Svesken på disken

Husker du Ahmed Akkari? Han var den unge imam, der med giftig og tvetunget tale var med til at sætte ‘verden i brand’ under Muhammedkrisen. Hans berygtede propaganda-rejser i Mellemøsten blev en væsentlig del af det mentale brændstof, der fik radikale muslimer verden over til at sætte ild til dannebrog og foretage vilde demonstrationer, der medførte flere dræbte. På grund af nogle tegninger! Et religiøst vanvid, der rystede Danmark.

Da stormen havde lagt sig, trak Akkari sig tilbage fra offentligheden. Men i et opsigtsvækkende interview i BT gør han i dag rede for sin politiske og religiøse forvandling. Han erklærer endda, at han forstår Pia Kjærsgaard, og så lægger han kraftig afstand til islamisme:

’I dag forholder jeg mig meget kritisk til hele tankesættet i det miljø, jeg selv repræsenterede. Der er noget gruelig galt, når alt bliver opfattet som en kamp mellem det gode og det onde, hvor man selv repræsenterer det eneste gode. Alle anderledes tanker bliver opfattet som et angreb, der må bekæmpes’.
Mest alarmerende er Akkaris udtalelser om, at der er en stadig tilstrømning af marginaliserede unge danske muslimer til yderligtgående islamistiske grupper. De unge kommer fra fængslerne og bandemiljøerne. Af frygt for konsekvenserne vil Akkari ikke sætte navn på, hvilke religiøse ledere og grupper der hverver de unge.

Man må naturligvis altid have sin skepsis i behold, når den slags påstande ikke bliver bakket op af konkret dokumentation. Men er det korrekt, hvad Akkari siger, så er det en skræmmende udvikling i retning af små undergravende parallelsamfund, der lader hånt om demokratiet.

Men Vi må have svesken på disken, Akkari. Kom frem med konkrete eksempler på den udvikling, du beskriver, ellers trives fordommene, og ingen bliver klogere.

jlu

107 kommentarer

 1. Kjeld

  Ja, det er det med “taqqiyah”, den tilladte løgn. Med denne verbalakrobatik bliver det svært at tro på en selvbestaltet imams omvendelse. – Jeg er fortsat skeptisk.

 2. Cristian Schmidt

  Hvorfor kan Europas statsoverhoveder ikke enes om, at få muslimerne smidt ud af Europa.
  Frankrig gider dem ikke –
  Tyskland er ved at være overrendt af dem –
  Danmark er snart et muslimsk samfund –
  England har så mange af dem, at man har opgivet at tælle dem-
  hvorfor pokker kan Europa da ikke blive enige om, at få de djævle ud … ?????

 3. Mohammed K

  Den vers fra koranen du fremhæver her, omhandler et specifikt slag. Muslimerne var blevet angrebet fra Quraish ( Mohammeds stamme fra Mekka) og det var ramadan. Muslimernes fik besked på ikke at besvare angrebet da det var ramadan, men at de skal vente til Ramadanen er overstået. Det er IKKE en generel vejledning til hvordan muslimer skal opføre sig i verden.

 4. Mohammed K

  Den vers fra koranen du fremhæver her, omhandler et specifikt slag. Muslimerne var blevet angrebet fra Quraish ( Mohammeds stamme fra Mekka) og det var ramadan. Muslimernes fik besked på ikke at besvare angrebet da det var ramadan, men at de skal vente til Ramadanen er overstået. Det er IKKE en generel vejledning til hvordan muslimer skal opføre sig i verden…

 5. L.P.

  Statsoverhovederne bliver sikkert belønnet af EU for at gå den djævelske, formynderiske sammenslutnings ærinde,- og jo flere man slipper ind i landet af disse tumper, jo bedre!
  Vi kan jo se, at Helle T. med hele hendes løgnagtige slæng,- (og en justitsminister, der i den grad er en tom robot,- der ikke kan og vil svare på noget som helst, og svarer han en sjælden gang, så kan han kun udspy fede løgne,)- ikke vil gøre en døjt ved den store indvandringsBYRDE,- ja ikke engang berøre det åbenbart meget “kildne” emne! Disse landsforræddere burde stilles for en rigsret, hvis der var retfærdighed til !
  Men medierne kan også klandres, da de tager disse såkaldte ministre med fløjshandsker,- og ikke går helt ind til benet, når de interviewes,- og accepterer alle løgnene!

  Nu er vi nået derhen, hvor der kun er tilbage, – som i 1945:
  “Undergang!!

 6. martin

  Til Peter M, det var virkelig barnlig sagt, alle arabere er ik ens, eller dansker eller svensker eller russere for den sags skyld, hvor gammel er du siden du kommer med sådan en barnlig kommentar..

 7. Thomas H. Rasmussen

  De Radikale og resten af den røde fløj har i mange år lavet den totale underkastelse for en flok muslimske mørkemænd som hovedsageligt lever af dansk bistandshjælp!

  Danskerne er ved at blive “fremmede” i deres eget land og i mange institutioner, hospitaler m.m. har myndighederne underkastet sig den totalitære ideologi islams middelalderlige skikke og spisevaner!

  Vores efterkommere vil forbande De Radikale, S, SF samt gammelkommunisterne fra Enhedslisten for deres landsforræderiske politik!

  Hvor er de inkompetente og berøringsangste lokalpolitikere som tillader at offentligt ansatte – som jo formentlig tilhører De Radikale eller Enhedslistens vælgersegment af hjernevaskede kommunister, stalinister m.fl. – får lov til at lave knæfald for en totalitær, formørket og kvindeundertrykkende ideologi som islam som er flere hundrede år efter andre civiliserede ideologier??

Skriv kommentar

Vi ønsker en skarp og levende debat her på blogs.bt.dk. Vi modtager mange gode indlæg, men det har desværre også vist sig, at ikke alt egner sig til publicering. Vi forbeholder os retten til ikke at offentliggøre og slette indlæg, der indeholder grove personangreb. Det samme gælder indlæg, der er uvedkommende eller irrelevante for debatten. Derfor: Hold jer til emnet - gå ikke efter hinanden. God debat.