Leder: Rod i skatten

B.T. mener: Helle Thorning-Schmidt har selv ansvaret for bombe i skattesag.

I dag afslører B.T., at Helle Thorning-Schmidt i seks år fik et uberettiget fradrag og slap for at betale et betydeligt beløb i skat.

Dermed kastes den socialdemokratiske statsministerkandidat ud i en ny skattesag midt i valgkampen. En sag, der sætter spørgsmålstegn ved Thornings tidligere udtalelser. En sag, der nu handler om hendes egen og ikke kun hendes mands skatteansættelse. Og en sag, som hun selv kunne have undgået kom frem nu ved at have offentliggjort den allerede sidste sommer.

Timingen er ubelejlig for Helle Thorning-Schmidt her kun en uge før valget, og B.T. vil sikkert blive bebrejdet, at vi bringer nyheden. Lad os slå fast, at timingen ingen som helst betydning har for B.T.

Vi har, siden Skat afgjorde Stephen Kinnocks skattesag for godt et år siden, af alle kræfter forsøgt at finde ud af, hvad der lå bag afgørelsen. Fordi vi mener, det er af stor offentlig interesse at fortælle befolkningen, hvorfor landets måske kommende statsministers mand ikke skal betale skat i Danmark.

Det er lykkedes, og derfor kan vi i dag fortælle om baggrunden for Kinnock-afgørelsen og nyheden om den tvist, som Helle Thorning selv har haft med de danske skattemyndigheder.

Den socialdemokratiske formand kunne selv have offentliggjort Skats afgørelse. Da Helle Thorning-Schmidt i sommeren 2010 vendte hjem fra ferie i Frankrig, lovede hun at fremlægge den fulde afgørelse. ’Jeg er kommet hjem for at lægge tingene på bordet. Jeg vil ærligt og åbent lægge alt frem, for jeg tror, at det er det, der skal til nu’, sagde hun i lufthavnen. Hendes rådgiver, Frode Holm, fulgte op og sagde, at den fulde og hele afgørelse ville blive offentliggjort.

Det skete bare ikke.

Da Stephen Kinnock fik afgørelsen om, at han ikke skulle betale skat i Danmark, blev de mange sider holdt tilbage. Det skabte stor kritik, også blandt socialdemokrater, for hvad skjulte de ni sider? Hvad var det, de – og vi – ikke måtte vide?

De ni sider indeholdt for mange private oplysninger, lød det fra næstformand Henrik Sass. Nej, det gør de ikke. De ni sider, som B.T. har set og læst, er nærmest renset for personfølsomme oplysninger. Til gengæld indeholder de den overraskende nyhed, at Helle Thorning-Schmidt i seks år fik uberettigede fradrag.

Vi har ingen grund til at tro, at det foregik bevidst, men man har som borger selv ansvaret for sine selvangivelser til Skat. Til gengæld er der grund til at drage en anden konklusion. Nemlig at Helle Thorning-Schmidt ikke svarede korrekt, da hun i et brev til sine socialdemokratiske partikammerater skrev, at hun og hendes mand har fulgt skattereglerne til ’punkt og prikke’.

Det nye sag viser, at det har hun ikke.

152 kommentarer

 1. Klaus

  Sandheden Poulsen – hvilken sandhed?????

  At Thorning har betalt sin restskat. At hun for fire år siden havde en skattesag der blev forældet??? Kan du ikke lige forklare mig, hvad det er Thorning har gjort forkert.

  BT har vinklet denne historie på helt vanvittig måde med det slet skjulte formål at begå et karaktermord på Helle Thorning. Jeg har tidligere abonneret på BT. Det vil ALDRIG ske igen.

 2. Søren Andersen

  Stor, stor ros til B.T., der som det eneste medie (bekymrende) turde følge skattesagen til dørs! Det er pinligt at være vidne til de socialistiske partisoldaters ynkelige forsøg på at tilsvine budbringeren. Sagen er enkel: Gucci-Helle har løjet stolpe op og stolpe ned, siden skattespekulationen blev afsløret. Hun fik en chance for at lægge sagen død, da hun lovede at offentliggøre Skats svar. Det løfte brød hun. Helt ærligt, hvad havde hun regnet med? At medierne bare ville trække på skuldrene og acceptere hendes egen frifindelse af sig selv? Tja, det var jo faktisk næsten det, der skete. Kun B.T. havde modet til fortsætte, og nu vælter skeletterne ud af Guccis skat. FØJ for en skattepamper!

 3. Hansen

  Jeg bakker fuldt og helt om om BT i denne sag.

  Hvordan kan vi have en kandidat til landets højste embede, som åbenlyst er så fuld af løgn ??

  Hvorfor står man frem og siger “Vi lægger alting frem, så intet bliver skjult” hvorefter når afgørelsen kommer læger man kun 2 linjer frem, fordi resten af de 9 sider ikke passer særligt godt med det man har bildt resten af befolkningen og hele den socialdemokratiske gruppe ind at der ikke noget at komme efter ?

  Det er i min verden grotesk at man som højtuddannet person sætter sin lid til at det kan man nok slippe afsted med at skjule, og så gør man forsøget.

  Det er måske ikke ulovligt men det er i den grad så amoralsk som noget kan være, specielt overfor den gruppe vælger som du ønsker skal stemme på dig – vi er jo helt til grin. Helle du og din mand er grådige og rager til jer på vores andres bekostning, du omgås sandheden lemfældigt, og får denne sag som BT har taget frem den konsekvens at du ikke bliver statsminister, vil det passe mig ganske glimrende – så heller Villy S.

  Det er ikke synd for Helle, hun kunne bare have taget fat om problemet og få det hele frem sidste år, men det undlod hun, så når står hun i lort til halsen – men det er selvforskyldt !!!

 4. M Larsen

  Denne sag er fuldt ud på højde med Per Stig Møllers benægtelse af spritdommen i hans ungdom. Den sag kostede som bekendt hans formandspost i de konservative.

 5. Gert Lindegaard

  Selv BT´s CHEF redaktør kommer med en underlig nærmest tranparent forklaring der gennemskulig og for lytteren ikke betvivler at det en søgt artikel som kun er lavet bevidst for at skade en politikers muligheder. Spekulerer på om BT har gået i “Skole” hos Berlusconi. Politikerene i dette valg har forsøgt at holde personfnidder ude af valgkampen, men BT synker åbenbart ned på dette tvivlsomme plan med en artikel der vel som den sidste i samme sag ikke har hverken hold eller er egentlig særlig intressant, men opskruet af en borgelig avis. SE og HØR kunne ikke gøre det bedrer, deres historier er også sjældent hverken sandru eller har nogen egentlig supstans. BT´s journalister er desværre i deres redaktørers personlige tjenste ude i en værre gang mudderkastning, tænkt at bruge en lang uddannelse på sådan engang intetsigende sladder-journalistik for en Venstre orienteret lederskribent og en slap Chefredaktør.

 6. Per H

  Skattesagen er skabt af BT til fordel for Lille Lars fra Græsted. Politisk propaganda som man kendte i DDR. Ulækkert.

 7. Tommy Hansen

  Først og fremmest tillykke til B.T. og den blå blok. Det her komme sandelig frem på et godt tidspunkt for et øget avissalg og til en velanlagt smædesag i valgkampen.

  At tro at det ikke er en bevidst strategi vil nok være noget naivt, ikke?

  Så kære B.T. Får vi mon først baggrunden for historien efter valget, i en presseloge?

  I har fået udleveret stærkt fortroligt materiale og vil naturligvis dække jer bag kildebeskyttelse. Men I bringer en sag som er blevet lækket til jer nu eller tidligere. Har I fået den tidligere og først bringer den nu siger det meget om jer, så driver I jo decideret propaganda for blå blok. Er det lige ankommet til jer står I men den langt alvorligere sag hvor den instans eller person som har udleveret materialet står til en decideret straffesag.

  Bringer I også den saftige historie?

 8. Charlotte

  Helle Thorning blev frikendt, det henholder alle socialdemokrater og andre i rød blok sig til. Det er argumentet hver gang nogen spørger til skattesagen. Herudover det det også politisk ukorekt at tillade sig at stille spørgsmål til Helle Thornings moral.. Helle Thorning er nemlig socialdemokrat, og burde derfor have socialdemokratiske værdier. Hvordan kan Helle Thorning tale om at løfte i flok, og bede alle andre danskere om at arbejde mere, holde igen med lønkrav, og betale mere i skat, når hun selv spekulerer i hvordan hun (socialdemokraten) ikke skal betalealt for meget i skat. I min verden vidner det om at Helle Thorning er blevet socialdemokratisk politikker, fordi hun her havde størst chancer for at nå til tops, ikke fordi hun af hjertet er socialdemokrat. Helle Thorning har ikke begået noget ulovligt, lader det til, men hun har spekuleret i skat, i hvordan hun selv og manden kunne komme til at betale så lidt som muligt i skat, hvorefter hun sender regningen videre til os andre. Er det social tankegang?

 9. L. Johannesen

  Klam timing – jeg er sådan set ligeglad med om vi taler om Helle Thornings skattesag eller Lars Løkkes sag om utroskab, Lenes rejse/ferie planlægning. Det er urimeligt at smide personsager ind i valgkampen. Skat har frikendt parret. Det er en måde for BT at rede sin såret stolthed lidt ved at vinkle hele sagen og smide “bomben”. Det efterlader en dårlig smag hos mig, da det sandsynligvis er et stunt til at sælge flere aviser.

 10. Hans Kurt

  Hvordan kan det faktum, at fruen gentagne gange har haft rod i sine og ægtefællens skattemæssige forhold være propaganda for blå blok?

  En sådan tankegang kræver vist at man er en “ægte socialakrobat.

  Havde det nu været en tilsvarende sag om en minister fra blå blok havde I jo siddet og klappet i jeres små selvfede hænder.

 11. johnny

  Har tanken strejfet nogle af alle de hellige herinde at BT er fulde af løgn?

 12. Hansen

  Jeg kan slet ikke forstå jer der tager hende i forsvar. Har hun ikke selv sagt at ALT vil blive fremlagt – indtil hun så skats svar ? Har hun ikke selv sagt at der ikke var noget at komme efter, også efter hun havde fået skats svar ?

  Hun har ikke aktivt gjort noget for at snyde, men hun har heller ikke gjort noget for at rette en fejl, som hun burde have gjort. Hun skal ikke betale pengende hun har modtaget, eller sparet i skat tilbage pga. en regel om at det er forældet. Men fordi det er forældet er jo ikke ensbetydende med man ikke har gjort noget forkert.

  Taler man moralsk er det helt ude i tovende. Dels har hun privat fået en økonomisk fordel hun ikke burde have haft og dels burde de politiker vi stemmer på som minimum hvis der sker fejl tage konsekvensen og undskylde. Havde hun taget det op sidste år da sagen kørte havde det ikke været et problem for mig, man at hun forsøger at skjule det og undlade at fortælle sagens sammenhæng, er dårlig moral ligegyldigt hvordan man vender og drejer det. Hvordan skal vi kunne stole på hende hvis hun fik magt som hun har agt ?

 13. marianne clemen

  hvor har bt fået de oplysninger fra jeg troet at skat havde tavhedspligt det vil sige så kan man ikke stole på skat jeg vil ikke købe bt mere efter at de bliver ved med at angibe politikkerne på deres personliv og jeg troet da at skat kiggede ens årsopgørelser op for fejl hvad har man så skat til så er de jo ikke deres arbejde værd man stoler da på skat men det kan man åbenbart ikke så man skulle melde skat til politiet for at give oplysninger til andre de har jo tavhedspligt tænk hvis det var jer og i kom i avisen helt forkert

 14. Mads Jensen

  Har HTS ikke vidst, at hun IKKE var beretiget til hendes mands personfradrag??

  Man kan bruge sin ægtefælles personfradrag hvis ægtefællen IKKE har nogen inkomst, men det har vist ikke været tilfældet i denne sag!!

  Hendes mand betaler ikke skat…

  Hun vælger selv at lease en bil med tysk moms…

  hun bruger sin mands personfradrag til selv at slippe billigere i skat…

  HUN ER EN ÆGTE SOCIALDEMOKRAT!
  Hun er en ægte socialdemokrat

 15. Dorthe

  Jeg kan ikke forstå hvordan nogle kan blive stødt over artiklen, eller for den sags skyld klandre BT.

  Helle og hendes mand laver gang på gang “sjuske” fejl og det er staten der betaler for det – dvs. VI BETALER HELLES EKSTRA SKATTEPENGE.

  De eneste grunde til hun stiller op for S er:
  MAGT
  PENGE
  FOR ANDRE TIL AT BETALE ALT og hun INTET.

  Hun er ikke rød – hun er alt andet

 16. Benjamin Jensen

  Så har BT fået endnu en “personsag” fra venstres pressetjeneste. Meget belejligt midt i valgkampen. Der er ikke fugls føde på sagen – udover at en medarbejder i SKAT har videregivet personlige og fortrolige oplysninger – og dermed står til fængselsstraf. Medmindre skatteministeren har været inde over, og så er det langt mere alvorligt. Kære BT fortæl hellere historien om, hvordan I har fået oplysningerne og hvem I har fået dem af – det vil interessere danskerne, tror ikke de ved, hvordan I får sager serveret fra politiske organsationer herunde Venstre.

 17. Lars K

  at BT skriver om sagen,det havde BT iøvrigt også sagt de ville,så det kan da ikke komme om en overraskelse.
  HTS kumnne have lukket sagen sidste sommer,hvis hun havde fremlagt de 9 sider,det valgte hun så ikke at gøre,så hun er hendes egen skyld.
  Jeg tror ikke at alle forsvarerne om retfærdighed ville være så ivrige,hvis det havde været en politisk modstander der kom i vælten.

 18. Lars K

  Benjamin Jensen Kan du ikke lige dokumentere din påstand?
  Dit argument er ren konspiration ikke en dyt andet.

 19. Henrik Petersen

  BT er en sørgelig undskyldning for en avis. Føj for s….

 20. Jens Nielsen

  Fremragende valgkamp. Men BT smider den første stinker, og trækker valgkampen ned.
  Så længe BT ikke troværdigt kan svare på, hvorfor sagen kommer lige nu, kan man roligt betragte den som en 100 % politisk kampagne.

 21. Bent Pedersen

  SKAT har definitivt afgjort spørgsmålet – og nu kan man så læse afgørelsen et andet sted i BT.

  Interessant ved denne sag er imidlertid fortsat, hvem der på ulovlig vis har udleveret dokumenter om HTSs skatteforhold.

  Det er til gengæld en meget alvorlig sag, hvis danskerne ikke kan regne med, at det offentlige er i stand til at opbevare personlige oplysninger på betryggende vis. Hvem har ansvaret?

 22. Thor Arentoft

  Det må være den nye skatteminister der direkt eller indirekt, har lækket denne information til BT, med agt at via beskidte trick smudskaste en politisk modstander, de ikke klarer af at vinde over med deres egen politik. Det må også frem i lyset,hvem, hvordan, når, og hvorfor dette kommer frem just nu. Det er jo ulovligt det de har gang i Venstre og BT i denne sag. Fungerer retsstaten Danmark?
  Sådanne metoder er vanlige i en bananrepublik, hvor alle midler er tilladte.
  Danske vælgere må spørge sig selv: Har de 10år med Venstre gjort Danmark til en “Bananrepublik” der er til grin i hele den øvrige verden, og vil vi virkelig fortsætte med den kurs.
  Der er snart valg, og alle vælgere ved hvad dette “avslørende” går ud på, så slut med alt “skidtsnakkent” og gør Danmark til noget vi igen kan være stolte af.

 23. Mod Jakob

  Hvad er det for et folk, som vil have en statsminister, der ikke har begået en lille uregelmæssighed i fht til loven. Jeg ville gerne se den journalist og læser på bt, der aldrig har kørt for stærk, arbejdet sort, købt sort arbejde, glemt en indtægt på selvangivelsen, er gået over for rødt eller smuglet en ekstra flaske sprut over grænsen. Hvis ikke der er nogen, der melder sig vil jeg på forhånd sige, at de alle er fulde af løgn. Kan man så overhovedet tro på deres journalistiske hæderlighed?

 24. Tommy Hansen

  Kære Journalister på B.T.

  I er medvirkende til et absurdt karaktermord midt i en valgkamp. Et er om Helle T har lavet flere fejl i forhold til skat, det er et forhold mellem hende og skat. Men en eller flere hos jer gør jer medskyldige i en kriminel handling ved at viderebringe fortrolige oplysninger. Bevar dog værdigheden og vis at I også har nosser til at bringe hele sandheden om hvem der belejligt og dybt ulovligt har lækket oplysninger fra Skat. I kan ikke dække jer bag kildebeskyttelsen i denne sag, det er den for alvorlig til. Se jer selv i øjnene og søg et nyt job hvis det kommer dertil.

 25. Tadeo

  Er det lovligt at bruge sin ægtefælles personfradrag når ægtefællen har inkomst, men blot ikke er skattpligtig i landet? Hvis der er rigtig skal så loven ikke laves om? Det er jo ikke det, der er hensigt med loven, at give mulighed for skattespekulation på højt plan.

 26. abc

  havde det været en almindelig dansker med det skatterod,så var det ikke gået, spørgsmåler er om Thorning er værdig til at blive minister.

 27. Claus Jæger

  Puha.. Tvivler egentlig på at ret mange mennesker har rent mel i posen når det kommer til stykket, men noget andet er at lyve om det. Det minder lidt om en berømt sætning tilbage fra forige århundrede “Der er ikke fejet noget ind under gulvtæppet”….

 28. Thor Arentoft

  Hvis Venstre stemmemæssigt for fordel af dette, betyder det at A: DE Danske vælgere bevidst går ind for, og acceptere beskidte tricks, og så er den grulig gal med samfundsmoralen. Eller B: Venstre har lykkets i den grad med at forringe uddannelsesnivåen, med alle nedskæringer,så at vælgerne ikke ved bedre, og er blevet tamt stemmekvæg.

 29. Peer

  Sikken lorteavis BT er. How low can you go? Det her kan kun lade sig gøre fordi der ingen konsekvenser er for de bladsmørere I har ansat. Sådan en “avis” kan dårligt nok bruges til at pakke fisk ind i…

 30. Henrik

  Det ville klæde BT at fortællet hvordan de har fået fat i stærkt fortrolige oplysninger, for herefter at bringe dem i avisen.

  Selvfølgelig vil BT dække sig ind under kildebeskyttelse, men man kan håbe at en domstol i dette tilfælge vil være i stand til at fremtvinge oplysninger omkring frembringelsen af disse dokumenter – for man kan som almindelig borger jo ikke længere have tillid til SKAT, når sådanne informationer flyder omkring.

  Hvornår bringer BT uddrag at politikernes sygejournaler, hvor det må nødvendigvis være næste lavpunkt i Olav Skaannings karrierer på BT.

  Jeg vil i fremtiden undgå enhver form for økonomisk støtte til det Berlingske Hus i form at indkøb af aviser og lignende, så længe Olav Skaaning er på lønningslisten.

 31. Erik Hansen

  Føj for satan for en smuds avis.

 32. ole

  Dette er alene et spørgsmål om HTS og hendes moral og syn på “at går den så går den”
  Det er dette som er det alvorlige i denne sag.
  Det er derfor at hendes mange “det vidste jeg ikke” når hun er taget i en eller anden afvigelse fra hvad hun selv prædiker for alle os andre er så alvorlig, at jeg ikke kan tro på hende mere.
  Det er alt for tydeligt, at hun agerer efter egen vidning, så hun dermed selv afslører, at hendes kandidatur til statsministerposten igen er et spørgsmål om magt og ikke for at gøre Danmark til et bedre sted at være for os alle.

  Så NEJ TAK, jeg ændrer synspunkt fra rød til BLÅ

 33. Per Rasmussen

  Timing betyder alt i politik og især i en valgkamp. Siden BTs journalist på pressemødet med Helle Thorning straks efter valgets udskrivelse – som det eneste spurgte til ’skattesagen’ – har man jo blot kunne vente på at BTs fanatiske chefredaktør og journalisten ville søge at genoptage ’sagen’ der endte med at BT tabte opgøret i offentligheden.
  Det lyder rigtig hult når chefredaktør Olav Skaaning påstår at timing ingenting betyder for BT, nærmest som en besværgelse.

 34. Gert Lindegaard

  en forklaring på hvorfor? at HT skattesag skal genoptages lige præcis i disse dage? Har BT en dagsorden for at det netop skulle være en uge før valget slutter. Kunne sagen i BT være taget op efter valget istedet for? Er HT skattesag ikke afsluttet endegyldigt af SKAT? HVordan er BT komme i besiddelse af personfølsomme oplysninger hos SKAT? Og er det almindeligt for BT at kunne få disse personfølsomme oplysninger om hvem som helst hos SKAT? Er BT mere intresseret i at gå efter personen fremfor historiens vigtighed? Lad Danmark få nogle svar istedet for at afkræve andre det først.

 35. Jesper Christensen

  Tænk at dansk journalistik er sunket så dybt. Jeg er udemærket klar over at virkeligheden bliver fordrejet af både journalister og politikere, men dette perfide angreb på en politiker er dog det mest ulækre, uværdige, udanske jeg har set i lang lang tid. Skal I ikke til at aflytte vores telefoner?? Der er ikke langt mellem News Of The World og BT mere.
  Jeg væmmes ved BT og ved Olav Skaaning Andersen!

 36. harry

  en ting vi alle ved det er at bt, tilhører blå blok. håber i skriver om de blås forbrydelser fra og med imorgen.
  men det får i jo nok ikke fede honorarer for,

 37. Steglich-Petersen

  Skattesystemet i DK er håbløst forældet.
  Enhver ved at systemet snyder borgerne så der driver og at borgerne til gengæld snyder systemet på samme måde.
  Dermed kan ingen i princippet føle sig snydt.

  Glistrup var den første til at påpege dette dilemma i 1971:
  “Jeg er er klogere end systemet – for jeg snyder systemet i en sådan grad – at det på ingen som helst måde kan snyde mig. Jeg udnytter den håbløse lovgivning – til at påvise at landets styres af talentløse skrankepaver og magtmisbrugere !”

  Det kosttede ham en formue – for systemet blev så fornærmet – at man smed Glistrup i fængsel.

  Hvad har det med HTS at gøre ?

  Alt !

  Enhver er i sin ret til at udnytte systemet -og har man en revisor – der er kreativ nok – kan mnan faktisk slippe med at betale 43 % i skat.
  Men kun velhavere har råd til at betale en revisor kr. 100.000/ år for at få lavet en kreativ selvangivelse.

  Og dermed tilbage til Glistrup – der angiveligt havde ret.

  Skattelovgivningen er hamrende skæv og dermed uretfærdig.

 38. Thor Arentoft

  Lars Løkke siger at denne sag skal undersøges “til bunds” (det sker jo efter valget) i den fromme forhåbning at han er den siddende Statsminister der kan begrænse en sådan undersøgning. Hvis Danske vælgere er så dumme som Løkke syntes tro, har han jo så opnået sit syfte med denne smudskastning. Venstre har jo stor erfarenhed af at sylte sådanne undersøgelser i en masse sager vi kender til.
  Italiens Berlosconi, har meget at lære af Venstre, når det gælder manipulation af vælgerne.
  Gud fri os for sådanne skruppelfri politikere.

 39. Bruno Nielsen

  BT og Partiet Venstre forsøger nu igen i et nyt sammenrend at flytte fokus fra politik til personsager. Det sker 8 dage før valget, fordi at Venstre og BT har indset at røds bloks forspring er for stort til at kunne indhentes. Forørigt er BT og Venstre rigtig gode venner og BT støtter da opgså Partiet Venstre i Valkampen.

 40. Hansen

  Hvorfor bliver jeg slettet, når jeg skriver : BT er en “BLÅ Avis”?? Nå ja der selvfølgelig indført censur. BT kan altid bruges på et WC.

 41. Knud Sørensen

  Og så lykkedes det BT at bringe smuds ind i valgkampen. Det er værd at erindre for eftertiden, når man skal vælge, hvilket medie, man søger information hos.

  Det er samtidig forstemmende at der åbentlyst er en politisk dagsorden i forhold til timingen af denne historie. BT er ikke længere blot en “faktabringer” men en politisk part. Til forskel fra det almindelige demokrati, hvor vi kan give vores bedømmelse af politikkerne ca. hvert 4. år, så kan vi gudskelov fravælge BT hver eneste dag. Så lad os endelig gøre dette!

 42. Bo Lars Nielsen

  Så slår B.Teaparty til igen !
  Hellere snakke om, hvad der er under dynen end om hvem der ligger i sengen !Fox news lillesøster slår til igen: alle kneb gælder og forståeligt nok, når man selv står i lort til halsen!I denne valgkamp er politikken jo i virkeligheden fuldstændigt ligegyldig.Jeg skammer mig over at være dansker idag ! fra at være en foregangsnation med hensyn til frisind, humanisme, tolerance og fred er vi blevet til en agressiv krigsførende nation hvor bankbogen har erstattet hjertet!FØJ!

 43. Harald Børsting

  Helle

  Du lovede at holde op med det lyveri!

  Vi gider sgu ikke arbejde 1 time mere om ugen når du ikke betaler skat.

 44. Pedro

  Det var dog en mistænkelig timing af BT med en “skattehistorie” en uge før valget!

 45. P. Poulsen

  …den værste straf for svindlere og bedragere er at blive hængt ud i dagspressen!

 46. Bruno Nielsen

  Hvad sker der hvis man sætter Gøg og Gokke alias Olav Skaaning Andersen Peter Brygmann i en løgnedetektor? Den bryder øjeblikkelig sammen!

 47. a b nielsen

  godt kørt bt jo flere afsløringer jo bedre alle i himmelråbende fjolser se lige på de rødes program alle som knokler, får en god løn skal betale mere i skat men helle må gerne snyde hyklere

 48. Hansen

  Ligegyldigt hvordan man vender og drejer det, om andre også forsøger at slippe billigt muligt i skat, om det er en fejl eller ej, så fremstår HTS og hendes mand som en famile der presser citronen til det yderste for at få økonomiske fordele til sig selv.

  Når man samtidig gå og fortæller vidt og bredt at de bredes skuldre skal bære mest, og vi skal stå samme om at løfte i flok så vi kan holde vores høje velfærd samfund, så klinger det altså noget hult med alle disse krumspring for selv at slippe for at bedst og billigst når det gælder hende selv.

  Så er det faktisk lige meget om hun leaser en bil i tyskland, for at spare penge, og staten derved taber et større beløb, om hendes mand vælger at være så lidt i danmark at han kan slippe med at betale en lav udenlandsk skat, eller hun “glemme” at få ændret sin selvangivelse – hun fremstå mere og mere hyklerisk.

 49. Hannibal lecter

  Flot timing

  nu håber jeg at alle de alm arbejdsfolk inklusiv mig selv, der er helt nede på jorden,og som plejer at læse denne nye udgave af se og hør som jeres avis er blevet til,dropper at købe den, vi kan jo alle se hvilken farve Mester(Jakel)Olav Skaaning Andersen ikke kan lide, men nu kommer politiet nok snart og banker på din dør
  (ud af DR ind på BT ud af BT og ind på WC) hej hej

 50. Janne Petersen

  Det er en sej vedvarende røg, der tilsyneladende ikke vil lægge sig, men som udgangspunkt, så må det altså være Helle selv, der skal på banen med de dementier, der en gang for alle skal skrinlægge de tilbagevendende postulater.
  Personligt ser jeg ikke en behagelig fremgang for landet med de røde ved roret, men på den anden side, så skal de der igen er kommet på banen med nye angreb, også have gode forklaringer, ellers står vi med personangreb, der er godt timet, og det ønsker jeg ikke min værste fjende, fordi sladder er et destruktivt fænomen, der altid ender skidt, fordi årsagen bliver uvigtig, men personen derimod kan blive et overdådigt måltid for de jagende.
  Selvfølgelig kan Helle ikke fremstå som landets førstedame, hvis fortidens eventuelle synder, ustandseligt hænger som en tung skygge efter hende, derfor er det skrigende nødvendigt, at toget bliver standset nu, så det sandfærdige billede kan komme på bordet.
  Helle må afgjort være den første, og eneste, der kan bremse beskydningerne, det er ikke de andres opgave, de stopper tilsyneladende ikke før røgen må kapitulere, og er det der vi ender, så har de til gengæld et forklaringsproblem overfor skadeslidte, det går begge veje, uanset om man er til rød eller blå. Janne.

Kommentarer er lukket.