IS går efter kvinderne

Islamisk Stat bruger målrettet bortførelse, voldtægt og mord på kvinder for at skabe den perfekte stat.

IS – Islamisk Stat – kan uden overdrivelse betegnes som den mest voldelige og aggressive terrororganisation i nyere tid. Vi har i de forløbne måneder hørt den ene forfærdelige historie efter den anden om deres magtanvendelse og morderiske fremfærd, og når man tror, at det nu ikke kan blive værre, så får volden en ekstra tand. En del af den vold er direkte rettet mod kvinder i den fødedygtige alder, og IS bruger dem målrettet i sine bestræbelser på at danne en islamistisk stat. En stat uden kvinder er ikke en rigtig stat – og IS mangler kvinder. Kan kvinderne ikke lokkes, bliver de tvunget.

IS vil på den ene side gerne leve efter middelalderlige normer, hvor de tager udgangspunkt i et primitivt og brutalt straffesystem, som skal fungere efter sharia-lov. På den anden side er de meget moderne i deres måde at organisere sig på. De er flittige og professionelle brugere af moderne medier og sælger gerne deres merchandise over nettet. I deres såkaldte ’regering’ har de oprettet et medieministerium, som udgiver tidsskriftet al-Mustaqbal på flere sprog. I det tidsskrift kan man læse om IS’ bedrifter, og aktørerne fremstår som noget af det hotteste. Vil man selv være med på beatet, så er det IS, man skal tilslutte sig. Alle andre islamister bliver fremstillet som rene amatører ved siden af dem. Tidsskriftet opfordrer med andre ord folk fra hele verden til at komme og tilslutte sig deres kalifat – og de går målrettet efter kvinder, hvor de tilbyder kalifatægteskaber arrangeret af den lokale emir.

Men der kommer ikke nok kvinder frivilligt til kalifatet, og islamisterne går derfor hårdhændet efter de kvinder, som bor i det område, de befinder sig i. De kidnapper dem, tvangskonverterer dem og tvinger dem til ægteskab. Der er eksempler på, at piger helt ned til teenagealderen er blevet tvunget til ægteskab i kalifatet. I øjeblikket går der forlydender om, at der er bortført mindst 500 kvinder med både muslimsk og kristen baggrund.

De kvinder, som nægter at lade sig konvertere, bliver begravet levende eller massevoldtaget og sendt hjem. Nogle kvinder bliver solgt på markedet som sex-slaver, hvilket er værre end døden.

Når en kvinde bliver massevoldtaget og sendt hjem, er det ikke bare traumatisk for hende selv, men for hele familien. Den kvindelige krop repræsenterer i Mellemøsten hele familiens ære, og bliver den besudlet, går det ikke bare ud over hende, men over hele familiens selvopfattelse. Det er sket, at fædre har slået deres egne døtre ihjel for at undgå, at de skulle falde i hænderne på IS. Bortføres og voldtages der mange kvinder fra den samme landsby, kan dette derfor svække hele byens integritet. Massevoldtægterne er på den måde en meget bevidst del af IS’ strategi for at styre og holde befolkningen i et jerngreb.

I krig bliver bortførelse og seksuelle overgreb betragtet som en forbrydelse mod menneskeheden, og i FNs sikkerhedsråd har man stadfæstet, at det er en trussel mod verdensfreden.

Endnu en god grund til at opfordre det internationale samfund til at forene sig i kampen mod IS.

Velkommen til debatten.
På bt.dk ønsker vi en skarp og levende debat. Vi modtager mange gode indlæg, men det har desværre også vist sig, at ikke alt egner sig til publicering. Vi forbeholder os retten til ikke at offentliggøre indlæg, der indeholder grove personangreb. Det samme gælder indlæg, der er uvedkommende eller irrelevante for debatten.
Derfor: Hold jer til emnet – gå ikke efter hinanden.
God debat.

220 kommentarer

 1. Annalise Christensen

  Til “Jens Hansen” med venner

  Til venlig oplysning, et dansk ordsprog der synes som skrevet til jer:
  “Man skal ikke kaste med bowlingkugler, hvis man selv er en kegle”.
  I kaster om jer med ord som nazisme og racisme, ord som I virkelig burde være forsigtige med at kaste så flittigt med, eftersom ideologien Islam i sin kerne er et politisk system, der bl.a. bygger på ideen om et samfund der er undertrykt og ledes af én person, Allah (føreren), samt på den opfattelse at Islam er andre trosretninger overlegen. Nazismen var “søn” af Islam, idet det var fra ideologien Islam, at Adolf Hitler kopierede og skabte sin nazistiske rædsels-ideologi.

  Hvad racisme angår, så er dette begreb betydende med den anskuelse, at raceforskelle bør bestemme forskelle i politiske og sociale rettigheder. Har ingen funktion eller berettigelse i andre tilfælde.
  Tilkendegivelser og holdninger vedrørende Islam retter sig mod en ideologi og dens troende – ikke mod en race.

  Et sjovt ( i nogle tilfælde nok også sandt) ordsprog lyder på dansk:
  Gud gav manden en hjerne og en penis, men ikke blod nok til at bruge begge dele samtidig!

 2. The Watcher

  Bag alle onde mænd står en ondskabsfuld kvinde.

 3. Jyden

  Fair:
  Du ser det, du VIL se,- jeg dømmer ikke alle,- men er du så indoktrineret i din syge ideologi, at du ikke kan hverken se eller forstå endog det du selv skriver: Nemlig at flere og flere konverterer til ondskaben islam ,- desuden burde du vide, at flere og flere islamister også fra DK, tager til Syrien´,m.m for at blive endnu mere hjernevasket og lade sig indmelde i ISIS, for derefter at vende tilbage hertil,- det er en tikkende bombe, – hvilket vi er mange, der er opmærksomme på,- og med rette vender os imod ,og ikke vil finde os i, – for der er alt for mange tumper, der er både blinde og døve, og går med hovedet under armen og kun kan finde ud af at bebrejde os, der tænker og ser fremad dette!
  Men nej, det kan dit lille hovede jo ikke fatte, tillige med en del andres her!
  Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves….

 4. The Watcher

  Allah IS Satan i The Holy Bible – https://www.youtube.com/watch?v=TSxcSeGSzaQ

 5. The Watcher

  The Cube (Hex – 6) – http://s28.postimg.org/f0zjww6nx/devil_tarot.gif

 6. The Watcher

  Why did the Vatican train Muhammad and created Islam (Part 1): https://www.youtube.com/watch?v=9QGySwYYjb0

 7. The Watcher

  Why did the Vatican train Muhammad and created Islam (Part 2): https://www.youtube.com/watch?v=zuqXWh5iNwQ

 8. The Watcher

  Why did the Vatican train Muhammad and created Islam (Part 3): https://www.youtube.com/watch?v=IsnjrkGh2dI

 9. Jens Hansen

  Annalise Christensen 28. august 2014
  “I kaster om jer med ord som nazisme og racisme, ord som I virkelig burde være forsigtige med at kaste så flittigt med”

  Ingen kaster noget efter dig “Annalise Christensen” med mindre du selv lægger op til det med dine tilsvinelser af anstændige debattører.
  Har du ikke lidt travlt ved håndvasken “Annalise Christensen”.
  Sviner du andre til, så må du forvente et passende svar.
  Selvom det aldrig er rart at bevæge sig ned på det niveau, hvor du og dine ligesindede befinder sig “Annalise Christensen”.
  Lidt af stanken kunne hænge ved.

 10. Annalise Christensen

  “Jens Hansen”

  Du har endog meget svært ved at ville forholde dig til fakta. Hjernevasket, verdensfjern i faktiske forhold eller sandhedsbenægtende – så ændrer det imidlertid intet på det faktum, at Islam var forbillede for Nazismen. Eller at holdninger til en Lovreligion intet har at gøre med raceforskelle eller race.

  Din, og andres, hovedløse tilsvining af adskillige kommentatorer er aldeles uberettiget, og ganske enkelt utilstedelig.
  At du vover at tale om “niveau” og “tilsvinelser af anstændige debattører” lugter langt væk. Du, som må stå til en doktorgrad i tilsviningens disciplin. Behøver jeg blot at nævne tilfældet Allan Hansen, blandt et utal af andre. Lave, nedrige og dybt platte tilsvininger. Tal ikke du om niveau!

  Du gør en ynkværdig og ussel fremtræden.
  Den er dig selvvalgt – du om det.

 11. Jens Hansen

  Annalise Christensen 29. august 2014

  Hold din egen svinesti ren “Annelise Christensen”.
  Ingen har tvunget dig til at starte din tilsvining af undertegnede på disse blogs.
  Men når du gør det, så må du affinde dig med passende svar.
  Højrefløjen må affinde sig med, at de får svar på tiltale.
  Du er jo åbenbart ikke et selvtænkende menneske “Annelise Christensen”.
  Du er fuldstændig hjernevasket af DF propaganda. Og det der er endnu værre.

 12. Ole Andersen

  Til Annalise Christensen..
  Nå..så blev du også svinet til af en formentlig gen-skadet hjernevasket muslim.
  Der er et par ting du skal tænke på…
  1) Når Fætter-Kusiner i generationer gifter sig med hinanden opstår der en voksende de-generation.
  Det er grunden til at så mange muslimer er sinker og evnesvage fra fødsel, og når de så ovenikøbet i deres opvækst-år bliver hjernevasket af familien og den lokale Imam som 24 timer i døgnet hælder lort ud som skidt fra en spædkalv og kun har en sindssyg middelalderbog skrevet af en lavt uddannet pædofil profet…så ser vi resultatet her på siden.
  2) Vi skal på sin vis påskønne at en sindssyg genskadet som Hr. Hansen ytrer sig her på siden..så kan alle her i landet se hvorfor vi hader dem og hvorfor de bør smides ud af landet ved først givne lejlighed.
  En genskadet som Hr. Hansen kommer ALDRIG til at være en god tilpasset borger her i landet.
  Det er et spørgsmål om han overhovedet forstår at han er i et af verdens bedste lande og 5 mill danskere har taget godt imod ham til at begynde med,
  Han ødelægger ALT for sig selv og værre endnu..han ødelægger alt for de tusindvis af positive muslimer som forsøger at skabe en god tilværelse her i landet.
  Men Annalise..du skal ikke regne med at han forstår det..hans hjerne er for genskadet.
  Jeg vil vædde på at hans far og mor er fætter og kusine og han selv skal eller er gift med sin kusine.
  Jo mere han åbner munden..jo mere beviser han at der er noget helt galt i kraniet,,og jo mere overbeviste bliver vi andre danskere at personer som ham bare skal smides ned hvor dadelpalmerne gror og muslimer myrder hinanden.
  Her passer han ikke ind.

 13. Ole Andersen

  Til Annalise..
  Nu venter jeg på at den vanvittige hr. Hansen sviner mig til..
  Først vil han kopiere nogle gode sætninger fra mit indlæg…og dernæst vil jeg blive kalde NAZIST og en idiot fra DF og højrefløjen.
  I børnehaven kaster de også med klodser og slår dem som vil hjælpe dem..

 14. Jens Hansen

  Ole Andersen 29. august 2014
  “Til Annalise..
  Nu venter jeg på at den vanvittige hr. Hansen sviner mig til..”

  Ole Andersen.
  Er det i orden at jeg nøjes med at kalde dig sindssyg i denne omgang.
  Hvis du har mere på hjerte, så må du vende tilbage.
  I øvrigt.
  Så sviner undertegnede ingen til, før personer som dig Ole Andersen udspyer jeres vanvittige personangreb.

 15. Annalise Christensen

  Ole Andersen

  Næh, jeg regner nu heller ikke med at kunne trænge gennem hjernebarken hos denne person. Om der er meget at trænge ind til, vides jo ej heller – hvis der er tale om genskade.

  Uanset hvad, så er personen en ren gave for åbenbaringen – som jeg ikke kan hade men nærmest må knuselske.

  Endnu savner jeg at modtage den af personen så ofte anvendte og ynkelige tilsvining om et postuleret rødvinsforbrug – 🙂
  Mon ikke den snart må komme, når han løber tør for anden sølle fnidder-fnadder?

 16. Jens Hansen

  Til Annalise Christensen..
  Nå..så blev du også rost til af den formentlig gen-skadet hjernevaskede nazist Ole Andersen.
  Der er et par ting du skal tænke på…
  1) Når Fætter-Kusiner i generationer gifter sig med hinanden opstår der en voksende de-generation.
  Det er grunden til at så mange nazister er sinker og evnesvage fra fødsel, og når de så ovenikøbet i deres opvækst-år bliver hjernevasket af familien og den lokale nazi leder som 24 timer i døgnet hælder lort ud som skidt fra en spædkalv og kun har en sindssyg ideologi skrevet af en lavt uddannet maler fra østrig…så ser vi resultatet her på siden.
  2) Vi skal på sin vis påskønne at en sindssyg genskadet alkoholist som Hr. andersen ytrer sig her på siden..så kan alle her i landet se hvorfor vi afskyer dem og hvorfor de bør smides ud af landet ved først givne lejlighed.
  En genskadet og hjerneskadet alkoholmisbruger som Hr. andersen kommer ALDRIG til at være en god tilpasset borger her i landet.
  Det er et spørgsmål om han overhovedet forstår at han er i et af verdens bedste lande og 5 mill danskere har taget godt imod ham til at begynde med,
  Han ødelægger ALT for sig selv og værre endnu..han ødelægger alt for de tusindvis af positive mennesker som er kommet ud af hans triste situation og som forsøger at skabe en god tilværelse her i landet.
  Men Annalise..du skal ikke regne med at han forstår det..hans hjerne er for genskadet.
  Jeg vil vædde på at hans far og mor er fætter og kusine og han selv skal eller er gift med sin kusine.
  Jo mere han åbner munden..jo mere beviser han at der er noget helt galt i kraniet,,og jo mere overbeviste bliver vi andre danskere at personer som ham bare skal smides ned hvor dadelpalmerne gror og facister myrder hinanden.
  Her passer andersen ikke ind.

 17. Annalise Christensen

  Jens Hansen

  Igen, igen beriger du min dag!
  Du er i sandhed et knus værd – hermed afsendt – 🙂

 18. Jens Hansen

  Annalise Christensen 29. august 2014
  “Endnu savner jeg at modtage den af personen så ofte anvendte og ynkelige tilsvining om et postuleret rødvinsforbrug”
  Drikker Annalise Christensen rødvin?
  Undertegnede, troede at det var øl fra lavprisbutikkerne.
  Undertegnede har engang passeret en sådan butik og bemærkede mange sølle eksistenser i området.
  Mange af dem stemmer uden tvivl ligesom Annalise Christensen på DF.

 19. Annalise Christensen

  “Jens Hansen”

  “Drikker Annalise Christensen rødvin?
  Undertegnede, troede at det var øl fra lavprisbutikkerne.”

  Naturligvis nyder Annalise Christensen et godt glas rødvin – som f. eks. i aften, hvor middagen står på dejlig dansk, økologisk (ikke-halal-slagtet) flæskesteg, med brunede, hjemmelavet rødkål, tyttebær og hele “svineriet”. En herlig middag, og en god rødvin til!

  Tak, med et knus mere herfra, for din fantasifulde “viden” – 🙂

  Fortsat rigtig god dag.

 20. Jens Hansen

  Annalise Christensen 29. august 2014

  Undertegnede spiser ikke kød.
  Bortset fra fisk.
  Gerne som sashimi.
  Med et enkelt glas hvidvin til.
  Men det kan du vel ikke spise Annalise Christensen.
  Man kan jo næsten anføre, at de fleste fisk brutalt halal slagtes.

Kommentarer er lukket.