Jungle­loven væk fra gaden

Jungleloven er på vej til at tage magten i dele af Danmark. Den, der slår først og hårdest, vinder. Her gælder ikke længere de regler, som er vedtaget på Christiansborg, og som politiet skal sørge for bliver overholdt. Her gælder særlige regler, styret af lokale bander.

Denne fornemmelse af lovløshed i Danmark får man, når man læser de rystende historier om visitationer på åben gade og om vagthold, der tæver sagesløse mennesker – blot fordi de er kommet ind i det forkerte område. Ja, der er områder i Danmark, hvor borgere knap tør komme uden at føle sig utrygge eller risikere liv og lemmer. Og fornemmelsen af lovløshed bliver ikke mindre af, at politiet i mange situationer ser ud til at være magtesløs.

I denne weekend blev der sat endnu en uhyggelig streg under de ekstremt aggressive metoder, der bliver benyttet, da en bande i København, Loyal to Familia (LTF), stormede bordeller og med dødstrusler krævede beskyttelsespenge. Det var blot det sidste i en række af voldsomme overfald de seneste uger.

Problematikken er ikke ny, men en stigende resignation er tilsyneladende ved at snige sig ind på politi og politikere. Løsningerne står ikke i kø. Adskillige tiltag, bandepakker, forebyggende sociale indsatser, støtte til udsatte familier, osv., har ikke haft den nødvendige effekt. Og politiet står stadig tilbage med en opgave, som det tilsyneladende har svært ved at løse. Eller som de kun kan løse sporadisk.

Sådan må det ikke ende. Hverken politi, politikere eller den ganske almindelige borger må kaste håndklædet i ringen og acceptere jungleloven. 67-årige Jane Pedersen, indehaver af Viking Bodega på Nørrebro, tog et vigtigt skridt, da hun sidste sommer gik imod banderne. Samme skridt kan man ikke forvente, at vi alle tager. Men vi kan godt forvente, at politiet tager det – om det så kræver politisk hjælp. Der må ikke være tvivl om, hvilken lov vi følger herhjemme. Og hvem der håndhæver den.

apl

87 kommentarer

 1. Philip

  Ja det må være “skønt” og “spændende” for dem der bor trygt i de rige kvarterer og landsdele at kunne bevæge sig ind i minefeltet,pisserenden,staden og den sorte firkant som disse steder hed engang og opleve,pøblen rosset og alle de fejlfarvede og bagefter bevæge sig hjem i de trygge rammer og føle det som om de havde været i LA by night og By-ruth

 2. Philip

  Lidt om 1 bande og hvad DK kan vente sig ved passitivitet.

  Bloods er en af USA’s største, og mest berygtede kriminelle bander. De identificeres med farven rød og bruger håndtegn, formet som B’er eller P’er, afhængigt af hvilket set de repræsenterer. Bloods er delt op i såkaldte “sets” efter hvilken bande de er i. Det vil sige at Bloods ikke er en enkelt bande, men mere en overordnet alliance af sets. I Bloods’ startkvarter, i det sydlige Los Angeles, findes der omkring 75 forskellige set. De største navne er ”The Pirus”, ”The MOBs”, og ”The Bounty Hunters”.

  Historie

  De startede for alvor i 1971, da banderne Avalon Garden Crips, Inglewood konverterede sig selvstændige, og væk fra The Crips, som i dag er deres værste rivaler. The Bloods var altså tidligere Crips’, men på grund af uenigheder, splittede de op. De slog sig sammen med andre såkaldte ”Non-Crip Gangs” som blandt andet var ”the L.A. Brims” En meget magtfuld gadebande der startede i 1969. Da The Crips repræsenterede den blå farve, repræsenterede den nye rivaliserende bande det modstatte; den røde farve. Den måde de repræsenterer deres bande på er ved at gå med blåt, eller rødt, bandana, eller trøjer, sko, kasketter, og selv biler. Efter banderne Avalon Garden Crips, Inglewood, konverterede til Bloods, har der været mange blodige bandekrige. Blandt andet blev The Crips’s bandeleder Stanley Williams ”Tookie” dømt til døden efter at have skudt flere rivaliserende bandemedlemmere, han døde i 2005. Banderne the Bishops and Athens Park boys var før konverteringen, en del af ”anti crip” banderne. The Piru Street Boys, som blandt andet rapperen The Game har været med i, hjalp The Bloods i 1980’erne, op med ca. 40% af de medlemmer The Bloods bestod af. The Pirus gik altså med ind i nationen The Bloods, og representere også rød som farve. Senere i 1990’erne, kom der konflikter imellem de gamle Bloods, og de gamle Pirus. Stadig i dag er mange Piru bander i konflikt, næsten lige så meget som nationen The Crips er med The Bloods.

  Godt at vide
  I Los Angeles studerer Street Gangs Resource Center, særligt The Bloods og The Crips’s graffiti. Crips skriver i deres graffiti C i ord, og navne. Og i ord, erstatter de ofte C med B for at provokere Bloods. Bloods laver K, til CK, som betyder Crip Killer, i deres ord, og sætninger.
  Bloods sætter også deres bandana i højre lomme, i modsætning til Crips som sætter den i venstre.[8]
  Bloods er hverken bedre eller dårligere end andre kendte bander som Hells Angels eller Bandidos, da de stort set udfører samme kriminelle gerninger som dem.

  http://da.wikipedia.org/wiki/Bloods

 3. Pedersen.

  Uanset hvad man mener, så er politikere, EU, domstolene,politiet, politikerne/ministrene -især dem vi har nu, samt deres medløbere, embedsmænd, osv… een stor SORT sammenslutning, der så absolut ikke vil folket det bedste, tværtimod!
  Og hvad deres planer er, er så genialt skjult, at folk vil få meget vanskeligt ved at vil tro det, om det skulle komme ud i medierne på et tidspunkt,-
  hvad jo er det værste, der kunne ske for dem,-at SANDHEDEN kom ud,- og medierne/journalisterne kører med på vognen stadigvæk, og spiller deres spil!!!
  Men den dag det hele falder sammen, vil alt komme for en dag, stol på det!!
  Og stop så med at tro på politikerne og eksperterne,- de er mestre i LØGN!

 4. Pedersen.

  Helt rigtigt, Hans Nielsen,- men som vi jo ved: Løgnen skal vedligeholdes,- og de onde skal fredes, så de kan fortsætte deres meriter,- gerne meget længere,- det må da efterhånden stå klart for dem, der endnu kan tænke!!

 5. ib

  bla bla bla…hvorfor spilde tid på at analysere den flok tøsedrenge
  der er jo ingen af dem der tør gå i byen uden at have knive,pistoler,skudsikre veste på..og slet ikke alene !!

  ..og det vel næppe kendetegnet på mandsmod , eller nogen form for sejhed..
  faktum er at denne flok tabere,alle er folk der er så hæmmede i deres egen udstråling at de tror de får mere rspekt ved at optræde i flok..

  de er nul og niks i deres usle psyke, de fleste kan hverken læse eller skrive acceptabelt.., og de fleste har en udpræget angst for kvinder, og kan intet score

  , så det reparererer de psykisk ved at være overdrevent grove når de skaber sig i flok..

  stor bil -lille pik frasen
  kan fint bruges i betragtning på bandemedlemmer !!

 6. Philip

  Du har måske aldrig hørt om begrebet “Kend og studer din fjende”

  Så hvis nogen intelligente kan indse at de er en fjende pga samfundsnedbrydende virksomhed via kriminalitet og undergrunds økonomi er de jo velkommen til at studere dem.

  Og så kan de fatsvage jo bare lade være og nøjes med at sidde og lukke trusler,eder og forbandelser ud.

 7. Madsen

  @ib
  en psykoterapeutisk analyse, der vil noget – tak SKAL du have, hvad skulle vi have gjort uden dig og dine udredninger?

 8. ib

  Ja Madsen
  man kan ikke polere en lort, hvorfor så spilde tiden på at psykoanalysere den, gang på gang, i en politisk uendelighed..!!

  giv dem dog deres elskede Sharialov , start med fængselsvæsenet !!

  ,smid 10 i hver celle med et hul i gulvet, og en skål grød om dagen..som de kan æde med fingrene !!

  så har de fået deres vilje der !!

 9. Madsen

  Det er lige et emne for dig, hva` Ib ?
  Her kan du rigtig få luft for dine sadistiske og fremmedhadske holdninger. Det er jo godt nok, du skulle jo også nødig brænde inde med dem – de presser sig vældigt på, kan jeg forstå.

 10. Ole Mejlstrøm

  Når folk vil det onde, skal de behandles ondt!!!

  Repatriér alle kriminelle flygtninge/indvandrere og efterkommere UANSET statsborgerskaber!!!!
  Deres familier ligeledes som medskyldige!!!!

 11. Madsen

  @ole ib, “med ondt skal ondt fordrives”. Det er godt nok interessant at se dette ” pædagogiske redskab” hyldet i 2013,

 12. ib

  att Madsen..nu har vi jo testet dine “pædagogiske redskaber” i flere årtier , og jo flere penge ,rettigheder og særregler disse dybt krimminelle individer får fra Danskerne..

  jo mere griner de og jo dummere synes de bare vi er,, deres mentalitet er slet ikke som du og godhedsindustrien forventer..!!

  Tak findes ikke i deres verden..giv dem noget og de opfatter dig som dum, for de ejer ikke skygge af socialt ansvar, og vil aldrig forandre sig..

  de vil overhovedet ikke integreres, og slet ikke arbejde , da det de ønsker og arbejder målrettet og effektivt imod ..er at de styrer og kontrollerer dig !!

 13. ib

  det eneste effektive er alvorlige sanktioner..
  under sidste krise med Muhamed tegningerne stoppede de daglige afbrændinger af 100 vis af biler og bygninger gr. et udmærket eksempel..
  .. da boligforeningerne sagde de ville smide lejerne ud af lejemålet, , hvis deres søn blev taget i alvorligt hærværk eller kriminalitet !!
  Vupti..det virkede effektivt og der blev ro på..fra dag til dag !!

  man kunne passende gøre det samme med bistandshjælpen..og faldt folk igennem, ville der ikke gå lang tid før disse uintegrerbare famillier ville finde et andet land at snylte i, ganske automatisk !!
  ..så er ungen kriminel ryger familiens sociale goder..

  og det er jo lige efter deres egen princip..loyal to family..”S” som de jo kalder sig..

  det vil virke trust me !!

 14. ib

  da jeg var ung knægt og kørte på udboret knallert som 14 årig, var det min far der skulle i retten og fik bøden !!

  lige efter bogen og helt som det skal være , da min adfærd er og skal være ,forældrenes ansvar !!

  psst.jeg har dog været flov lige siden,..”GG”
  ———————

  ..hvorfor er det ikke forældrenes ansvar hvis deres møgunge laver kriminalitet i dag ,som dengang ??

  hvis man rammer dem økonomisk vil det få en yderst effektiv virkning , da penge sjovt nok har en næsten magisk virkning på folks adfærdsmønster

 15. Madsen

  Du er da en rigtig kammerat, der sådan går ind og forsvarer OLEs synspunkter!!!!! nu har du jo ikk lige nogle forudsætninger for at kende min “pædagogik” – bare for en ordens skyld – men dit verdensbillede synes ligeså enkelt som din kammerats – nuancering forudsætter jo en vis grad af intellekt. Det ved alle.

 16. ib

  rent psykologisk er formålet med mine indlæg at forsøge at lave en holdningsændring hos kriminelle unge..
  som det er nu tænker de ,hva fan det er bare staten ,kommunen eller forsikringen der betaler for det lort jeg laver når jeg stikker ild i noget
  ..gr manglende socialt ansvar og alm.fællesskabsfølelse som vi normale besidder..

  ..hvis den kunne vendes til at ..shit det er min mors bistandshjælp der ryger..og så er jeg i bad standing i familien !!

  så vil ungen føle ansvar for sine handlinger,og tingene se helt helt anderledes ud..og vi vil få fred nemt og sikkert .meget hurtigt.
  .
  vi har en utraditionel , helt uholdbar situation vi ikke selv har valgt.
  derfor blir vi nødt til at handle utraditionelt , før alt ender i beskyttelspenge, vold og rent kaos !!

 17. ib

  jo Madsen..men da i bedrevidende akademiske intellektuelle har kørt dette land i sænk , sætter jeg pris på din vurdering af mine åndsevner ..og er helt tilfreds !!

 18. Ole Mejlstrøm

  @Madsen….

  Jeg er uddannet voksenpædagog og befalingsmand!

  Her sætter vi os ikke i en rundkreds, fletter fingre og synger børnesange…
  Jeg har haft med arbejdshunde/tjenestehunde at gøre i 30 år og har dertil 3 voksne drenge!!!
  Jeg kan godt fortælle dig, Madsen, at man skal være fast og konsekvent overfor dem man elsker….

  Flygtninge/indvandrere og deres efterkommere har jeg absolut intet til overs for og INTET ansvar over for!
  De skal bare ud, hvis de går over for rødt lys eller stjæler et stykke lakridskonfekt!!!
  MED familie!!!

  Særdeles pædagogisk og konsekvent!!!

 19. Ole Mejlstrøm

  @Madsen…

  Der er kun ét, disse mentalt og etnisk udfordrede mennesker har respekt for, udover et dobbeltløbet haglgevær, og det er UDVISNING og REPATRIERING!

  Så ryster selv den mest uintegrerbare abekat i bukserne!
  Tænk at blive frataget de enorme summer, som smides i hovedet på én, bare man kan sige : “ASUL”, når man endelig har slæbt sig den halve klode rundt istedet for at flygte til et naboland!!!

 20. Ole Mejlstrøm

  @ib…

  Dine åndsevner kan du udmærket være tilfreds med…
  Der er dog INTET, som tyder på tilstedeværelsen af noget særligt intellekt hos “Madsen”….
  Han spiller bare med på landsskadernes begravelsesmarch…..

 21. Pedersen.

  Nej, når det sker, har skæbnen forinden indhentet de rød/sorte kriminelle, løgneriske ministre.
  Højt at flyve, dybt at falde!
  Husk Herr Hitler gik sin undergang imøde før hans rige faldt!
  Godt nok er det lykkedes dem at holde skansen til nu,- men selv for dem er der en grænse, og den er næsten nået!

 22. jenni

  Ib, så skal I starte i vuggestuen.
  Børn skal slet ikke være der.
  Børn skal ikke have det samme som andre børn.
  De skal vokse op forskelligt i hver deres ramme.
  Der i vuggestuen lærer børnene allerede, at de bare får andres ting, bare tager andres ting, at de bare kan ødelægge vuggestuens ting – så bliver der bare købt noget nyt og hverken de selv eller deres forældre skal betale for ødelæggelsen.
  Det bliver smurt over på fællesskabet.

  Det er er usund opvækst børn har med gokker. Når de senere fortsættet ødelæggelserne og brænder containere og biler af og er flabede overfor politiet, gør de såmænd ‘bare’ hvad pædagogmedhjælperne har oplært dem til.

  Det er den opvækst, der skal stoppes.
  De, der allerede er asociale, skal anholdes, dømmes og sættes ind i institutioner, så de ikke kan skade andre og samfundes værdier.

 23. Janne Petersen

  Der er da en del ligestillede på denne her boldbane, så jeg prøver at smigre mig ind, sikkert forgæves, fordi redaktionen kan ikke fordrage mig, så jeg ryger nok ud igen, men jeg er ret umodtagelig for unavngivne årsager i almindelighed.

  Til artiklen vil jeg blot sige, at den eneste vej ud af dette roderi, er som flere skriver, jernhandsken på.
  Når man omgås rå hingste, schæfere og dobermen, så skal ingen tro, at man giver ved dørene, fordi eftergivenhed ofte ender i udnyttelse.

  De tilstande vi er vidne til i dette land efterhånden, stopper ikke sig selv, fordi tanken netop er udnyttelse og ligegyldighed, så fremtidens Danmark bliver enten eller, ikke både og.

  Ansvarsfordelingen derimod, er mere kringlet, fordi vi her taler adskillige instanser, der slet ikke samarbejder overhovedet, og da enighed gør stærk, så vil det forblive en mangelvare.

  Det er ikke folkets opgave at rydde op i den uorden, der skabes, det er jo præcist sådan, borgerkrige starter, og krige finder altid ofre.
  Mogens Lykketoft siger det meget klart, denne gavebod slutter, spørgsmålet er hvornår og hvordan. Janne.

 24. Madsen

  @oleNej, det gør I ikke!

  Jeg er ikke interesseret i dit CW – og dine familieforhold, men det forklarer alligevel en del, haha

 25. Madsen

  @ole Du er en rigtig kammerat, god til at bakke op om ib. Voksenpædagog!

 26. ib

  Kære Madsen..
  måske er det bare dig der skriver det forkerte sted, da her normalt argumenteres rimeligt fornuftigt af mange dygtige skribenter der giver luft for deres ærlige meninger..og det er formålet

  prøv nationen på EB der vil din standard og dine personfikserede indlæg passe meget bedre !!

 27. Madsen

  @ib

  Du har ret: det er slet ikke det rigtige sted for mig.
  Tak for du åbnede mine øjne – af hjertet tak.

 28. sofie

  Madsen -hold nu op med det pjat -sig din mening -og juhu så er der ballade-det er da festligt-herre Gud-som Farhads Khogsi (ups ved ik om det er stavet rigtigt) sagde på et tidspunkt-Jamen hvis alt er i orden har vi jo ikke rigtig noget at debater-og lod som om han tog sin jakke på og ville gå.
  Og ham Ib er nu en flink fyr-selvom han spiser små børn og har hår mellem tænderne :-(((

 29. Madsen

  @sofie

  Det gør skam ikke mig noget, at Ib spiser små børn. Det er helt fint med mig. Jeg vil bare ikke ødelægge den seriøse – og fornuftige dialog for ib og I andre dygtige skribenter.

 30. Janne Petersen

  Madsen, saftige meninger, gør ikke en skribent dårlig, blot anderledes end de, der pakker ind som helgardering, når eller hvis øretæverne står i kø.

  Der er nogle skralddygtige heftige debattører på denne avis, og alle bruger de deres eget sprog, fordi forskelligheden også toner frem på skrift.

  Jeg er parat til at æde en halv gris rå, af begejstring over, endnu ikke at være blevet slettet, men det må skyldes, at muligheden er under overvejelse, og derfor kommer eller måske udebliver. Janne.

 31. Ole Mejlstrøm

  @Madsen…

  Ja, det forklarer en hel del…også din socialpædagogiske vinkel på tingene!!!
  Du er jo helt klart ikke kommet så langt i livet, at du tænker på dine landsmænd, men udelukkende på luftige, feberhede tanke-kasteller og alle disse mange MANGE sorte og brune tilvandrede analfabeter!!!

  Som så mange andre gode danske mænd og kvinder er jeg netop Hr.Danmark!!!
  Derfor har jeg og mine retten til VORES fædreland….
  I andre landsskadelige har IKKE og får ALDRIG retten til at forære det væk og lade det synke ned på u-landenes og andre “varme” landes taberniveau!!!

 32. Ole Mejlstrøm

  @Madsen…

  Tak for rosen…

  Ja, jeg er voksenpædagog og befalingsmand, men jeg kan jo tydeligt mærke, at jeg i kommunikationen med dig skal bevæge mig ned i småbørnspædagogikken, som jeg desværre kun har på bruger-niveau!

 33. Ole Mejlstrøm

  @Madsen…

  Hvis det betyder, at du har tænkt på at emigrere, så tag venligst flere af din slags og gerne også nogle af de udfordrede fremmede med, ikk?!?
  God tur!

 34. Ole Mejlstrøm

  @sofie…

 35. Ole Mejlstrøm

  @sofie…

  Spiser små børn???

  Hæhæ…Danmarks selvhadende værnemager-flok tror sgu vi spiser små jøde- og araberbørn hver morgen med ketchup på!!!
  Når vi holder fødselsdag i familien, spiser vi en enkelt neger-unge med negerboller og kakao-mælk!!!

  Danskerhaderne er bare for latterlige!!!

 36. john kristensen bindslev

  indvanderne koster sverige 300 mia om året i 2001. sverige har dobbel så mange indvander som dk. i 2001 ikke-vestlige indvander i dk koster 150 mia om året i 2001 i 2010 er prisen op på 291,8 mia kr og norge er ved at runde de 100 mia kr om året. se på nabolandne hvad ikke-vestlige indvander koster. den danske regering siger at i dag koster de 20 mia eller minder om året i 1990 kostede de 20 mia om året. lad os se nogle tal fra den danske regering

 37. ib

  værsågod John..
  nedenstående glimrende analyse er copypastet fra længere oppe i denne tråd, den er værd at gentage
  ———————–
  Eras
  19. februar 2013 kl. 19:14
  Ja hvad koster de egentligt de muslimer!!

  DEN MUSLIMSKE INDVANDRINGS
  OMKOSTNINGER

  Udgifterne løber løbsk og passerer nu 100 milliarder.
  Staten får et katastrofeunderskud på over 100 milliarder, forhøjer skatter og afgifter, skærer i hjælp til gamle og syge, lukker skoler og bruger ulandshjælpen på udgifter, som skyldes indvandring til Danmark fra fortrinsvis muslimske lande.
  – Allerede i 2005 erkendte Jyllands-Posten: “Den politiske og intellektuelle magtelite er sluppet af sted med i over 20 år at foranstalte en muslimsk storindvandring, der koster det offentlige 65-75 milliarder kroner om året og truer med at tage livet af den danske enhedskultur” (04.06.2005 s. 11). Fra 2011-12 er indvandringen og udgifterne løbet helt løbsk og passerer 100 milliarder !
  Vollsmose som eksempel på, hvad skatteydernes penge bruges til : – Gratis bus og koncerter til indvandrere 2.844.402 kr., morgenvækning til trætte elever 1.880.855 kr., bedre image 11.421.411 kr., markedsføring 4.385.000 kr., 3 konsulenter 6.040.692 kr., herunder ekstremisten Asma Abdol Hamid, drift 9.596.542 kr., forsøg på at hindre hærværk 3.821.641 kr., Bob-Bon-Land mv. i alt 58.482.279 kr. (J.P 18.02.2012). Alene på boligforbedringer blev der i ghettoer brugt 48 mia. fra 1993-2011 og afsat 11 mia. fra 2012 iflg. Ministeriernes egne tal. (Den Korte Avis 21.02.2012). –
  Asylsager, der førte til opholdstilladelse, steg allerede i årene 2000-2008 fra 35.000 til 69.277. Antal asylcentre steg fra 7 til 25. (DST 2011. “Familiesammenføringer stiger i 2012 med tusinder pga. regeringens afskaffelse af pointsystemet og regeringens øvrige lempelser.” (Advokater med speciale i familiesammenføring (Information 12.01.2012).

  Udgifter for indvandrere på førtidspension eksploderer : – “Massiv stigning i antal indvandrere på førtidspension. Antallet af indvandrere fra ikkevestlige lande, som er permanent arbejdsuduelige, er på 5 år steget med 51%, på Fyn med 68%. Kommunerne magter ikke at få dem i arbejde. 3%færre danskere kom på førtidspension.” (Berl. Tid. 01.01.2012).

  Arbejdsløsheden blandt indvandrere fra ikkevestlige lande eksploderer : – Fra 2010-11 er arbejdsløsheden blandt ikkeventlige indvandrere, især muslimske, steget fra 46 til 54%. (Tekst-TV nov. 2011). Af arbejdsduelige somaliere var 2009 kun 38% i arbejde, irakere og libanesere 41%, skønt staten præmierede kommunerne med 30.000 kr. for at ansætte en indvandrer, en klar diskrimination af arbejdsløse danskere (Statistisk Årbog 2011)

  Kriminallitetsomkostninger eksploderer : – Over 70% af indsatte i ungdomsfængsler er af anden etnisk herkomst. Voldtægter steg i 2010 til 430, voldsforbrydelser til 18.000 ! (DST 2010). Mænd fra Somalia, Marokko og palæstinenserne er de mest voldelige. De begår bl.a. voldsforbrydelser 3-4 gange så hyppigt som gennemsnittet. (J.P. 07.12.2010). “Rekordmange blev fremstillet i Københavns Dommervagt i 2011. Næsten 70% var af udenlandsk herkomst” 1422 ud af 2099. (E.B. 10.02.2012, Rapp. Fra Kbh´s Politi).

  Nationalbanken advarer (Kvartalsoversigt 2008). – “En stor del af indvandringen er sket fra mindre udviklede lande med lav erhvervsfrekvens og stort træk på de offentlige velfærdsydelser. Det har forværret de ofr. Finanser. Hvis indvandring skal understøtte finansieringen af den ofr. Sektor, skal det ske ved superindvandring. Det dækker over en person, som efter endt uddannelse går direkte på arbejdsmarkedet med en erhvervsfrekvens på 100, betaler skat som en dansker, undlader at tage familie med og forlader landet før pensionsalderen”.

  PISA-undersøgelsen påviser massiv stigning i antal af analfabeter : – I 2010 var 14% af børnene analfabeter, da de forlod folkeskolen. Men af 2.generationsindvandrere fra arabiske lande, er hele 64% af børnene analfabeter, når de forlader en dansk folkeskole, hvorfor de ikke kan gennemføre en uddannelse. Antallet af gode læsere blandt disse faldt fra 7 til 6%. Indsatsen bl. Indvandrerbørn betød, at danske børn (især de svage) blev svigtet. Trods dette udtalte undervisningsminister Morten Østergård (DRV) jan. 2012 : “Vi kan glæde os over, at gabet mellem unge af anden etnisk baggrund og danske er næsten udvisket”.

  Antallet af muslimske indvandrere eksploderer : – Hver ikke vestlig indvandrer, der siden 1980´erne fik opholdstilladelse i Danmark, er nu blevet til 4, mens hver vestlig indvandrer kun er blevet til 2. En undersøgelse fra Ishøj har påvist, at 145 tyrkiske mænd, der kom til Danmark i 1969-70, var blevet til 2.913 personer i 2000 som følge af familiesammenføringer og fødsler. (J.P. 24.06.2011). Indvandrere fra vestlige lande bidrager til det danske samfund med netto 34.000 kr. årligt til statskassen, mens indvandrere fra ikke vestlige lande årligt koster samfundet 31.000 i snit. (Rockwool-Fonden, citeret i J.P. 24.06.2011).

  Stadig flere boligområder bliver ghettoer : – I 2011 blev 4 nye boligområder udnævnt til ghettoer. Det skyldes bl.a., at andelen af kriminallitetsdømte personer i dem oversteg grænsen på 2,7%, svarende til 3 gange så mange kriminelle som i Danmark som helhed. (J.P. 05.10.2011).

  For at finansiere den dramatiske stigning i indvandrerudgifterne, må staten i 2012 låne over 100 milliarder, som skal tilbagebetales. Regeringen har strøget efterlønnen og hjælp til syge og gamle, nedlægger 300 skoler og pålægger industri og familier afgifter og skatter, der ødelægger konkurrencen, lukker virksomheder og gør landet fattigt.
  Som følge af indvandring af uintegrerbare folkegrupper, steg arbejdsløshedsunderstøttelsen i 2009 til 36 mia.. kontanthjælpen til 15 mia., boligstøtten til 12 mia., udgifterne til revalidering til 81 mia. (DST 2010) og er nu ude af kontrol.
  Til sammenligning : Årlige omkostninger for hele det danske forsvar : 21.0 milliarder Årlige udgifter Kirkeministeriet : 0.6 milliarder Årlige udgifter Miljøministeriet : 1.9 milliarder Årlige omkostninger kultur, museer, teatre, biblioteker, osv. : 6.0 milliarder Årlige omkostninger til kollektiv trafik : 10.5 milliarder Årlige omkostninger til hele hospitalssektoren : 58.0 milliarder
  Samlede indtægter fra dansk fiskeri : 2.9 milliarder Indtægter fra landbrug, skovbrug og gartneri : 64.0 milliarder Indtægter fra gas, olie, salt og kalk : 46.0 milliarder (Statistisk Årbog 2011)
  Hvem betaler de over 100 milliarder for en løbsk indvandring ?

  Etisk og moralsk falliterklæring : – Pengene tages fra de gamle og syge : Pengene hentes delvis ved at stryge hjemmehjælp fra gamle og syge og skære 19 milliarder af pensionerne.

  Pengene tages fra Udkantsdanmark : – Man bruger 2 milliarder kr. fra bl.a. landsbyggefonden, penge- som burde have været et løft for Udkantsdanmark, hvor huse forfalder og skoler lukkes.
  Pengene tages fra børnefamilierne : – 300 skoler lukkes, børnehaver lukkes og fordyres. (DR-nyheder jan. 2012).

  SANDHEDEN SKJULES : Tekst-TV 04.01.2012 : Socialminister Karen Hækkerup og regeringen har aflyst den indvandrerundersøgelse, som den tidligere regering og Dansk Folkeparti søsatte for at belyse indvandringens omkostninger økonomisk og kulturelt. Hun udtaler : “ Nu er den tid heldigvis forbi”.

  Hvornår mon det stopper!! de næste generationer vil forbande os med de kæmpe problemer de kommer til at kæmpe med!

Skriv kommentar

Vi ønsker en skarp og levende debat her på blogs.bt.dk. Vi modtager mange gode indlæg, men det har desværre også vist sig, at ikke alt egner sig til publicering. Vi forbeholder os retten til ikke at offentliggøre og slette indlæg, der indeholder grove personangreb. Det samme gælder indlæg, der er uvedkommende eller irrelevante for debatten. Derfor: Hold jer til emnet - gå ikke efter hinanden. God debat.