Elbæk-selvsving mens verden lider

Tyfonen på Filippinerne har indtil nu krævet 475 ofre, og dødstallet forventes at stige yderligere. I Jordan demonstrerer folk mod de høje fødevarepriser. I Egypten kæmper man en brav kamp for grundloven med stor betydning for det endnu spæde demokratis fremtid. I Syrien er der 2,5 millioner internt fordrevne flygtninge og 400.000, som er flygtet til nabolandene. De fleste bor i teltbyer og er i fare for at fryse ihjel, nu hvor vinteren har sat ind. FN er samtidig i gang med at trække sit personale ud af Syrien på grund af sikkerhedsrisikoen i landet.

I Danmark er hovednyheden kulturministerens rod og afgang.

Mens jeg overværede en prisoverrækkelse på Nationalmuseet for to syriske kunstnere, en filminstruktør og en bladtegner, brød helvedet løs på grund en kulturminister. Den syriske tegner havde i øvrigt fået smadret sine hænder. Mens jeg, som sagt, sad og overværede den meget kendte Ali Farzat modtage en pris, hvor han fortalte, hvordan det er at leve under et diktatur, og hvordan alle hans venner er fængslede, lød nyheden pludselig, at den var helt gal for kulturministeren, og at han nu går af.

Den danske presse følger ikke bare sagen intenst, men er gået i totalt selvsving over ’Kaosministeren’ Uffe Elbæk. For mig hænger det ikke sammen. 

Det er ikke fordi, jeg er uenig i mediernes budskab. En minister skal selvfølgelig skal have styr på tingene. Han skal selvfølgelig også undgå aftaler, der lugter den mindste smule af nepotisme. Det er der ingen tvivl om. Men sagen er blæst fuldstændig ud af proportioner.Medierne har brugt timer af vigtig sendetid på at dække sagen direkte fra et flere timers samråd, fra møder, fra rapporter, etc.. Sagen overtrumfer fuldstændig skoleudspillet herhjemme – et udspil, der vel at mærke får stor betydning for vores børns fremtid.

Og der er ikke blevet brugt så meget som to minutter på de lidelser, som de syriske børn er udsat for. Ifølge Human Rights Watch blev en fire måneder gammel pige torteret ihjel for at få faderen til at tilstå, i samme uge som Elbæk-sagen dominerede mediernes dagsorden. I min verden er det grotesk at se, hvordan medierne fuldstændig overser disse grusomheder.

Jeg så en udsendelse på den arabiske tv-station al Arabiya om den grufulde virkelighed for de syriske børn. Udsendelsens to eksperter kom hhv. fra Human Rights Watch og fra domstolen i Haag. Begge har beskæftiget sig med krigsforbrydelser, og begge sagde, at de aldrig har oplevet en krig, hvor det går så målrettet ud over børnene. Ifølge dem er 1,5 millioner børn direkte eller indirekte ramt af konflikten. Ifølge FN er 3.000 børn blevet dræbt. Hvis man har det personlige overskud, som det kræver, er der mange videoer af henrettelser og tortur af syriske børn på YouTube.

Assads styrker går decideret efter dem, der forsøger at skaffe noget at spise. De går efter læger, som passer de syge – selv nødhjælpsarbejdere går ikke fri. I Damaskus er hovedkvarteret for Syriens røde halvmåne i dag blevet ramt af en bilbombe. For et par dage siden var det 29 skolebørn og én lærer, der blev ramt.

Og herhjemme går den danske presse amok over en kulturminister, der er et rodehoved. Det er ude af proportioner. Jeg ville ønske der havde været sat bare to minutter af til at fortælle om børnenes lidelser i Syrien. Det er jeg sikker på, interesserer den danske befolkning.

41 kommentarer

 1. Lars

  Så du mener ikke Korruption i dansk politik er vigtigt,men det er mere vigtigt at høre time efter time om muslimer der udkæmper deres klan krige, hvor de skifter en islamist ud med en anden

 2. sa

  Du har jo ret langt hen ad vejen Naser, men balladen i mellemøsten / de islamstyrede lande er jo en føljeton uden ende.

  Hvad skal vi gøre ved det?

  Uanset indsatsen vil uroen fortsætte eller blot flytte sig til det næste land i rækken.

  At Villy futter rundt, løfter pegefingeren og siger fy-fy er nok den mest latterlige indsats vi endnu har set..

 3. Kc

  Ja Naser, verden brænder og det har den altid gjort og
  det vil den blive ved med ligeså længe, der er 2 mennesker på jorden.

  Lidelserne er enorme ligegyldigt om det er naturen eller
  vi mennesker, der skaber katastroferne.

  Lille Danmarks fnidder på det politiske plan kan virke som rene bagateller, alligevel er det nødvendigt, at holde rent i eget hus.

 4. duer hykler

  Var det ik dig der på samme blog rasede mod dem der gjorde opmærksom på proportionerne i “juletræssagen”?

  Var det ik dig der argumenterede for hvor godt og væsentlig en mediestorm ang julepynt i gården, i en boligforening i nordsjælland var ?????

  Som sædvanlig er dine holdninger, mildt sagt, usammenhængende!

 5. Finn

  Naser du kan da have ret, men er det ikke snart på tide at de selv gøre noget selv.

  Hvorfor skal vesten altid komme og hjælpe dem, når de gang på gang viser at de slet ikke vil have os der.

  Var det ikke en ide at du mere gik op i, hvorfor de lande ikke gøre en indsats selv for at ryde op i den region. ?

 6. Lars

  Syriens problemer er sku ikke Danmarks problem. Hvis det var omvendt ville de ikke gøre en skid for os.

  Alt for længe og alt for tit har Danmark skulle hjælpe andre lande men det kan ikke blive ved.

  Naser hvad med du selv letter r…. hvis du ikke syntes der bliver gjort nok.

 7. Erik Morsing

  Det er der en psykologisk forklaring på Nasser. Mennesket lukker af overfor voldsomme begivenheder. Det nære, det der vedrører en selv er langt nemmere at forholde sig til. Det er ikke for, man ikke er berørt at de store katastrofer, man mangler bare fantasi til at forestille sig det scenarium, du beskriver, og det er der en god grund til. Hvis vi skulle forholde os til alt det urimelige og groteske, der sker i verden i dag, ville vi ganske enkelt ikke kunne overleve. Så man kan sige, at det er en forsvarsmekanisme, vi sætter ind, der skal beskytte os overfor de voldsomme påvirkninger.

 8. J. Hansen

  Ja, verden brænder, og lad de uciviliserede mellemøstlige islamiske forsamlinger, der kalder sig for stater brænde op. Deres beboere er inkompetente til at sammensætte ledere, der tjener til en bedre verden. Danmark skal ikke blande sig en s… eller bruge en 25 øre på disse fallitbo.

  Tag derned Naser og overbevis indbyggerne om, at de skal stemme på dig og lade dig lede og vejlede dem. Jeg har i årevis undret mig over luksusagitatorer, der vil have alle os andre til at bære de menneskelige og økonomiske udgifter. Så gør dog noget selv!

 9. Lars

  Hvad er vigtigst, Korruption i DK eller islamister der slår hinanden ihjel

 10. jenni

  Vi kan ikke tage os af hele verdens korruption.
  Men vi skal rense ud, så snart vi ser tendens til korruption indenfor vore egne døre.
  Ellers bliver vores land som dem, Khader nævner.
  Er det motivet med indlægget, at vi skal blive det?

 11. Cleunides silva

  Allan Andersen. Danmark har overhovedet ikke gjort mit land rigere, tværtimod. Det er vidst dig der skal gå skolen om igen, du har vidst ikke hørt efter i timen… Som sagt er der korruption i alle lande, min pointe er at danmark ikke stå ved det og slet ikke gør noget ved det, der skal jeg så hilse og sige at det gør de i mit land (Brasilien)!! Og forresten, ved ikke om du har børn selv, men det er ikke noget med sagen at gøre, du har vidst ingen forståelse. – Jeg efterlader ikke mit barn i danmark og tro mig, så snart jeg har fået mit barn hjem, så skrider jeg for det her diskriminerende land, fri få hånd, trusler og hvad i dansker nu har imod andre ind jer selv. Få dog noget empati! Du er en mand man kun kalde en racist. Jeg er ikke født eller opvokset her, om du kan læse min kommentar eller ej, er ikke mit problem, hvis jeg skrev det på mit sprog vil du ingen gang kunne komme igennem det første ord!!!! – Du kender ikke til reglerne overhovedet i Brasilien åbenbart, så her kan jeg lige fortælle, at hvis mit barn eller andre børn blev misbrugt i sin børnehave, ville de ikke blive fjernet fra sin mor, tværtimod…Børne og forældrene vil ikke betale prisen, men staten i Brasilien vil gå en og give en form for støtte og et behandlings tilbud!!

 12. Cleunides silva

  jeg undertegnede, vil hermed bevidne, at jeg har været med til møder kommune, læge, familiehus og Cleunides og børnehave.Til det ene møde, bekræftede lægen, at Guadalupe bærer præg af at have været misbrugt seksuelt. Cleunides har i flere år bedt om hjælp hos læge og Brøndby kommune, men har ikke modtaget den hjælp psykolog til Guadalupe på 4 år Ja en pædagog sagt til min barn du kommer aldrig hjem hun er fjenet fra mig 2 år i dag jeg er klage hjælp ikke og 1 1/2 år jeg må kun se min datter 1 1/2 time 1 gang om måneden jeg er ikke mibruger og kar aldrig været jeg har aldrig været på psykiarisk hospital og bruger ikke nogen form for medicin.Min barn er blevet fjenet hun blev misbrugt i børnehaven,Brøndby er urimeligt kommune er korrupt BARN SKAL HJEM TIL MOR ♥ ♥ ♥ OG MOR ER IKKE MISBRUGT BARN KOMMUNE HJÆLP IKKE BARN ER MOD BARN KOMMUNE ER KORRUPT JEG VIL FRA MIT BARN HUN BLEV MISBRUGT I BØRNEHAVEN, OG HUN ER BLEVET FJENET FRA MIG DET ER URIMELIGT jeg tale med kommunen jeg har båndoptaglser der beviser dette om mit barn HUN BLEV MISBRUGT I BØRNEHAVEN, HUN ER BLEVET FJENET FRA MIG JEG HAR UDTALT DER BEVISER DETTE. Jane jeg må ikke holder jul min barn 3 år jeg er bekymret for mit barn

 13. A. Jørgensen

  Hvis Naser tænker mellemøstlige tanker om, at lille Danmark skal vrides til sidste blodsdråbe, er det da til at forstå. Men det er altså ikke os, der kan og skal løse vanvittige menneskers problemer. Det er vi ikke dygtige nok til.

 14. Erling Rasmussen

  Hvis der springer en bombe på Nørrebro, er det er sensation, der rydder alle avisforsider, men at der sker den ene ulykke efter den anden i Mellemøsten, er en triviel hverdagsbegivenhed, vi ikke ænser.
  Det ville være en nyhed, hvis der en dag ikke var en eneste selvmordsbomber i de fjerne lande.

  Ingen er uenig i, at en tyfon, der dræber mange mennesker, er en vigtigere begivenhed end Uffe Elbæks cirkus, men hvad skal vi gøre ved det? Alle føler, at det er skrækkeligt, men samtidig kan vi ikke gøre fra eller til.

  Det skulle da være med støtte til en hjælpeaktion for de pårørende.

 15. JM

  Ganske rigtigt, Khader, men det er netop fordi vi nidkært vogter over magtmisbrug at vi har kunne bygge et samfund der ikke slår sine borgere ihjel.

  I de lande hvor helvede lige nu raser, det er netop de steder hvor retfærdighed ikke har haft plads i århundreder.

 16. Jesper

  Kære Naser

  Selvfølgelig har du så uendelig meget ret. Hvis alle lande hver især løftede deres byrde for at afhjælpe problemerne i Syrien, katastroferne i Afrika etc., kunne vi utvivlsomt løse nogle af de mange udfordringer.

  Men desværre er den ekstreme kollrektive fordummelse og snæversynethed den mediemæssige virkelighed vi lever i. Og ligeså meget desværre er det reelt set medierne, der styrer dette land, for de reelle beslutningstagere (politikerne) drøner rundt på må og få uden nogen reel retning. Resultat: vi drøner ned på alle lister, eks. er vi godt og grundig på vej ud af top 20 over de mest konkurrencedygtige nationer. On a sidenote kan vi jo i øvrigt konstatere, at flere udenlandske gæster netop hæfter sig ved, hvordan danskerne for det første er enormt selvoptagede og for det andet tror, at de er verdens navle, og derfor tror de skal fortælle alle andre, hvordan tingene skal gøres.

  Samtidig kan vi jo konstatere, at denne her kollektive dumhed og snæversynethed tilsyneladende medfører, at vi skal trækkes med nogle imbecile tåber som bl.a. den Lars, der fører sig frem med kommentarer hér.

 17. sa

  Sad og tænkte på hvilken effekt det ville have hvis alle lande, hjælpeorganisationer o.s.v. helt stoppede med hjælp i de muslimske lande.. Ville det gøre en forskel?

  Er vi derhenne, hvor ophør af humantær hjælp ligefrem ville være en fordel for de ramte lande?

  Kunne det tænkes, at hjælpen er med til at holde liv i problemerne, nøden og de menneskelige katastrofer vi ser, trods årtiers hjælp?

  Kunne befolkningerne, i de berørte lande, skabe en form for oprør mod deres magthavere hvis hjælpen udeblev – måske endda medføre indførsel af demokratiske tilstande – modsat islamstyre?

  Det var måske dét du skulle tænke over hr. Naser, inden du forsøger at få godhedsindustrien til at sende flere penge til de lande der tydeligt ikke kan trække sig op fra islamreligionens ødelæggende ideologi.

  Tænk over det hr.Naser – du virker som en rimeligt intelligent person… Jeg vil virkelig gerne have et personligt svar på disse spørgsmål..

 18. JJ

  Du er rigtige god til at snakke og få debatter i gang Naser, men du kan selv ikke gøre en skide. Jeg er personligt meget ked af det der foregår i Syrien og verden rundt omkring, men helt ærligt, hvordan tror du stemningen er i Irak og Afghanistan efter krigen? Er der nogen dansker eller amerikaner der turde og tager til Mellemøsten? Nej, de mener vi har besat deres land og ifølge sharia loven er vi vantro og skal dræbes. Jeg er en soldat og vil meget gerne hjælpe de folk hvis jeg få mulighed for det, men giver det overhovedet en mening at hjælpe folk der er dit blod tørstig???
  Det andet vi skal huske, er den beskidte politik i Mellemøsten. Vi kender alle sammen godt hvordan den fungerer. Når regimen selv ikke værdsætter sit eget folk, er det så vores pligt at gøre det? Naser, du er selv fra Syrien og kan udmærket godt forstå at du brænder for det der sker, men vi har set noget værre end det i Irak og mange andre lande. Demokrati koster mange menneskes liv, hvis det er virkelig det, de er ud efter. Så lad dem kæmpe for det, for det vil betyde rigtige meget mere for dem end at nogen andre kommer og skaffe det for dem, på den måde mister de ikke den så let som de pleje.

 19. Anne Mette Frank

  Det både klinger hult og er udtryk for uvidenhed når nogle af debattørerne her siger, at Naser Khader selv skal gøre noget.
  For det er netop dét han gør og har gjort. Siden denne konflikt startede for ca 20 måneder siden, da har Naser Khader selv været i selve Syrien og dets omegn flere gange for at afdække begivenhederne og danne sig et indtryk, som han så kan arbejde videre med – både som nu i den danske offentlighed og i sit arbejde i Washington.
  Det er ikke uden en vis fare at begive sig til Syrien og omegn!
  I modsætning til mange andre bloggere, meningsdannere og kommentatorer, så har Naser Khader derfor netop noget at have sin indignation i.

 20. Anne Mette Frank

  Hvad sker der hvis vi smækker nødhjælpskassen i? Så bliver vi overstrømmet af flygtninge og asylansøgere i et hidtil uset omfang. Så medmindre man bevidst går efter flere flygtninge og asylansøgere, så er ligegyldighed med omverdenen en meget lidt rentabel strategi.

 21. jenni

  Naser Khader grib i jeres egen barm og hold op med at forsøge at manipulere danskerne.
  Har I muhamedaneres invasion i Danmark gavnet Danmark, eller ødelagt Danmark.
  Retorisk spørgsmål.

  Når Danmark ikke engang har kunnet hamle op med invaderede muhamedanernes skadevirkninger eklatante i Danmark, hvordan skulle vi så skulle gøre noget ved det lo*t, I laver i jeres hjemlande?

  Rejs hjem og ordn jeres snavsede vasketøj derhjemme.
  Bland os udenom.

 22. jenni

  min kommentar vente bedømmelse. 🙁
  muhamedanercensur.

  og der skal stå: eklatante skadevirkninger

 23. jenni

  prøve.
  muhamedaner

 24. jenni

  afsløret.

  Der må ikke stå ordet.
  Mu ham ed aner

 25. jenni

  Anne Mette Frank

  Hele socialsystemet i Danmark skal ændres.
  Udlændinge skal selvfølgelig ikke kunne komme til Danmark og få af danskernes skattekasse, når danskere ikke får dest samme fra udlændingens skattekasse, når danskerens rejser til deres land.

  Indfør:
  dog højst hvad en dansker i samme situation ville modtage i den pågældende udlændings oprindelsesland.

  Ret og rimeligt.

 26. Anne Mette Frank

  @jenni, kan godt forstå du ikke vil lægge (fuldt) navn til dine kommentarer 🙂
  Hav en velsignet fredag allesammen 🙂

 27. Erik Morsing

  Det der undrer mig mest er, at de andre mellemøstlige lande ser passivt til, hvad der foregår. Er det ikke først og fremmest en opgave for dem at sørge for ro i områdene dernede? Nasar er næsten den eneste, der debatterer disse problemer. Andre muhamedanere er underligt stille og fraværende. Har de ikke en holdning til det? Det er et muhamedanerproblem ikke et vesteuropæisk problem. Hvis man vil se lidt optimistisk på det, så kan man betragte de muhamedanske forår som et skridt på vejen til ægte demokrati, der hvor alle har lige rettigheder, også kvinderne og andre forfulgte (for eksempel homoseksueller og transvestitter). Når vi ikke ønsker at hjælpe, så er det fordi, efter Assad kommer der noget, der er værre. Det har vi jo set i Egypten. Vi ønsker ikke at støtte et muhamedansk broderskab. Jeg er sikker på, at hvis man vidste, at der kæmpes for et ægte demokrati, så ville vi til enhver tid hjælpe. Men Syrien har vist heller ingen olie vel? Endnu en grund til at blive væk.

 28. sa

  @Erik Morsing; Muslimerne er fuldstændig ligeglade med hvad der sker i syrien – og i de andre borgerkrigshærgede lande for den sags skyld. De ved jo at vestens godhedsindustri hælder milliard efter milliard i deres bundløse huller. Det er først den dag det koster muslimerne noget at de vågner op.

  @anne mette frank; Ja vi vil blive overrendt af en horde af flygtninge – medmindre vi når at skifte denne muslimelskende regering ud med noget der kan se problemerne i øjnene.

  @anne mette frank; Tror du virkelig at Naser rejser til syrien af sit gode hjerte? manden får penge for at blogge, være politisk kommentator og sikkert også for at holde sig fra politik. Hvad skulle han ellers foretage sig? Bygge plankeværker sort?

 29. Erik Morsing

  Ja måske her du ret sa, men Nasser, kan du så ikke rette din henvendelse til landets arabere? Jeg savner stadig deres standpunkter. Er de ligeglade, som sa siger, eller håber de, at vi kommer og udreder trådene?

 30. Anne Mette Frank

  @sa,
  antyder du, at Naser Khader har fået det famøse plankeværk opført sort?

 31. jenni

  Anne Mette Frank

  Hvorfor? Det er langt at skrive. Og ligegyldigt.
  Hvad skal du dog bruge det til?
  Læs teksten og forhold dig til dén.
  Eller lad være.

 32. sa

  @Anne Mette Frank
  Hvilket plankeværk..? Hold da op – Har Naser fået et sort plankeværk?? Ajjjyy dét kan jeg da virkelig ikke tro.

 33. Stiig Andersen

  tja hvad der sker i den rådne muslimske verden af vederstyggeligheder rager os ikke. vi skal overhovedet ikke blande os , til gengæld skal vi lukke vores grænser for alle muslimer.

 34. jenni

  http://www.bt.dk/politik/per-stig-advarede-manu-sareen-homo-vielser-vil-faa-folk-til-at-flygte

  Det er jo lige præcis planen.
  Muhamedanisering af Danmark.

 35. Janne Petersen

  Et lille barn der bliver tortureret ihjel, så behøver jeg ikke mere alvor, fordi mord og tortur på især børn, taler for en vanvittig verden, ingen rigtig kan styre.

  Jeg blev aldeles rasende over juletræssagen, fordi det tangerede manglende respekt for den kultur, der selvfølgelig skal respekteres benhårdt, uanset hvilke guder man bruger krudt på.

  Jenni taler muhamedanisering af Danmark, Svångberg har sin kikkert ude efter asiaterne, som også gerne vil til fadet, alle vil tilsyneladende stå på hovedet, for at sparke dette land ud af verdenskortet, så de kan tromme brystkasserne til kødmos af begejstring, de er kuleskøre hele bundtet.

  Hvad er det alle disse fremmede mennesker vil opnå, regner de med at de skal være her flere hundrede år, eller hvor gik visdommen fløjten.
  Jeg vil ærligt talt skide på, hvad de andre vil, jeg forbliver dansk, med alt hvad det indebærer, og så må det koste det, prisen kunne blive, jeg lader mig ikke kyse af andres vidtløftige tiltag.

  Med hensyn til indlægget, så peger det ganske rigtigt på, hvor uvæsentligt det kan være for den omkringliggende verden, at mennesker fryser, børn bliver tortureret ihjel, og mennesker flygter forvildet rundt, af den udmærkede grund, at livet er dyrebart.

  Herhjemme i andegården, der spiller de såmænd bare skak, som de plejer, nogle er skak-mat, andre knalder brikkerne af pladen med de udslettende monarker i spillet, så i kulturens vigtige ærinde, kan man vel glemme de andres lidelser. Janne.

 36. Knud Madsen

  Du har ikke rigtig fattet betydningen af, at vi går agurk, når vi ser tegn på nepotisme og korruption her i Danmark. Hvis vi ikke slår hårdt og omgående ned på sådant svineri, er det begyndelsen til at skabe forhold som i hele Muhamedanien.
  Hvis muhamedanerne havde været ligeså ivrige med at udrydde det svineri i deres egne lande, havde meget set meget anderledes ud. Nu har vi så oven i købet store problemer med, at vi får muhamedanismen indført ad bagvejen ved hjælp af vanvittige radigale idioter og skøre venstreekstremister af alle arter, de såkaldte politisk korrekte.
  Disse indtrængende horder af hellige krigere viser jo med al tydelighed, at de vil indføre deres egne hæslige og modbydelige religiøse love og skikke. Derfor er det endnu mere nødvendigt at vi hæger om vore ordentlige love og regler og afviser enhver tendens til korruption og andet svineri i den stil. Håber du kan forstå, hvor jeg vil hen.
  Det er imponerende at du vedholdende bliver ved at appellere til Vesten og danskerne om at stille sig på dine frænders side i Syrien. Jeg håber virkelig at du får god betaling for at skrive disse opfordringer og appeller, for det må da være voldsomt op ad bakke og deprimerende.

  Som du også kan se ud af kommentarerne, er der nok ikke noget, der efterhånden rører os mindre, end når muhammedanere udkæmper deres stammekrige, som de altid har gjort, og som de altid vil gøre. Vi har set muhammedanerens sande natur og kultur ved de alt, alt for mange, som vi har taget så flot imod her i vort gode land, givet dem penge og husly i en størrelsesorden, som de kun har kunnet drømme om i deres hjemlande. Og hvad har vi fået til gengæld? Kriminalitet i en helt uhørt grad, hadforbrydelser, socialnasseri i et vanvittigt omfang, hån af vore gode danske kvinder. Der er ikke mere goodwill at hente, vi har set og oplevet meget mere end rigeligt.

  Jeg troede en gang på, at der var en mulighed for at få en fredelig sameksistens med muhamedanerne her i landet. Som du måske husker, støttede jeg dit forsøg, med et for mig betragteligt beløb, med at starte “Moderate Musliner”, eller hvad det nu var det hed for snart mange år siden. Men det faldt jo ynkeligt til jorden sammen med mit optimistiske håb.
  Muhamedanerne kan passe deres og så passer vi danskere vores og kæmper imod de muhamedanere som uindbudt er trængt ind i vores land.

 37. Janne Petersen

  Knud Madsen, jeg vover den påstand, at Khader giver dig ret i dit indlæg, fordi han netop ser hele situationen i virkelighedens lys.

  Han er så forhadt i det her land, fordi han skyder så barske pile mod sine egne, og sandheden er en led størrelse, især hvis den er for rå til at gøre til løgn.

  Jeg giver dig ret i det du skriver, fordi det rammer så præcist de tilstande vi oplever i dag i dette land.
  Den politiske ånd er smuttet ud af flasken, og skaber en vanvittig enighed gennem Europa, derfor er der så meget utilfredshed blandt befolkningerne.

  Man bliver ikke hørt, man bliver betragtet som skaffedyr til de mange humanistiske tiltag, der skal sikre de ‘fromme’ politikere et ‘værdigt’ eftermæle.

  Midt i denne ragnarok, som blot henter ved til bålene, myrdes uskyldige rundt i verden, og et utal af menneskeskæbner, farver nutiden rød over hele jorden, mens de frie lande kigger på.

  Det er da lysende klart, at det handler om vilje, samt respekten for andres liv og skæbne, og der er disse befolkninger afgjort de nærmeste til at sætte foden i døren, så deres tyranniske diktatorer kan komme i knæ.

  Det hjælper ikke det store at demonstrere på rådhuspladsen, når det brænder i hjemlandet, bedre ville det være at stå last og brast med sine landsmænd, så netop mængden kunne blive en belastning for et ondt styre.

  Herhjemme savler regeringen i uhyrlighederne af PET’s arbejde, fordi man er kammet over i den humanistiske rus, og så går disse politikerkvinder på barrikaderne, fordi politik kører efter følelser, istedet for at bruge de enkle redskaber, så man skelner inden man dømmer.

  Det giver nok bank til mig, men ærlig må jeg være, kvinder skal ikke være i politik, hvis hele følelsesregistret skal køres i stilling, hvergang forargelsen kammer over. Janne.

 38. Knud Madsen

  Janne Petersen, som du sikkert kan læse mellem linierne i mine udgydelser her og andre steder, har jeg rent faktisk stor sympati for Naser og anerkender, at han gør et godt, men aldeles forgæves, stykke arbejde for at fremme en vis form for sameksistens, men er kommet i “bad standing” blandt muhamedanerne, som følge af, at han for længst har anlagt en pragmatisk holdning, som de ubegavede muhamedanere ikke kan eller vil fatte.
  Men jeg er nødt til at forklare den gode Naser, at danskerne, og for den sags skyld alle andre vesterlændinge, har fået meget mere end rigeligt af de her indtrængende muhamedanere og deres totalt uacceptable adfærd, som vi kan se, afspejler deres krigeriske tilbøjeligheder.
  Lad muhamedanere slagte og myrde hinanden frem for os her i Vesten. Det er trods alt langt mere acceptabelt for os.

 39. Janne Petersen

  Knud Madsen, jeg forstår skam godt det du skriver, og du har ikke uret, blot finder jeg det skrækkeligt at se, hvorledes børn og kvinder slæbes ind i det ene krigsinferno efter det andet, og smerte har jo ikke farve eller sprog.

  Vi kender slet ikke disse tilstande i vores del af verden, verdenskrigene undtaget, derfor har vi skam også god grund til at afvæbne de muligheder, der lukker alverdens folkeslag ind, som ad åre, kunne fortsætte sådanne lidelser på fremmed jord.

  Vi kan nok ikke helt polstre os fra verdens mange krigszoner og splittelser af befolkninger, men vi kan som vigtige tiltag, vogte egen kultur og tro, så de åbne døre ikke giver gennemtræk, og blæser det hele væk.

  Det er på flere områder allerede gået for vidt, og ‘juletræssagen’ gav et spinkelt bud på, hvad der kan rejse børster hos folket, selv var jeg faktisk betænkelig for udfaldet, fordi disse mennesker ikke helt har gennemskuet den danske ånd.

  Jeg plejer at sige at Khader er den bedst integrerede i dette land, altså et forbillede, men kun for de der vil. Janne.

 40. jenni

  Janne Petersen
  8. december 2012 kl. 19:34

  Et lille barn der bliver tortureret ihjel, så behøver jeg ikke mere alvor, fordi mord og tortur på især børn, taler for en vanvittig verden, ingen rigtig kan styre.
  (..)

  Herhjemme i andegården, der spiller de såmænd bare skak, som de plejer, nogle er skak-mat, andre knalder brikkerne af pladen med de udslettende monarker i spillet, så i kulturens vigtige ærinde, kan man vel glemme de andres lidelser.

  Det, du beskriver, foregår i Danmark. Børn torteres og slås ihjel i Danmark.
  Hvad gør danskerne ved det?
  Børn tvinges i Danmark til at være på samvær hos voldelige fædre. Uhensigstmæssige mænd får endda forældremyndigheden fordi de har kontakter der ‘rigtige’ steder, og barnet fratages sin mor.
  Det er naboerne, venner og bekendte, børnehaveledere og skolelærere vidner til, endda MED TIL.

  Do you have a prayer now soldierboy?(Little big man)

 41. jenni

  Janne Petersen
  10. december 2012 kl. 21:45

  Du er naiv om Khader. Han er på samme mission som sine trosfæller, han opererer snu på et højere plan. Men missionen er den samme.

Kommentarer er lukket.