Messerschmidts pinlige kvindesyn

Det virker mest af alt som om, hun er en lidt forvirret pige, der kommer fra Rebild til Bruxelles og ikke kan overskue, hvad der sker omkring hende.«

Det var Morten Messerschmidts afskedssalut, da partifællen og kollegaen i EU-Parlamentet Rikke Karlsson i går morges overraskende valgte at melde sig ud af Dansk Folkeparti.

Og dermed fik Morten Messerschmidt så lige vist alle, hvad det er for et billede, han har af kvinder. Et billede, der var tidssvarende i 50erne, og nok har Morten Messerschmidt en forkærlighed for at klæde sig, som levede han i efterkrigstidens Danmark, men ufattelig meget har ændret sig siden.

Det er pinligt, tåkrummende og i bund og grund sexistisk at omtale en kvinde som en ’forvirret pige’. Fordi det så er understreget, at man ikke kan forvente meget andet af kvinder, der åbenbart ikke bliver voksne, men lever videre som børn.

For et parti, der bryster sig af at repræsentere det folkelige element, må det være langt fra den overordnede filosofi, at man skal gøres til grin, fordi man er kvinde og kommer fra landet. Dansk Folkeparti har netop tordnet mod EU og centraliseringen af magt, hvorefter den helt store stemmesluger ved EU-valget så vælger at skose Rikke Karlssons manglende forståelse for, hvordan de kloge klarer sig i Europas hovedstad. Og dermed tilkendegiver, at han netop er en del af parnasset efter årevis i Bruxelles.

Morten Messerschmidt er en intelligent person. Men intelligente personer kan også være ufattelig dumme at høre på. Det har Dansk Folkepartis stemmesluger demonstreret med al ønskelig tydelighed. jst

52 kommentarer

  1. Allan Carlsen

    Messersmith er ikke dum, prøv at hør hvad han siger???????????? han er ligesom alle andre DFere siger hvad folk gerne vil høre i jagt på stemmer, han er lige nøjagtig så dum som andre i det parti og dem der ikke er klogere end at falde for deres ondsindede rertorik, De fik mange stemmer ved sidste valg. Tør de bruge dem? nej er svaret. Hr. og fru Danmark kunne måske vågne op og se sandheden. Minder mig om et eventyr, Jamen han har jo intet tøj på sagde den lille dreng da han så kejseren i hans nye klæder

  2. Søren

    Kvindesyn er en ting , hans syn på sig selv er en anden sag , i tv avisen igår er han den forurettede part i sagen , siger han er blevet truket gennem sølet i ugevis. Og hele sagen er et overgreb på hans person , jo længere sagen kører jo mere klart bliver jaet
    Forklar den df

Skriv kommentar

Vi ønsker en skarp og levende debat her på blogs.bt.dk. Vi modtager mange gode indlæg, men det har desværre også vist sig, at ikke alt egner sig til publicering. Vi forbeholder os retten til ikke at offentliggøre og slette indlæg, der indeholder grove personangreb. Det samme gælder indlæg, der er uvedkommende eller irrelevante for debatten. Derfor: Hold jer til emnet - gå ikke efter hinanden. God debat.