Indtil solen brænder ud

I sin åbningstale afgav statsminister Lars Løkke Rasmussen et løfte med en markant løbetid.

Danmark bliver ikke en del af EUs asylpolitik uden en ny folkeafstemning. Det løfte gælder »indtil Solen brænder ud«. Sådan lød det i går fra statsministeren. Og det blev straks bakket op af S-formand Mette Frederiksen. Det stiller ja-partierne bedre forud for folkeafstemingen om retsforbeholdet den 3. december. Det var et smart kommunikationsgreb, men på sin vis også en politisk narresut.

Løkkes løfte kom som det, taleskrivere kalder et ’drop in’. Det stod altså ikke i manuskriptet, som alle journalister sad med foran sig, da talen blev holdt. Det lille trick har Løkke benyttet før – bl.a. i sin åbningstale i 2009. Det virkede helt efter hensigten og løb med næsten hele opmærksomheden, således også i denne kommentar.

Løftet havde primært til hensigt at tage luften ud af nej-sidens bedste argument, nemlig at den EU-aftale, vi skal stemme om, i virkeligheden er et forsøg på at snige mere EU ind ad bagdøren. Det kalder man glidebaneproblematikken. Beskyldningen om, at ja-partierne i realiteten beder om et større mandat fra danskerne ved folkeafstemningen, end de selv siger, er ikke helt skæv. Ja-partierne vil gerne have, at danskerne opfatter afstemningen som et ja eller nej til fortsat deltagelse i Europol. Det er også det, afstemingen handler om. Men den handler om mere end det. Og vigtigst af alt, så giver den et almindeligt flertal i Folketinget mulighed for i fremtiden at tilslutte sig flere områder af EU-politikken uden en folkeafstemning.

DFs formand Kristian Thulesen Dahl dømte da også hurtigt Løkkes løfte som »ikke meget værd« og tilføjede, at Løkke jo bare kan lave et lovforslag, der kun beder befolkningen opgive suveræniteten i forhold til Europol. Dermed undgår man, at danskerne giver Christiansborg lov til at bestemme, hvornår man i øvrigt vil »lægge tingene ned til Bruxelles«. Det er fuldstændigt rigtigt.

Løkkes løfte kan dog afvæbne insinuationer om, at det er risikabelt at give Folketinget den magt, for hvem ved, om et fremtidigt folketing beslutter sig for at tilslutte sig EUs asylpolitik. Det giver S og V nu en garanti for ikke vil ske uden en folkeafsteming. Men hvem ved, hvad fremtiden bringer i S og V? For selvfølgelig kan Løkke ikke sige, hvad Venstre gør, indtil Solen brænder ud. En formands rækkevidde er trods alt begrænset til hans egen formandsperiode.

Det er i øvrigt svært at forestille sig, at der skulle opstå en situation inden for de næste fem-ti år, hvor den lovede folkeafsteming rent faktisk bliver til noget. Siden danskernes nej til Maastricht-traktaten i 1992, har der ikke været et politisk flertal for at overlade dansk asylpolitik til EU. Det kan ændre sig. Men tendensen gennem hele EU går nu i modsat retning. Hvert land pakker sig om sig selv i asylpolitikken. Man kan kun blive enige om fælles løsninger, hvis de er frivillige.

Det er smart kampagnestrategi at tage luften ud af modpartens bedste argument. Men løftet om en ekstra folkeafsteming ligner også en politisk narresut, som altid vil vedblive med at være et kommunikationsgreb. Det er designet til at skabe tryghed og klarhed, men kan også aflæses som lidt for smart og i øvrigt bidrage til at gøre en i forvejen uoverskuelig afstemning endnu mere uoverskuelig. Og spørgsmålet er, om det så er Løkke og Frederiksen eller Thulesen Dahl, der har højest troværdighed, når danskerne er i tvivl.

48 kommentarer

 1. Åge

  VI borgere kan ikke stole på Christiansborg Poltikernes garantier derfor er det rigtige at gøre som
  Kristian Thulesen Dahl siger hans troværdighed er ganske klar i denne sag

  • Claus Henriksen

   Ingen nuværende politikere kan jo garantere hvad fremtidens politikere beslutter så man skal nok tage disse løfter med et gran salt – uanset fra hvilket fløj de kommer. EU har fået alt for megen indflydelse når det handler om de enkelte medlemslandes detailpolitik! EU kan/skal bruges som en paraply organisation som varetager overordnede begreber som fælles frihandel, fælles sikkerhedspolitik, fælles miljøpolitik, fælles politiarbejde m.m. – men EU skal ikke blande sig i de enkelte landes arbejdsmarkedsforhold, sociale ydelser og udlændingepolitik m.m. – og man skal slet ikke blande sig i banale ting som f.eks. om agurker er krumme eller ej! EU er blevet alt for detaljeret hvilket er typisk når alt for mange embedsfolk lever fedt af at være ansat i en skatteyderfinansieret organisation som hele tiden knopskyder! Jeg går naturligvis ind for Europol og grænseoverskridende politisamarbejde men det må være muligt at gøre afstemningen mere præcis og målrettet så folk ikke er i tvivl! Hvis afstemningen ikke blive mere præcis så bliver det nok et nej!

   • Søren sørensen

    Claus Henriksen

    Ja LLR lukker EU ind ad bagdøren her og det er også partiets formål!

    DF’s kritik her er sikkert også rent hykleri som normalt. Det er jo det hemmelige ja parti i EU? Og har stemt for flere EU latterligheder end noget andet parti!

    http://m.b.dk/?redirect=www.b.dk/danmark/forsker-df-er-et-hemmeligt-eu-parti&

    • Claus Henriksen

     Det har intet med partipolitik eller fløje at gøre da både S, De Radikale og SF jo også anbefaler et ja ved afstemningen! Og tosserne fra Enhedslisten støtter militser som bruger børnesoldater og er helt uberegnelige! http://www.politiko.dk/nyheder/enhedslistens-kurdiske-venner-bruger-boernesoldater

     • Søren sørensen

      Naturligvis har DF’s hykleriske standard i EU politik hvor de stemmer på flere EU forslag end andre når folk tror partiet er EU skeptiske?

      I fløjspolitik betyder dette jo blot at partiet malker danskernes EU skepsis for borgerlige blok mens de i virkeligheden får et EU venligt parti!

      Hvis men ønsker oprigtigt at komme ud af EU er eneste vej der folkebevægelsen mod EU som Enhedslisten foreslår!

      En stemme på DF er en stemme må mere af højrefløjens EU som kun gavner de storøkonomiske players.

      En stemme på DF er en stemme på mere EU og flere indvandrer som nu allerede kan læses i statistikkerne og præcis som hvad skete under VKO for indvandringen mere end fordoblet pr. År.

      Børsen bevidnet for få uger siden at 4 ud af fem nye jobs skabt siden jyde regeringen tog over, er gået til nye østeuropæiske indvandrer.

      Samtidigt strømmer det ind med uregistreret flygtninge af hvem et ukendt er isis kæmpere. Der er kun et minimum bud på 15.000 nu men tallet er uden tvivl 30.000 plus på få uger!

     • Søren sørensen

      Ps og nu begynder jyde regeringen sørme at overføre etnisk danske københavner job i tusindvis til jyder i jydens land!

      Næste bygges prestigebyggerier som motorvejen på hærvejen til 20 milliarder. Regeringen er efter få måneder en skamplet uden lige!

  • Annalise Christensen

   Åge, oktober 7, 2015

   “VI borgere kan ikke stole på Christiansborg Poltikernes garantier derfor er det rigtige at gøre som
   Kristian Thulesen Dahl siger hans troværdighed er ganske klar i denne sag”

   Så absolut, Åge – vi er helt og aldeles enige !!

   • Rap And

    Han er da fuldstædig utroværdig ikke alene i dette spørgsmål, men hele paletten rundt
    Liberal Alliances leder, Anders Samuelsen, har fastslået, at han “stålsat” vil kæmpe for liberale aftryk på den nye regeringspolitik, først og fremmest i form af topskattelettelser. Men det bliver uden opbakning fra Dansk Folkeparti:
    – Hvis der kan skabes et råderum for at lave skattelettelser, så er vi glade for, at Venstre har tilkendegivet, at det skal være til skattelettelser i bunden. Det skal være til dem, der har forholdsvis små lønninger. Det er vores fokus, siger Kristian Thulesen Dah

  • Enzo

   Kristian Thulesen Dahl er da mindst lige så utroværdig som resten af folketinget.

   • Jens Hansen

    DF er til enhver tid til fals.
    Hvis forholdene gøres endnu mere utålelige for flygtninge.
    Partiet er populistisk og utroværdigt.

 2. Søren sørensen

  Ja begge partier S og V er dybt landsskadelige når det kommer til EU!

  Stem nej tak d. 3 december til muligheden for mere EU uden selvbestemmelse til om det gavner landet eller ej! At socialdemokrater og venstre bønder er ligeglade med landets sammenhængskraft ser men også mht indvandring! S får dog altid færre indvandrer ind end under borgerlig ledelse! Men ikke mange færre!

 3. Søren sørensen

  Når jyderegeringen lav-ko bygger 8 sporet motorveje mellem 2 bygder i det tilbagestående land Jylland mv og sr giver guldmanjødesaks vores fælles undergrund endda med uhørte veto retter til bla at stoppe et salg af firmaet med deres sølle 18% ejerandel (selvom undergrunden burde være vores alle ligesom i Norge. Det sidste VKO gjorde var at give skatterabatter på flere hundrede milliarder 50 år ud i fremtiden til mæersk . Mener det var anden sidste dag de sad på magten!

  Der skal muligheder til at kunne tilbagerulle alle de negative tiltag ved ny regering. Vi skal stoppe “kontraktpolitiken” hvor men videreføre fhv regeringers indgået aftaler og samarbejdet mellem fløjene over midten! Midten i dk er blevet det nye onde!

  • thomsen

   jeg synes at det er voldsomt at du taler så nedladende om jyder – de udgør faktisk 3.2 mill af den danske befolkning. Prøv at erstatte ordet ‘jyde’ med fx ‘muslim’, så kunne du få en bøde for at overtræde racisme paragraffen …

   • Pedersen

    Lige præcis, thomsen,- helt enig!

 4. John Hansen

  Nu er jeg efterhånden en ældre knark, og har fulgt indgående med i politik i flere årtier. Mit udgangspunkt for politiske løfter er: “Jeg giver ikke fem flade ører!” Jeg har set så uendeligt mange løfter blive enten brudt – eller omgået.

  Sagen er jo den, at stemmer vi ja den 3. december, så giver vi Folketinget retten til selv at beslutte om ændringer i Danmarks tilvalg til Retsforbeholdet – herunder ændringer til asyl – og flygtningeområdet. Altså juridisk uden at afholde folkeafstemninger hvis det nu passer politikkerne.

  Jeg ved sørme ikke hvor meget folk stoler på politikkerne – jeg gør ikke. Tør du iøvrigt købe en brugt bil at Lars Løkke? – jeg tør bestemt ikke!

 5. Søren sørensen

  Fadbamsen og rødvin bælgeren slår afgjort arbejder-Mette når det kommer til populistisk, hyklerisk og løgner strategier! LLR er simpelthen symbolet på det skumle,falske og manipulerende dårlige menneske. Som V vælgere ligeledes er!

  Partiet V er siden alberti Danmarks mest korrupte! Brixtofte, loft, LLR mv. Listen er endeløs af korrupte v bønder med andre folks penge! Bilagskongen kan ikke samle landet og V er i frit fald og opløsning som partiets meningsmålinger da også peger på!

  • Bo

   Bland ikke Mette F ind i din svinesti SS, der hører hun ikke hjemme.

   • Søren sørensen

    Desværre er Mette og LLR skæbner og job blandet ind i hinanden.

    Det kaldes politik!

    • BO

     Dine uhumske retoriske øgenavne på begge politikere, kan du holde hjemme i egen stue, de hører ikke hjemme i det offentlige rum. Man kan udmærket være uenige og skælde ud, være kritisk uden at være grov. Det synes jeg du er her.

 6. Rap And

  Danmark bliver ikke en del af EUs asylpolitik uden en ny folkeafstemning. Det løfte gælder »indtil Solen brænder ud«. Sådan lød det i går fra statsministeren.
  Og
  Hvis Venstres formand Lars Løkke Rasmussen kæmper sig tilbage til statsministertaburetten, så skal skatten lettes. Men ikke i toppen.
  Det er kun bunden, der interesserer Venstres statsministerkandidat. Det siger han i et interview med Berlingske.
  Hvem tror på et eneste ord fra medlemmerne af badeklubben og overmanipulatoren Frederiksen

 7. PM

  Der skal stemmes NEJ, vi skal have mindre EU ikke mere…. jeg er ikke i tvivl.

 8. Lise Christiansen

  Meget pinligt og følge med i åbningstalen, stol ikke på Lykke eller andre EU tosser
  han kan ikke stå og love danskerne at vi kan stå udenfor flygtninge i det forbehold
  der skal til afstemning d 3/12 det har han overhovedet ikke magt til, det er vælgernes afgørelse, det er den største løgn der er serveret fra folketingets talerstol, siger vi ja, er Danmark solgt, og al magt overgivet til EU, så derfor et stort nej, der er ingen fortrydelse hvis det bliver et ja.

 9. Lasse C

  Syntes at “retten til IKKE at offentliggøre og retten til at SLETTE indlæg” kunne være brugt i Hr. Søren Sørensens indlæg…… Mage til tilsvining burde være uhørt/skrevet på denne debat side!!! Og NEJ jeg er IKKE enig i Hr. LLR’s politik.
  SS – du glemte at nævne M. Lidegaards og M. Bødskovs løgne og svindel numre
  blot for at nævne nogle andre politiske farver – Forstår også på dit “indlæg = læs lokums skriveri”
  at du åbenbart ikke bryder dig om folk udenfor dit eget område bla. tilbagestående jyder??? Hvad bilder du dig egentlig ind, når man læser DIT indlæg får man da ikke indtryk af at du er overmenneske ifh. til andre!
  Hvad pokker er der i vejen med Jyder? Det er squ da dine landsmænd SS.
  Men igen BT – sæt nu ind over GROVE PERSONANGREB hvis det forsat skal være en troværdig debatside…

  • BO

   Du er da selv godt igang som en mini udgave af det du angriber blot med modsat fortegn LC

  • Søren sørensen

   Lasse C

   Kunne BT ikke slette Lasse som ikke følger reglerne og skriver fuldt navn?

   Skrev det “tilbagestående land” og ikke tilbagestående jyder! Er jo også nogen ordentlige røde mennesker derover i mørket der? Ikke mange tilkendegivet og derfor tilbagestående! uden Jyllands intet V og DF eller borgerlig regering!

   Når du i fremtiden citere fra Søren Sørensens samlede værker så gør det venligst korrekt! Vi kan ikke have fantaster til at deltage her. Du må ind på en Facebook gruppe med blødt gummi på væggene med ligeledes fatamorganar!

   • Lasse C

    SS… Du skriver:’… 2 bygder i det tilbagestående land Jylland mv.
    Og senere i et andet indlæg:’ … derover i mørket der? Ikke mange tilkendegivet og derfor tilbagestående….:’ – hvad mener du med den gang vrøvlesprog?
    Dine samlede værker, som du kalder det, må du love at holde for dig selv!!!

    • Søren sørensen

     Men kan ikke forholde sig til V/DF bønder som dig uden at må ty til et billedstærkt sprog som i forstår. Dette er min konklusion efter min lange interaktion i medierne med jer over år. Når men taler til bønder bruger men jeres bonde sprog for at lette forståelsen! Og dette beviser din kommentar jo også!

   • Lasse C

    SS – typisk for personer som dig, når kritikken rammer sig selv, så må BT da kunne slette den slags!!! Hvad med Rap And, Brian P., Britta P., PM, Åge….

    Få nu din sagsbehandler til at søge om tilskud til et stavekursus så du har noget at bruge de kommende vinterdage til.
    Ja, ikke sandt…. Personangreb er ikke rart vel?

    • Søren sørensen

     Lasse C

     Du må få dine skolepenge tilbage! Dit ævl er uden brug af kendte kognitive muligheder i mennesket. Er du et homo sapien?

     • Annalise Christensen

      Søren sørensen

      Uanset dine mindre kvalificerede ophævelser mod Lasse C, skulle du lytte til hans råd og i de kommende vinterdage få lært dig noget om navnemåde, såvel som om udsagnsords brug og anvendelse i ental kontra flertal. Kunne du også få lært om tegnsætning, ville det ej heller kunne skade dig. Ville tværtom gøre læsningen af dine indlæg mere læsevenlig!

  • Rap And

   Nu har jeg mest bidt mærke i jydernes skadefryd og godteri over, at der er københavner, som kede af at skulle finde andre job, når regeringens milliard dyre tvangsforflytning af offentlige arbejdspladser bliver gennemført. Lad mig bare lige minde om aktstykke 34, der omhandler et milliard. byggeri, hvor flere hundrede medarbejdere nu udflyttes og planer om at købe et slot, til de udflyttede med enorme udgifter til indretning af kontorer til følge. Så drop dit pis om at københavner nedgøre jyder. Det er omvendt

 10. BO

  Jeg selv stemmer klart Ja, uanset Løkkes udbrændte sol eller ej, han er formørket nok af DF i forvejen.
  Men vedr. EU og Europol så er det det, vi skal stemme om og intet andet. Hvad fremtiden bringer aner ingen, men kommer der noget om asyl, så vil et bredt flertal i folketinget kræve en folkeafstemning, så hvad er nej sigernes problem. Frygter DF det bliver JA, ja så kan jeg da godt forstå de raser./ er sure. Det tror jeg godt vælgerne kan skelne i mellem. Jeg tror på et fornuftigt JA

  • John Hansen

   Øh jo, men så har du overset, at bliver det et ja til afstemningen den 3. december, så kan Folketinget, og her med juridisk medhold, og uden folkeafstemninger ændre på alt indenfor retsforbeholdet i øvrigt – og altså også asylpolitikken hvis de finder det på sin plads – og uanset garantier.

   Så hvis du stoler på politikkerne generelt, så tager jeg virkelig hatten af for dig, for dem er der heldigvis ikke så mange af.

   • Annalise Christensen

    Præcis, John Hansen.
    I dette, så afgørende spørgsmål, er der ikke råd til at yde nogen EU-pro politiker den mindste smule kredit.

    Og vil nogen som BO ikke stemme Nej på grund af DF, kan han jo stemme Nej til fordel for EL eller Folkebevægelsen mod EU.

   • BO

    ja men kun efter en folkeafstemning , fat det nu. Vi har en vedtagelse, lavet af Anders Fogh i sin tid om at vor asyl og flygtninge politik bestemmer vi selv, sådan er det. Det fastholdes af de store partier S V DF og og derfor er det sådan.

 11. Annalise Christensen

  “Indtil solen brænder ud”………..
  Hallo, hr. Lars Løkke LANGT UDE Rasmussen – er der nogen hjemme ??
  Hans aldeles utroværdige opførsel synes mildest talt at komme fra et sted mellem østen for solen og vesten for månen, og fortæller mest af alt om panikhandling !!

  Hvorfor ikke gøre det simple og helt enkle, hvis Lars Løkke virkelig ikke ved given mulighed vil afgive dansk asyl-og udlændingepolitik til EU ? HVORFOR SÅ IKKE KUN lave et lovforslag, der kun beder befolkningen opgive suveræniteten i forhold til Europol !!
  For DETTE ville have været troværdigt ! – Men troværdigt kan det derimod umuligt være, at Løkke (også Mette Frederiksen) vil have os til at opgive det fulde danske Retsforhold, som i pakken tæller hele 4 forehold !!!!

  Lars Løkke Rasmussen(V) + Mette Frederiksen(S) = begge partier såre utroværdige i EU-spørgsmål. Har altid været det. Siger og lover ét men gør noget andet !
  Det ved vi af erfaring og ved læring over tiden. Ingen af dem gør sig skrupler over at gå befolkningen bag ryggen !!

  Derfor, Et Afstemningsforslag, som beder befolkningen opgive suveræniteten alene og kun i forhold til Europol, TAK.
  Eller forudse, at det den 3. dec. bliver til et NEJ, hvor Kristian Thulesen Dahl – DF – kommer til at sidde med fuld hånd !

  “Indtil solen brænder ud” – vorherre til hest, for en udtalelse at tale danskerne ned på !!
  Skam dig dog, Lars Løkke !!!

 12. Brian P

  HVis vi danskere stemmer ja til afskaffelsen, så er fanden løs. Folketinget vil suverænt “overrule” danskernes holdninger til alle EUs beslutninger. Danmark er reelt blevet en miniput-stat under Bruxelles diktatur. Men det er jo også det neoliberalisterne fra Venstre ønsker: Total kontrol med danskerne. VI KAN LOVE REGERINGEN KAMP TIL STREGEN! Fjernelse af S_R_V

 13. Britta P

  SS-statens indførelse er allerede godt på vej. Bare læs vismændenes løgnerapport om ledighed.
  Centraladminsitrationen er danskernes fjende nummer 1. Derefter kommer Bruxelles.

 14. Annalise Christensen

  “Og spørgsmålet er, om det så er Løkke og Frederiksen eller Thulesen Dahl, der har højest troværdighed, når danskerne er i tvivl.”

  Det har Thulesen Dahl. Fordi han er den af dem, der fuldt på danskernes side fremlægger sandheden for os!
  Thulesen Dahl er langt mere danskernes vogtende forsvarsmand end de to andre nogensinde kan blive det, tilsammen !!

 15. I. Hansen

  Løgn og folkeforførelse er anset som ypperste kompetence for at komme forrest i politiske partier idag.

  Desværre er der nogen der hopper på limpinden…..ja ikke bare hopper de på – nææ de står som i kejserens ny klær og råber: ihhh hvor er det fantastisk!!!! – de VIL ikke se eller høre virkeligheden, for de håber SELV at betræde de bonede klistrede gulve, og så må man jo spille på loyalitets-klaveret og lægge al selvstændig tænkning på hylden!!! ..det er patetisk!!

  Selvfølgelig skal vi stemme NEJ……….ved SAMTlige tidligere afstemninger er vi blevet snydt så vandet driver!!!!! ….bare tænk på shengen som blev solgt på at vi ikke behøvede at ulejlige os med at tage pas med på rejser, men virkeligheden betød folkevandringer fra øst mod nord + tab at tusinder jobs og licitationer oma.

  • Annalise Christensen

   Schengen er et eksempel, JA!

   Et afstemningsforslag, hvor befolkningen skal tage stilling til Europol alene, er alt, hvad der nu kan have berettigelse – være behov for.
   Dette kan der per faktum ikke argumenteres imod – er Europol det eneste, danskerne bedes sige JA til !

   • smt

    Problemet er at hvis vi siger ja mister vi retten til at stemme om yderligere tilvalg. Det er umuligt at stole på politikerne. Hvis det på nogen måde kan gavne dem selv og deres venner vil de ganske enkelt fremover kunne tilvælge hvad de har størst fordel af uden at spørge befolkningen.
    I øvrigt har de lande der allerede nu er inde i varmen også store problemer med østeuropæisk kriminalitet så hvorfor skulle det så blive bedre af at Danmark kommer med.
    NEJ den 3 december med mindre det bliver skrevet ind i vores grundlov at vælgerne skal spørges hver gang der er tale om afgivelse af suverænitet. Vi bliver i forvejen malket nok.
    I øvrigt er det mit indtryk at der også er tale om en del korruption i politiet rækker i mange af Europas stater så hvorfor skal Danmark også syltes ind i det.

 16. smt

  Til “solen brænder ud” lidt for flot LLR når man tænker på at du lige har slukket lyset for Danmarks fattigste for at belønne de rigeste. Mette Frederiksens garantier er også ubrugelige når man tænker på hendes partis “forbedringer” af sygedagpengene hvor folk med alvorlige sygdomme nu fastholdes på kontanthjælp mens de bliver sendt ud at arbejde 5 minutter om ugen med deres seng. Men det er hun jo heller ikke meget for at snakke om.

 17. JJ

  Han kunne vel ligeså godt ha sagt indtil jeg får nye underbukser af partiet
  Mon ikke den en garanti er lige så god som den anden fra han side?

 18. Mikki

  Det er godt med BTs SMS. Nu skal vi fortælle BilagsLøkkeRodet noget….
  1) DJØF’ere der ikke kan betjene en DREAM-regnemaskine, skal have et Excel-regneark og beregne deres lønnedgang.
  2) Fru Pestager skal blive i Bruxelles til hun får bank-kolera.
  3) Alle Asocialdemokrater skal have et udflytte eller ud-nytte-job
  4) Venstres sponsorer skal lære at stave til neo-liberalisering på Kina-krak-kinesisk
  5) Søren Pind skal se at få fingeren ud af sin Politi-stav
  6) Støjsenderen skal sende flere nye annonce-kampagner
  7) Gucci-modeller kan løndumpes og Skrigeskinker fødevare-eksporteres
  8) Tulle venter i kulissen med en sivende, snigende fadøls-slange
  9) Skats medarbejdere skal have en skatefri tiger-haj-tur til Caribien

  • BO

   Og Mikki skal have et kursus i takt og tone og rimelig debat kultur

 19. BO

  sms@ jeg tror aldrig Løkke har været så upopulær som nu, aldrig. Man har ingen tillid til ham nogen steder, i venstre ????

 20. Erik Nielsen

  Så lige den nye beskæftigelsesminister på morgen tv hvor han kommenterede og forsvarede det såkaldte moderne kontanthjælpsloft, et af hans argumenter var at der inden for de sidste par år er kommet flere på kontanthjælp ! Det han ikke fortalte var at mange af dem er personer som er røget ud på grund af de ændrede dagpengeregler og derfor ikke har andre muligheder end at bede om kontanthjælpsforsørgelse,sørgeligt som man fra regeringens side manipulerer med virkeligheden.

Kommentarer er lukket.