IS går efter kvinderne

Islamisk Stat bruger målrettet bortførelse, voldtægt og mord på kvinder for at skabe den perfekte stat.

IS – Islamisk Stat – kan uden overdrivelse betegnes som den mest voldelige og aggressive terrororganisation i nyere tid. Vi har i de forløbne måneder hørt den ene forfærdelige historie efter den anden om deres magtanvendelse og morderiske fremfærd, og når man tror, at det nu ikke kan blive værre, så får volden en ekstra tand. En del af den vold er direkte rettet mod kvinder i den fødedygtige alder, og IS bruger dem målrettet i sine bestræbelser på at danne en islamistisk stat. En stat uden kvinder er ikke en rigtig stat – og IS mangler kvinder. Kan kvinderne ikke lokkes, bliver de tvunget.

IS vil på den ene side gerne leve efter middelalderlige normer, hvor de tager udgangspunkt i et primitivt og brutalt straffesystem, som skal fungere efter sharia-lov. På den anden side er de meget moderne i deres måde at organisere sig på. De er flittige og professionelle brugere af moderne medier og sælger gerne deres merchandise over nettet. I deres såkaldte ’regering’ har de oprettet et medieministerium, som udgiver tidsskriftet al-Mustaqbal på flere sprog. I det tidsskrift kan man læse om IS’ bedrifter, og aktørerne fremstår som noget af det hotteste. Vil man selv være med på beatet, så er det IS, man skal tilslutte sig. Alle andre islamister bliver fremstillet som rene amatører ved siden af dem. Tidsskriftet opfordrer med andre ord folk fra hele verden til at komme og tilslutte sig deres kalifat – og de går målrettet efter kvinder, hvor de tilbyder kalifatægteskaber arrangeret af den lokale emir.

Men der kommer ikke nok kvinder frivilligt til kalifatet, og islamisterne går derfor hårdhændet efter de kvinder, som bor i det område, de befinder sig i. De kidnapper dem, tvangskonverterer dem og tvinger dem til ægteskab. Der er eksempler på, at piger helt ned til teenagealderen er blevet tvunget til ægteskab i kalifatet. I øjeblikket går der forlydender om, at der er bortført mindst 500 kvinder med både muslimsk og kristen baggrund.

De kvinder, som nægter at lade sig konvertere, bliver begravet levende eller massevoldtaget og sendt hjem. Nogle kvinder bliver solgt på markedet som sex-slaver, hvilket er værre end døden.

Når en kvinde bliver massevoldtaget og sendt hjem, er det ikke bare traumatisk for hende selv, men for hele familien. Den kvindelige krop repræsenterer i Mellemøsten hele familiens ære, og bliver den besudlet, går det ikke bare ud over hende, men over hele familiens selvopfattelse. Det er sket, at fædre har slået deres egne døtre ihjel for at undgå, at de skulle falde i hænderne på IS. Bortføres og voldtages der mange kvinder fra den samme landsby, kan dette derfor svække hele byens integritet. Massevoldtægterne er på den måde en meget bevidst del af IS’ strategi for at styre og holde befolkningen i et jerngreb.

I krig bliver bortførelse og seksuelle overgreb betragtet som en forbrydelse mod menneskeheden, og i FNs sikkerhedsråd har man stadfæstet, at det er en trussel mod verdensfreden.

Endnu en god grund til at opfordre det internationale samfund til at forene sig i kampen mod IS.

Velkommen til debatten.
På bt.dk ønsker vi en skarp og levende debat. Vi modtager mange gode indlæg, men det har desværre også vist sig, at ikke alt egner sig til publicering. Vi forbeholder os retten til ikke at offentliggøre indlæg, der indeholder grove personangreb. Det samme gælder indlæg, der er uvedkommende eller irrelevante for debatten.
Derfor: Hold jer til emnet – gå ikke efter hinanden.
God debat.

220 kommentarer

 1. Ole Andersen

  @Jens Hansen (en muslim i forklædning)
  Vesten gik også i krig i Bosnien-Herzegovina for at stoppe en sindssyg regering ligesom i Syrien, Iran, Korea, Vietnam, Libanon, Gaza, Afganistan og mange andre steder…
  De fleste af dem har ingen olie..så hvad er dit budskab? (Udover dit sædvanlige muhammed-vrøvl)

 2. Jens Hansen

  Ole Andersen (en nazist i forklædning)
  Vesten gik også i krig i Bosnien-Herzegovina for at ligesom i Syrien, Iran, Korea, Vietnam, Libanon, Gaza, Afganistan og mange andre steder.
  Og forlod skyndsomt alle landene i et stort kaos.

 3. Ole Andersen

  @ Jens Hansen (ham hjernevask muslim-elskeren)
  Kaosset opstår når muslimer selv skal styre et land, det er de nemlig for koran-styrede og hjernevaskede til.
  Så vil analfabet muhammed ha magt og myrder løs til højre og venstre medens de fortæller at Islam skaber en fredelig religion…hahaha!
  Nu er du jo en muslim som skriver her under falsk navn, så kan du ikke være hjælpsom og fortælle mig og alle os andre hvor i verden der er et land…bare et enkelt land..hvor der er fred og demokrati og hvor befolkningen har levet i fred og ro i en generation og hvor det ikke er styret af den sorte middelalder-bog ?

 4. Jens Hansen

  Ole Andersen (ham hjernevask nazi-elskeren)
  Kaosset opstår når vesten blander sig i, hvordan muslimerne skal styre et land, det er de nemlig for olie fikserede til.
  Så vil vestens forbrydere ha magt og myrder løs til højre og venstre, medens de fortæller at de skaber demokrati.
  Nu er du jo en nazist som skriver her under falsk navn, så kan du ikke være hjælpsom og fortælle mig og alle os andre hvor i verden der er et land i Mellem Østen…bare et enkelt land hvor der er fred og demokrati og hvor befolkningen har levet i fred og ro i en generation som vesten har overfaldet og blandet sig.

 5. Hans C.

  Ja, når man nu lige falder over forsumpede såkaldte “sandheder” her, så er det jo at min årgang, der gik i skole i 1950èrne, tænker på Hitler-tiden = 12 års satanistisk diktatur, hvor det eneste det drejede sig om, jo var at kunne regere hele verden, og samtidig få udslettet alle jøderne fra Jordens overflade, plus andre folkeslag, kaldet “Untermennschen”!
  Tyskerne havde jo Goebbels, propagandaministeren,- der i begyndelsen af 1943, efter den tyske overgivelse ved Stalingrad, og samtidig begyndende undergang i Nord Afrika,- ved sin store tale til slut spurgte tyskerne, om de ønskede Den Totale Krig, – –
  her var alle mand oppe,- jo de ønskede Den Totale Krig – – – – – – – – – – , og det sluttede så 2 1/4 år efter, med den totale undergang for Hitlerriget, selvmord hos bl.a. Goebbels m.flere, Nürnberg-processen med henrettelsen af de “kulsorte” hoveder = Livets Lærdom!
  Muslimer kan præcis sammenlignes med Goebbels, de har den samme “Gud”: FANDEN SELV, det er det, der hedder Forførelse, der ender med REN Undergang,- deres kulsorte Sjæle bliver sendt ud på deres sidste rejse,- ud i den rene Intethed, her er kun total MØRKE, nazister kan bedst sammenlignes med HAMAS, ISIS, AL QUEDA, den kortvarige egyptiske Præsident Mursi med hele sin organisation af såkaldt : Muslimsk Broderskab!
  Alle deres Imamer er deres propaganda-guder! Det skal lige tilføjes, det kan sammenlignes med Japanerne fra 1920- 1945,- hele systemet var dengang djævelsk styret som robotter, ingen overgivelse, kun undergang, det betød, at det blev nødvendigt at ofre hele 2 atombomber på deres opdragelse, det gjorde, at selv deres såkaldte “unikke” Kejser følte sig nødt til at erklære det hele kaput!
  Israelerne opdrager Hamas, de har lært, at man aldrig skal tro på det muslimer siger, men holde øje med hvad de gør, og handle præcis derefter, – muslimerne er nu nærmest i samme stade som tyskerne dengang russerne kun manglede det allerinderste af Berlin!

 6. Gitte

  Man forstår godt fædre, der dræber deres mindreårige døtre, så de ikke bliver tvangsgift med en sadistisk og analfabestisk svinedreng fra IS, der sikkert erfarede sit første hunkønsvæsen da han var fårehyrde. Man burde give kvinderne i de lande, hvor IS eksisterer nok gift til at dræbe deres mand og nok gift til at skåne dem selv mod hævnen fra satanens venner. Så ville IS hurtigt blive langt færre, da deres kvinder og børn hader dem.

 7. Ole Andersen

  @ Muslimlover Jens Hansen
  Det er godt at du ikke er sportsmand, det er nogle gevaldige selvmål du scorer..

  Nej du har helt ret…der er ingen lande i mellemøsten hvor der er fred og ro…der er nemlig for mange muslimer som lader sig styre af en analfabetisk gammel mand som læser op af en hjernevasker-bog skrevet for mange hundrede år siden af en pædofil egotripper..

  Men jeg kan da nævne mange mange lande hvor de intelligente og gode vesterlændinge har været hvor alle lever sammen i fred og harmoni…selvom der var masser af krige i tidernes morgen.
  Da var de nemlig også hjernevasket af en stupid religion ligesom i muslimistan er i dag..
  Vi blev klogere…desværre tror jeg ikke at muslimer nogen sinde bliver klogere..de må jo ikke gå i skole..nååå jo..i koranskole..hahaha

 8. mig

  Islam er fredens religion.

 9. Jens Hansen

  @ Nazilover Ole Andersen
  Det er godt at du ikke er sportsmand, det er nogle gevaldige selvmål du scorer.
  En gammel fordrukken nazist som Ole Andersen kan jo ikke være sportsmand.

  Nej du har helt ret…der er ingen mange lande i mellemøsten hvor der er fred og ro. Takket være vestens indblanding.
  Man kan da ikke nævne mange mange lande, hvor de forbryderiske vesterlændinge har været, hvor alle lever sammen i fred og harmoni.
  Ole Andersen er nemlig også hjernevasket af en stupid Nazi Parti Skole. Han blev ikke klogere…desværre.

  Ole Andersen.
  Jeg er lidt træt af at prøve at få noget forståeligt ud af dit fordrukne nonsens.
  Nøjes med en genstand imellem dine indlæg.
  Eller vent til i morgen.
  Pas på med højrearmen i din ustabile tilstand.

 10. Ole Andersen

  Ha ha Jens Hansen (5-kolonne muslim lover)
  Du er så sjov at argumentere med, for du er så nem og du modsiger dig selv hele tiden..
  Jeg er 99,9% sikker på at du er en falsk muslim med et påtaget dansk navn, for din hjerne er blevet skubbet til side af koran-lærdom og du er helt uden power når det kommer til at argumentere.
  Det er også et muslimsk stadie..når hjernen ikke mere slår til, så kommer kniven og mordet, blandet med trusler og drab..det hedder ÆRESDRAB..det er nemlig fordi Islam er en fredelig og god religion..så datteren skal af med hovedet for at tale med en intelligent og sød vesterlænding..
  Så råber faderen og onklen i retten fuck Danmark og lorteland og siger de vil forlade dette luderland.
  (de vil dog godt lige ha penge at rejse for og alt betalt)
  Når pengene så er brugt i muslimistan kommer de retur til Danmark og melder sig på socialkontoret. Men det er jo et så elendigt land at deres familie skal ned på genopdragelse og pigerne skal skamferes i underlivet med et gammelt rustent barberblad.
  Og ved du hvad muslimlover Jens….det er mig som betaler jeres nasseri og bedrageri..og derfor ønsker jeg at I skrider ad helvede til a.s.a.p.
  Jeres elskelige kultur kan i stikke skråt op, jeg har ikke brug for den.

 11. Jens Hansen

  Ha ha Ole Andersen (5-kolonne nazi lover)
  Du er så sjov at argumentere med, for du er så nem og du modsiger dig selv hele tiden..
  Jeg er 99,9% sikker på at du er en rigtig lille nazist med et påtaget dansk navn, for din hjerne er blevet skubbet til side af nazi ideologi og du er helt uden power når det kommer til at argumentere.
  Det er også et nazistisk stadie..når hjernen ikke mere slår til, så kommer kniven og mordet, blandet med trusler og drab..det hedder ÆRESDRAB..det er nemlig fordi nazismen er en fredelig ideologi..så datteren skal af med hovedet for at tale med en intelligent og sød jøde
  Så råber ole andersen, faderen og onklen i retten fuck Danmark og lorteland og siger de vil udrydde jøderne (de vil dog godt lige ha penge at rejse for og alt betalt)
  Når pengene så er brugt i naziland kommer ole andersen retur til Danmark og melder sig på socialkontoret. Men det er jo et så elendigt land at deres familie skal ned på genopdragelse.
  Og ved du hvad nazilover Ole….det er mig som betaler jeres nasseri og bedrageri..og derfor ønsker jeg at I skrider ad helvede til a.s.a.p.
  Jeres elskelige ideologi kan i stikke skråt op, jeg har ikke brug for den.

 12. Kai P

  Når man læser indlæggene fra islams fortabte sjæle, forstår man bedre hvorfor det går så dårligt i samtlige muslimske lande. Muslimerne dræber hinanden, lever i et diktatur lignende jerngreb og fatter ikke at de er ekstremt hadet i størstedelen af den frie verden.
  Hvordan skal vi gøre det forståeligt for de tydeligt intelligensmæssigt tilbagestående individer at de holder på den forkerte hest? Kom med nogle input – folketinget trænger til nogle værktøjer der kan være med til at ændre muslimernes utålelige opførsel.

 13. Gitte

  Muslimerne tør ikke åbne munden mod IS, selv i DK, for de bliver forfulgt selv hertil. Giv kvinderne i de lande gift til at dræbe mændene, en gift, som er diskret nok til, at de ikke dør øjeblikkeligt, men med en kunstpause. Så ville der indenfor få uger, være ganske få IS tilbage, da deres behandling af deres egne kvinder næppe er bedre end det vi hører om. De er så store svin, at selv deres egne børn må hade dem/frygte dem. Danmark er et paradis og man kan undre sig over, hvis IS repræsenterer gud, som de jo selv mener, at der ikke er et paradis i de lande de optræder i…

 14. Jyden

  Kai P.: Ja, du har helt ret,- og udtrykket “Islam`s fortabte sjæle” er ramt lige i plet.
  Men at komme med nogle ideer,- eller “input” til politikerne/folketinget vil ikke hjælpe noget,- de gør hvad der passer dem,- blot de kan bibeholde magten, deres kæmpe lønninger, “fine” titler, og fortsætte med deres løgne og bedrag, er de fuldstændig kolde overfor hvad der sker i den danske befolkning,- ja, føler sig højt hævet over deres små slaver!
  Det eneste parti, der vil gøre noget mod det, du nævner i sidste linje, er DF,- kommer de til magten, må vi så stole på de også GØR det de lover,- man kan snart ikke stole på noget,- eller nogen,-(især politikere) mere.

 15. Annalise Christensen

  Kai P og Jyden

  Hvad med noget så simpelt, som en opfordring til Folketinget og dets samtlige medlemmer om at overholde Danmarks Riges Grundlov, Kapitel 1 §1 – “Denne grundlov gælder for alle dele af Danmarks Rige”.
  Videre i forbindelse hermed, Kapitel 1 § 3 – “Den lovgivende magt er hos kongen og folketinget i forening. Den udøvende magt er hos kongen. Den dømmende magt er hos domstolene”.
  I praksis, formuleret af juristen, politikeren og ministeren Viggo Hørup (1841-1902), til “ingen love over eller ved siden af “.

  Med nogle af værktøjerne lige for næsen, hvordan kan folketingets mænd og kvinder da tillade en anden og dermed ulovlig lov, Sharialov, at blive anvendt blandt muslimer i Danmarks Rige, og tillade denne Sharialov blive tilskyndet fra moskéerne – i Danmarks Rige?

  Som den visionære forsvarer af frihed og demokrati, Abraham Lincoln, sagde det: “At forholde sig tavs, når man burde protestere, gør mænd til kujoner”.

 16. Annalise Christensen

  Korrektion af moskéerne til moskéer: ” og tillade denne Sharialov blive tilskyndet fra MOSKÈER – i Danmarks Rige?

 17. xXx

  Danmarks rige i er et lille lorte land som intet at skulle have sagt i verden. Hvem er i.

 18. Hasse Gårde-Askmose

  Det er frygteligt.
  Det er sørgeligt.
  Det er deprimerende.

  Kvinder og piger er til “alle tider” blevet betragtet som “soldaterfryns”.

  Tænk på II WW:
  Tror, at det var sidste år, hvor der blev holdt en stor konference i Tyskland. Under denne blev det anslået, hvis jeg ikke husker meget galt,at voldtægter i de områder af Tyskland, der senere blev besat af vestilge styrker, havde resulteret i omkring 300.000 børn Med de russiske excesser i omkring 700.000 børn. Så kan “man” selv filisofere over ANTALLET af voldtægter.

  Balkankonflikterne: 20.000 til 30.000 voldtægter.

  Ved ikke, om der er tal af voldtægter/børn under Vietnamkrigen, Iraqkrigen, Afghanistan krigen/konflikten.

  Der er intet nyt under solen.

 19. Fair

  Hvorfor giver i skylden til andre når det er jer der skaber had og fordomme for alle som ikke kan lide svine kød og alkohol
  prøv at høre på Jens Hansen han har ret
  Israel og Usa er dem som skaber terroristerne giver dem våben til det lort også spiller de hellige og nu skal vi redde verden de sælger våben til den gode og onde det er forretning fuck menneske liv penge er mere værd fat det nu det hele er bare et spil men de rigtige muslimer er ikke med på det lort og det altid de retfærdige de går ud over Penge = Magt

 20. Ole Andersen

  Fair..du har ikke fattet en hujende fis af situationen…
  Jeg er HAMRENDE ligeglad med hvad Du og en muslim (det er nok det samme) kan lide og ikke lide.
  For min skyld kan du æde mus, slanger og rotter iblandet dadelmos….men Du skal fandeme IKKE bestemme hvad min datter må spise i skolen..og det gør Du.
  Du skal heller ikke bestemme hvad Danskere skal spise når de er indlagt på vores sygehuse og hvordan koen er slagtet, samt at jeg ikke kan få en flæskesteg…og det gør Du.
  Du skal heller ikke bestemme hvad Danske soldater får at spise i deres feld-køkkener..og det gør Du.
  Du skal heller ikke bestemme om min søn må drikke en øl på lejrturen…og det gør Du.
  Muslimer skal heller ikke bestemme om min kone må køre bil…og det gør Du.
  I det hele taget kommer I her til vores land og lyver Jer ind i landet..ASYL..ASYL..det har i lært at sige ved grænsen..når i så har fået i pose og sæk, rejser I hjem på ferie i det land som i er FLYGTET fra.
  Medens I så er her og snyder, bedrager, lænser vores skattekroner forlanger I at vi skal tilpasse VORES LAND så det passer til Jeres sindssyge middelalder-bog og skøre ideer.
  MUSLIMER KAN INTET STED I VERDEN LEVE I FRED OG RO MED ANDRE MENNESKER.
  DE KAN IKKE ENGANG LEVE I FRED OG RO MED ANDRE MUSLIMER.
  De kan ikke engang leve i fred og ro indenfor familiens 4 vægge.

  Men en GO muslim gir jo ALTID Israel og Jøderne skylden..

 21. Fair

  Ole

  hvem har sagt at jeg skal bestemme eller ej
  det er dit og din datters problem hvad hun har lyst til at spise
  køber bare kødet et andet sted det er ikke et problem hvad er dit problem du lever dit liv og jeg lever mit hvad for en del af hjernen virker ikke hos dig en god muslim behandler andre mennesker med respekt som man selv vil behandles du dømmer bare alle over en kam du ikke en skid bedre total dobbelt moralsk
  at du tror på alt hvad tv og medier skriver er dit problem du kender sikkert ikke engang en muslim kom ud af din bjørn hule

 22. Fair

  Der er ingen tvivl om, at den tid vi lever i, er den sidste tid, hvis karakteristika vores kære profet Muhammad (saw) har beskrevet nøje. Det er en svær tid, fyldt med problemer, som mennesker selv har skabt. Al den teknologi og fremskridt har gjort, at mennesket generelt ikke længere er i stand til at være ydmyg. De materielle goder, som vi hver især omgiver os med, giver os en fornemmelse af, at jannah dvs. paradis er her på jorden, så hvorfor arbejde ekstra for en jannah, som vi ikke engang kan se. Astaghfirullah. Sådan siger ingen muslim direkte, men mange muslimers livsførelse er tegn på, at de tænker sådan. Hvordan kan man ellers forklare en situation, hvor en muslim f.eks. bedrager eller forsøger at gøre andre ondt? Hvorfor bedrager han? Er det fordi, han alligevel ikke tror på jannah og jahannam, dvs. paradis og helvede, eller er det fordi, han for et øjeblik vælger at glemme alt om tro? Forklaringen er sandsynligvis, at mange muslimer forbinder Islam med moskeen. Eller lidt mere dramatisk udtrykt: Mange muslimer har sat Islam i fængsel. De har skabt en Islam, der ikke må blande sig i deres u islamiske livsførelse. Når en praktiserende muslim kritiserer dem, siger de: Det vigtigste er, at mit hjerte er rent. Ja, men hvem har fortalt ham, at hans hjerte er rent? Det er jo bare noget, han kan påstå. Ligesom når en færdselspoliti standser en bil, der kører med 250 km i timen i byen, hvor bilisten forsvarer sig med, at han er en dygtig bilist, så han skal nok undgå at ramle ind i en anden bil, cyklist eller fodgænger. Denne form for forsvarsmekanisme er desværre udbredt hos mange muslimer i dag. I stedet for at acceptere, at det er en fejlagtig opførsel, de har udvist, vælger de at bortforklare.

 23. Fair

  Muslimernes kvalitet og standarden for deres opførsel er meget vigtige aspekter i Islam. Siden Islams første opståen beskæftigede profeten Muhammad (saw) sig med at lære muslimerne disciplin, de bedste væremåder og dyder. Hans personlige liv og adfærd var en spejling af hans lære, som var åbenbaret til ham af Allah (swt). I Koranen beskriver Allah, profeten Muhammad (saw) med følgende ord:

  “Og sandelig, du besidder høje moralske egenskaber”.

 24. Ole Andersen

  Fair..Du har stadig ikke fattet en skid og kommer nok heller ikke til det.
  Her i kommunen er det besluttet p.g.a. krav fra muslimer at den mad der serveres i skoler, fritidshjem, plejehjem samt på sygehuset og kasernen SKAL KUNNE SERVERES FOR MUSLIMER.
  D.V.S. at alt kød er Halal-slagtet samt INTET svinekød.
  Det har intet med at gøre at jeg er dobbeltmoralsk, det har derimod med at gøre at muslimer pisser os op og ned af ryggen, kræver ind og forlanger at jeg skal tilpasse mig til en oldgammel taber-religion.
  Ja..man kan sandelig sige at muslimer behandler Danskere med respekt (dine ord),
  Jeg håber at du kan se hvor vanvittig din holdning er….men det er nok for meget forlangt!

 25. Fair

  Profeten (saw) blev engang spurgt om den mest effektive middel, der fører en muslim til paradiset. Han sagde: “Taqwa dvs. fromhed og god opførsel”. I en hadith klassificerende profeten (saw) muslimerne efter deres opførsel. Han sagde: “De stærkeste i Iman blandt de troende, er dem, der har de bedste adfærd; og de bedste af jer, er dem, der behandler deres hustruer bedst”. Han udvidede klassificeringen helt til Dommedagen. Han sagde: “Jeg holder mest af dem som har de bedste adfærd blandt alle jer, og de vil være tættest på mig i det hinsides”.

 26. Fair

  Jamen det er jo kommunen der har besluttet ikke muslimerne ??
  jeg har ikke krævet det ihvertfald ?
  de kan servere det de har lyst til for min skyld men respekt for at de tænker på jøder og muslimeren også
  kan ikke se nogen problem med det

 27. Fair

  Ole
  Synes ikke at nogen skal leve under andre alle skal behandles lige og respektere den lov man lever under
  thats it

 28. Ole Andersen

  Fair…Ja, det er sandelig høj moral at true en forretning med at blive brændt ned samt at myrde ejeren og sin egen datter. (Loyal to familia…undtagen datteren).
  Du må være MEGET hjernevasket med de holdninger.

 29. Fair

  Som muslim må du ikke være kriminel ?
  hvad har loyal to familia men islam at gøre ?? der er også ikke muslimer som medlemmer
  de jo ligesom bandidos og Ha same shit
  forstår ikke du Samligner muslimer med dem ?

 30. Fair

  Ole
  jeg er ikke hjernevasket men lige for alle og fornuftige og dømmer kun de uretfærdig

 31. The Watcher

  Heldigvis kommer man aldrig til, at stå til ansvar for andres handlinger, det skal i selv hver og en fra den første til den sidste -;)

 32. Fair

  The Watcher

  Ja du har ret

 33. The Watcher

  Prophetic warnings for America for 2010 to 2020: https://www.youtube.com/watch?v=vR4_hShs6f4

 34. Visdomskuglen

  Ole Andersen
  Hvilken kommune er det der blevet besluttet at ændre på mad i institutioner på grunde af kravfra muslimer???
  Der er ingen der har stillet krave, det er blot ønsker som kommuner har valgt at tage til sig. Muslimer har ikke stormet rådhuset, eller sprængt Noget i luften eller gjort oprøre. Jeg ønsker halal kød over alt, er du sur over det Ole ? Så klag til det rigtige steder istedet for at anklage mig at jeg har ændret noget ved magt

 35. The Watcher

  Spis brød til – Groft Vikingbrød med æg og tomat -;)

 36. Jyden

  Hej Annalise C.
  Ja, faktisk,- vi, der med rette er utilfredse med de forhold,- og ønsker, at politikerne overholder DK`s grundlov,- i henh. til det, du nævner – burde ALLE bestorme Christiansborg med breve,- så mange som muligt-og gerne på een gang,- for som du så rigtigt skriver:
  “At forholde sig tavs, når man burde protestere, gør mænd til kujoner”,- og det er lige præcis det danskerne er gode til,- at være passive og forholde sig tavse,- tro for godt om/på politikerne, -(det bliver nok bedre!),- og derved giver de magten til Eliten, som sælger ud af alt hvad der er dansk, og skider på de ældre og svage borgere,- samt udøver landsforrædderi.
  Desværre tror jeg ikke, at disse magtmennesker, der sidder limet til taburetterne nu på Borgen, gider nedværdige sig til så meget som at åbne disse breve, i fald de modtager sådanne, og om de så læste dem, ville det intet ændre, er jeg sikker på.
  “Sådan er det jo”!
  Men deres vælgere må jo bifalde det, som det er,-siden de har stemt på dem, og stadig gør,- så de har de politikere de fortjener?!
  Ja, vi trænger i høj grad til forandring!

 37. Ole Andersen

  The watcher..du siger at ifølge den muslimske tro står man ikke til ansvar for andres handlinger og Fair gir dig ret.
  Det lyder fornuftigt..det må så betyde at man heller ikke bliver straffet for andres handlinger…
  Vil I så lige forklare her på siden hvorfor muslimer henretter journalister ????????

  Jeres ord er det sædvanlige muhammed-ævl som sprøjter ud af hjernevaskede muslimer som tyndskid fra en spædekalv.

  Svar lige på hvorfor en selvmordsbomber sprænger en bus i luften og myrder 30 skolebørn ?
  Hvad skulle de børn stå til ansvar for ????

  Hjernevaskede muslimer siger en ting og gør noget helt andet..og hvis man ikke forstår dem,,ja, så skal man dø .

 38. Fair

  Ole
  Igen Muslimerne gider du forstår at vi alle MUSLIMER ikke er ens de er mennesker ligsom dig nogen er gode nogen er onde nogen dansker er gode nogen dansker murder deres koner mens børnene er hjemme same shit hmm det er forkert for en muslim at dræbe uskyldige ligesom det forkert at israel dræber næsten 500 små børn same shit
  du generalisere jeg er lige

 39. Fair

  Ole Andersen
  få dig et liv eller meld dig i et eller andet hade klub mod muslimer

 40. I. Hansen

  “kommer ikke til at stå til ansvar for andres handlinger”…sikke noget ansvarsforflygtende vås!!

  – ikke at handle mod bedre vidende, er også en handling!!!…en kujon-handling!
  – at vende det blind øje til, når man ved at én eller flere i “familien” er på vej til ondsindede handlinger – er også en handling.
  – at acceptere dennes ondsindede handlinger og myrderier og give andre skylden for det, og i selvgodhedens navn, selv fralægge sig ethvert eget-ansvar for “familiemedlemmers” adfærd og handlinger, under bekvemmelig henvisning til “den senere straf efter døden” – er også et valg =en handling!

 41. Fair

  I. Hansen
  hvad gøre du ? for den ondskab der sker for begge parter

 42. Jens Hansen

  Fair 27. august 2014
  “Ole Andersen
  få dig et liv eller meld dig i et eller andet hade klub mod muslimer”

  Ole Andersen er allerede medlem af alt, hvad der kan opdrives af hadeklubber imod muslimer.

 43. I. Hansen

  Fair – hvad gør jeg? – jeg kritiserer “min egen familie” og automat-forsvarer dem ikke!!!…det er en af grundene til at vi har fred i vesten – at vi kan gøre dét, uden at det går ud over alle omkring mig, uden at hele min by kastes i vanære, uden at jeg kastes i fængsel for det.
  Med min “familie” mener jeg alt fra min reelle familie, til mine medmennesker, til præster, til politikere i både DK, EU, Vesten….dvs den “gruppe” som jeg identificerer mig med -overordnet set.

 44. xXx

  Sørg for at muslimer stemmer til de forskellige valg. Vi muslimer kan give over 200000 stemmer. Så kan vi lukke munden på de racister. Muslimer stem. Vi skal have muslimerne til stemme bokserne. Og så skal der gøre en stor insat for dette. STEM STEM

 45. Fair

  Hmm
  hvad mener du med at det er derfor i har fred i vesten har i det?
  selvfølge skal der være plads til at kritiserer og forsvare det er din ret lige meget hvor du bor hen bare det er retfærdighed man er med og dør du af det så dør du med ære

 46. mig

  Fair..

  Respekt du viser den sande muslim..

 47. mig

  Fair

  Du gør det rigtige. Viser god stil her. Tak min bror.

 48. Fair

  Mig
  Tak for dine venlige ord

 49. I. Hansen

  Fair – vi slås med ord – derfor dør vi ikke af det………..og der er sgu ikke noget ærefuldt ved at dø på bekostning af andre…..for man kan også “kæmpe” dumstædigt, rethaverisk og enøjet!….man skal kæmpe kompromisøgende!..

  – og vil jeg tilføje til dit spørgsmål om “hvad gør du”?

  jeg har lært mine børn at man ikke skal automat-hade.
  jeg har lært dem, vigtighed af selvstændig omtanke og tænkning..
  jeg har lært dem at man ikke skal lægge sig fladt på maven for “udstukne sandheder” givet af hverken præster eller politikere eller andre, men altid forholde sig selvstændig tænkende – for den eneste sandhed er, at ingen af disse “eksperter” i sandhed nogen sinde bliver indbyrdes enige = ergo findes den endegyldige sandhed/ tolkning ikke – men bygger på øjeblikkets agenda – typisk én persons trang til egen dominans og magt!!!

 50. Ole Andersen

  Hvor er det typisk…
  Når en hjernevasket muslim med sine koran-indlærte middelalderholdninger ikke har flere argumenter,
  så er man nazist, medlem af en hadeklub og skal ha et liv…
  Hadeklubben vokser hver dag takket være Jer selv, for vi 5 mill Danskere vil nemlig ikke mere finde os i Jeres udnyttelse af vores land, Jeres stupide trusler og Jeres pissen og rakken ned på Danmark..
  Problemet er faktisk relativt stort fordi muslimer ikke kan diskutere og argumentere på normal vis, vi er enten nazister eller vantro eller svineædere eller skal fucke vores mor..
  De eneste som i lytter til, er nogle hjernedøde middelalder imamer og terrorist-idioter fra den mørke middelalder.
  Selv ejer I ikke en eneste intelligent tanke i hovedet og påskønner ikke at der er mennesker som vil tage imod Jer både som flygtninge, asyl-ansøgere og forbrydere på tålt ophold.

  Tvært imod skal vi frygte for vores fremtid med sharia-love og henrettelser når muslimer bliver mange nok.
  Bare se xxx kommentarer hvor alle muslimer skal stemme på et muslimsk parti.
  Den dag kommer hvor vi ikke er herrer i Danmark mere og vi kan INGEN TAK forvente fra Muhammeds vanvittige decible.

Kommentarer er lukket.