Peter Aalbæks mediestunt

MAN KAN true sig til meget. Åbenbart også i medierne. For nogle måneder siden fik den tidligere socialdemokratiske lokalformand i Køge, Tommy Kamp, masser af spalteplads og tv-tid. Han truede med at anlægge injuriesag mod BT efter vi havde afdækket Kamp og vennen Henrik Sass Larsens andel i den rådne politiske kultur i Køge. Tiden gik og intet skete, og forleden meddelte Kamps advokat, Henrik Stagetorn, at der ikke kommer mere ud af den sag. Selvfølgelig ikke, for der er intet belæg for en injuriesag. Men Kamp fik en del medier til at sprede udokumenterede påstande om BT, og brugte en ikke-eksisterende injurie til at give det et gran af troværdighed.

DET OVERLEVER vi nok, men andre kan være mere sårbare. Filmselskabet Zentropas direktør, Peter Aalbæk Jensen, lavede samme nummer, da han forleden ville tryne filmbladet EKKO og redaktøren Claus Christensen. Aalbæk gik ud med bål og brand og truede med en injuriesag på 250.000 kroner, fordi filmbladet havde skrevet ting om Zentropa, som Aalbæk ikke syntes om. Filmdirektøren gik til stålet, og sagde Christensen skulle knaldes ‘big time’. Det skabte rigtig meget omtale, og redaktøren for det meget lille blad blev sat under ualmindeligt hårdt pres fra den store direktør.

Selve medieomtalen var meningen med Peter Aalbæks angreb. For heller ikke her var der fugls føde på injuriesagen. Filmdirektøren røg i ind i et pinligt tilbagetog, og i denne uge blev der så indgået forlig mellem parterne. Altså ingen erstatning til Ålen for noget som helst. I torsdag havde Aalbæk så pludselig igen brug for lidt omtale. Han vil hive BT i Pressenævnet. Hvorfor? Jo, vi havde ikke oplyst vores læsere om Aalbæks samlede formue. Fordi vi ikke kender den, og fordi Ålen ikke ville fortælle os det. Derfor har vi selvfølgelig ikke skrevet en samlet opgørelse. Det er filmdirektøren småfornærmet over. Lad os håbe Pressenævnet kan se igennem det værste krudtrøg fra Zentropas filmstudier.

9 kommentarer

 1. Thomas H. Rasmussen

  Peter Aalbæk er er en god socialdemokrat med snablerne i de offentlige kasser. Manden er komplet talentløs og hvis han ikke havde fået mio. af kr. i filmstøtte havde han ikke kunnet overleve ved at sælge det lort han laver!

 2. cleunides silva

  Allan Andersen. Danmark har overhovedet ikke gjort mit land rigere, tværtimod. Det er vidst dig der skal gå skolen om igen, du har vidst ikke hørt efter i timen… Som sagt er der korruption i alle lande, min pointe er at danmark ikke stå ved det og slet ikke gør noget ved det, der skal jeg så hilse og sige at det gør de i mit land (Brasilien)!! Og forresten, ved ikke om du har børn selv, men det er ikke noget med sagen at gøre, du har vidst ingen forståelse. – Jeg efterlader ikke mit barn i danmark og tro mig, så snart jeg har fået mit barn hjem, så skrider jeg for det her diskriminerende land, fri få hånd, trusler og hvad i dansker nu har imod andre ind jer selv. Få dog noget empati! Du er en mand man kun kalde en racist. Jeg er ikke født eller opvokset her, om du kan læse min kommentar eller ej, er ikke mit problem, hvis jeg skrev det på mit sprog vil du ingen gang kunne komme igennem det første ord!!!! – Du kender ikke til reglerne overhovedet i Brasilien åbenbart, så her kan jeg lige fortælle, at hvis mit barn eller andre børn blev misbrugt i sin børnehave, ville de ikke blive fjernet fra sin mor, tværtimod…Børne og forældrene vil ikke betale prisen, men staten i Brasilien vil gå en og give en form for støtte og et behandlings tilbud!!

 3. Peter Rasmussen

  Den mand er utålelig og totalt uden talent.
  Tag dog støtten fra det gamle uduelige fjols.
  RIP Peter Aalbæk

 4. Danny johansen

  cleunides silva har brug for hjælp

 5. Johs. Jørgensen

  Olav Skaaning Andersen du er en klovn. Hvis du vil svine folk til i din avis, så find sandheden inden du skriver.
  Det er det Ålen, ironisk, beder dig om.
  Spil nu ikke fornærmet.

 6. Nichlas Mørk

  Endnu en ” nyhed der ikke spilder din tid ” !!!.. Tænk som Olav Skåning at blive fornærmet over at Peter Ålbæk bliver indebrændt over at få udstillet sig selv og sine private boliger på forsiden af Berlingskes værste sprøjte !! ..og finde sig i at blive omtalt med landbrugsudtryk som ” svinet” og andre lignende udtryk !! …OOlav Skåning Andersen var meget bedre da han redigerede let lytterprogram a la ” giro 413″ på DR regionalen i Næstved !! Da kom hans journalistiske pondus virkelig til til sin ret !!!!

 7. N.F

  Sørgeligt at en mand der gør en grå hverdag mere farverig skal ned med nakken i Pressen fordi “små” journalister føler de er blevet trådt over tæerne pga EKKO sagen.
  Hvor er den danske humor blevet af ?

 8. Lasse

  Ålen er en snylter med snabelen godt nede i statstøttekroner, mens han samtidig skovler penge ind, ved at bruge gratis og frivillig arbejdskraft fra alle de, som slikker filmbranchen et vist sted. Det er usselt.

 9. Smac

  Janteloven trives i bedste velgående i lille Danevang.

  Her er det ikke tilladt at træde udenfor de (af selvbestaltede bedrevidende moralister) afstukne fodformede rammer.

  Så Ålen er et “nemt” offer for BT og andre selvbestaltede dommere. Baseret på de mangelfulde, ensidige og langfra komplette oplysninger, som er fremkommet i BT, kan ingen af læserne forhåbentlig tro på, at de kender hele sandheden omkring Ålbæk.

  Uden ham (og de andre “originaler” i filmbranchen) havde dansk film ikke nået den ret enestående position og status som de har – men blot været en udtørret plet på lagenet.

  Længe leve dem der tør – længe leve originalerne…

Kommentarer er lukket.