Utroskab vil få konsekvenser

Barfoed er en dead man walking. Spørgsmålet er, hvor længe der går, før en frelser dukker op

I går kom det frem, at de 65 nye skatter og afgifter, som regeringen har indført, siden den trådte til, har kostet 6.000 danske arbejdspladser. Tallene var regeringens egne, de kom fra Skatteministeriet.

Det kunne have været en sag, som De Konservative kunne være gået ind i for fuld udblæsning. Desværre var partiformanden ikke til stede for kommentarer i går, for han havde nok at se til med ikke at tage telefonen, efter at hans ekskone havde erklæret ham utro til både BT og Ekstra Bladet. Kan det overhovedet blive værre for De Konservative? Ja, de kan være glade for, at de ikke, som deres tyske søsterparti Kristendemokraterne, har udbasuneret familien som samfundets centrale omdrejningspunkt. De kan også glæde sig over, at de ikke bor i USA, for så havde Barfoed ikke været partiformand i dag.

Endelig kan de glæde sig over, at selv om man i Danmark er partiformand eller har en fremtrædende politisk post, så løfter journalisterne ikke dyner og afslører utroskab. Det er der flere danske partiledere, der gennem tiden har glædet sig over.

Det særlige ved Barfoed-sagen er, at hans ekskone valgte at give interview til både BT og Ekstra Bladet. Selvom hun ikke sagde meget, sagde hun nok. Nok til at en konservativ borgmester og lokalformand stillede op og afgav interview til TV2 om, hvordan det svækker partiet. Og Joan Ørting var også parat med en udtalelse om, at kvinder falder for mænd med magt. Sagen har intet politisk indhold. Men når det er sagt, så var den mildest talt ikke det, Barfoed manglede. Hvad kunne han have gjort? Det bedste af både menneskelige og politiske årsager havde været, at han havde holdt sig på måtten.

Utroskab er frygteligt for alle. Men for mænd, koner eller kærester til kendte mennesker, herunder politikere, er offentliggørelsen af den slags særligt smertefuldt. Nu skal hele Danmark se på den forsmåede. Noget tyder på, at Barfoeds ekskone i går tænkte mere på hævn end på sit eget eftermæle, men spørgsmålet er, om hun et halvt år fra nu synes, det er sjovt at være hende, der blev sjoflet af Barfoed?

Der er desuden næppe én konservativ vælger, der ikke indenfor de seneste 24 timer har stillet sig selv spørgsmålet, om han er den rette formand. Hans aktiekurs lægger ikke op til, at man ser gennem fingre med sagen.

Hvad skulle han have gjort, nu hvor han ikke kunne holde sig på måtten? Svaret er enkelt. Han skulle have taget en fornuftig samtale med sin nu tidligere kone, ligesom mange skilte i samme situation gør, når der er børn indblandet. Som en del af samtalen burde de have talt om mediehåndtering, selv om det nok ikke er det, der ligger ligefor, men som kendt dansker er det altså en god idé, at tale ud til veninderne eller til vennerne i stedet for til pressen. Enten tog de ikke snakken – ellers blev de ikke enige.

Faktum er, at Barfoed nu er en ny Engell. Blot kom der ikke en betonklods, men to kvinder i vejen, og han kommer ikke til at kunne føre partiet videre længere. Den eneste grund til, at lederskiftet ikke sker i morgen eller om en måned, er, at der ikke er en frelser på vej.

43 kommentarer

 1. poul andersen

  Barrfoed har aldrig været partiet en god frontfigur, og nu
  hvor han er ude på grisestien er hans tid omme som stor
  mand. Han skal tage sit gode tøj, og forsvinde helt ud i
  baggrunden , og så må vi håbe at partiet kan finde en person, som ikke har lig i lasten ( hvis det er muligt) da de
  fleste topfolk tror at de kan gå på vandet, fra fra deres
  fortid.

  Svar
 2. andersen

  Rolig nu… At Baefoed kigger til anden side er vel meget menneskeligt og burde ikke diskvalificere ham på posten som formand.

  Næ, havde han nu snydt i skat, fiflet med leasingkontrakter eller bare fyldt befolkningen med løgn og tåbeligheder, var der grund til at bede ham finde andre græsgange…

  Svar
  • pm

   Andersen, hvad med at holde dig til fakta, Har du snydt i skat, straffes du, fifler du med noget, straffes du, men ikke i borgerligt politisk regie, Husk Fogh der lavede kreativ bogføring, som skatteminister, han kom igen som statsminister. Og taler du om løgne og løftebrud( dagpenge røres ikke= CHF og efterlønnen røres ikke = PK) jo det skete, og lignende som gå med i Irakkrigen på en løgn, overbetaling af privatsygehuse på en lille milliard,, Hjort der rev blade ud af finanslov og fiflede med tallen som beskæftigelses minister, husk Søren Gades usandheder, og trods det, så sidder han som direktør i Landbruget i dag, Fogh er NATOs genraldirektør, Løkke gemmer sig og belønnes med privatchauffør og gratis bil af venstre og gode meningsmålinger, fordi folk ikke sætter sig ind i virkeligheden politisk, men lader sig manipulere af avisoverskrifter.
   Barfod er en af de få politikere som man kan have respekt for i blå stue.

   Svar
   • pm

    undskyld generalsekretær, skrev galt måske fordi han opfører sin som var han Nato general.:)

    Svar
   • Peter

    PM, du har fuldkommen ret, men sådan noget vil ikke være god latin i de blå rækker.

    Med hensyn til LB, så går BT i krig, fordi der skal penge på bordet.

    Svar
   • andersen

    @ PM
    Nu har vi jo ikke en regering siddende, bestående af de personer du nævner, så oplistningen af fejl / uregelmæssigheder derfra er uinteressant.

    Og fakta er jo at du kan snyde og fifle og håbe på at sagerne forældes – det har vi jo tydeligt set og da det sansynligvis ikke ender med en straf, viser blot at der er forskel på folk.

    Svar
   • jenni

    @pm, kan du huske J.O. Krag, der forførte ca halvdelen af befolkningen i 1972?
    Husker du Nyrup Rasmussen, der forførte pensionisterne i 1997?
    Husker du, hvad Frank Jensen (S) bedrev i sin justitsministertid?

    Svar
  • pia

   Enig Andersen.

   Hvem er det lige der der opfører sig latterligt og gammeldags.
   1) Hans kone. Tænk at hænge sin mand ud på forsiden for den slags. Vi ved ingenting, måske Barfoed er underernæret på det område ?
   2) Hvor gammeldags og småligt er det så ikke, at aviserne plasker det op på forsiden? Er der ikke andrer ting der er vigtigere? Ligesom skattesagen der blev til en sag om sexuel orientering ?
   Vi lever i et land der brøster sig af frigjordthed og accept.
   Åbenbart lever div. journalister i middelalderen, ´de er vist ikke kommet videre, siden de synes den slags er vigtigere end de forfærdelige ting der sker i vores land.

   Svar
 3. Smt

  Næh selvfølgelig skal utroskab fjerne ham fra posten.
  Men jeg har nu svært ved at se kvinder stemme på en mand der er notorisk ægteskabsbryder og ikke til at stole på

  Svar
 4. pm

  Gider du godt Lotte Hansen. Hvad i alverden vedkommer Barfods privatliv os. Kritiser hans politik, men stop med at blande hans private forhold ind i hans politiske virker, det er jo ikke kriminelt eller lovstridigt at blive skilt. Vi lever i 2013, og det er mere normen end det modsatte. Har du virkelig ikke andet at skrive om. Betyder det slet intet at han faktisk er en af de få borgerlige politikere som er hæderlig og ærlig, han gemmer sig ikke som Løkke, men tager selv debatten og evt. tæsk. Jeg er ikke K, men han har da min respekt, om han så blev skilt 7 gange.

  Få dog indhold i dine skriverier efterhånden.

  Svar
 5. hakon n

  DEN FIIIINE MAND?

  Svar
 6. Thomas Lillelund

  God analyse fra Lotte. Denne sag må være et skoleeksempel på hvordan man IKKE håndterer en sag som denne. I stedet for at gemme sig burde Barfoed stå frem og svare på spørgsmålene – uden at undskylde. men hvor der er nogle ting han ikke vil svare på – “af hensyn til børn og øvrig familie”. Han kan samtidig fortælle hvordan det er at være en offentlig person, hvor skænderier foregår i pressen. Talen kan føres over på om vi ønsker, “amerikanske tilstande” i Danmark, hvor politikere ikke må have et sexliv etc.. Pludselig har Barfoed noget der lugter af en vindersag i stedet.

  Svar
 7. Ole Hansen

  Det er jo kendt at magtmennesker har en libido på størrelse med en hel flok deltagere i paradise hotel. Og så er det jo sjældent at een kvinde kan dække behovet. At hun så føler sig forsmået, tjah hun fik ham jo selv på samme måde…..

  Svar
 8. Lotte

  Jeg mener at have læst, at parret ikke har boet sammen længe…

  Har i hvert fald læst at Barfoed tilflyttede Frederiksberg i December sidste år.

  Dette er der vel en årsag til…Og den kommer ikke os andre ved.

  Jeg forstår ikke at en historie som denne , der kun kommer fra den ene part, kan bruges til noget som helst.

  Så vidt jeg ved, er der altid to sider af en sag.

  At have brug for at hænge sin partner ud i pressen – Forstår jeg slet ikke.

  I øvrigt var den kvinde, der nu har udtalt sig til pressen…vel også ” en del ” af skilsmissen, da Barfoed i sin tid forlod kone og børn.

  Dybest set – Kommer intet af det, os ved !

  Livet går videre…Og lad os så fokusere på noget andet og langt vigtigere…

  End hvem andre mennesker …sover sammen med.

  Liselotte ( socialdemokrat )

  Svar
 9. Kim Jensen

  Jeg medgiver gerne at Lars Barfod slet ikke sælger billetter og at dét især er en af hovedårsagerne til at de konservative oplever denne nedtur.

  Enhver partileders hovedopgave er (især) at fastholde partiets holdninger og politikker i vælgernes optik.

  MEN jeg mener at medierne i denne sag, og især BTs blogger går i voldsomt analytisk selvsving over Lars Barfods private eskapade.

  Ét er Lars Barfods privat/personlige forhold som vi herhjemme har politisk tradition for at kunne adskille fra det politiske virke.

  Noget andet er at han som politisk leder ikke har formået at opfylde målet at sælge konservative holdninger endsige forstået at sætte den politiske dagsorden hvorved han (som ledere altid gør) pådrager sig skylden for den vælgermæssige nedtur.

  At hans ex-hustru nu og her føler behov for at lufte vasketøjet i medierne behøver jo ikke for ansvarlige medier og redaktører at betyde at samme medier går i selvvalgt selvsving.

  Derfor denne kraftige opfordring til medierne om at koncentere indsatsen om saglige og faglige politiske analyser af den konservative nedtur – og dermed afstå fra under bæltestedet journalistik.

  Svar
 10. Jens Hansen

  Er det her ikke blot endnu en af disse ikke-sager, som medierne blæser op, hvorefter et par lokale partimedlemmer står frem for at få deres “15 minutes of fame”?? Det eneste jeg kan se kan have politisk relevans er, hvis Lars Barfoed skulle have “fusket” sig til sin nye lejlighed på Frederiksberg.

  Men når det er sagt, så er jeg absolut ikke nogen beunbdrer af lars barfoed. Hans omfavnelse af Magrethe Vestager i sidste valgkamp, var en virkelig stor bommert, og makerer et absolut lav-punkt i den Konservative snart 100-årige parti-historie.

  Svar
 11. T.Sørensen

  Lotte Hansen.
  Lars Barfods problem er jo lige netop, at han har holdt sig på måtten.

  Svar
 12. Anders

  Jeg troede ellers han holdt hånd med Vestager. Men hun har jo nok ikke brug for fjolset længere….

  Han minder stadig mere om Jørgen Varnæs.

  Svar
 13. Sørensen

  Et er, at han har været utro noget andet er, at han flugter med tapetet.
  Konservative skal ha’ en leder som kan ses.
  I vores reality verden har det vist sig, at budskabet ikke er det vigtigste bare det er en person man husker.
  De kan jo bare spørge.

  Svar
 14. Benny Nielsen

  Det er da helt fint at konen svarer korrekt når hun bliver spurgt om årsagen til skilsmissen.

  Barfoed er en grisebasse der ikke kan holde fingrene væk og fred være med det, det er hans eget problem.

  At konen skulle ha’ et hævnmotiv er sikkert rigtigt nok, det er det man risikerer når man ikke opfører sig ordentligt i et ægteskab.

  Sådan er det jo.

  Svar
 15. O.Knudsen

  Det klæder ikke et dagblad at føre Se & Hør journalistik og dele offerroller ud for forsmåede ægtefæller. Vi lever i en tid hvor det er almindeligt at tage sin partner for givet. Således de mange skilsmisser, som aldrig bliver offentliggjort som hævntogt i pressen.
  Man bør først spørge sig selv om, hvem der kan leve i en verden uden kærlighed?

  Svar
  • Thomas Lillelund

   Det er nøjagtig det Barfoed burde stå og sige. I stedet gemmer han sig bag nedrullede gardiner og tager ikke telefonen.

   Svar
 16. Lotte

  Tja – Nu ved vi jo i hvert fald hvad den nærmeste fremtid vil bringe af overskrifter…

  Det ved Barfoed så også.

  Der er lagt i kakkelovnen…Og nu er det altså ham, der skal ned med nakken.

  Hver en sten skal vendes, i håbet om at finde noget smuds…

  Sikkert også hans affalds spand.

  Han vil blive kimet ned, for han skylder jo os alle, at fortælle alt omkring sit privat liv…?

  Det er til at kaste op over !

  Vi står i l*rt til halsen her i landet, og så fokuserer vi på hvem Barfoed har sovet sammen med.

  Skal jeg være helt ærlig, så tror jeg faktisk at man kan finde ” noget ” på de fleste mennesker, hvis man leder længe nok.

  Problemet er bare…Hvad vi skal bruge dette ” noget ” til ?

  Med mindre det er noget ulovligt.

  Svar
 17. pm

  Livet har lært mig, at man må stå til ansvar for sine handlinger og tage konsekvensen, det er ikke sket i den blå tid, det synes jeg faktisk er yderst relevant, Andersen. Og det er bare ikke sket i de ti år VK havde magten, fordi de blev fredet af DF.og havde 90 mandater, sådan er spillet jo.
  DF tog sig rigeligt betalt. Det synes jeg er endnu mere relevant, Da den nye regering måtte srate med at få dels lukket hullet i statskassen, dels bragt anstændigheden tilbage til DK i retorik og værdier. I dag skriver Børsen at ledigheden er faldet med 9000, vi er på rette vej.
  Barfod har boet for sig selv en tid, og i en 4. vær bolig på Fr. berg. Det har E.B. meget ondt i r—- ven over, EB. glemmer vist, at Barfod har en del børn, som vel har ret til at se og besøge deres far.
  Nu har Sohn, Søvndal, Thorning fået deres bekomst i mediemøllen, nu er det åbenbart Barfods tur, snart kommer Løkke og Tulle også på forsiderne, nå nej måske ikke……pressen er jo ikke just objektiv. vi kan kun håbe de snart begynder at fokusere på politk og ikke fnidder.

  Svar
 18. Hansen

  Ak ja – en flok hyklere er de hos de konservative. De har mange gode råd til, hvordan vi alm. danskere skal opføre os med hensyn til Gud, Konge, Fædreland og Familien. Er det ikke morsomt? HYKLERE hele bundtet.

  Svar
 19. Vibeke

  Kære Lotte.

  Hvorfor to dage i træk skrive om Barfods sidespring og udnævne det til en stor historie.
  Har du intet andet at interessere dig for og skrive om.
  Dette siger mere om dig selv.
  Der er andre og større problemer i Danmark du kan interessere dig for. Ellers må du søge en stilling hos Se&Hør.

  Svar
 20. Cleunides silva

  Klage Får politiet hjælp ikke i Danmark jeg undertegnede, vil hermed bevidne, at jeg har været med til møder kommune, læge, familiehus og Cleunides og børnehave.Til det ene møde, bekræftede lægen, at Guadalupe bærer præg af at have været misbrugt seksuelt. Cleunides har i flere år bedt om hjælp hos læge og Brøndby kommune, men har ikke modtaget den hjælp psykolog til Guadalupe på 4 år Ja en pædagog sagt til min barn du kommer aldrig hjem hun er fjenet fra mig 2 år i dag jeg er klage hjælp ikke og 1 1/2 år jeg må kun se min datter 1 1/2 time 1 gang om måneden jeg er ikke mibruger og kar aldrig været jeg har aldrig været på psykiarisk hospital og bruger ikke nogen form for medicin.Min barn er blevet fjenet hun blev misbrugt i børnehaven,Brøndby er urimeligt kommune er korrupt BARN SKAL HJEM TIL MOR ♥ ♥ ♥ OG MOR ER IKKE MISBRUGT BARN KOMMUNE HJÆLP IKKE BARN ER MOD BARN KOMMUNE ER KORRUPT JEG VIL FRA MIT BARN HUN BLEV MISBRUGT I BØRNEHAVEN, OG HUN ER BLEVET FJENET FRA MIG DET ER URIMELIGT jeg tale med kommunen jeg har båndoptaglser der beviser dette om mit barn HUN BLEV MISBRUGT I BØRNEHAVEN, HUN ER BLEVET FJENET FRA MIG JEG HAR UDTALT DER BEVISER DETTE. Jane jeg må ikke holder jul min barn 3 år jeg er bekymret for mit barn PÅ BØRNEHJEMMET HAR 1 BARN TIL JUL ER MIN BARN I DANMARK OG BRØNDBY KOMMUNE ER KORRUPT

  Svar
 21. Hansi

  Right, er man formand for et konservativt parti forventes man ikke svigte sine børn og have 100% kontrol over gylfen. Morsning goodbye din orm

  Svar
 22. Kim Kaos

  Rasmus Jarlov er nok den eneste der kan vende den konservative skude.

  Hvis partiet skal have en chance så er det på tide de går nye veje og som det ser ud så er Rasmus den eneste der kan løfte den opgave.

  Svar
 23. Steffen Bach

  Barfod er formand for et parti, der formodentligt stadig står for traditionelle dyder, såsom troskab og ærlighed. Dagens klumme sidder lige skabet.

  Svar
 24. Ejlert Krogh

  Ja, der kan ryge en finke af panden, jeg vil ikke sidde her og svine folk til som jeg ikke kender. Lars Barfod er en rar mand , at han så ikke endnu da har fundet rette hylde, det er hans problem.Jeg har andet at lave og med det in mente så går verden bestemt ikke af lave på grund af en ridetur på gyngehesten. Med venlig hilsen Ejlert Krogh

  Svar
 25. Søren Mortensen

  Lever vi virkelig i 2013?
  Vil paven mon abdicere?
  Er Lotte Hansen en forklædt nonne?
  Hvad skal der ske i dansk politik, som har betydning for landet og befolkningen?
  Fred være med dig, Lars Barfoed. Forsmåede kvinder skal man ikke spøge med, slet ikke, hvis de har adgang til at hyle op i medierne.
  Hvor er det efterhånden patetisk. Gad vide, hvordan historien kommer til at lyde i Femina?
  Hvis nu det stakkels kvindemenneske havde snuppet sig en elsker, var hun med garanti også et uskyldsrent offer for mandens svigt og hede karrieredrømme.
  Jo, vi husker da allesammen Hans Engels fhv. kones forlorne hævnaktion, da hun valgte at forråde – og tjene en god skilling – på sin partners fejltagelse i et afgørende øjeblik.
  Kvinder, der søger magten og æren gennem deres mænds status, må vænne sig til, at vi rent faktisk og forhåbentlig har fået ligestilling på alle områder i dette sindsforvirrede samfund.
  Jeg tilhører af gode grunde ikke K-linjen. Men lad dog disse mennesker i fred med deres private eskapader.
  Hvad kan vi gøre for pensionerede fru Olsen og alle de arbejdsløse som sidder og fryser midt i velstandens absurde helvede?

  Svar
 26. Kc

  Er der da slet ingen grænser for, hvad almenheden skal
  blande sig i?
  Lad dog manden have den mest private del af sit liv for
  sig selv.

  Svar
 27. Gun og Anders

  pm -helt ret oldingen har en del børn, -som han højaktingsfuldt sked i da den den tid var. Nu skal han pludselig bo på F…berg, for skattebetalernes penge -og nu er børnene åh så vigtige. Snak om gennem hyklerisk person -mister bar røv.

  Svar
  • pm

   Skulle I ikke blive tør bag ørerne før I galer op G+A.

   Svar
 28. Gun og Anders

  sexlivet er (heldigvis) ikke længere privat- De fleste har opdaget hvad visse personer laver i det skjulte og vil ikke længere finde sig i at man uden videre svigter børn, koner og mænd. -sexmisbrug findes lige vel som alkoholmisbrug -men en del personer har valgt at kalde det kærlighed -liderlighed er nok et mere passende ord-

  Svar
 29. Poul Bach

  Næst efter sex kom politik. Hvis man tænker blot nogle få år tilbage i Dansk politik, kommer man til at tænke på en formand for folketinget der fredeligt udåndede i sin partifælles seng, da han jo aliigevel var i København. Om partilederen i flere tilfælde for landets største parti, der havde et særdeles godt øje for kvinder. Om en overborgmester i landets største by, der ikke engang kan gennemføre sin egen officicielle julefrokost uden at fristes til at tage arbejdet med hjem – Og masser af andre eksempler der næppe nogensinde bliver nævnt. Jeg vil egentlig opfatte mandens tiltag som positivt, han tager aktivt afstand fra sit image som en charmeforladt tørvetriller – han har faktisk sans for livets lyse sider. og hvad skal en journalist dog skrive om, hvis ikke det var for at forarges på vore alles vegne – En 0 nyhed der vil noget.:) – God dag til jer alle.

  Svar
 30. Henning D

  Er vi efterhånden overgået til amerikanske tilstande?
  Hvad rager det egentlig befolkningen om han har knaldet udenom – det må vel være et anliggende i parforholdet, og ikke et offentligt anliggende.

  Det kan jo være at konen er frigid (hun ser kedelig ud) og han har et behov. Egentligt gør det ham en smule mere interessant.

  I øvrigt er kvinder i DK jo efterhånden bare en hylende og flæbende flok mindreværdskomplekser der render rundt og ynker dem selv, hvilket dette lille beskidte hævn eksempel er et udtryk for.

  At keppe udenom er jo ikke kun en mand forundt, men når en kvinde gør det (hvilket de gør i stor stil), så er det jo et udtryk for at hun er en stærk og selvstændig kvinde og når en mand gør det, så er han bare et svin.
  Hvor er hun dog en ulækker kælling. Igen et eksempel på, at det er HAM der er blevet til noget, og HUN er fuld af misundelse.

  Det lader til at der er en smule liv i de konservative trods alt

  Svar
 31. Peter

  MORAL ER GODT DOBBELT, DOBBELTMORAL DOBBELT SÅ GODT…..

  Lad os nu bare gå alle 179 folketingskandidater igennem, og sikre alle har en moral og gerne en høj moral, det kunne være vi så kunne få moralen tilbage på dansk jord.

  Derefter bør man tage alle kommende kandidater der vælges til en drøftelse af hvad moral er, således at vi ved næste folketingsvalg får sat MORALEN på dagsorden.

  Og så til sidst ophæve immuniteten for alle 179 medlemmer,så de kan komme under starffeansvar, såfremt der siges noget urigtigt, så spare vi samfundet for Kommissioner.

  Vi trænger virkelig på at få ORDENLIGHEDEN tilbage i samfundet…

  Og så skal spindoktoren fjernes…… Vi skal have politikere og ingen designede politik, der passer lige den dag viden blæser, og sikre den blæser den “rigtige vej”.

  Jeg tror alle partier bør kigge ind af. Hvorfor er der så FÅ danskere der gider politik…..???

  Måske politik bare er for nørder……

  Verden forandres, men forandre politikkerne sig…..

  Er vi Konservative, liberale, røde eller måske bare endnu mere troløse…..

  Nedlæg partisystemet, og lad os stemme personligt, så er det også nemmere at drage den enkelte politikkere til “ansvar”(den man har stemt på).

  Ellers hæv spærregrænsen til 5-6 % så vi ikke har så mange partier, det er umuligt at agerer med så snævre flertal…..

  Jeg er hverken, rød, blå, grøn eller lilla…..

  Jeg ønsker bare en forandring af det danske folkestyre, for det her fører jo intet med sig………

  Den upartiske….

  Svar
 32. jenni

  @lotte hansen, du går ind for at forurettede skal dække over gerningsmand, kan jeg se.
  Er du selv et misbrugt barn, der dækker over en krænker?

  Svar
 33. jenni

  Fraskilte Barfoed, der ikke levnede tid til sine børn i deres opvækst, blev Familieminister.
  Han var sin kone utro med den kvinde, han nu hævdes, at have været utro.
  Er det sådan?

  Mon ikke Barfoed simpelthen er en beregnende tølper, der ikke har skam i livet og regner med at han kan slippe afsted med hvadsomhelst, fordi han tror, at hans magtpossion får kvinden til at holde kæft?

  Svar
 34. Erling Rasmussen

  Under valgkampen talte Lars Barfoed om skattelettelser, men dengang var det det allerværste, han kunne have sagt.
  I dag har de fleste indset, at skattelettelser er nødvendige, for at der kan komme gang i hjulene.

  Barfoeds værste fejltagelse var, at han kort før valget lod sig fotografere med at give håndtryk til Margrethe Vestager. Det skulle han ikke have gjort.
  Det gav den allerede rullende lavine endnu mere fart på.

  Hvad utroskaben angår, står en stor hop parat til at stene ham, men som der står i Bibelen: “Den, der er uden synd, kaster den første sten!”

  Svar
 35. Annette

  Hold skidt og kanel for sig. Hvad manden gør i han´s privatliv kommer ikke os og andre ved.

  Man kan jo næsten ikke lade vær med at spørge, hvor meget Mette Frederiksen og hendes venner, har betalt for du kommer med sådan historie ??

  Uvildig kan vi jo ikke ligefrem kalde dig mere, måske vi skal til at grave lidt i dit liv, vi kan jo bare nøjes med arbejdsliv, så dukker der jo rigeligt op til en god debat der 🙂

  Svar

Skriv kommentar

Vi ønsker en skarp og levende debat her på blogs.bt.dk. Vi modtager mange gode indlæg, men det har desværre også vist sig, at ikke alt egner sig til publicering. Vi forbeholder os retten til ikke at offentliggøre og slette indlæg, der indeholder grove personangreb. Det samme gælder indlæg, der er uvedkommende eller irrelevante for debatten. Derfor: Hold jer til emnet - gå ikke efter hinanden. God debat.