 32. Philip

  “fair 28. maj 2015”
  “slap nu af alle
  hvis islam er ondskabens religion
  hvorfor konvertere sindsyg mange etniske dansker og europæere til islam hvert år
  men ja der er både gode og dårlige dansker ligesom der findes dårlige og gode muslimer
  men ja mange af jer har slet ikke læst koranen og har ikke en skid forstand på det derfor kommer de latterlige udtalelser hverdag ”

  Fordi de er snot dumme og nogle sk!de landsforræddere.

 33. L.P.

  fair: … “.hvorfor konverterer sindssyg mange danskere og europærere til islam hvert år “….
  Meget enkelt: Fordi de er snotdumme og ikke har det mindste forstand på livet,- og ydermere ikke kan skelne mellem godt og ondt,- – – akkurat lige som under 2. Verdenskrig, hvor det tyske folk i deres ubegrænsede naivitet, troede at Hitler var Verdensfrelseren, -deres store Fører, som kunne udrette mirakler og hjælpe dem på alle måder, og få deres land på ret fod igen, så det blev et velfungerende, mægtigt rige, uden fattigdom og arbejdsløshed, m.m.,- som deres Fører jo lovede dem.
  Det blev så lige præcis modsat, som vi jo ved,- og skulle islamismen få magten i dette land, ville det også ende med landets undergang!
  Jeg kender et par tilfælde, hvor to kvinder giftede sig med muslimske mænd,- og fik børn med dem,- det blev et liv i total undertrykkelse og ren elendighed,- ALT hvad de foretog sig, skulle de redegøre for overfor deres overordnede, – ægtemænd!
  Der er ikke noget værre end at miste sin retmæssige menneskelige frihed,- det er værd at huske,- og den frihed må man undertiden kæmpe for!!!

Kommentarer er lukket.