Kære Helle Thorning.

Det er ikke, fordi jeg går ind for sindelagskontrol. Men du har altså et byrådsmedlem i Brøndby, der er helt galt afmarcheret. Du må spørge dig selv, om Youssef Khalil Idiabs opførsel og holdninger virkelig kan forenes med Socialdemokraterne værdier?

Senest luftede Youssef sine antisemitiske holdninger i en kommentar på Fathi el Abeds (formand for Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening) Facebookvæg: ’Det vrimler med syge zionister som sædvanlig på dine FB kære Fathi. Deres racistiske, apartheid og slyngel stat er snart til ende, til historiens losplads sammen med alle zionister all over the World.’

Denne kommentar affødte et interview i Den Korte Avis med Brøndbys socialdemokratiske borgmester, Ib Terp, der dog ikke så problematikken. Han svarede bl. a., at ’afvigende meninger på enkelte områder er tilladt i de fleste partier. Men Youssef kommer ikke til at tegne partiet på området.’ Kære Helle, er der ikke grænser for, hvor afvigende holdninger kan være, før du er nødt til at afvise dem?

Selvom det nok er de færreste danskere, der overhovedet har hørt om Youssef Khalil Idiab, er det absolut ikke første gang, jeg støder på hans rabiate holdninger. Jeg har flere gange oplevet ham live.

For et par år siden deltog jegi et debatmøde i Brøndby Kulturhus, hvor han kom flankeret af en gruppe rødder og ballademagere. Det var tydeligt, at han ikke deltog for at bidrage konstruktivt til en demokratisk debatform.
I stedet søgte han at spolere mødet og opildnede de unge ved gentagne gange at rejse sig op og afbryde mødet. Han henvendte tydeligt sine kommentarer til gruppen, mens han til deres store begejstring sagde – næsten råbte – at han ikke bryder sig om mig og mine integrationsholdninger. ’Hvorfor kommer du til Brøndby? Vi vil ikke have dig her! Du er ikke velkommen. Du er en forræder!, lød det fra Idiab. ’Er I ikke enige med mig i, at han er en forræder,’ spurgte han de unge.

Youssef Khalil Idiab skulle forestille at være et forbillede for de unge, men med sådan et forbillede lærer de unge aldrig demokratiets spilleregler at kende.

Da vi skulle fra mødet, blev vi angrebet af den samme gruppe unge, som Youssef havde opildnet til mødet (Youssef var dog ikke længere var iblandt). De smed flasker efter både mig og PET-vagterne, og det endte med at blive så voldsomt, at PET var nødt til at tilkalde forstærkning, blot for at vi kunne komme væk fra Brøndby.

Kære Helle, jeg mener virkelig ikke, at Socialdemokraterne kan være sådan én som Youssef bekendt. Synes du selv, han er en værdig repræsentant? Håber du svarer inden kommunalvalget i november.

Venlig hilsen
Naser

49 kommentarer

 1. andersen

  Thorning aner da ikke hvem galningen er… Hun tænker kun på posten i EU og hvordan hun snyder i skat næste år….

 2. Det er ligemeget

  Hvis du skal sende Helle efter alle der har noget imod dig, blliver listen laaaaaaaang.
  Stay in the States, fri os for din ligegyldighed. Du er en mand som ikke har stå sted, hvad er du egentlig? Muslim? Kristen? R,NA,LA & C? Lad være med at være populist, det tjener intet formål

 3. Martin

  Hvordan kan en folkevalgt soc.dem. stadig sidde på sin post når han kommer med sådanne racistiske udtalelser?

  http://denkorteavis.dk/2013/socialdemokratisk-politiker-onsker-udslettelse-af-israel-og-alle-syge-zionister/

  Var denne udtalelse kommet fra en politiker fra f.eks. dansk folkeparti om muslimer, så havde helvede været løs!

 4. F.petre

  Du glemte at den danske befolkning også skal snydes

 5. hansen

  Det dér botox er nowet dyrt stads…

 6. lars hansen

  Jeg er helt enig, Naser.
  Desværre er Helle så rundforvirret, så hun ikke aner hvad hun skal sige, hvis hun ikke får en taleseddel fra Margrethe Vestager eller en spindoktor.
  Det kræver jo også, at Helle skulle være i dialog med partimedlemmerne – og det er hun ikke.
  Hun tænker kun på næste job i EU.
  Det er en skandale, at fundamentalisterne stadig har frit spil her i landet. Og hvornår finder politiet Lars Hedegaards attentatmænd?

 7. flemming

  Den henvendelse til komiske Thorning er komplet ligegyldig; den tomhjernede skald aner intet om politik og virkelighed. Det hele kan forøvrigt også være ligemeget. Toget er forlængst kørt, om et par generationer er Danmark med den mangeårige, landsforræderiske indvandringspolitik, uanset, hvilke tiltag man foretager sig, under alle omstændigheder forvandlet til et muslimsk helvede på jord

 8. Frank B

  Heldigvis er der kommunalvalg til november – håber borgerne som stemmer på socialdemokraterne tænker sig om en ekstra gang. Socialdemokraterne har parti list -så et kryds ved liste A er også et kryds ved Youssef Idiabs

 9. Carina

  Et fornuftigt og vigtigt indlæg fra Naser Khader.

  Desværre skal han næppe vente at få et svar.

  Stilet-damen befinder sig på et andet niveau, godt skærmet af spindokotorere og andre verdensfjerne personer.

  Selvfølgelig kan Socialdemokraterne ikke være bekendt at have en repræsentant som den, Naser Khader nævner.

  Desværre er socialdemokraterne slået ind på en kurs, hvor man ganske langsomt piller VKOs faste men fair udlændingepolitik fra hinanden.

  Tankevækkende var det, at Karen Hækkerup valgte ganske at skrotte undersøgelsen af, hvad indvandringen egentlig har kostet og vil koste Danmark.

  Man må formode, at hun frygtede svaret.

  Kære Naser Khader, hold endelig dampen oppe – Du kan bedre end mange andre sætte fingeren på de uheldige sider af Islam – andre bliver alt for let affærdiget som racister.

 10. Kc

  Naser Khader desværre er det sådan (også i Brøndby)
  at man giver køb på holdninger, hvis det kan sikre, at magten bliver hvor den er.

  Brøndby kommune har altid været socialdemokratisk og
  fra rådhuset har man de sidste 50 år eller mere fisket
  alle de potentielle stemmer, man overhovedet kan opdrive.

  Under de store saneringer i København i 60,erne var daværende borgmester i Brøndby fyr og flamme for at
  byde de saneringsramte indenfor i varmen. Selvom der fulgte mange sociale og dermed dyre problemer i køl-
  vandet på de nye borgere.

  Det værste ved disse udflytninger var, at disse mennesker ikke var vant til pæne og ordnede omgivelser,
  så man kunne se omfattende hærværk i og omkring
  boligområderne. I løbet af en 10-års periode forsvandt
  de værste, de trivedes simpelthen ikke i det nye miljø.

  Brøndby kommune er nærmest overbefolket med udlændinge, hvoraf mange kommer fra de muslimske lande. At der i byrådet sidder en socialdemokrat ved navn Youssef Khalil Idiabs er jo med til, at kommunens
  udenlandske befolkningsdel vil stemme socialdemokratisk. Det må siges at være et snedigt træk
  brøndby borgmesteren har taget.

  At rage stemmer til sig ved at have et så rabiat medlem
  siddende betyder ikke stort, hvis prisen er, at kunne blive
  siddende på de magtfulde pladser. Og man kan jo altid,
  som politikere har for vane, benægte og fortrænge holdninger, der er totalt uforeneligt med dansk mentalitet.

 11. Arne

  Hej Naser.
  Jeg har stor respekt for dine holdninger, hvor er det skræmmende at der er plads til sådanne holdninger i Danmarks næststørste parti, hvem husker ikke Poul Nyrups bemærkning til DF ” I bliver aldrig stue rene”.Hvor savner vi nogle politikker som vil tage afstand for den slags personer.

 12. hardeHenrik

  Hvis vi nu tager os af vores egne problemer, kunne du så ikke smutte hjem hvor du høre hjemme og kæmpe lidt for “demokratiet” Vi gider dig ikke, og tag gerne Bruckmann med, han bor lige nedenunder dig.

 13. Pedersen

  Statsministeren er jo totalt ligeglad med hvad der rører sig i befolkningen!
  Det er ligegyldigt, hvor korrupt, uretfærdigt, – hvor megen ulighed og kriminalitet der sker i vort land,-eller hvor mange bekvemmeligheds”flygtninge” der vælter ind i landet,- blot hun stadig beholder magten,- og kan forføre folket,- få en høj løn for ingenting,- samt blive anerkendt til at få en fin stilling i EU,-nej den dulle svæver laaaangt ovenover sine slaver,-(pøbelen) i sin egen forgyldte verden!!
  Desværre er der alt for mange, der ikke har fået øjnene op for dette endnu, hvor utroligt det end er!!!

 14. Knud Madsen

  Du skal nu nok ikke vente et svar på dit meget rimelig og vedkommende spørgsmål til gimpen, der kalder sig Danmarks statsminister.
  Helt enig, det er en skændsel, at man har et sådant stykke ukrudt siddende i en kommunalbestyrelse, men desværre er det den vej, det går.
  Lad os håbe at DF kan fastholde sin fremgang. Det er vores eneste redning fra at få syriske tilstande her i landet om måske 20 år.
  Fortsæt endelig!!!

 15. G. Sørensen

  En nævner du ikke har et ståsted. Det er ikke rigtigt. Dit ståsted er blot mere udviklet og intelligent end de fleste andres.

  Desværre er der mange skævvredne mennesker der ikke aner, hvad anstændig opførsel er. Hvis de ikke selv kan se hvad god opførsel er kan de heller ikke se hvad andre gør galt. En fordærvet godtager en fordærvet.

  Fin blog.

 16. hardeHenrik

  G. Sørensen
  Vi ser ganske udmærket, men det kunne være du skulle tage dine briller af, og vågne lidt op.

 17. jenni

  Khader, kan du ikke godt sige til dine fæller og til politiet og de offentlige anklagere, at:
  det er ikke lovligt i Danmark at samle sig i foreninger og lære koran.

 18. jenni

  Har hun indflydelse på hvem, der stiller op til kommunalvalg?

  Mig bekendt lader man udlændige stille op – og stemme – selvom man skal være dansk statsborger for at få valgret.

 19. Julemanden

  Meget morsomt – de ortodokse jøder er jo lige så hjernedøde som de radikale muslimer. Så der er jo utroligt, at disse mennesker ikke forlængst har lavet en stat sammen. Så kan almindelige jøder og muslimer leve i fred og ro. Der er jo også mange muslimer som mener at der står meget vrøvl i Koranen, som de ikke gider rette sig efter.

 20. Allan R.

  Se: http://www.kommunefakta.dk/kommune/vis_kommune.asp?knr=153&p=demo1&side=3
  Her ligger svaret på hvorfor de mange udenlandske statsborgere har så stor indflydelse på politikken i Brøndby.
  Valgbarhed og stemmeret til folketinget kræver dansk statsborgerskab.
  Valgbarhed og stemmeret til kommunalvalg kræver blot få måneders ophold i en kommune.
  Filosofien skulle være den at man i kommunen betaler skat og derfor også naturligt har medbestemmelse, uanset om hele indkomsten og skattebetalingen stammer fra kontanthjælp eller anden offentlig forsørgelse.

 21. sofie

  Ja -linien i partiet og hvad de tillader sig må sige at være bevist nu-som regel foregår det under bordet og når det bliver tydeligt er forklaring og undskyld lige så sygt som partiet er blevet og har været nu i årevis.

 22. hasse steen

  Så vigtig er du nu heller ikke Naser:
  At du behøver at have tre indlæg om det samme og med samme indhold.

 23. L. Johansen

  Naser, her har du fat i noget meget vigtigt!

  Helle har valgt at “overse” dette problem.
  Hun – og alle – skal tvinges til at være obs på den slags.

 24. Elsebeth Nilsson

  Naser Khader, når du taler til en vis legemsdel, får du svar fra samme. Socialdemokraterne må luge ud i egne rækker, hvis de finder det nødvendigt. Pia Kjærsgaard gjorde det i sin tid mht. (hendes ord) “landsbytosserne”. Spild ikke dit gode krudt.

 25. Kc

  Kan det virkelig passe, at folk kan sidde i kommunalpolitik uden at have et dansk statsborgerskab????????????????????

  Det er sgu laaaaangt ude!

 26. Erik Jensen

  Kære Naser Khader.
  Du er et rigtigt mandfolk fordi du kæmper for demokratiet i Danmark.Du har opdaget faren for mange år siden med den muslimske masseindvandring vi lige nu har.Helle Thorning burde for længst have fyret dette byrådsmedlem fra Socialdemokratiet, men der er desværre ingen statskvinde over vores nuværende statsminister, så du skal ikke forvente dig noget positivt herom fra denne dame.Danskerne kan kun vente og håbe på at valget i 2015 vil give DF så mange stemmer, at vi kan få standset den muslimske masseindvandring, som det sker lige nu. En stemme på DF er vores sidste redning for vore børnebørn, om Danmark skal være muslimsk eller demokratisk om 40-50 år.
  Håber at du Khader forsat vil kæmpe for vores demokrati.

 27. Stiig Andersen

  Håber vælgerne i Brøndby straffer socialdemokraterne hårdt ved kommende kommunevalg.
  Typer som disse hadefulde og uintegerebare palæstinensere skal ud af landet nu.

 28. Kc

  Brøndby kommune huser et meget stort antal udlændinge. De fleste af disse vil efter al sandsynlighed
  netop stemme socialdemokratisk eller på noget til venstre for det.
  DESVÆRRE!!!

 29. Janutte

  hardehenrik

  Du virker ualmindelig bøvet på mig.

  Khader har da helt ret I, at den omstridte muslim i Brøndby ikke har nogen berettigelse i et socialdemokrati. Eller sagt anderledes, det er ikke Khader der er noget galt med. Han virker modsat dig fornuftig nok.

 30. beginning of the end

  hvor findes der bare så mange vildfarne sjæle
  verden står meget tæt på kanten til retfærdighed skal tage over

 31. Benny Nielsen

  Kære Naser Khader

  Din henvendelse til fru Thorning er spild af tid.
  Sosserne kan bruge alle der gider stemme på dem.

  Selv en programmeret politiker og lystløgner som fru Thorning kan de bruge som “statsminister” omgivet af Komiske Magnus og Bjarne Corydon med den defekte regnemaskine.

  Hov jeg glemte vist at nævne “skrigeskinken” fru Frederiksen der gør en dyd ud af at tage fra de svage i samfundet, medens fru Thorning har fundet et pengetræ med 27 milliarder “nye penge” så de arbejdsparate kan komme ud og lægge togskinner.

  Der findes ingen snuptagsløsninger siger fru Thorning.
  Det var der så alligevel !

  “Vores økonomiske plan vil skabe 150.000 nye arbejdspladser på bare SYV år”

  Hun skulle hellere lytte til hvad der siges omkring kakkelbordene i det ganske Danske Land og smide håndkædet i ringen.

  Danskerne gider hende ikke !

 32. Jan Johansen

  Hej Naser Khader.

  Nu du er i gang med at klandre Youssef Khalil Idiabs for hans uforskammede opførsel, kunne du så ikke lige tage Margrethe Vestager med i din henvendelse til Helle Thorning-Schmidt. Mage til amatøragtig optræden skal man nemlig lede længe efter. Først blandede Bjarne Corydon sig i lærernes overenskomstforhandling med KL, og det var i sig selv helt utilstedeligt. Så kom Margrethe Vestager på banen og optrådte lige så fjollet og amatøragtigt. Det kan en socialdemokratisk statsminister da ikke bakke op om, eller er det også i hendes ånd at optræde så uprofessionelt!?!

 33. Bashy Quraishy

  Kære Naser
  Det er meget vigtigt at minde dig om, at vi har ytringsfrihed i Danmark. Vi behøve ikke være enige med en persons udtalelser, ( Jeg er heller ikke enig med dine populistiske udtalelser eller Onkel Tom holdninger) men folk har ret til at sige, hvad de mener. Er det ikke hvad du sagde om Kurt Westergaards tegninger?
  For det andet, det er helt OK at klage over antisemitiske udtalelser, men hvorfor er du altid tavs når islamofobiske holdninger kommer til udtrykt i Danmark. Hvorfor denne dobbelte moral? Du skal have modet til at kritisere både antisemitiske og Islamopphobic udsagn ellers vil du virke tåbelige som altid.

 34. Michael Edahl

  Hej Naser.

  Du skal have mange tak for, at du stadig deltager i debatten, selvom det ser ud til at kunne være farligt en gang imellem. På den måde sikres det, at alverdens ekstremister får øjnene op for, at der også findes moderate muslimer. Mange hilsner fra en moderat katolik.

 35. hasse steen

  Nå det går da fremad.
  Nu er der kun to indlæg om det samme.

 36. Kc

  Bashy, der er ikke tale om fobi, men derimod reel angst
  når det drejer sig om islam og hvad dens ideologi gør ved mennesker

  Ordet FOBI bruges om sygelige angsttilstande, men at
  være angst for islam er ingen sygdom. Som dansker ville
  man være syg, hvis man IKKE frygter for islam, da denne
  djævelske ideologi er en trussel mod danskheden..

  Man skal ikke være modig for at kritisere eller endog
  fordømme islam for hvor islam er, er der vold og under-
  trykkelse og hvilket normalt menneske bryder sig om det?

 37. sofie

  Bashy Quraishy-du lider vist ingen nød,og er altid blevet lidt forkælet af eliten her og der ,og hvor du har gebærdet dig -og underligt at du ikke er kommet ret meget længere-for du virker ok og veloplyst.
  Men nu er sagen jo at snotungerne har en truende adfærd-og det har ikke en sk.d med ytringer at gøre -og derfor er det da slet ikke velkommen i nogen debat.En ting er at man bliver hidsig under diskustioner( og har lyst til at kværke modstanderen )-og derefter falde ned igen i god ro og orden,men at vedblive med slet skjult truende attitude og ikke vide om man reelt er i fare eller…er der sgu ingen der skal finde sig i -og slet ikke fra udfrakommende der vil ændre den Danske dagsorden.Vil du tvinges til at have din hverdag ændret?Nej du kræver og får …så und andre det samme,ikke! .

 38. John Kragenskjold

  Youssef har ret – Israel er en slyngelstat!

  Jeg bliver simpelt hen nødt til, at tage til genmæle over for den hetz der bliver ført mod Youssef Khalil Idiab, som repræsenterer socialdemokraterne i Brøndbys kommunalbestyrelse.

  Hetzen mod ham føres an af forkæmpere for Israel, hvor specielt medlemmer af DF gør sig gældende, og nu også Naser. Youssef Khalil Idiab angribes fordi han i en kommentar, til en statusopdatering på Facebook, har skrevet:
  “Det vrimler med syge zionister som sædvanlig på din FB kære Fathi (formand
  for Dansk Palæstinensisk Venskabsforening). Deres racistiske apartheid og slyngelstat er snart til ende, til historiens losseplads sammen med alle zionister all over the World”.

  En zionist har den ideologi, at kun jøder har ret til Palæstina. Det skal understreges, at ikke alle jøder bekender sig til zionismen. FN vedtog i 1975, at “zionisme er en form for racisme og racediskriminering”. En erklæring der dog blev trukket tilbage i 1991 efter pres fra USA.

  Youssefs kommentar kan jo umiddelbart lyde voldsomt, hvis man ikke helt forstår, hvad Israel reelt er. Og det er der faktisk en ret simpel forklaring på. Det handler ganske enkelt om, at nogle, fortrinsvis europæiske, zionister har koloniseret og besat et arabisk land. En
  kolonisering og besættelse, hvor massakre, etnisk udrensning, tyveri af jord og ressourcer og diskrimination har været, og er, en del af de metoder der anvendes i den vedvarende erobring af landet.

  Israel er en besættelsesmagt og et kolonialistisk apartheidregime, som på mange punkter er, at sammenligne med det tidligere sydafrikanske
  apartheidregime, hvor folk, hvis de ikke havde den rigtige hvide hudfarve, blev udsat for alle tænkelige former for undertrykkelse. De blev dog ikke etnisk udrenset, som tilfældet er for palæstinenserne i størstedelen af
  Palæstina (det såkaldte Israel og Vestbredden). I Palæstina, hvor zionisterne regerer, er det dog ikke efter hudfarve der diskrimineres, her er det religion, der har den afgørende indflydelse på, hvilket job man kan få, hvilken ægtefælle man kan vælge, hvilke ressourcer man har adgang til, hvor man kan bo, hvorvidt man kan starte en virksomhed, osv. Det er jo også
  fuldstændig absurd, at fx en amerikansk jøde, der på ingen måde har tilknytning til landet, har ret til, at flytte dertil, mens det for en palæstinensisk flygtning, hvis familie har boet der i generationer, er lukket land.

  I Gaza, som af mange betegnes som Verdens største åbne fængsel, er 1,5 million mennesker stort set afskåret fra omverdenen, og derfor også for muligheden for økonomiske indtjening. Næsten al landbrugsjord i Gaza er konfiskeret til israelske militære bufferzoner. På den del af jorden, som trods alt kan anvendes til landbrug, risikere de palæstinensiske bønder alligevel, at blive beskudt og dræbt af israelerne, hvis de vover sig ud på
  landbrugsjorden. Farvandet ud for Gaza, har Israel også inddraget størstedelen af, på trods af aftaler indgået med palæstinenserne, om en langt større fiskerizone, hvilket stort set udelukker fiskerne fra deres erhverv, da de også her risikere, at blive beskudt og dræbt indenfor det
  snævre farvand, de ellers allernådigst har israelsk tilladelse til at besejle.

  Israel er ikke et land. Israel er en zionistisk kolonisering af Palæstina, der nærmest med alle tænkelige midler forsøger, at fordrive regionens oprindelige arabiske befolkning fra deres hjem og jord.

  At dette accepteres af lande der bekender sig til menneskerettigheder og kalder sig demokratiske, er mig ganske uforståeligt.

  Israel burde sanktioneres og isoleres, ganske som Sydafrika blev det, inden apartheids afskaffelse i landet. Omend det også i dette tilfælde, holdt hårdt med, at få Verdens såkaldte demokratiske lande, deriblandt Danmark, til at bakke op om tiltaget.

  Israel er desuden et af de lande der overtræder flest FN-resolutioner, internationale konventioner og menneskerettigheder. På trods af dette sanktioneres landet ikke. Tværtimod indgår både EU, og ikke mindst Danmark, samhandelsaftaler med Israel. Israel er også den største modtager af udlandshjælp fra USA.

  Det er altså ikke Youssefs synspunkter der er ekstremistiske – Israel er en slyngelstat.
  Støtterne af Israel, burde derimod stilles til ansvar for deres holdninger.

  En moralsk forsvarlig løsning er selvfølgelig, at forene de palæstinensiske områder (Gaza, Israel og Vestbredden) til én fælles stat.

  John Kragenskjold

 39. Martin

  Helle er da blafrende ligeglad med hvem hun har i sit følge, blot hun kan fremvise sine uærlige løfter og vise sine “uærlige øjne”.
  Men stor tak til Naser Khader, der tør sætte sig op mod disse ubehagelige personer! En S-borgmester i brøndby tør jo intet!

 40. Martin

  Som flere skriver er HelleT da ligeglad, hun vil blot videre og ned til EU.
  Hvem der sikrer hende taburetten indtil næste valg er hun da rablende ligeglad er .

 41. Martin

  hvad betyder “afventer godkendelse”?
  Er der ikke ytringsfrihed mere?

 42. sofie

  John Kragenskjold.Hvad synes du om Jødeforfølgelserne på fx. Nørrebro og andre steder i Europa?Og hvad mener du om fx.muslimer som laver muslimske områder i Storbritanien,Frankrig osv?Og hvad er forklaringen?Racisme fra Vesterlændinge-eller simpel magtbegær-hvis mulighed jo er blevet serveret på et sølvfad-ligesom fx.Hitler gjorde brug af?

  Hvad synes du om de isolerede områder i de forskellige lande hvor muslimer /Palæstinesere koloniser på “demokratisk”vis-uden at inkluder de oprindelige borgere -der oven i købet har betalt for deres boliger?

  Har nogen spurgt hvorfor Israel er en “slyngelstat”?
  Og var Israel det i begyndelsen?
  Prøv at fortæl om tre -samlingen af Israel til arabere ,og alle de andre -og lad os så se om føje år hvem der koloniser.

  Jeanne D`arc samlede Frankrig -før den tid var der kun spredte bosteder -huse rundt om på må og få-ingen struktur eller samling-det var der heller ikke da Israel”opstod”-at landet altid har været jødernes land-selvom det hedder Palæstina-(ligesom engang i fremtiden Danmark engang var Danmark)og at Jerusalem er Jesus by -før Muhammed-er jo et faktum.Men det forudsætter jo man tror de har eksisteret.

  Og det gør man så -og så er balladen der.Hvem var der først?

  Israel samled og byggede-noget araberne ikke gjorde -og pludselige var de allesammen-ligesom herhjemme “ofre” for de “Onde” Israelere.

  Slyngelstat?Israel?Prøv med ordet -Selvforsvar!

 43. Pedersen

  sofie, du har svaret denne Kragenskjold så godt,- og lig det, jeg selv ville have skrevet,- så jeg nøjes med at skrive, at vi jo ved,- alle os der ikke er hjernevasket eller naive, og som kan tænke,- at alle steder, lande og områder, hvor muslimer har slået sig ned, KAN der simpelthen ikke eksistere det, der kaldes FRED, eller rettigheder for kvinder!
  Hvis det ikke er sevet ind hos nogle endnu, ved jeg heller ikke om det nogensinde kommer til det,- for så har tåberne, som ikke kan skelne mellem Lys og Mørke, selv valgt at tage de Mørkes parti!
  Det siger sig selv, for ideologien/troen ISLAM er opfundet af Djævelen selv,- og når man overgiver sig til den,- kan man jo regne ud hvad vej det går,- og dette ser vi med vore egne øjne, eller hører om,- hver dag!!
  Endda er disse islamister begyndt at bekæmpe deres egne visse steder.
  Ser vi ufred, hævnaktioner, voldelige overfald, røverier på gaderne, bandekrige, voldtægter og lign, hærværk og vanvittig opførsel fra jøderne, der bor i vores land?!
  Mig bekendt ikke! Men tværtimod er disse et forfulgt folkefærd og har altid været det!

 44. John Kragenskjold

  Sofie forholder sig ikke til det jeg skrev, men kaster sig i stedet ud i fantasterier, og Pedersen vælger et niveau, hvor han kalder folk med en anden mening, for hjernevaskede.

  Det er vist det man kalder zionistiske debatmetoder. Er jeg forresten ikke også antisemit?

 45. andersen

  @ kragenskjold

  Beklager at må skrive det – men det er altså dig der kaster rundt med fantasier og hjernevaskede ideér.

  Alle religioner har en mørk side, men islam er den eneste der direkte opfordrer til mord, lemlæstelse og forfølgelse af anderledes tænkende.

  Når en imam i en moske lærer små børn hvordan man skærer halsen over på høns, for at forberede ungerne på den dag de skal henrette en vantro, så er man sgu kommet for langt ud.

  Islam ér og bliver en syg og ondskabsfuld religion, så uanset dine forskruede meninger og på trods af, hvad du regner med, vil muslimerne aldrig blive en del af et civiliseret samfund. Islam fastholder muslimerne i uvidenhed og ondskab.

 46. hardeHenrik

  John Kragenskjold.
  Du er da helt væk i toppen. Sådan bliver man når man ryger hash hele dagen, og har gået på universitetet i 20 år.
  Om vi snakker Jøder eller muslimer er et fedt. Begge religioner er totalt blæste i bolden, og er en bombe under alle ordentlige samfund i verden. Bare kig ud af vinduet.
  Denne tro på fantasi guder er løbet helt af sporet, og det er mig en gåde at normalt tænkende mennesker kan bruge tid på det.
  Der sidder en gud oppe i Norge, der har vist jer hvordan man takler vores problemer, som udelukkende skyldes det røde loki-folk, folk som dig John. Så den dag i ikke er bange for at dø, eller er villige til at ofre noget for jeres børns fremtid, så ved vi hvad der skal til. Så længe i sidder med hænderne i skødet, vokser problemet fra dag til dag. Jeres såkaldte demokrati med skiftende røde og blå regeringer gør det bare være og være. Hvorfor forstår i det ikke. Så længe de har deres gode lønninger og pensioner vil de skide på Danskerne. Så ryg du noget mere hash John med dine muhammedaner venner, og begynd at avle hunde igen.Din slåen på tromme for ondskabens ideologi kan vi godt undvære.

 47. John Kragenskjold

  Imponerende debatniveau du har, men det siger jo mest om dig og dine meningsfæller. At Naser/moderator tillader niveauet siger også en hel del.

 48. Anya Chana Raben

  Denne mands virke er ikke et problem for socialdemokraterne. De tager ikke konsekvent afstand, der er ingen sanktioner og det ser ikke ud som om, at manden nogensinden vil blive holdt til ansvar.

  Derfor boltre han sig stadigvæk løs på sin gode ven’s Fahi El – Abed’s FB side.

  22.04.13

  “Set på Fathi El Abed’s væg” Youssef Khalil Idiab:
  Jeg er din maridt , vent på mig , Palæstina er på vej , freden er på vej, og dig og dine er på historien lodseplads ..ønske dig skræmmende maridt ….”

  Denne mand er stadig aktiv politiker. Socialdemokrat-politiker: Israel og alle “syge zionister” skal på historiens …
  denkorteavis.dk/…/socialdemokratisk-politiker-onsker-udslettelse-af-i…18/02/2013 – I byrådsgruppen sidder Youssef Khalil Idiab for Socialdemokratiet. Youssef Khalil Idiab er ven med formanden for Dansk-Palæstinensisk …”

  Efter at en borger har rettet henvendelse til Borgmesteren i Brøndby, fik hun dette svar.

  Idag: 23.04.13

  SVARET fra Ib Terp, Borgmester og Chef.

  Kære ….
  Jeg er ikke på Facebook og kan derfor ikke læse de tilsendte indlæg.
  Men jeg kan sige, at jeg ikke bryder mig om hadsk retorik fra nogen, heller ikke fra Youssef, hvilket jeg har meddelt offentligt.
  Det er medlemmerne og ikke mig, der afgør, hvor på vores kandidatliste Youssef skal stå. Og siden er det vælgernes afgørelse, om han skal vælges.
  Jeg har svært ved at se, hvad Youssefs skriftlige danskkundskaber har med sagen at gøre.
  Venlig hilsen”

Kommentarer er lukket.