Jungle­loven væk fra gaden

Jungleloven er på vej til at tage magten i dele af Danmark. Den, der slår først og hårdest, vinder. Her gælder ikke længere de regler, som er vedtaget på Christiansborg, og som politiet skal sørge for bliver overholdt. Her gælder særlige regler, styret af lokale bander.

Denne fornemmelse af lovløshed i Danmark får man, når man læser de rystende historier om visitationer på åben gade og om vagthold, der tæver sagesløse mennesker – blot fordi de er kommet ind i det forkerte område. Ja, der er områder i Danmark, hvor borgere knap tør komme uden at føle sig utrygge eller risikere liv og lemmer. Og fornemmelsen af lovløshed bliver ikke mindre af, at politiet i mange situationer ser ud til at være magtesløs.

I denne weekend blev der sat endnu en uhyggelig streg under de ekstremt aggressive metoder, der bliver benyttet, da en bande i København, Loyal to Familia (LTF), stormede bordeller og med dødstrusler krævede beskyttelsespenge. Det var blot det sidste i en række af voldsomme overfald de seneste uger.

Problematikken er ikke ny, men en stigende resignation er tilsyneladende ved at snige sig ind på politi og politikere. Løsningerne står ikke i kø. Adskillige tiltag, bandepakker, forebyggende sociale indsatser, støtte til udsatte familier, osv., har ikke haft den nødvendige effekt. Og politiet står stadig tilbage med en opgave, som det tilsyneladende har svært ved at løse. Eller som de kun kan løse sporadisk.

Sådan må det ikke ende. Hverken politi, politikere eller den ganske almindelige borger må kaste håndklædet i ringen og acceptere jungleloven. 67-årige Jane Pedersen, indehaver af Viking Bodega på Nørrebro, tog et vigtigt skridt, da hun sidste sommer gik imod banderne. Samme skridt kan man ikke forvente, at vi alle tager. Men vi kan godt forvente, at politiet tager det – om det så kræver politisk hjælp. Der må ikke være tvivl om, hvilken lov vi følger herhjemme. Og hvem der håndhæver den.

apl

87 kommentarer

 1. J. Hansen

  snak..snak…snak. OG balkaniseringen fortsætter støt og uhindret, fordi skiftende taburetklæbere har valgt ikke at servicere det folk, der betaler dem deres høje lønninger. De har valgt at servicere andre folkeslag, fordi det er nemlig karrierefremmende!

 2. Thomas H. Rasmussen

  Vi har længe været til grin for egne skattekroner men den samfundsundergravende indvandringsindustri får af naive politikere uhindret lov til at plastre vores lille land til med nye asylcentre! Der er jo penge i skidtet – for de ansatte! Men for landet som sådan er det ligesom at pisse i bukserne!

  Den røde løftebrudsregering tror at vi kan leve af at klippe hinanden! I går kunne vi læse at der nu er 2,2 mio. mennesker i lille Danmark på overførselsindkomster – ca. 3 gange flere end i 1970!!! Samtidig er den offentlige sektor eksploderet med ligegyldige mennesker og funktioner som fratager folk ansvar for eget liv. Der er snart en offentlig ansat sagsbehandler/støttepædagog til hver dansker! Efter at den samfundsundergravende indvandringsindustri er i gang med at opføre et asylcenter på Langeland til ca. 700 fattigdomsflygtninge kan vi i dag også læse at man på Ærø også vil opføre et asylcenter!!! Hvad fanden skal vi etniske danskere leve af til sidst? Den økonomiske virkelighed kan ingen flygte fra – heller ikke de røde og de alt for mange bistandsklienter med de alt for høje sociale ydelser! Istedet for at ligge på sofaen dagen lang skulle de tage at lette bagdelen og begynde at bidrage med noget til det samfund som med hjælp af de hårdtarbejdende mennesker har givet dem føde på bordet! Alle kan bidrage med noget – helt eller delvist! Det store offentlige tag-selv-bord er forbi men måske de sædvanlige klynkere og brokkehoveder kan fortælle hvor pengene skal komme fra? Politikerne er nødt til at rydde op i Bistands-Danmark hvor alt for mange er klientgjorte og gjort til ofre af den knopskydende godheds- og indvandringsindustri! De uduelige Jobcentre, de sociale myndigheder og ikke mindst politikerne har svigtet groft og for et par dage siden kunne vi f.eks. læse at de uduelige Jobcentre kun står for 7% af formidlingen af nye jobs!! Ca. 50.000 udlændinge har jobs herhjemme medens flere hundrede tusinde danske kon t anthjælpsmodtagere og ledige bare driver den af!! Istedet for alt det mudderkastning partierne imellem burde de koncentrere sig om Danmarks store problemer, nemlig at etniske danskere skal arbejde mere og længere for at de kan betale alt for høje overførselsindkomster til disse fattigdomsflygtninge og mørkemænd som overstrømmer Danmark og som vi istedet burde hjælpe i deres nærområde da de bliver en evig social og økonomisk belastning for vores samfund da de fleste er analfabeter!

  De 3 gamle partier – Venstre, De Konservative og Socialdemokraterne – burde danne en samlingsregering og få ryddet op efter al det skidt som de skiftevis har lavet gennem årene! Efter den røde regerings og Liberal Alliances lempelse af opholdsreglerne strømmer det til med flygtninge som aldrig før! I forvejen har vi jo rigeligt med Enhedslistens segment af bistandsklienter og arbejdssky elementer som ikke gider bidrage med noget til samfundet! De produktive er nu i mindretal i 95 af Danmarks 98 kommuner og man behøves ikke at være nationaløkonom for at vide hvad det udvikler sig til – i landet med verdens dyreste offentlige sektor og verdens højeste skattetryk! 810.000 mennesker i den arbejdsdygtige alder er nu på overførselsindkomster og ialt er 2,2 mio. på overførselsindkomster!!!! Vi har stort statsunderskud, stigende grænsehandel og arbejdspladserne fosser ud landet, men de taburetklæbende politikere tør ikke gøre noget ved problemerne men overlader det bare til vores efterkommere! Utroligt hvor nemme vores stupide politkere er at bedrage! Og for få dage siden så vi i Nyhederne at ikke kun er Danmark det land som har fhv. flest mennesker på overførselsindkomster men også det land hvor man giver så høje overførselsindkomster, tilskud m.m. at det ikke kan betale sig at tage et lavtlønsarbejde som f.eks. kassedame, arbejder, kontorassistent m.m.!

  Vi så interviews med svenske politikere som var rystede over det høje niveau på de danske sociale ydelser som ikke animerer folk til at søge et ordinært arbejde! Græske tilstande venter! Stakkels efterkommere! Nu må de borgerlige partier snart træde i karakter!!!

 3. Robby

  Jeg er helt enig, jeg har selv en indvandre baggrund. Der er alt for milde regler i Danmark. Kort sagt: væk/nedsætte social ydelser, så folk arbejder og der kommer heller ikke nogle her pga. sociale ydelser, dem der kommer vil yde til samfundet. Alle bøller skal smides ud af landet.

 4. Knud Madsen

  Ja ja, Robby, på dit navn at dømme, så er du sikkert ikke muhamedaner, og det er dem vi er så uendelig trætte af.
  Hvis du er alt andet end muhamedaner, så er du at betragte som værende dansker, fordi du åbenbart vil Danmark og ikke vil sabotere os!
  Men ellers helt enig.

 5. Kim Nielsen

  Til Thomas – meget fint formuleret.

  Det eneste jeg synes, at der mangler i din analyse er, at det naturligvis påvirker det danske samfund, at der i dag er 400.000 indbyggere med muslimsk baggrund. Dvs en del af disse mennesker tænker grundlæggende anderledes om det verdslige liv og den demokratiske struktur, der er i Danmark.

 6. Steen Mølgaard

  Kender politikerne ikke til ordet “udvisning”?
  Det er faktisk noget nær det eneste, disse – mildt sagt – utilpassede arabere frygter!

 7. s.a.

  Black regnorm og familiebanden er ikke andet end en flok elendige tøsedrenge og samfundssnyltere.

  P.g.a. manglende intelligens, og forældrenes blinde tro på deres sønners muslimske overlegenhed udøver de reel gadeterror.

  Det eneste de glemmer er, at mens de gør sig selv til grin, tager fornuftige unge en uddannelse og lærer at forsørge sig selv. Disse snothvalpe vil også fremover være kriminelle bistandsmodtagere, og dermed ende så langt fra deres ideal om at være “rigtige” mænd, som de kan komme.

  Den røde regering er magtesløs eller slet ikke interesseret i at løse dette problem. Mange taler om at et folkeligt oprør nærmer sig, og at den dag vi kan begynde at smide affaldet ud over grænsen igen, rykker nærmere dag for dag.

 8. jenni

  steen mølgaard, det er jo ikke politikerne, der styrer det.
  Det er udlændingestyrelsen, politi, retsvæsen og udlændingestyrelsen.

 9. HHH

  hmmm det er politikerne, som er blødsødne overfor indvandrene, især den røde, er storslem, de åbner jo døren hver gang, de blå får lukket den, for det er jo såååå synd for dem, som er fattige, jeg er ikke racist, men vi er altså nødtil at sige stop nu. Men det er rigtigt, at politiet er bløde, men de står jo i et dilemma, hvis de kun er 2 i begyndelsen, for pludselig står der altså 60-100 personer og så er der jo dømt bank for de 2 stakler. Hvis vi ikke gør noget nu, så har vi nazisterne her igen. Vi er nød til at stille krav til alle instanser om stop for indvandringen og smid de problemfamilier ud nu

 10. jenni

  HHH, det er udlændingemyndighederne, der bestemmer hvem, der må være her og hvem ikke.
  Og det er retsvæsenet, der dømmer hvem, der skal udvises.
  Det er kommunale sagsbehandlere, der giver førtidspension og kontanthjælp og betaler huslejen,
  etc.

  Det er ikke politikere.

 11. Kirsten Hansen

  Det er politikerne, der vedtager de love, som myndighederne arbejder efter

 12. HHH

  hvorfor f….., er der så ingen af dem, som er dømte, blevet smidt ud endnu. Nej du, de fiser til bladene og tv og begynder at brokke sig over uretfærdighed og bla bla. Smid de rabiate klodsmajore ud, hvis de ikke kan indordne sig her i Dk. Men i sidste ende er det altså politikerne, som laver lovene. Kommunerne skal have bedre retningslinier for hvornår man kan smække kassen i overfor dem, men så er risikoen, ja gæt selv. Boligforeningerne, skal have bedre mulighed for at smide ballademagere ud. Deres Imamer skal tale dansk og ikke deres sprog.

 13. jp

  Selvfølgelig er det ikke udlændingestyrelsen eller politiet – det er naturligvis politikkerne da de laver lovene – er du fuldstændig tabt jenni ??

 14. jenni

  jp, politikeren bestemmer ikke i sagerne.
  Det gør administrationen – sagsbehandlerne.
  I retten er det dommerne, der bestemmer.

  Er du fuldstændig uvidende, jp, eller lader du bare som om?

 15. Hugo

  Folketinget vedtager alle love, alle administrationer i alle landets afkroge skal administrere efter. Der er dog mange love, der er så vagt formuleret, at der er godt med albuerum til skøn og fortolkning i administrationerne. Vi har set at politikerne ændrer loven, hvis den først udstukne lov ikke virker efter hensigten efter, at have været tolket eller fortolket i administrationerne.

 16. Kc

  Hvordan kan det undre at lovløsheden stiger i byer og på
  gader??

  Vi har i lang tid været belemret med politikere, som lever
  i en helt anden verden end resten af befolkningen. De
  tror stadig på, at dialog og/eller igangsættelse af dyrbare
  sociale projekter er løsningens vej.

  Selvom det bevistligt ikke virker, følger man fortsat den
  håbløse og virkningløse vej alt imens bandemiljøet
  tager til. At politikerne skulle indrømme, hvor forfejlet
  deres politik er, skal vi ikke regne med.

  En kæmpe falliterklæring at myndighederne ikke magter
  at holde ro og orden. Hvorfor er det så svært at stoppe
  disse bander og få udslettet dem? Glem alt om dialog
  og gå hårdt og konsekvent til værks. Pågribelse og straf
  skal falde promte og uden en masse snak.

  Er der tale om udlændinge skal de forvises af landet sammen med deres familie, der er ingen grund til at være
  fintfølende eller tolerante for det er NU, der skal handles,
  hvis Danmark vil undgå at skulle leve i et gangsterregeret
  samfund.

  Kan politiet ikke klare opgaven alene, må militæret sættes ind. Ingen i dette land skal finde sig i, at der er områder, hvor de ikke kan færdes påp grund af vold og chikane.

 17. jenni

  kc, alt det, du skriver om, er ikke politikerne, du skal skyde på.
  Det er politiet.
  De passer ikke deres arbejde.

 18. Kc

  Jenni – alt i dette land falder tilbage på vore politikere,
  da de har den lovgivende magt.

  Og da de lovgiver til ugunst for politiet, der er den ud-
  øvende magt, kan politiet ikke gøre andet end hvad
  lovene tillader.

  Den dømmende magt (diverse domstole) er underlagt
  det, den lovgivende magt har lovgivet om. Deraf
  kommer den naive blødsødenhed, når det gælder
  straf.

  Læg mærke til, hvor høje straffe der idømmes de
  økonomisk kriminelle set i lyset af de langt lavere
  straffe f.eks. voldsstraffe. Det hænger jo slet ikke
  sammen.

 19. jenni

  kc, det er politiet og domstolene, der ikke bruger de love, der er.

 20. Pedersen.

  Uanset hvad man mener, så er politikere, EU, domstolene,politiet, politikerne/ministrene -især dem vi har nu, samt deres medløbere, embedsmænd, osv… een stor SORT sammenslutning, der så absolut ikke vil folket det bedste, tværtimod!
  Og hvad deres planer er, er så genialt skjult, at folk vil få meget vanskeligt ved at vil tro det, om det skulle komme ud i medierne på et tidspunkt,-
  hvad jo er det værste, der kunne ske for dem,-at SANDHEDEN kom ud,- og medierne/journalisterne kører med på vognen stadigvæk, og spiller deres spil!!!
  Men den dag det hele falder sammen, vil alt komme for en dag, stol på det!!
  Og stop så med at tro på politikerne og eksperterne,- de er mestre i LØGN!

 21. andersen

  @ K.C.
  Du har fuldstændig ret.
  Militæret og hjemmeværnet kunne passende udstationeres i disse områder, overtage politiets opgaver og samle lømlerne i en container til øjeblikkelig deportering.
  Ud af landet med dem!

 22. Julemanden

  Er der ikke noget om, at DF ville smide en masse af disse mennesker – eller hvad man kalder dem – ud af landet; men især Konservative ville ikke være med til dette forslag. Måske fordi der ikke bor så mange af dem i Whiskeybæltet

 23. CBE

  Det med at smide dem ud er vel ret svært da mange af dem er 2 eller 3 generation also født i Danmark og derfor Danske statsborgere. Men ja der skal være hård straffe for vold og mord.
  Men sådan som politiet pt arbejder er det vigtigere at får skrevet en masse fart bøder så kan vold og andet være lige meget.

 24. Kc

  Ja så sørgeligt er det.

  Færselspolitiet skaffer penge til statskassen, hvorimod
  kriminalpolitiet hiver penge op af statskassen.

  Så det er da ikke så svært at forstå, hvorfor nogle politikere handler som de gør.

  Pengene styrer alt!

 25. J.Hansen

  Selvfølgelig kan de smides ud. Det handler udelukkende om vilje/modvilje. De pågældende bekender sig i sidste ende ikke til dansk kultur, hvilket deres udtalelser og opførsel klart beviser. Udvis dem til hvadsomhelst. Jeg kunne ikke være mere ligeglad med, om de bliver udsat for tortur eller at miste deres forkvaklede hule hoveder! Ja, jeg ville i så fald udvise stor forståelse og tilgivelse til radbrækkeren.

 26. Tonny Larsen

  Den eneste rigtige løsning er,at stemme på de politikere der vil kæmpe for danskernes selvstændighed.De er jo i Folketinget, de skal bare have mange flere stemmer.Så er det ud med alle,der ikke vil efterleve de danske love og regler.Hvor svært kan det være.mvh.Tonny Larsen

 27. Hugo

  Ja – et folketing kan vedtage hvad som helst med det rigtige flertal, – det må bare ikke blive muslimsk, – flertallet. Jeg ser indlæg her og der med arabiske navne, hvor der skrives ” Bare vent til vi får magten, så bliver i halshugget ! “

 28. Anders

  Tak til Nyrup/Jelved for det multi-kulturelle Danmark.

  Det er forfriskende med denne mangfoldighed.

 29. jenni

  anders, er du forsvarsadvokat, der tjener fedt på det?

 30. ib

  Kære Bødskov..
  hvis du ikke vil huskes som fjolset der bekæmpede bandekriminaliten, ved at forbyde Tante Odas 300krs. slatne Silvan luftbøsse. skal du træde i karakter omgående !!
  ikke flere floskler og lad dig ikke styre af partipolitik, og en flok kedelige frigide høns, der opfatter folks rygning og sexliv som vigtigere end de daglige knivstikkerier, skyderier,røverier og mord !!

  jeg er sikker på du kan opnå et flertal for hvadsomhelst, hvis du satser på en bred forhandling i tinget..

  vi vil ha alvorlige sanktioner og stramninger nu, ikke mere tomt snak !!

 31. Knud Madsen

  Kan det undre nogen???
  Det er alt sammen blot et led i den magtovertagelse, som har været i gang i snart en del år, og som tydeligt fremgår af deres hæslige lærebog for muhamedanere.
  Dag for dag vil det kun tage til og i stigende hastighed.
  Den dag om ikke så mange år, hvor de har flertallet sammen med de radigale og rødgardisterne, kan de oven i købet ad demokratisk vis, legalisere indførelsen af sharialov og smide os gammeldanskere ud af landet eller blot myrde os, som de bruger det overalt i Muhamedanien, hvis vi ikke retter ind efter deres perverse ideer. Der skulle jo gerne være nogle tilbage til at forsørge dem.

 32. smt

  Hvis de gutter fortsætter deres adfærd har vi DF som største parti i Folketinget næste gang.

 33. jenni

  smt.
  Forhåbentlig.
  For ellers bliver det for sent, at redde resterne.

 34. Knud Madsen

  Det må vi virkelig håbe på, smt.
  Men desværre er det meget op ad bakke, idet jo som bekendt ikke er rigtig fint og politisk korrekt at støtte DF.

 35. Kc

  Hvem er det, som bestemmer, hvad der er fint eller rigtigt? Politisk korrekthed giver jeg personligt ikke et hak
  for, da denne term er tæt forbundet med det radikale venstres retorik.

  Jeg mener, at vi har fået rigeligt med beviser for, at nuværende regering sælger kraftigt ud af danske værdier, derfor må tiden være inde, hvor vi som danskere for første gang tør satse rent politisk.

  DF er nu danmarks 3. største parti og bør have en
  chance for at vise, at de kan påtage sig et regerings-
  ansvar og det ikke kun på udlændingeområdet. Lad os
  vise mod til at agere anderledes ved næste valg.

 36. Hans Nielsen

  Denne “Leder” er jo med til at skabe problemerne!

  Hvorfor skriver BT ikke, at der er tale om INDVANDRERBANDER, men dækker sig ind under “bander”??

  Skriv dog sandheden i stedet for dette politiske korrekte nonsens!!

 37. Pedersen.

  Helt rigtigt, Hans Nielsen,- men som vi jo ved: Løgnen skal vedligeholdes,- og de onde skal fredes, så de kan fortsætte deres meriter,- gerne meget længere,- det må da efterhånden stå klart for dem, der endnu kan tænke!!

 38. smt

  Har lige læst i vores lokalavis at 2 maskerede gutter på 13 – 14 år har overfaldet en 10-årig dreng og frarøvet ham hans mobiltelefon. Jeg bor ikke på Nørrebro eller i Nordvestkvarteret.

  Jeg synes at det må være på tide at forældrene bliver gjort ansvarlige for ungernes adfærd. Ud af landet med dem og hvis forældrene vil savne dem, er de velkomne til at tage med.

  For min skyld kan de afbrænde den politiske korrekthed offentligt – jeg har fået nok

 39. Eras

  Ja hvad koster de egentligt de muslimer!!

  DEN MUSLIMSKE INDVANDRINGS
  OMKOSTNINGER

  Udgifterne løber løbsk og passerer nu 100 milliarder.
  Staten får et katastrofeunderskud på over 100 milliarder, forhøjer skatter og afgifter, skærer i hjælp til gamle og syge, lukker skoler og bruger ulandshjælpen på udgifter, som skyldes indvandring til Danmark fra fortrinsvis muslimske lande.
  – Allerede i 2005 erkendte Jyllands-Posten: “Den politiske og intellektuelle magtelite er sluppet af sted med i over 20 år at foranstalte en muslimsk storindvandring, der koster det offentlige 65-75 milliarder kroner om året og truer med at tage livet af den danske enhedskultur” (04.06.2005 s. 11). Fra 2011-12 er indvandringen og udgifterne løbet helt løbsk og passerer 100 milliarder !
  Vollsmose som eksempel på, hvad skatteydernes penge bruges til : – Gratis bus og koncerter til indvandrere 2.844.402 kr., morgenvækning til trætte elever 1.880.855 kr., bedre image 11.421.411 kr., markedsføring 4.385.000 kr., 3 konsulenter 6.040.692 kr., herunder ekstremisten Asma Abdol Hamid, drift 9.596.542 kr., forsøg på at hindre hærværk 3.821.641 kr., Bob-Bon-Land mv. i alt 58.482.279 kr. (J.P 18.02.2012). Alene på boligforbedringer blev der i ghettoer brugt 48 mia. fra 1993-2011 og afsat 11 mia. fra 2012 iflg. Ministeriernes egne tal. (Den Korte Avis 21.02.2012). –
  Asylsager, der førte til opholdstilladelse, steg allerede i årene 2000-2008 fra 35.000 til 69.277. Antal asylcentre steg fra 7 til 25. (DST 2011. “Familiesammenføringer stiger i 2012 med tusinder pga. regeringens afskaffelse af pointsystemet og regeringens øvrige lempelser.” (Advokater med speciale i familiesammenføring (Information 12.01.2012).

  Udgifter for indvandrere på førtidspension eksploderer : – “Massiv stigning i antal indvandrere på førtidspension. Antallet af indvandrere fra ikkevestlige lande, som er permanent arbejdsuduelige, er på 5 år steget med 51%, på Fyn med 68%. Kommunerne magter ikke at få dem i arbejde. 3%færre danskere kom på førtidspension.” (Berl. Tid. 01.01.2012).

  Arbejdsløsheden blandt indvandrere fra ikkevestlige lande eksploderer : – Fra 2010-11 er arbejdsløsheden blandt ikkeventlige indvandrere, især muslimske, steget fra 46 til 54%. (Tekst-TV nov. 2011). Af arbejdsduelige somaliere var 2009 kun 38% i arbejde, irakere og libanesere 41%, skønt staten præmierede kommunerne med 30.000 kr. for at ansætte en indvandrer, en klar diskrimination af arbejdsløse danskere (Statistisk Årbog 2011)

  Kriminallitetsomkostninger eksploderer : – Over 70% af indsatte i ungdomsfængsler er af anden etnisk herkomst. Voldtægter steg i 2010 til 430, voldsforbrydelser til 18.000 ! (DST 2010). Mænd fra Somalia, Marokko og palæstinenserne er de mest voldelige. De begår bl.a. voldsforbrydelser 3-4 gange så hyppigt som gennemsnittet. (J.P. 07.12.2010). “Rekordmange blev fremstillet i Københavns Dommervagt i 2011. Næsten 70% var af udenlandsk herkomst” 1422 ud af 2099. (E.B. 10.02.2012, Rapp. Fra Kbh´s Politi).

  Nationalbanken advarer (Kvartalsoversigt 2008). – “En stor del af indvandringen er sket fra mindre udviklede lande med lav erhvervsfrekvens og stort træk på de offentlige velfærdsydelser. Det har forværret de ofr. Finanser. Hvis indvandring skal understøtte finansieringen af den ofr. Sektor, skal det ske ved superindvandring. Det dækker over en person, som efter endt uddannelse går direkte på arbejdsmarkedet med en erhvervsfrekvens på 100, betaler skat som en dansker, undlader at tage familie med og forlader landet før pensionsalderen”.

  PISA-undersøgelsen påviser massiv stigning i antal af analfabeter : – I 2010 var 14% af børnene analfabeter, da de forlod folkeskolen. Men af 2.generationsindvandrere fra arabiske lande, er hele 64% af børnene analfabeter, når de forlader en dansk folkeskole, hvorfor de ikke kan gennemføre en uddannelse. Antallet af gode læsere blandt disse faldt fra 7 til 6%. Indsatsen bl. Indvandrerbørn betød, at danske børn (især de svage) blev svigtet. Trods dette udtalte undervisningsminister Morten Østergård (DRV) jan. 2012 : “Vi kan glæde os over, at gabet mellem unge af anden etnisk baggrund og danske er næsten udvisket”.

  Antallet af muslimske indvandrere eksploderer : – Hver ikke vestlig indvandrer, der siden 1980´erne fik opholdstilladelse i Danmark, er nu blevet til 4, mens hver vestlig indvandrer kun er blevet til 2. En undersøgelse fra Ishøj har påvist, at 145 tyrkiske mænd, der kom til Danmark i 1969-70, var blevet til 2.913 personer i 2000 som følge af familiesammenføringer og fødsler. (J.P. 24.06.2011). Indvandrere fra vestlige lande bidrager til det danske samfund med netto 34.000 kr. årligt til statskassen, mens indvandrere fra ikke vestlige lande årligt koster samfundet 31.000 i snit. (Rockwool-Fonden, citeret i J.P. 24.06.2011).

  Stadig flere boligområder bliver ghettoer : – I 2011 blev 4 nye boligområder udnævnt til ghettoer. Det skyldes bl.a., at andelen af kriminallitetsdømte personer i dem oversteg grænsen på 2,7%, svarende til 3 gange så mange kriminelle som i Danmark som helhed. (J.P. 05.10.2011).

  For at finansiere den dramatiske stigning i indvandrerudgifterne, må staten i 2012 låne over 100 milliarder, som skal tilbagebetales. Regeringen har strøget efterlønnen og hjælp til syge og gamle, nedlægger 300 skoler og pålægger industri og familier afgifter og skatter, der ødelægger konkurrencen, lukker virksomheder og gør landet fattigt.
  Som følge af indvandring af uintegrerbare folkegrupper, steg arbejdsløshedsunderstøttelsen i 2009 til 36 mia.. kontanthjælpen til 15 mia., boligstøtten til 12 mia., udgifterne til revalidering til 81 mia. (DST 2010) og er nu ude af kontrol.
  Til sammenligning : Årlige omkostninger for hele det danske forsvar : 21.0 milliarder Årlige udgifter Kirkeministeriet : 0.6 milliarder Årlige udgifter Miljøministeriet : 1.9 milliarder Årlige omkostninger kultur, museer, teatre, biblioteker, osv. : 6.0 milliarder Årlige omkostninger til kollektiv trafik : 10.5 milliarder Årlige omkostninger til hele hospitalssektoren : 58.0 milliarder
  Samlede indtægter fra dansk fiskeri : 2.9 milliarder Indtægter fra landbrug, skovbrug og gartneri : 64.0 milliarder Indtægter fra gas, olie, salt og kalk : 46.0 milliarder (Statistisk Årbog 2011)
  Hvem betaler de over 100 milliarder for en løbsk indvandring ?

  Etisk og moralsk falliterklæring : – Pengene tages fra de gamle og syge : Pengene hentes delvis ved at stryge hjemmehjælp fra gamle og syge og skære 19 milliarder af pensionerne.

  Pengene tages fra Udkantsdanmark : – Man bruger 2 milliarder kr. fra bl.a. landsbyggefonden, penge- som burde have været et løft for Udkantsdanmark, hvor huse forfalder og skoler lukkes.
  Pengene tages fra børnefamilierne : – 300 skoler lukkes, børnehaver lukkes og fordyres. (DR-nyheder jan. 2012).

  SANDHEDEN SKJULES : Tekst-TV 04.01.2012 : Socialminister Karen Hækkerup og regeringen har aflyst den indvandrerundersøgelse, som den tidligere regering og Dansk Folkeparti søsatte for at belyse indvandringens omkostninger økonomisk og kulturelt. Hun udtaler : “ Nu er den tid heldigvis forbi”.

  Hvornår mon det stopper!! de næste generationer vil forbande os med de kæmpe problemer de kommer til at kæmpe med!

 40. Philip

  Hvis jeg var Præsident i Danmark.

  Var der slet ikke noget der hed bander eftersom de og alle lignende kriminelle sammenslutninger ville blive total forbudt,nedkæmpet og fjernet fra gadebilledet med hård hånd.
  Der ville ej heller være noget der hed Christiania.
  Der ville ej heller være noget der hed kriminelle indvandrere på tålt ophold.

  Der ville ej heller være noget der hed indvandrer eller andre kvinder i parforhold på kontanthjælp.

  Hvis der ikke er arbejde nok til de herboende danskere ville der ikke blive lukket nogen ind i landet der vil arbejde her.

  Alle tilskud til DSB,SAS (Der står masser i kø for at overtage sas’s ruter ),Det Kongelige Teater (Det er alligevel kun den højere middelklasse der går i D K T hvorved de selv har råd til at betale ) og alle andre teatre vil blive fjernet

  Alle afgifter ville blive fjernet fra alle virksomheder i drift.

  Alle el afgifter ville blive fjernet fra private (For som det er nu betales der stort set lige så meget i afgift som selve el-forbruget lyder på)

  Således kunne der måske komme lidt ro og orden på gader og i samfundet som helhed

 41. Hugo

  Jeg ved ikke hvad Vestager og Thornings mål i virkeligheden ér, – men når Danmark ligger i ruiner og som Mogens forudsagde, ligene flyder langs Roskildevej, så kan jeg høre Helle Thorning triumfere “VI GJORDE DET” “VI GJORDE DET” og så “HVOR ER VESTAGER ???” og så “KINNOC KOM, VI ER SMUTTET”

 42. Pedersen.

  Nej, når det sker, har skæbnen forinden indhentet de rød/sorte kriminelle, løgneriske ministre.
  Højt at flyve, dybt at falde!
  Husk Herr Hitler gik sin undergang imøde før hans rige faldt!
  Godt nok er det lykkedes dem at holde skansen til nu,- men selv for dem er der en grænse, og den er næsten nået!

 43. Hugo

  Under blå regering, så vi et stort Venstre uden rygrad og visioner hvad angår truslen fra indvandrer segmentet. De Konservative opførte sig nærmest som Radikale og KUN Dansk Folkeparti blev ved og ved med at ville stramme loven overfor indvandring og indvandrere og pendulerende Østbander, der end til videre og som bekendt meget mod DF´s vilje, har set et slaraffenland i Danmark for tyve uden grænser. Der er kun DF der ikke bare vil snakke, men gøre noget ved problemerne. Bliver vi ved med, at stemme som vi plejer til folketingsvalget næste gang, så ender vi alle på fattiggården i tænders gnislen, gråd og elendighed. Du behøves muligvis ikke, at stemme på DF for altid, men gør det for alt i Verden til næste valg, for skal galskaben standses, så er det sidste chance og kun DF kan vi stole på i det anliggende ! Det har taget vor forældre 100 år at skabe den velfærd, vi nu klatter væk på et par regeringsperioder. Som vi reder skal vi ligge ! – eller som vi stemmer, kommer vi til at leve, men bliver det i vores eget land !?

 44. Hans Christensen

  VK-regeringen bralrede hele tiden op om “arbejdskraftens” bevægelighed og andet liberal-ideologisk sludder. VK er lige så skyldig i indvandringskatastrofen som venstrefløjen er. Det liberale parti Liberal Alliance vil også rive den danske grænse ned, så der kan komme endnu flere mørklødede kolonisatorer hertil.

 45. Lotte

  Hugo

  Update !

  Før den forholdsvis nye regering, sad den borgerlige regering ( under stærk indflydelse af Dansk Folke Parti )

  i 10 år !

  10 år…er godt nok lang tid…

  På et eller andet tidspunkt, går det op for vælgerne…hvad ordet ansvarsfralæggelse dækker over.

  Man kan simpelthen ikke fortsætte med at fralægge sig ansvaret…

  For de seneste 10 år.

  VKO har et kæmpe stort ansvar for, hvor vi står idag.

  Ordet løftebrud bruges i flæng…i afmagt…Fordi den forrige regering ikke turde tage de tæsk det koster…

  At bringe Danmark tilbage på sporet !

  Hold nu op – Hvor bliver man træt i masken, når man hele tiden læser…at ALT er de andres skyld

  Tag dog Ansvar !

  Vi havde en regering der klæbede sig til magten, og hvor person sagerne nærmest fyldte mere end det politiske arbejde til sidst.

  Danmark ventede i den grad på at der blev trykket på valg knappen !

  Det var sådan det var.

  I øvrigt !

  Dansk Folke Parti taler de ældres sag…Siger de..

  Hvordan kan det så være, at det de seneste 10 år, kun er gået en vej i forhold til ældre plejen…

  Og det er ikke fremad…( desværre ) Så hold venligst op med at snakke om at det har taget vore forældre 100 år at skabe den velfærd, vi nu klatter væk…

  Tag i stedet noget ansvar !

  Snak/ Skriv… fører ikke til noget som helst. Der skal handling til.

  I al venlighed

 46. ib

  Lotte..
  får du alt din viden fra Pixi bøger..??
  du lever i din egen osteklokke, for du vender jo tingene helt på hovedet , og argumenterer på ægte socialdemokratisk maner…som Thorning

  det er næppe tilfældigt S er degraderet til det laveste i 100 år

  i al overbærenhed..he he

 47. Hugo

  At dømme efter folkets stemme ( folkestemningen i div. netfora ) – så er der ikke længere stemmer i eksperimenter med vor velfærd i form af et multikulturelt utopia i Danmark, – VI ER IKKE INTERESSERET !!! – OVERHOVEDET !!! – SÅ FAT DET DOG !!!

 48. Ole Mejlstrøm

  Politikerne, embedsmandsværket og politiet har jo kapituleret til banderne og de fremmedes voldsherredømme!!!!
  Gør dog noget ved det eller acceptér, at I ikke magter opgaven, indsyltet i forældede konventioner og blødsødenhed og lad så andre mere kompetente klare ærterne!!!!

 49. Ole Mejlstrøm

  Magter politiet ikke opgaven at sikre borgernes sikkerhed og fredelige færden i de danske byer, så erklær undtagelsestilstand og indsæt militæret, gerne enheder med fronterfaring i det kriminelle miljø!
  Naturligvis med skarp ammunition og myndighed til at skyde, helt som i katastrofesituationer i USA, hvor plyndringsmænd og andre kriminelle anråbes og skydes ned, hvis de ikke rækker armene op og overgiver sig!!!

  Undtagelsestilstand skal erklæres, når myndighederne ikke længere kan sikre borgernes frie og fredelige færdsel!!!

 50. Hans Christensen

  Danmark bør bede Norge om sporenstregs at sende Breivik og hans Glock til Danmark. Det er idiotisk at han nogensinde kom i fængsel. Folk som ham er de eneste som kan gøre det eneste som virker. Pædagogmetoderne har vist sig totalt virkningsløse så der er ikke andet at gøre.

 51. Hans Christensen

  Danmark skulle ALDRIG have sluppet de mørkhudede kolonisatorer ind! Nu er den katastrofe, som enkelte af os advarede imod, et faktum.

 52. Kc

  Desværre er det sådan, at U-DUELIGE politikere gør at
  nogle mennesker begynder at tænke som bl.a. Ole M.,

  Det er afmagtsfølelser der ofte avler voldelige tendenser.
  Og da hverken den lovgivende-, den udøvende- eller den
  dømmende magt er i stand til at forhindre at lovløsheden
  breder sig, bliver flere og flere danskere grebet af afmagt.

  Det er vel de færreste danskere, som bryder sig om at
  se Danmark blive revet fra hinanden bid for bid??

  Forbandet være den lille elite, der synes at det er så
  henrivende og berigende at styre mod et multikulturelt
  samfund, hvor lovløshed frit kan florere.

 53. Philip

  Ja det må være “skønt” og “spændende” for dem der bor trygt i de rige kvarterer og landsdele at kunne bevæge sig ind i minefeltet,pisserenden,staden og den sorte firkant som disse steder hed engang og opleve,pøblen rosset og alle de fejlfarvede og bagefter bevæge sig hjem i de trygge rammer og føle det som om de havde været i LA by night og By-ruth

 54. Hasse Gårde-Askmose

  Måske er der -desværre – ikke rigtig noget at sige til, at
  indvandrerbanderne (dem holder jeg mig til) med få danske medløbere er som, de er.

  I deres hjem er de jo ganske givet blevet fyldt med beretninger om, hvordan, der var i i “hjemlandet”. Og mon ikke også fædrene har fortalt om deres tidligere meritter? Så de unge får den opfattelse, at sådan kan “man” godt opføre sig.

  For et par år siden var der i TV et interview med nogle flygtninge i Århus og deres afkom.

  Afkommet udtalte frisk og frejdigt:
  “I vore hjemland får vi tæsk af politiet, hvis vi laver de gale streger, vi laver her.
  I værste fald risikerer vi at få skåret pikken af”.

  De – banderne – har jo kun respekt for en røvfuld.
  Og hvis politiet så kommer til at give dem en sådan, så står diverse advokater og såkaldte menneskerettighedsorganisationer på nakken af hinanden “Overtrædesle…..” af ja jeg ved ikke hvad.

 55. Philip

  Lidt om 1 bande og hvad DK kan vente sig ved passitivitet.

  Bloods er en af USA’s største, og mest berygtede kriminelle bander. De identificeres med farven rød og bruger håndtegn, formet som B’er eller P’er, afhængigt af hvilket set de repræsenterer. Bloods er delt op i såkaldte “sets” efter hvilken bande de er i. Det vil sige at Bloods ikke er en enkelt bande, men mere en overordnet alliance af sets. I Bloods’ startkvarter, i det sydlige Los Angeles, findes der omkring 75 forskellige set. De største navne er ”The Pirus”, ”The MOBs”, og ”The Bounty Hunters”.

  Historie

  De startede for alvor i 1971, da banderne Avalon Garden Crips, Inglewood konverterede sig selvstændige, og væk fra The Crips, som i dag er deres værste rivaler. The Bloods var altså tidligere Crips’, men på grund af uenigheder, splittede de op. De slog sig sammen med andre såkaldte ”Non-Crip Gangs” som blandt andet var ”the L.A. Brims” En meget magtfuld gadebande der startede i 1969. Da The Crips repræsenterede den blå farve, repræsenterede den nye rivaliserende bande det modstatte; den røde farve. Den måde de repræsenterer deres bande på er ved at gå med blåt, eller rødt, bandana, eller trøjer, sko, kasketter, og selv biler. Efter banderne Avalon Garden Crips, Inglewood, konverterede til Bloods, har der været mange blodige bandekrige. Blandt andet blev The Crips’s bandeleder Stanley Williams ”Tookie” dømt til døden efter at have skudt flere rivaliserende bandemedlemmere, han døde i 2005. Banderne the Bishops and Athens Park boys var før konverteringen, en del af ”anti crip” banderne. The Piru Street Boys, som blandt andet rapperen The Game har været med i, hjalp The Bloods i 1980’erne, op med ca. 40% af de medlemmer The Bloods bestod af. The Pirus gik altså med ind i nationen The Bloods, og representere også rød som farve. Senere i 1990’erne, kom der konflikter imellem de gamle Bloods, og de gamle Pirus. Stadig i dag er mange Piru bander i konflikt, næsten lige så meget som nationen The Crips er med The Bloods.

  Godt at vide
  I Los Angeles studerer Street Gangs Resource Center, særligt The Bloods og The Crips’s graffiti. Crips skriver i deres graffiti C i ord, og navne. Og i ord, erstatter de ofte C med B for at provokere Bloods. Bloods laver K, til CK, som betyder Crip Killer, i deres ord, og sætninger.
  Bloods sætter også deres bandana i højre lomme, i modsætning til Crips som sætter den i venstre.[8]
  Bloods er hverken bedre eller dårligere end andre kendte bander som Hells Angels eller Bandidos, da de stort set udfører samme kriminelle gerninger som dem.

  http://da.wikipedia.org/wiki/Bloods

 56. ib

  bla bla bla…hvorfor spilde tid på at analysere den flok tøsedrenge
  der er jo ingen af dem der tør gå i byen uden at have knive,pistoler,skudsikre veste på..og slet ikke alene !!

  ..og det vel næppe kendetegnet på mandsmod , eller nogen form for sejhed..
  faktum er at denne flok tabere,alle er folk der er så hæmmede i deres egen udstråling at de tror de får mere rspekt ved at optræde i flok..

  de er nul og niks i deres usle psyke, de fleste kan hverken læse eller skrive acceptabelt.., og de fleste har en udpræget angst for kvinder, og kan intet score

  , så det reparererer de psykisk ved at være overdrevent grove når de skaber sig i flok..

  stor bil -lille pik frasen
  kan fint bruges i betragtning på bandemedlemmer !!

 57. Philip

  Du har måske aldrig hørt om begrebet “Kend og studer din fjende”

  Så hvis nogen intelligente kan indse at de er en fjende pga samfundsnedbrydende virksomhed via kriminalitet og undergrunds økonomi er de jo velkommen til at studere dem.

  Og så kan de fatsvage jo bare lade være og nøjes med at sidde og lukke trusler,eder og forbandelser ud.

 58. Madsen

  @ib
  en psykoterapeutisk analyse, der vil noget – tak SKAL du have, hvad skulle vi have gjort uden dig og dine udredninger?

 59. ib

  Ja Madsen
  man kan ikke polere en lort, hvorfor så spilde tiden på at psykoanalysere den, gang på gang, i en politisk uendelighed..!!

  giv dem dog deres elskede Sharialov , start med fængselsvæsenet !!

  ,smid 10 i hver celle med et hul i gulvet, og en skål grød om dagen..som de kan æde med fingrene !!

  så har de fået deres vilje der !!

 60. Madsen

  Det er lige et emne for dig, hva` Ib ?
  Her kan du rigtig få luft for dine sadistiske og fremmedhadske holdninger. Det er jo godt nok, du skulle jo også nødig brænde inde med dem – de presser sig vældigt på, kan jeg forstå.

 61. Ole Mejlstrøm

  Når folk vil det onde, skal de behandles ondt!!!

  Repatriér alle kriminelle flygtninge/indvandrere og efterkommere UANSET statsborgerskaber!!!!
  Deres familier ligeledes som medskyldige!!!!

 62. Madsen

  @ole ib, “med ondt skal ondt fordrives”. Det er godt nok interessant at se dette ” pædagogiske redskab” hyldet i 2013,

 63. Ole Mejlstrøm

  @Madsen….

  Jeg er uddannet voksenpædagog og befalingsmand!

  Her sætter vi os ikke i en rundkreds, fletter fingre og synger børnesange…
  Jeg har haft med arbejdshunde/tjenestehunde at gøre i 30 år og har dertil 3 voksne drenge!!!
  Jeg kan godt fortælle dig, Madsen, at man skal være fast og konsekvent overfor dem man elsker….

  Flygtninge/indvandrere og deres efterkommere har jeg absolut intet til overs for og INTET ansvar over for!
  De skal bare ud, hvis de går over for rødt lys eller stjæler et stykke lakridskonfekt!!!
  MED familie!!!

  Særdeles pædagogisk og konsekvent!!!

 64. Madsen

  @oleNej, det gør I ikke!

  Jeg er ikke interesseret i dit CW – og dine familieforhold, men det forklarer alligevel en del, haha

 65. Ole Mejlstrøm

  @Madsen…

  Ja, det forklarer en hel del…også din socialpædagogiske vinkel på tingene!!!
  Du er jo helt klart ikke kommet så langt i livet, at du tænker på dine landsmænd, men udelukkende på luftige, feberhede tanke-kasteller og alle disse mange MANGE sorte og brune tilvandrede analfabeter!!!

  Som så mange andre gode danske mænd og kvinder er jeg netop Hr.Danmark!!!
  Derfor har jeg og mine retten til VORES fædreland….
  I andre landsskadelige har IKKE og får ALDRIG retten til at forære det væk og lade det synke ned på u-landenes og andre “varme” landes taberniveau!!!

 66. ib

  att Madsen..nu har vi jo testet dine “pædagogiske redskaber” i flere årtier , og jo flere penge ,rettigheder og særregler disse dybt krimminelle individer får fra Danskerne..

  jo mere griner de og jo dummere synes de bare vi er,, deres mentalitet er slet ikke som du og godhedsindustrien forventer..!!

  Tak findes ikke i deres verden..giv dem noget og de opfatter dig som dum, for de ejer ikke skygge af socialt ansvar, og vil aldrig forandre sig..

  de vil overhovedet ikke integreres, og slet ikke arbejde , da det de ønsker og arbejder målrettet og effektivt imod ..er at de styrer og kontrollerer dig !!

 67. ib

  det eneste effektive er alvorlige sanktioner..
  under sidste krise med Muhamed tegningerne stoppede de daglige afbrændinger af 100 vis af biler og bygninger gr. et udmærket eksempel..
  .. da boligforeningerne sagde de ville smide lejerne ud af lejemålet, , hvis deres søn blev taget i alvorligt hærværk eller kriminalitet !!
  Vupti..det virkede effektivt og der blev ro på..fra dag til dag !!

  man kunne passende gøre det samme med bistandshjælpen..og faldt folk igennem, ville der ikke gå lang tid før disse uintegrerbare famillier ville finde et andet land at snylte i, ganske automatisk !!
  ..så er ungen kriminel ryger familiens sociale goder..

  og det er jo lige efter deres egen princip..loyal to family..”S” som de jo kalder sig..

  det vil virke trust me !!

 68. ib

  da jeg var ung knægt og kørte på udboret knallert som 14 årig, var det min far der skulle i retten og fik bøden !!

  lige efter bogen og helt som det skal være , da min adfærd er og skal være ,forældrenes ansvar !!

  psst.jeg har dog været flov lige siden,..”GG”
  ———————

  ..hvorfor er det ikke forældrenes ansvar hvis deres møgunge laver kriminalitet i dag ,som dengang ??

  hvis man rammer dem økonomisk vil det få en yderst effektiv virkning , da penge sjovt nok har en næsten magisk virkning på folks adfærdsmønster

 69. Madsen

  Du er da en rigtig kammerat, der sådan går ind og forsvarer OLEs synspunkter!!!!! nu har du jo ikk lige nogle forudsætninger for at kende min “pædagogik” – bare for en ordens skyld – men dit verdensbillede synes ligeså enkelt som din kammerats – nuancering forudsætter jo en vis grad af intellekt. Det ved alle.

 70. ib

  jo Madsen..men da i bedrevidende akademiske intellektuelle har kørt dette land i sænk , sætter jeg pris på din vurdering af mine åndsevner ..og er helt tilfreds !!

 71. Ole Mejlstrøm

  @ib…

  Dine åndsevner kan du udmærket være tilfreds med…
  Der er dog INTET, som tyder på tilstedeværelsen af noget særligt intellekt hos “Madsen”….
  Han spiller bare med på landsskadernes begravelsesmarch…..

 72. Madsen

  @ole Du er en rigtig kammerat, god til at bakke op om ib. Voksenpædagog!

 73. ib

  Kære Madsen..
  måske er det bare dig der skriver det forkerte sted, da her normalt argumenteres rimeligt fornuftigt af mange dygtige skribenter der giver luft for deres ærlige meninger..og det er formålet

  prøv nationen på EB der vil din standard og dine personfikserede indlæg passe meget bedre !!

 74. Ole Mejlstrøm

  @Madsen…

  Tak for rosen…

  Ja, jeg er voksenpædagog og befalingsmand, men jeg kan jo tydeligt mærke, at jeg i kommunikationen med dig skal bevæge mig ned i småbørnspædagogikken, som jeg desværre kun har på bruger-niveau!

 75. Ole Mejlstrøm

  @Madsen…

  Der er kun ét, disse mentalt og etnisk udfordrede mennesker har respekt for, udover et dobbeltløbet haglgevær, og det er UDVISNING og REPATRIERING!

  Så ryster selv den mest uintegrerbare abekat i bukserne!
  Tænk at blive frataget de enorme summer, som smides i hovedet på én, bare man kan sige : “ASUL”, når man endelig har slæbt sig den halve klode rundt istedet for at flygte til et naboland!!!

 76. ib

  rent psykologisk er formålet med mine indlæg at forsøge at lave en holdningsændring hos kriminelle unge..
  som det er nu tænker de ,hva fan det er bare staten ,kommunen eller forsikringen der betaler for det lort jeg laver når jeg stikker ild i noget
  ..gr manglende socialt ansvar og alm.fællesskabsfølelse som vi normale besidder..

  ..hvis den kunne vendes til at ..shit det er min mors bistandshjælp der ryger..og så er jeg i bad standing i familien !!

  så vil ungen føle ansvar for sine handlinger,og tingene se helt helt anderledes ud..og vi vil få fred nemt og sikkert .meget hurtigt.
  .
  vi har en utraditionel , helt uholdbar situation vi ikke selv har valgt.
  derfor blir vi nødt til at handle utraditionelt , før alt ender i beskyttelspenge, vold og rent kaos !!

 77. jenni

  Ib, så skal I starte i vuggestuen.
  Børn skal slet ikke være der.
  Børn skal ikke have det samme som andre børn.
  De skal vokse op forskelligt i hver deres ramme.
  Der i vuggestuen lærer børnene allerede, at de bare får andres ting, bare tager andres ting, at de bare kan ødelægge vuggestuens ting – så bliver der bare købt noget nyt og hverken de selv eller deres forældre skal betale for ødelæggelsen.
  Det bliver smurt over på fællesskabet.

  Det er er usund opvækst børn har med gokker. Når de senere fortsættet ødelæggelserne og brænder containere og biler af og er flabede overfor politiet, gør de såmænd ‘bare’ hvad pædagogmedhjælperne har oplært dem til.

  Det er den opvækst, der skal stoppes.
  De, der allerede er asociale, skal anholdes, dømmes og sættes ind i institutioner, så de ikke kan skade andre og samfundes værdier.

 78. Janne Petersen

  Der er da en del ligestillede på denne her boldbane, så jeg prøver at smigre mig ind, sikkert forgæves, fordi redaktionen kan ikke fordrage mig, så jeg ryger nok ud igen, men jeg er ret umodtagelig for unavngivne årsager i almindelighed.

  Til artiklen vil jeg blot sige, at den eneste vej ud af dette roderi, er som flere skriver, jernhandsken på.
  Når man omgås rå hingste, schæfere og dobermen, så skal ingen tro, at man giver ved dørene, fordi eftergivenhed ofte ender i udnyttelse.

  De tilstande vi er vidne til i dette land efterhånden, stopper ikke sig selv, fordi tanken netop er udnyttelse og ligegyldighed, så fremtidens Danmark bliver enten eller, ikke både og.

  Ansvarsfordelingen derimod, er mere kringlet, fordi vi her taler adskillige instanser, der slet ikke samarbejder overhovedet, og da enighed gør stærk, så vil det forblive en mangelvare.

  Det er ikke folkets opgave at rydde op i den uorden, der skabes, det er jo præcist sådan, borgerkrige starter, og krige finder altid ofre.
  Mogens Lykketoft siger det meget klart, denne gavebod slutter, spørgsmålet er hvornår og hvordan. Janne.

 79. Madsen

  @ib

  Du har ret: det er slet ikke det rigtige sted for mig.
  Tak for du åbnede mine øjne – af hjertet tak.

 80. Ole Mejlstrøm

  @Madsen…

  Hvis det betyder, at du har tænkt på at emigrere, så tag venligst flere af din slags og gerne også nogle af de udfordrede fremmede med, ikk?!?
  God tur!

 81. sofie

  Madsen -hold nu op med det pjat -sig din mening -og juhu så er der ballade-det er da festligt-herre Gud-som Farhads Khogsi (ups ved ik om det er stavet rigtigt) sagde på et tidspunkt-Jamen hvis alt er i orden har vi jo ikke rigtig noget at debater-og lod som om han tog sin jakke på og ville gå.
  Og ham Ib er nu en flink fyr-selvom han spiser små børn og har hår mellem tænderne :-(((

 82. Madsen

  @sofie

  Det gør skam ikke mig noget, at Ib spiser små børn. Det er helt fint med mig. Jeg vil bare ikke ødelægge den seriøse – og fornuftige dialog for ib og I andre dygtige skribenter.

 83. Ole Mejlstrøm

  @sofie…

  Spiser små børn???

  Hæhæ…Danmarks selvhadende værnemager-flok tror sgu vi spiser små jøde- og araberbørn hver morgen med ketchup på!!!
  Når vi holder fødselsdag i familien, spiser vi en enkelt neger-unge med negerboller og kakao-mælk!!!

  Danskerhaderne er bare for latterlige!!!

 84. Ole Mejlstrøm

  @sofie…

 85. Janne Petersen

  Madsen, saftige meninger, gør ikke en skribent dårlig, blot anderledes end de, der pakker ind som helgardering, når eller hvis øretæverne står i kø.

  Der er nogle skralddygtige heftige debattører på denne avis, og alle bruger de deres eget sprog, fordi forskelligheden også toner frem på skrift.

  Jeg er parat til at æde en halv gris rå, af begejstring over, endnu ikke at være blevet slettet, men det må skyldes, at muligheden er under overvejelse, og derfor kommer eller måske udebliver. Janne.

 86. john kristensen bindslev

  indvanderne koster sverige 300 mia om året i 2001. sverige har dobbel så mange indvander som dk. i 2001 ikke-vestlige indvander i dk koster 150 mia om året i 2001 i 2010 er prisen op på 291,8 mia kr og norge er ved at runde de 100 mia kr om året. se på nabolandne hvad ikke-vestlige indvander koster. den danske regering siger at i dag koster de 20 mia eller minder om året i 1990 kostede de 20 mia om året. lad os se nogle tal fra den danske regering

 87. ib

  værsågod John..
  nedenstående glimrende analyse er copypastet fra længere oppe i denne tråd, den er værd at gentage
  ———————–
  Eras
  19. februar 2013 kl. 19:14
  Ja hvad koster de egentligt de muslimer!!

  DEN MUSLIMSKE INDVANDRINGS
  OMKOSTNINGER

  Udgifterne løber løbsk og passerer nu 100 milliarder.
  Staten får et katastrofeunderskud på over 100 milliarder, forhøjer skatter og afgifter, skærer i hjælp til gamle og syge, lukker skoler og bruger ulandshjælpen på udgifter, som skyldes indvandring til Danmark fra fortrinsvis muslimske lande.
  – Allerede i 2005 erkendte Jyllands-Posten: “Den politiske og intellektuelle magtelite er sluppet af sted med i over 20 år at foranstalte en muslimsk storindvandring, der koster det offentlige 65-75 milliarder kroner om året og truer med at tage livet af den danske enhedskultur” (04.06.2005 s. 11). Fra 2011-12 er indvandringen og udgifterne løbet helt løbsk og passerer 100 milliarder !
  Vollsmose som eksempel på, hvad skatteydernes penge bruges til : – Gratis bus og koncerter til indvandrere 2.844.402 kr., morgenvækning til trætte elever 1.880.855 kr., bedre image 11.421.411 kr., markedsføring 4.385.000 kr., 3 konsulenter 6.040.692 kr., herunder ekstremisten Asma Abdol Hamid, drift 9.596.542 kr., forsøg på at hindre hærværk 3.821.641 kr., Bob-Bon-Land mv. i alt 58.482.279 kr. (J.P 18.02.2012). Alene på boligforbedringer blev der i ghettoer brugt 48 mia. fra 1993-2011 og afsat 11 mia. fra 2012 iflg. Ministeriernes egne tal. (Den Korte Avis 21.02.2012). –
  Asylsager, der førte til opholdstilladelse, steg allerede i årene 2000-2008 fra 35.000 til 69.277. Antal asylcentre steg fra 7 til 25. (DST 2011. “Familiesammenføringer stiger i 2012 med tusinder pga. regeringens afskaffelse af pointsystemet og regeringens øvrige lempelser.” (Advokater med speciale i familiesammenføring (Information 12.01.2012).

  Udgifter for indvandrere på førtidspension eksploderer : – “Massiv stigning i antal indvandrere på førtidspension. Antallet af indvandrere fra ikkevestlige lande, som er permanent arbejdsuduelige, er på 5 år steget med 51%, på Fyn med 68%. Kommunerne magter ikke at få dem i arbejde. 3%færre danskere kom på førtidspension.” (Berl. Tid. 01.01.2012).

  Arbejdsløsheden blandt indvandrere fra ikkevestlige lande eksploderer : – Fra 2010-11 er arbejdsløsheden blandt ikkeventlige indvandrere, især muslimske, steget fra 46 til 54%. (Tekst-TV nov. 2011). Af arbejdsduelige somaliere var 2009 kun 38% i arbejde, irakere og libanesere 41%, skønt staten præmierede kommunerne med 30.000 kr. for at ansætte en indvandrer, en klar diskrimination af arbejdsløse danskere (Statistisk Årbog 2011)

  Kriminallitetsomkostninger eksploderer : – Over 70% af indsatte i ungdomsfængsler er af anden etnisk herkomst. Voldtægter steg i 2010 til 430, voldsforbrydelser til 18.000 ! (DST 2010). Mænd fra Somalia, Marokko og palæstinenserne er de mest voldelige. De begår bl.a. voldsforbrydelser 3-4 gange så hyppigt som gennemsnittet. (J.P. 07.12.2010). “Rekordmange blev fremstillet i Københavns Dommervagt i 2011. Næsten 70% var af udenlandsk herkomst” 1422 ud af 2099. (E.B. 10.02.2012, Rapp. Fra Kbh´s Politi).

  Nationalbanken advarer (Kvartalsoversigt 2008). – “En stor del af indvandringen er sket fra mindre udviklede lande med lav erhvervsfrekvens og stort træk på de offentlige velfærdsydelser. Det har forværret de ofr. Finanser. Hvis indvandring skal understøtte finansieringen af den ofr. Sektor, skal det ske ved superindvandring. Det dækker over en person, som efter endt uddannelse går direkte på arbejdsmarkedet med en erhvervsfrekvens på 100, betaler skat som en dansker, undlader at tage familie med og forlader landet før pensionsalderen”.

  PISA-undersøgelsen påviser massiv stigning i antal af analfabeter : – I 2010 var 14% af børnene analfabeter, da de forlod folkeskolen. Men af 2.generationsindvandrere fra arabiske lande, er hele 64% af børnene analfabeter, når de forlader en dansk folkeskole, hvorfor de ikke kan gennemføre en uddannelse. Antallet af gode læsere blandt disse faldt fra 7 til 6%. Indsatsen bl. Indvandrerbørn betød, at danske børn (især de svage) blev svigtet. Trods dette udtalte undervisningsminister Morten Østergård (DRV) jan. 2012 : “Vi kan glæde os over, at gabet mellem unge af anden etnisk baggrund og danske er næsten udvisket”.

  Antallet af muslimske indvandrere eksploderer : – Hver ikke vestlig indvandrer, der siden 1980´erne fik opholdstilladelse i Danmark, er nu blevet til 4, mens hver vestlig indvandrer kun er blevet til 2. En undersøgelse fra Ishøj har påvist, at 145 tyrkiske mænd, der kom til Danmark i 1969-70, var blevet til 2.913 personer i 2000 som følge af familiesammenføringer og fødsler. (J.P. 24.06.2011). Indvandrere fra vestlige lande bidrager til det danske samfund med netto 34.000 kr. årligt til statskassen, mens indvandrere fra ikke vestlige lande årligt koster samfundet 31.000 i snit. (Rockwool-Fonden, citeret i J.P. 24.06.2011).

  Stadig flere boligområder bliver ghettoer : – I 2011 blev 4 nye boligområder udnævnt til ghettoer. Det skyldes bl.a., at andelen af kriminallitetsdømte personer i dem oversteg grænsen på 2,7%, svarende til 3 gange så mange kriminelle som i Danmark som helhed. (J.P. 05.10.2011).

  For at finansiere den dramatiske stigning i indvandrerudgifterne, må staten i 2012 låne over 100 milliarder, som skal tilbagebetales. Regeringen har strøget efterlønnen og hjælp til syge og gamle, nedlægger 300 skoler og pålægger industri og familier afgifter og skatter, der ødelægger konkurrencen, lukker virksomheder og gør landet fattigt.
  Som følge af indvandring af uintegrerbare folkegrupper, steg arbejdsløshedsunderstøttelsen i 2009 til 36 mia.. kontanthjælpen til 15 mia., boligstøtten til 12 mia., udgifterne til revalidering til 81 mia. (DST 2010) og er nu ude af kontrol.
  Til sammenligning : Årlige omkostninger for hele det danske forsvar : 21.0 milliarder Årlige udgifter Kirkeministeriet : 0.6 milliarder Årlige udgifter Miljøministeriet : 1.9 milliarder Årlige omkostninger kultur, museer, teatre, biblioteker, osv. : 6.0 milliarder Årlige omkostninger til kollektiv trafik : 10.5 milliarder Årlige omkostninger til hele hospitalssektoren : 58.0 milliarder
  Samlede indtægter fra dansk fiskeri : 2.9 milliarder Indtægter fra landbrug, skovbrug og gartneri : 64.0 milliarder Indtægter fra gas, olie, salt og kalk : 46.0 milliarder (Statistisk Årbog 2011)
  Hvem betaler de over 100 milliarder for en løbsk indvandring ?

  Etisk og moralsk falliterklæring : – Pengene tages fra de gamle og syge : Pengene hentes delvis ved at stryge hjemmehjælp fra gamle og syge og skære 19 milliarder af pensionerne.

  Pengene tages fra Udkantsdanmark : – Man bruger 2 milliarder kr. fra bl.a. landsbyggefonden, penge- som burde have været et løft for Udkantsdanmark, hvor huse forfalder og skoler lukkes.
  Pengene tages fra børnefamilierne : – 300 skoler lukkes, børnehaver lukkes og fordyres. (DR-nyheder jan. 2012).

  SANDHEDEN SKJULES : Tekst-TV 04.01.2012 : Socialminister Karen Hækkerup og regeringen har aflyst den indvandrerundersøgelse, som den tidligere regering og Dansk Folkeparti søsatte for at belyse indvandringens omkostninger økonomisk og kulturelt. Hun udtaler : “ Nu er den tid heldigvis forbi”.

  Hvornår mon det stopper!! de næste generationer vil forbande os med de kæmpe problemer de kommer til at kæmpe med!

Skriv kommentar

Vi ønsker en skarp og levende debat her på blogs.bt.dk. Vi modtager mange gode indlæg, men det har desværre også vist sig, at ikke alt egner sig til publicering. Vi forbeholder os retten til ikke at offentliggøre og slette indlæg, der indeholder grove personangreb. Det samme gælder indlæg, der er uvedkommende eller irrelevante for debatten. Derfor: Hold jer til emnet - gå ikke efter hinanden. God debat.