Allah eller intet

Kommentar: Lukker vi øjnene for diskrimination midt i Danmark? Lader vi muslimer mobbe kristne ? Eller ?

Fire kristne unge mænd er flyttet ind hos præsten i byen Humble på Langeland. De er ifølge deres egen forklaring blevet mobbet ud af det lokale asylcenter – fordi de er kristne.

De har begået den markante helligbrøde at konvertere fra islam til kristendommen. Midt i Danmark.

Det har kostet alskens ubehageligheder i det danske asylcenter og en udstedt dødsdom over den ene, Kawa Sle, i hjembyen i Syrien, hvor han har en kone og tre børn, som han ikke har de store chancer for at se.

Det er naturligvis svært at dobbelttjekke alle detaljer i sådan en forklaring, som det ofte også er, når de danske myndigheder skal tage stilling, om der skal gives asyl eller ej.

Dansk Røde Kors, der driver 12 danske asylcentre, afviser, at der eksisterer et problem på de danske centre. Men ovennævnte fortælling, der stod at læse i BT søndag, står på trods af det ikke alene. Kristelig Dagblad beskrev i en artikelserie sidste år, hvordan der var tilsvarende problemer på ni af de 12 centre. Så enten kan medierne se noget Røde Kors ikke kan eller også har danske myndigheder en interesse i at dysse problemet ned.

Mange af asylsøgerne kommer på grund af ubehageligheder i deres hjemlande som forfølgelse, diskrimination og tortur. At nogle af dem så skrider til ny diskrimination er et grotesk udfald. Selvfølgelig fordi personer i den situation er svage og sårbare, og her snakker vi både ofre og eventuelle gerningsmænd. Men så meget desto mere ville det pynte med en markering af en dansk holdning.

Asylsøgerne befinder sig måske nok i et ’ingenmandsland’ mellem oprindeligt hjemland og muligt nyt hjemland, men de er kommet til et samfund, hvor der er religionsfrihed og hvor vi har en pligt til at sige temmelig tydeligt: Her stopper overgrebene. Her er der respekt for hinanden samt frihed til både at ytre sig og vælge religion.

Det er en klassisk konflikt, som ofte opstår omkring islam. Selve ordet ’islam’ betyder ’underkastelse’, og i den trosretning er alle født muslimer. Så hvis en person konverterer til islam, er det ikke at regne som en konvertering, men som en ’revertering’ – en tilbagevenden. Nu er det vanvittig farligt at dømme en religion i et offentligt rum og man kan sige mange kritiske ting om kristendommens historik, men i forhold til de værdier, der hersker i det danske samfund, er det ikke i orden at sætte sig over andre religioner, endsige at diskriminere andre.

Det her handler ikke om integration vs assimilation som under Søren Pinds store 2011-debat. Mange vestlige lande udvikler sig i disse år på forbilledlig vis til multikulturelle samfund på en noget mere respektfuld måde end for eksempel den måde, som det amerikanske samfund er blevet multikulturelt.

Lad os holde fast i det som et åbent samfund, der lytter og lærer, men som også har modet til at sætte grænser, når de mere middelalderlige holdninger titter frem.

I 2007 og 08 var der en fin debat mellem 138 muslimske lærde og 84 danske teologer om forskelle og respekt. Om afstandtagen fra f.eks. Irans lovforslag om dødsdom for konvertering (den gale vej, forstås).

Der kan sagtens bygges bro. Vi har meget at give hinanden. Vi kan på visse områder åbne mere, hvis vi også tør sætte fastere grænser andre steder.

Følg Peter Brüchmann på twitter: @peterbruchmann

PS: Mange debatter, hvor ordet islam indgår har en tendens til at ende i uheldigt sprogbrug. Derfor en ekstra appel: Prøv at holde et anstændigt niveau med respekt for hinandens holdninger – uanset hvor uenig man måtte være.

 

36 kommentarer

 1. sofie

  Bruchmann må have misforstået noget,da Kristendom er hovedreligion i Danmark,så selvfølgelig er den før -og over-islam ,budismen og alle andre.

  Det amerikanske samfund er “allemandsretten” -altså indtil den grænse ,hvor dem der har opbygget samfundet ,og dem der kom først bliver fortrængt fordi der er udfrakommende individer der mener de har førsteret til at sætte den dagsorden de ønsker i samfundet-så starter balladen!

  Gad vide om Bruchmann -når han giver sin arv videre -også samtidig er indforstået med at udfrakommende må/kan ændre de regler han har opbygget for familien og dennes sikring af et godt liv?
  I så fald gider jeg ikke at bygge mit eget hus -så vil jeg straks okkuper Bruchmanns hus og flytte ind-det er så dejligt at nasse på andres slid og så er man fri for at bygge sit eget.

  Har Bruchmann overvejet om danskere der må lide afsavn,fordi “vi har meget at give hinanden” ikke skulle have sin ret afklaret ,før alle andre udfrakommende får sine afklaret ?Eller lukker “vi ” lige øjnene for de mindre pæne krænkelser og menneskerettigheder ,for det er”bare” en dansker?Eller er det kun nuttet og romantisk med eksotiske udsyn der “beriger “hverdagen-når man har sit på det tørre?Og hvorfor ser medierne ikke de samme problemer hos sine egne ,men kun hos de andre?

  Nå.men det gik jo godt med Hitler .Og hans gode ideer blev livligt brugt i efterkrigstiden i Danmark,med forsøg på mennesker -helst børnehjemsbørn og andre uden familie,så var der ikke nogen til at protester på deres vegne.”Sjovt” nok er det efterslæb aldrig blevet forsøgt retfærdiggjort-så gad vide hvor meget pressen har af større betydning i samfundet i dag? Lige så lidt som dengang-og stadig som medløbere? Man skulle jo mene at der var nogle værdier -af alle- at kæmpe for at få retfærdiggjort ,hvis man altså mener noget med de danske”værdier” -der indtil nu stort set kun gælder for udefrakommende.

  Man kunne fx. starte med at bruge indvandrere som forsøgsdyr på lige fod med danskere,hvis man altså mener noget med fællesskabet og deling af “værdierne”,det må nødvendigvis høre med til at bygge bro ,og på den måde kan man også åbne mere,når man nu er tvunget til at afgive suverænitet -uden at blive spurgt.

  Fuld integration fordres-enten eller!

  Men som Bruchmann er inde på :asylcenterne afviser der er nogen problemer-gæt hvor mange danskere der går forgæves til myndighederne,og da især hvide kristne.

  Konklusion;der er ikke nogen problemer-alt er fri fantasi!

 2. Rasmussen

  Hvem er det der skaber problemerne i hele Europa?
  Vi har skabt et kæmpe problem for os selv. Ingen mener at det er selvforskyldt. Problemerne sælger aviser men der er aldrig løsninger kun flere udgifte og problemer. Problemet er Islam kombineret med magtliderlige politiker som prostituer velfungerende samfund. Og der er ikke længere en løsning.

 3. Janne Petersen

  Det er skam et betydeligt problem, når muslimer konverterer til kristendommen, fordi deres oprindelige frafaldne tro, er så besiddende og kontrollerende, ikke i generaliserende form, men i den ekstremistiske form, og det kan give ubehageligheder, uanset hvor denne konvertering så end måtte finde sted.

  Allah eller intet, det var meget få valgmuligheder, som næsten fremelsker trods, fordi ingen i deres guds navn, vel er berettiget til at trække streger i sandet.

  Disse konverterede mennesker, er afgjort en udsat gruppe, fordi vi desværre er løbet med altfor længe, når kravene skulle søsættes, og det har givet en helt forkert status til udefrakommende mennesker, der netop i bagagen medbragte en krævende religion.

  Man kan umuligt have været komplet uvidende om, at sådanne situationer ville opstå, eftersom mennesker af natur, altid vil søge frihed fremfor trældom.

  Pågældende præst har så gjort det, præster er sat til at gøre, nemlig beskytte udfra det trosbillede, der helst skal beklæde en dansk præst.

  Europa koger, ikke fordi befolkningerne i de europæiske lande, har valgt kogepunktet, men fordi sameksistensen og det der skulle ligne integration, nærmest lammer mulighederne i samspil med komplet uduelige politikere, der har den vanvittige overbevisning, at jo mere folk bliver rystet sammen, jo nemmere fungerer samhørigheden.

  Man spiller hasard med de små og store lande, som alle har det tilfælles, at kultur og trosretning, ligger tæt nok til, at sameksistensen kan capere generationerne.

  Denne så vante udvikling har fået så meget grus i funktionerne, at forandringerne strammer til, og det brænder lys i begge ender.

  Hvem er det der bliver ved med at tro, at disse folkevandringer er det optimale bud på en fredelig verdensorden, med en godt blandet sameksistens, der fra alle sider, kender kunsten at give og tage.

  Det gamle ordsprog ‘den der giver til han tigger, bliver tæsket til han ligger’, har aldrig været så rigtig som nu, fordi håndsrækninger er gået fløjten, og næstekærligheden blev kvalt i farten, fordi det efterhånden kun handler om nedbryde og tyrannisere.

  Mens magtkartellerne rundt i verden tænker store tanker, gerne på alles vegne, så de kan tørre fadæserne af, så vrider landene sig over problemer med kultur og religion, endskønt det er en gammel sandhed, at Europa består af kristendom og katolisme.

  Hvad er problemet, skal nykristne skjule sig i et demokratisk land, fordi de måske frygter for deres landsmænd, eller hvordan skal den pude broderes.

  Præsterne herhjemme, ligger halvvejs under åget efterhånden, fordi kirkerne er gået af mode i fanatismens søle, men tilsyneladende så er det en præst, der må træde til i barmhjertighedens navn, fordi andre svigter, altså dem med de store tanker.

  Det blev alligevel dagens hovedbrud, efter adskillige bukkespring med en hingst på 4 år, der lige har mødt en sadel.

  Jeg er rystet i min grundvold, fordi vores kristne grundlag er blevet så fattigt, at end ikke dem, der søger kristendommen er fredet, men må leve i skjul, fordi hykleriet er så tilspidset, at ingen slår næven i bordet, så de der så gerne vil husere og spille med musklerne, kunne få kæften lukket. Janne.

 4. Lilli

  Problemet er:
  ISLAM, (Hadets “religion/ideologi!) -skabt af den onde selv.
  Og som muslim skal man for altid tilbede og adlyde,og aldrig frafalde denne såkaldt “hellige” tro.

  Samt ikke mindst mellemøstlige mænds oldgamle vanvidsholdninger,- der består i kvindeundertrykkelse og al slags vold mod kvinder, der ikke gør ALT hvad manden ønsker, – eller som står opført i koranen, – at manden, som står over kvinden, må have flere koner, samt gifte sig med mindreårige!!.
  At Islam skal udbredes i hele verden, og at det er en hovedårsag til de er her i landet i stor udstrækning,- ( ja, med røde, tossegode landsforrædderiske politikeres gyldne godkendelse)!!
  At man må forfølge enhver, der er vantro,- det ser vi jo i dag med forfølgelse af kristne og jøder,- og os almindelige danskere!!
  Osv., osv..
  Og så må vi endelig ikke udtale os det mindste kritisk om disse uopdragne mere eller mindre kriminelle muslimske indvandrere,som i flokke hærger vore gader og overfalder tilfældige og som ER uforenelige med vor kultur,- uden at vi skal stemples – og meldes som “racister”, nej med det syge system vi har,- har vi Danskere ingen rettigheder i vort eget land mere!
  Med den nuværende afsporede “regering” , der elsker åbne grænser og mere indvandring, vil det kun eskalere.
  Lad os håbe der sker forandringer snart.. !

 5. Thomas H. R.

  Ja, de sidste år har vi tydeligt set konsekvenserne af skiftende røde regeringers uhæmmede import af uuddannede indvandrere/bistandsklienter til vores lille land! Hvordan alle disse mørkemænd kan få opholdstilladelse i et demokratisk land er en gåde. Hvad er de flygtet fra når de bare tager deres islamske intolerance med? Og de har i den grad været dyre for vores land. Deres arbejdsfrekvens er lille og deres vilje til at lære dansk og integrere sig er også ringe. Ud af de ca. 250.000 førtidspensionister udgør disse indvandrere således – iflg. Rockwoolfonden – over fhv. 3 gange så mange tilfælde som etniske danskere – typisk fordi de har en “traume”, “depression”, “personlighedsforstyrelse” eller lignende som åbenbart bevirker at de kan få livslang førtidspension! Rystende! Og samme forhold gælder sikkert også for de tusindvis af kontanthjælpsmodtagere! Der stilles overhovedet ingen krav til dem! Det er en tikkende bombe under vores økonomi – men hele den offentlige bekymrings- og godhedsindustri jubler da det jo giver masser af arbejdspladser!

 6. Kc

  Jeg er slået med rædsel over det en flok mere eller
  mindre tilfældige regeringsmedlemmer udsætter vort
  land for. Hvordan får man åbnet deres øjne, så de kan
  se ødelæggelsen komme.
  Lad os nu få bremset udlændingetyraniet. Mange danskere forulempes dagligt af folk, som bekender sig
  til islam.
  Med de ændringer omkring udlændinge regeringen har
  påført os, vil vore grænser blive løbet over ende og det
  vil koste os mange penge og endnu flere ubehageligheder og danskerne må løbe endnu stærkere og arbejde endnu mere for at betale regningen for regeringens uendelige dumhed.

 7. Poul Sørensen

  Nu gør pressen det igen. Nu blæser pressen igen en historie skrevet af en eller anden klog forsker til noget stort, senest en afhandling om at indvandrer øger eksporten helt vildt. Jeg havde håbet at de havde lært lidt. Senest da de blæste en århusiansk forskers fuldstændige udokumenteret undersøgelse om landets vuggestuer op til den skinbarlige sandhed. Det ville være rart hvis de ville være lidt mere kritiske overfor alle de såkaldte kloge hoveder og undersøge påstandene før de ophøjer dem til sandheder.

 8. J. Hansen

  Uden danske journalisters ubetingede støtte, fortielser og løgne til skiftende danske regeringer sammensat af uvidende og dårligt begavede medlemmer ville det aldrig være lykkedes disse regeringer at ødelægge et tidligere harmonisk og fredeligt Danmark . Man forstår på skribenten, at lokummet begynder også at brænde på redaktionerne, og man forsøger at spille sammen med de sidste dages hellige. Bare rolig. Mediernes vedvarende ubrudte svigt skal ikke blive glemt!

 9. J. Hansen

  Hr. Bygmand er måske islam-ekspert siden han slår til lyd for at vi “på visse områder kan åbne noget mere”? Hvor mange tilhængere af dødsideologien omgåes han i sin fritid og hvor mange af ditto har han som naboer?

 10. Jan H. Sørensen

  Muslimer er et problem OVERALT, og ganske enkelt det mest samfundsskadelige element man kan forestille sig.
  Muslimer udgør:
  4,9% i af befolkningen i DK, men 19% af de indsatte
  12% af befolkningen i Frankrig, men over 60% af de indsatte
  3% af befolkningen i England, men 11% af de indsatte
  2% af befolkningen i Belgien, men 16% af de indsatte
  5,5% af befolkningen i Holland, men 23% af de indsatte
  I Oslo er 100% af voldtægter de sidste 5 år begået af ikke-vestlige indvandrere (læs: muslimer).

  Hvis man deraf ikke kan udlede, at de ALDRIG skulle være lukket ind i Europa og at de er en del af en ekstremt samfundsnedbrydende kultur, så er man ganske enkelt hjernedød (eller muslim). Det næstmest skrækkelige er så, at 99,9% af politikere anvender strudse-taktik (ikke se, ikke høre, så forsvinder problemet) og ikke fatter at problemet som minimum stiger lineært (men snarere eksponentielt) med antallet af de såkaldte ikke-vestlige indvandrere (læs: muslimer)

 11. rasmussen

  @Jan H. Sørensen
  22. maj 2012 kl. 09:57
  Muslimer er et problem OVERALT, og ganske enkelt det mest samfundsskadelige element man kan forestille sig.
  Muslimer udgør:
  4,9% i af befolkningen i DK, men 19% af de indsatte
  12% af befolkningen i Frankrig, men over 60% af de indsatte
  3% af befolkningen i England, men 11% af de indsatte
  2% af befolkningen i Belgien, men 16% af de indsatte
  5,5% af befolkningen i Holland, men 23% af de indsatte
  I Oslo er 100% af voldtægter de sidste 5 år begået af ikke-vestlige indvandrere (læs: muslimer).

  Hvis man deraf ikke kan udlede, at de ALDRIG skulle være lukket ind i Europa og at de er en del af en ekstremt samfundsnedbrydende kultur, så er man ganske enkelt hjernedød (eller muslim). Det næstmest skrækkelige er så, at 99,9% af politikere anvender strudse-taktik (ikke se, ikke høre, så forsvinder problemet) og ikke fatter at problemet som minimum stiger lineært (men snarere eksponentielt) med antallet af de såkaldte ikke-vestlige indvandrere (læs: muslimer)

  Prøv at sende dit indlæg til Politiken. Der er ikke kun censur men direkte omskrivning af fakta. Mange mennesker tror på det de læser i den radikale partiavis Politiken. Politiken gør alt for at sløre og ændre på fakta når det gælder Islam og muslimer. Der er mange mennesker der argumenterer med det vrøvl de har læst i Politiken fordi de tager usandheder for fakta.

 12. J. Hansen

  Her blot et udpluk af de seneste 24 timers løgne udbasuneret af danske medier:
  DRP1 i går ca. 8.30: To studiegæster, hvoraf den mandlige gæst præsenteres som konverteret til islam, rejser rundt på folkeskoler med et musikprojekt og “underlægningsmusikken”: at araberne skal være stolte af deres kultur! Projektet præsenteres af DR-medarbejderen som en succehistorie. Kan man forestille sig, at en dansk musikgruppe fik adgang til de samme folkeskoler med et projekt, der som formål havde at indpode i eleverne, at de skal være stolte af deres danske kultur? Nej vel!
  2.Gårsdagens avisbasker, at indvandrerne giver overskud på statsbugettet, har vist sig at være een lang løgnehistorie, afdækket på 180grader. Har de andre medier dementeret og korrigeret deres løgn? Nej vel!
  3.”Danskeren” eller, for de der har jordforbindelsen i behold,: bahraineren der “flygtede” fra Bahrain, fik foræret dansk statsborgerskab og derpå henlagde sin virksomhed til Bahrain er i 4 måneder erklæret sultestrejlkende og sultedøden nær. Han må være det stærkeste kort til en indtrædelse i Guiness-rekordbogen. Breaking News:I dag kaldes han ikke længere “sultestrejkende”! Får vi en forklaring? Nej vel!

  Løgn på løgn på løgn!
  Fortielse på fortielse på fortielse!

 13. T.Sørensen

  Muslimerne må lide den tort det er at leve sammen med kristne og andre religioner. Så har de heldigvis Røde Kors, der ser den anden vej. Alle disse velmenende organisationer, skal nok sørge for at bane vejen for muslimerne. Det er en velbetalt vej de har slået ind på.Fast arbejde og god løn. Danskerne er fatsvage.

 14. Rasmussen

  Vi dansker lever på vores historiske aner, på vores fædre og mødres nosser. Nu er vi blevet radikale pjokrøve. Stuerne min bare røv. Var det for stærkt?

 15. M

  Mobning er for blidt et ord. De mænd, der har søgt tilflugt hos præsten, har været udsat for dødstrusler og vold.

  I Norge blev en kristen konvertit på et asylcenter udsat for tortur og overhældt med kogende vand af muslimske asylansøgere.

  I Sverige blev en ung mor til to, svensk, ikke asylansøger men på anden måde tilknyttet asylcenteret i Mariannelund, i december 2011 lokket i en fælde af 8 afghanske asylansøgere og massevoldtaget og torteret i 7 timer. 4 andre afghanske asylansøgere så på. I alt 12 mænd, der søgte om asyl i Sverige med sådan et menneskesyn! For dem var den unge mor slet ikke noget menneske.

  Kvinden sidder efter torturen i kørestol på grund af omfattende skader i bækkenet. I de to første uger kunne hun ikke styre sin afføring. Hun er desuden svært psykisk skadet og lider fortsat af panikangst. De to små børn er reelt blevet berøvet deres mor.

  Hovedmanden bag voldtægten, der lokkede hende i bagholdet ved at invitere hende med til en angivelig fest på asylcenteret, er flere gange tidligere dømt for voldtægt og vold.

  Der er lige faldet dom i sagen, tiltalen blev frafaldet for en af de anklagede, andre fik 5-6 års fængsel plus udvisning.

  Der har været så mange andre sager med voldtægter begået af asylansøgere, både i DK, Norge og Sverige, at man er nødt til at indrømme, at man kan se et mønster i det: at kvinder og børn fra vores kultur ikke respekteres af dem som mennesker.

  Lukker vi øjnene for gentagen underminering af kvinders og børns frihedsrettigheder og tryghed midt i Danmark? Lukker vi øjnene for systematisk seksual-racistisk vold? Det kan vi ikke være bekendt!

  Vi havde lige akkurat fået skabt et samfund for kun få år siden, hvor mænd og kvinder endelig havde lært at leve sammen som venner, ligeværdigt og lykkeligt i fred og harmoni. Det må ikke blive ødelagt igen. Hele verden har gavn af, at der findes sådanne steder på jorden. Værn om dem, værn om Danmarks menneskekærlige og trygge livsform!

  Luk kun de mennesker herind, der kommer med fred, tolerance og respekt for vores integritet som mennesker. Tolerance er kun ægte tolerance, når den går begge veje.

 16. Janne Petersen

  Vi kan som mennesker ikke rette tiden op, men vi kan med vores attitude og tro på det gode, give det onde svære tider.

  Hvis et konverteret menneske eks. Islam/Kristendom, søger ly hos en dansk præst, så må man vist gå udfra, at der er betydelig alvor i sagen.

  Disse mennesker kan man møde rundt i landet i forskellige menigheder, dog er de tamilske familier mest synlige, fordi kristendommen for dem, er kendt fra ophav i hjemlandet.

  Her taler vi noget helt andet, fordi kristendom og Islam, aldrig bliver tvillinger, og lighedspunkter eksisterer ikke.
  Disse mennesker, som er henvist til at leve i skjul, er ikke engang udsat fra landets indbyggere, de gemmer sig for landsmænd, og der kan jeg mærke mine hjørnetænder.

  Ingen er så blinde som de seende, fordi deres undskyldninger forbliver utro, og deres ugerninger dølges ikke i blindheden, men i dårskaben.

  Man vil så gerne have et røgfrit Danmark, jamen det vil man da, hvad skulle tiden ellers fordrives med, det er skam toppen af IQ, der her larmer, men beskytte mennesker der lever dagligt med livet i hænderne, fordi guderne kræver blod, den er for kedelig.

  Pågældende præst har valgt den gode del, og uanset hvordan det ender ud for disse ængstelige mennesker, så kommer denne gode del, god tilbage.

  Kærligheden, den gik fløjten på jorden, da djævelen fik laksko på, nu handler magtkampene mest om, hvem der er bedst til at pudse laksko.

  Jeg har sagt det før, ikke uden kritik, men jeg siger det igen, hvor er heste intelligente. Janne.

 17. rasmussen

  En uhyggelig sag om æresvold kom for en dag tirsdag, da en 32-årig afghansk mand fra Hadsund blev varetægtsfængslet i fire uger for omfattende vold mod sin 21-årige søster.

  Stuerene min bare røv….

 18. Janne Petersen

  rasmussen, det er blandt de mentaliteter, der kom med i bagagen, da man sadlede om fra diktatur, råt politi og rå love, ofte med henrettelse som udfald.

  Vi har arabere på ejendommen, en yndet og velkendt ridehest, der stammer fra de lande, mange af vore indvandrere og flygtninge kommer.

  En ung mand er nogle somre kommet og redet på vores araberhingst, og nyligt havde han sin søster med, som åbenbart delte begejstringen.

  Det kom dog ikke på tale, at hun kunne få lov at ride, så hun stod sømmet fast på jorden, mens brormand morede sig på dressurbanen.

  Det fik jeg stoppet, fordi jeg bestemmer ganske enkelt, så da ridetimen var forbi, fik den unge mand besked på at blive væk, så tæt på skal jeg dog ikke opleve tyrranniet.

  Det er helt utroligt, at man ikke kommer videre, man halser mod de demokratiske lande, mens man krampagtigt holder fast i diktaturet.

  Hvis ikke fasanen bliver stoppet i farten, så slutter disse begreber ‘mig bestemme’ aldrig.
  Hvor svært skal det dog gøres, og hvor vidt skal det dog komme. Janne.

 19. rasmussen

  M@
  Dine fortællinger vil aldrig finde frem til spalteplads på den radikale Politiken.
  Det er et problem da det ofte er Politiken der sætter dagsordnen og dermed den politiske meningsdannelse hos mange mennesker som qua deres arbejde er med til at lovgive og praktisere den sociale dagligdag. Det gælder uddannelse, forsorg, pædagogikken etc.
  Politiken er med sine fortielser med til at gemme problemerne indtil ‘historierne’ bliver så mange og så grimme at de ikke længere kan forties. Politiken skamrider statistikker og faktuel viden om hvad der sker i Malmø, store tyske, franske, engelske og danske byer. Politiken fodre deres læsere med hvilken gavn muslimer er i relation til eksport etc. så løgnen er til at føle på… mange skribenter på Politiken er så fastlåst i deres egne, gode meninger om muslimer at de nægter at se fakta som fakta er. Hvorfor gør de så det? det gør de fordi ellers ville deres eget ‘verdensbillede’ bryde sammen. Systemet Politiken, som det kaldes i nogle kredse, hviler på en løgn som giver dansker grande problemer nu og i al fremtid. Det rammer ikke ansatte på Politiken for de bor, arbejder og uddanner sig hvor problemerne ikke er. På Presselogen er Politiken ofte under pres idet de baserer deres historier på meninger ikke på journalistisk faktuel arbejde. Politiken kan noget på det kulturelle men som politisk organ er Politiken en katastrofe for Danmark.

 20. Janne Petersen

  rasmussen, politikken elsker heller ikke mig, men ved du hvad, jeg tager en håndbajer, og en smøg, og så er kvalerne omkring den realitet, samme sted som hestemøget, på møddingen. Janne.

 21. Jens Erik Kruse

  De mennesker i asylcentret,som har truet de personer,som har konverteret til kristendommen,bør omgående sendes ud af Danmark med det næste fly.Hvorfor gør røde kors ikke noget for at hjælpe de stakkels forfulgte kristne.Tak til præsten,som har givet dem husly.
  Så i går på TV,hvor barbiedukken fra Enhedslisten og Marianne Jelved ønsker endnu større import af mennesker fra mellemøsten,fordi EU forlanger det.
  Kære danskere! Hvis vi skal have stop for den islamiske indvandring fremover er der kun et parti,som kan hjælpe danskerne ud af at blive Danistan om 50 år og det er, at Dansk Folkeparti får 51 % af stemmerne ved næste valg.
  Den nuværende regering har indført Ramadan i Folketinget, men afskaffer Kristendomsundervisning i de danske skoler og på lærerseminarerne.Disse politikere forrædder den danske stat ,kristendom og kultur.Hvor længe vil vi finde os i det??

 22. rasmussen

  @Janne Petersen
  Hvad tror du problemet er på Politiken? Er Bay Bay Bundegården debatredaktør, Rune Englebrækt den forudsigelige m.f. ganske simpelt hen er u-kloge. Politisk og faktuelt indskrænket grænsende til det, ja undskyld udtrykket, snot dumme, eller er det bare sikker indkomst på den menige danskers livsvilkår.

  @Jens Erik Kruse
  Jeg kunne ikke skrive det bedre.

 23. Janne Petersen

  rasmussen, jeg tror ikke det er en mands værk, eller få mænds mangler, jeg tro det er tiden vi lever i, der giver så meget råderum for selvrealisering, selvopfattelse og ligegyldighed med andres meninger.

  Jeg kan godt blive lidt harm, når BT får på puklen, for de mangler ikke mod til at sætte selv de mest kradse indlæg ind på debatten.

  Jeg kan godt lide et pænt sprog, men jeg kan være overmåde giftig og meget direkte, når luften bliver sparket ud af maven på mig, fordi emnerne bliver for vanvittige, men jeg oplever ikke henstand eller sletning.

  Dumhed er et ekstremt faligt fænomen, fordi netop dumheden er ukritisk og uden justering, så dumme mennesker er ganske farlige, især i selskab med bedrestillede IQ.er, som besidder mere selvjustits, ikke generelt, men afgjort tiere.

  Danskernes livsvilkår, de ender på museum i de skrottede kirker, hvor turister og fejlsslagne integrationer så kan savle videre i den realitet, som fremtidig påmindelse omkring det, man ikke skulle have gjort.

  Forudsigelighed kan give desperate afventninger, fordi man ikke altid ønsker at få ret i samme, men idag hvor man altfor ofte desværre må sige, ‘det havde jeg forventet’, der virker det som benzin på de gloende sten i saunaen, fordi forudsigeligheden drejer så negativt væk fra det positive.

  Vi skal ikke håbe mere, vi skal handle imod det vi godt ved, vi ikke caperer på den lange bane, ellers ender vores håb som bizarre tilskud til politikernes mangler.

  Dumhed rasmussen, er den eneste sygdom der ikke kan helbredes, fordi behandling virker udfra selverkendelse, og den er ikke opsnappet endnu. Janne.

 24. rasmussen

  Politikens solo historie.

  Over 60 syrere og iranere sultestrejker i protest mod årelange ophold på asylcentre.

  (men de drikker vand)

  Politikens egne læsere gider vit heller ikke at læse om den sag. Når man tjekker de mest læste artikler så er denne lille sag ikke at finde?

  Det er måske heller ikke en historie? på
  Politiken-egen-god solo historie.

  Prøv lige igen at læse @M indlægget, det er anderledes grusomme sager.

  Mobning er for blidt et ord. De mænd, der har søgt tilflugt hos præsten, har været udsat for dødstrusler og vold.

  I Norge blev en kristen konvertit på et asylcenter udsat for tortur og overhældt med kogende vand af muslimske asylansøgere.

  I Sverige blev en ung mor til to, svensk, ikke asylansøger men på anden måde tilknyttet asylcenteret i Mariannelund, i december 2011 lokket i en fælde af 8 afghanske asylansøgere og massevoldtaget og torteret i 7 timer. 4 andre afghanske asylansøgere så på. I alt 12 mænd, der søgte om asyl i Sverige med sådan et menneskesyn! For dem var den unge mor slet ikke noget menneske.

  Kvinden sidder efter torturen i kørestol på grund af omfattende skader i bækkenet. I de to første uger kunne hun ikke styre sin afføring. Hun er desuden svært psykisk skadet og lider fortsat af panikangst. De to små børn er reelt blevet berøvet deres mor.

  Hovedmanden bag voldtægten, der lokkede hende i bagholdet ved at invitere hende med til en angivelig fest på asylcenteret, er flere gange tidligere dømt for voldtægt og vold.

  Der er lige faldet dom i sagen, tiltalen blev frafaldet for en af de anklagede, andre fik 5-6 års fængsel plus udvisning.

  Der har været så mange andre sager med voldtægter begået af asylansøgere, både i DK, Norge og Sverige, at man er nødt til at indrømme, at man kan se et mønster i det: at kvinder og børn fra vores kultur ikke respekteres af dem som mennesker.

  Lukker vi øjnene for gentagen underminering af kvinders og børns frihedsrettigheder og tryghed midt i Danmark? Lukker vi øjnene for systematisk seksual-racistisk vold? Det kan vi ikke være bekendt!

  Vi havde lige akkurat fået skabt et samfund for kun få år siden, hvor mænd og kvinder endelig havde lært at leve sammen som venner, ligeværdigt og lykkeligt i fred og harmoni. Det må ikke blive ødelagt igen. Hele verden har gavn af, at der findes sådanne steder på jorden. Værn om dem, værn om Danmarks menneskekærlige og trygge livsform!

  Luk kun de mennesker herind, der kommer med fred, tolerance og respekt for vores integritet som mennesker. Tolerance er kun ægte tolerance, når den går begge veje.

 25. Janne Petersen

  rasmussen, jeg tror du skal se denne problematik med verdens briller på, fordi undertrykkelse forekommer i betydelige dele af verden, og især i de lande, hvorfra vores indvandrere og flygtninge kommer.

  I utallige sammenhænge bliver genstande, eller situationer sat under vurdering, som ganske enkelt udspil til næste skridt.
  Jeg har en ung hingst, der føler sig hævet over sadel og hovedtøj, og hvis jeg ikke vurderer, så smider den mig over til næste by, hvor jeg så kan kravle hjem fra.

  Disse kultursammensmeltninger, samt trosretninger er strikket sammen i blinde, uden at tænke på, hvilke resultater det ville afføde, i så modsatte lande, som eks. i Europa.

  Man har nærmest gennet disse tiltag som kvæg, med uhensigtsmæssigt tempo, så hverken de der kom, eller de der modtog, anede hvorledes praksis skulle udføres.

  Sammen med disse ubetænksomme ydelser, har man slet ikke taget højde for, at netop kultur og religion, ville være de udfordringer, man skvattede over.

  Man anses jo som plakatåndsvag, såfremt man ikke spenderer 2/3 dele af sit liv ved at stå ved grænserne med åbne arme, og rive sig i håret af begejstring over de kolossale omrokeringer, med verdens befolkninger i spil.

  Ingen overhovedet har formastet sig til at vise disse mange nationaliteter vejen, vi andre går på, derfor er grebet omkring landets oprindelighed også gået i sort.

  Lappeløsninger, nødløsninger, verbale slåskampe og humanistiske kvælertag, overlader et fremmed demokratisk land til mennesker, der dårligt anede, hvor Danmark fandtes på verdenskortet, og så skal de gennem fodfæstet kun vide, hvor pengeskabet står, det er jo forrykt.

  Hvad blev der af gennemgang af love og regler og muligheder, og hvor blev konsekvenserne af, dem der skal forenkle forskellen mellem ret og forkert.

  EL vil have de udenlandske piger fra gaden ind i boliger, så deres skæbner bliver reduceret, nå, ja men så er der da heller ingen muligheder for, at alfonserne finder dem.

  Lappeløsninger igen, blot med en bolig som udgangspunkt, istedet for at få de guldbeklædte gadedrenge buret inde, og kvinderne hjulpet hjem til deres familier, så gaderne ikke er dekorerede af kvinder med lyssky arbejdsgivere.

  Skrækscenariet i disse fejlslagne multikulterrelle ‘udfordringer’ bliver søsat den dag, hvor befolkningen vitterligt opdager, at jorden gynger under dem, stadigt med den erkendelse, at ingen ser ud til at bekymre sig om det.

  De der ønsker noget godt for landet og befolkningen, er navlebeskuende, racistiske og en flok ‘mig selv nok’ småborgerlige fjolser, mens de der i forfalsket godhed og barmhjertighed udhuler resourcerne, både mentalt som økonomisk, de slås til riddere i pampervældens ‘hellige’ navn.

  Hvis kultur og tro i den medbragte bagage, skal kæntre pågældende modtagerlands egne forhold, så sker præcist det vi ser i dag rundt omkring i Europa, nemlig tvangsfodring, der kommer behændigt ad bagdøren, det kalder man så sameksistens og gensidig respekt, det kalder jeg det ikke, jeg kalder det politisk magt, med folkets smertegrænse i spil. Janne.

 26. Kc

  Politiken er stærkt venstreorienteret basta!
  Her i landet har vi endnu ret til at træffe egne valg, men
  må selvfølgelig tage konsekvenserne af de valg vi fore-
  tager. Så vil afviste asylansøgere “sultestrejke”, så lad
  den, men gør ikke et nummer ud af det. Forbigåes
  sådanne tåbelige demonstrationer med tavshed, vil
  sulten hurtig tage over, men hvis ikke – hvad så!

 27. Janne Petersen

  Kc, jeg tror ikke man kan bringe danskerne derhen, hvor ordresedlen for de daglige gøremål, kommer med posten, også selv om regeringen har mange vilde projekter kørende.
  Et røgfrit Danmark, den var sjovere end at sidde omvendt på hesten, gad vide hvordan de vil praktisere det, uden at tage højde for, at det er et sideløbende projekt med et narkofrit Danmark, samt et spritfrit Danmark.

  Jeg bøjer mig gerne for love, der berammer et velfungerende land, men når de begynder at tage plads udenfor folks vinduer, fordi de anser tobakken for mere skadelig end narko, sprut og kriminalitet, så appellerer de stærkt til min sarkasme, og så svinger jeg ikke med mere.

  Hvis folk sultestrejker uden vand, så har de et budskab, hvis de husker vandet, så har de en vilje. Janne.

 28. Kc

  Gad vide, hvad der egentlig sker med vort land i disse tider? Hvordan har vi kunnet komme så galt afsted med
  at vælge politikere? Deres påfund til nye regler og love
  synes helt vanvittige eller snarere ubegavede.
  Nu vil vores konfirmand af en skatteminister lægge skat
  på vennetjenester. Hvordan skal den forståes og hvordan
  skal dette kontrolleres. Hvis min søn eller svigersøn og
  måske en nabo hjælper mig med havearbejde, er det
  skattepligtig vennetjeneste? Mit hus trænger måske til
  en gang maling, hvilket mine unger måske så påtager
  sig at ordne, hvad kaldes det? Jeg har et kæmpe træ,
  jeg vil have fældet og straks er der flere på vejen samt
  noget familie, der tilbyder sig. De gør det gerne og jeg
  betaler ikke. En gartner ville forlange 8-10 tusind for
  et sådan arbejde, men det har en folkepensionist jo
  slet ikke råd til.
  Det næste bliver vel, at vi får et social-politikorps, hvis
  opgave bliver at lure på folk og forlange indsigt i alles
  helt private områder. Er det mon for at flytte fokus væk
  fra landets virkelige problemer?
  Sultestrejkernes budskaber lader mig ganske kold. Jeg
  er så træt af disse mennesker manipuleren og råben
  op om menneskerettigheder, det er frygteligt kedsommeligt. Ligesom såkaldt “politisk korrekthed” er det. Hvem i himlens navn er det, som føler sig kaldet
  til at vurdere og bestemme, hvad der er korrekt eller
  ikke. Ustandselig findes der nye ord, der ikke længere
  bør komme over ens læber, ord som før var ganske
  gangbare. Jeg græmmes!

 29. Janne Petersen

  Kc, vi lever under den politiske korrekthed, d.v.s. den korrekthed, som fritager politikerne for samme anordning, og det skal give knas i tolerancen.

  Vejen bliver stenet, selv for dem der lægger stenene, fordi dem man skipper på vejen op, de venter som regel på vejen ned.

  Når hestene sprænger hegnet, så kommer der en rar nabo, og hjælper med at stramme op igen, sådan har forskellige håndsrækninger fungeret på landet i årevis, og den nød bliver svær at knække for de ‘korrekte’.

  Man samler på petitesser og nipsenåle, istedet for at hanke op i de virkelige problemer, men da enighed jo ikke er på dagsordenen, så forbliver husholdningen i kælderhøjde.

  Jeg bliver altid betænkelig, når mennesker bliver for pæne, fordi det som regel altid udvandes, når den rette situation melder sig, og så bliver ens grundvold rystet, fordi det står sig så dårligt til det pæne, nåt facaden krakelerer.

  Jeg tror at mange vælgere, gnaver malingen af karmene over de tiltag, deres favoritter har udøvet siden valget, og da det for nogen, uden tvivl har været og er dyre lærerpenge, så vil nyvalg, eller næste valg, nok give et stærkere billede af, hvad folk lærte af mistillid og falske forhåbninger.

  Man har ligesom vendt billedet rundt, og taget til takke med, at ægget lærer hønen, og det giver ikke mange kyllinger, når æggene bliver ruget ud i løveburet.

  På landet hvor jeg bor, får man det råt for usødet, fordi bønderne er så trængte, at den del af erhvervslivet, er på kraftig tilbagegang, fordi forbud, gebyrer og afgifter, samt nogle ganske vanvittige lover omkring landbrug, nedkøler de vante tiltag med både marker, dyr og produktion.

  Man har simpelthen overset, at landbrugsdyr skal af med det de spiser, så reglerne omkring afskaffelse af samme, giver så mange hovedbrud, at de store omlægninger koster bønderne helt urimeligt.

  De plaprer om erhverslivet, og i samme åndedræt, så spænder de ben så ihærdigt, at flere landmænd i fremtiden må kapitulere.

  Aldrig har så få på så kort tid, fået så meget sat i værk, og aldrig har politiske tiltag skabt så meget forvirring, fordi man i magtens centrum har den opfattelse, at hakkeorden mellem folket og politikerne, skaber den balance der skal sikre, at ingen har misforstået kabalen, vi og dem.

  Regeringen har siden opstart, samlet flere hundrede bolde, som de kaster i alle retninger, og dem der griber, er flinke, og dem der lader falde, er ulydige og modvillige.

  Jeg griber ikke, jeg punkterer dem hellere. Janne.

 30. sofie

  Svångberg fra anden blog er et lysende eksempel på hvilken holdning magteliten har overfor stemme og malkekvæget .Dyb nedladenhed og foragt,og misbrug af godtroende menneskers ide om et samfund.Målet og misbruget helliger midlet.Hun er en grim type og desværre er der mange med hende i regeringen,Hvad kan vi få ud af vores ideer ,ikke, hvad kan vi gøre for Danmark befolkning.
  Kun opstillingsmodeller der kan blive en endnu større udsugningsmaskine og berigelse til eliten -derfor hele tiden den ene tumpede afgiftslov efter den anden-(gad vide når den mulighed er udtømt ,hvad de så finder på)så kan de misbrugte almindelige borgere blive spyttet ud i den anden ende.
  Hvor er pressens kritiske blik på fakta?Er de også købt til en bestemt holdning selvom de ihærdigt prøver at pippe lidt her og der-er pressen slet ikke klar over hvad der er på spil?Eller er “overførelseindkomsten”fra staten for stor til at pressen gider / tør bevæge sig?
  En stor nyhed er at selveste ombudsmanden sørme bestemmer over en sag-ovra hvor dygtig -så mangler vi bare en hel del efterslæb at tage fat i ,før vi så også løfter på hatten-det kommer desværre nok aldrig til at ske ,for ombudsmanden er ikke så stærk alligevel ,men blot underlagt et sygt spil regler han heller ikke tør gøre noget ved.
  Hvem har magten?Til en hver tid dem der er bedst til at lyve sig til magten-psykopater er de bedste!

 31. Niels Svendsen

  Men det er i det mindste betryggende at vide at Islam er en fredens og tolerancens religion.

 32. Kc

  Er den virkelig???

 33. Rasmussen

  Islam er noget lort i Vesten. Hvad Islam gør på hjemmebane i de varme lande er også noget lort, fordi de ikke kan klare deres egne problemer med manglende produktion, mange mange børne flokke som de ikke kan brødføde, stammekrige og fanden ved jeg. Så eksporterer de deres problemer og lort til Vesten. Her har vi så Radikale og magtliderlige socialdemokrater, redepisser, som sælger ud af Vestens ytringsfrihed, økonomi, leve og adfærdsnormer. Vi kan måske lærer lidt af muslimer og indfører shaira lovgivning over for cykelrytter og radikale landsbytosser. Stuerene? Nej.

 34. Rasmussen

  Cykeltyve…. Bob Bob, jeg er selv cykelrytter…..

 35. Brian Jensen

  Islam er sku roden til alt ondt. Se alle lande de kommer til er der sku kun ballade med dem!!

  mvh
  Brian
  http://www.blitz77.dk

 36. Fondue

  Europa er solgt. Bor i udlandet, de er bare over det hele, man kan kun föle sig fremmed, idet de nemlig hverken i deres paaklädning, ej heller i deres daglige hverdag tilpasser os vores kultur. Min 60 aars födselsdag som skulle havde väret fejret hos min söster, maate jeg fejre andet steds, da hun aabenbart ikke ville kunne taale lugten af et par skiver salat paa en salat, som selvfölgelig var paatänkt mig og en anden gäst. Da nemlig hendes saakaldte OVERHOVED er muslim. Hvis et menneske er troende, saa er der noget der hedder näste kärlighed, og det ligsom mangler jeg i denne religion. Jeg er og bliver dansker, ägte dansker, er Christen og vedbliver en Christen og agter at fortsätte med at spise mit fläskesteg med svär, og lader mig SGU ikke forbyde af nogen som helst anden religion, ej heller fra min söster om jeg nu skal spise svinköd eller ej. De siger, at de spiser ikke griseköd fordi at har en daarlig inflydelse paa mandens själ, Sorry, men det er jo netop dem som har flere koner, altsaa kommer det jo saa ikke af at spise svineköd. Jorden er stor nok til alle, men min personlige mening er, at dem som kommer til vores land/e, kunne ligesom göre et effort til at ligesom ogsaa tilpasse sig vores miljö og samfund.

Skriv kommentar

Vi ønsker en skarp og levende debat her på blogs.bt.dk. Vi modtager mange gode indlæg, men det har desværre også vist sig, at ikke alt egner sig til publicering. Vi forbeholder os retten til ikke at offentliggøre og slette indlæg, der indeholder grove personangreb. Det samme gælder indlæg, der er uvedkommende eller irrelevante for debatten. Derfor: Hold jer til emnet - gå ikke efter hinanden. God debat.