Tag jødehad alvorligt

Forleden gik journalisten og studieværten Martin Krasnik en tur på Nørrebro. Han er jøde, havde taget sin kalot på og ville på egen krop afprøve en af de påstande, som flere jøder igennem længere tid havde oplevet. At de ikke kunne gå i fred på Nørrebro, hvis de bar markante jødiske symboler som davidsstjerne eller kalot. Og at deres børn blev chikaneret af muslimer i skolen.

Det sidste er muligvis ikke et stort problem længere, fordi jøder ganske enkelt – som overrabbiner Bent Lexner sagde til BT tirsdag – er begyndt at holde deres børn væk fra skoler på Nørrebro. Af frygt for netop chikane og vold.

Tidligere har en skoleleder på Nørrebro sagt til DR, at jøder har det svært i bydelen, fordi der er ‘rigtig mange palæstinensere’ i området. Nu har skolelederen forsøgt at trække udtalelsen tilbage, men det er udtryk for ulidelig politisk korrekthed. Problemerne skal frem i lyset, hvis de ikke skal udvikle sig yderligere. Ikke ties ihjel. Der må ganske enkelt ikke være kvarterer i Danmark, hvor man ikke kan færdes. Ligegyldigt om man bærer kors, kalot eller tørklæde.

Martin Krasniks tur gennem Nørrebro blev ikke nogen behagelig oplevelse. Han blev mødt med hånende tilråb, blev bedt om ‘at skride’ og om at tage sin kalot af. Alt for længe har vi i København ignoreret det problem, der synes at være stigende. At hele bykvarterer er taget som gidsler i et religiøst opgør, hvor et mindretal af muslimer chikanerer andre grupper, især jøder. Det er helt afgørende, at politikere, skoleledere og andre reagerer, så København ikke ender som nabobyen Malmø. Her har jøder i udvalgte kvarterer i en årrække levet med frygten for vold og chikane. Mange har valgt at forlade byen, og jødiske organisationer advarer verden over om situationen i byen. Lad ikke København udvikle sig til et nyt Malmø.

osa

172 kommentarer

 1. Muslim

  Jyden du ved ikke en prik om islam udover det som du har læst i medierne. Og JA jeg har lavet kontrakt med Allah, og du og alle dem som ikke har underkastet sig til Islam har lavet kontrakten med Satan selv, som er demokrati. Hvis du gider læse Larse’ post (hvis du ikke allerede har gjort det), så ved du hvad der venter sådan en tumpe som dig når du dør, medmindre du underkaster dig til Islam før din forfærdelige død.

 2. Muslim

  Hans.P. = Koran består af LØGN, men i har 70 forskellige bibler, og ingen af dem siger det samme, hvis i (kristne) i det mindste kunne blive enige om en bog og så følge den. I skifter biblen som det passer jer, og nu vil i også til at tage Helved ud af biblen for det passer ikke til det moderne tid som vi nu er i. Men her er en af jeres trosfæller som “kan” gøre rede for hvad han tror på: http://www.youtube.com/watch?v=ROgZx4kcMGo

 3. Hassan

  Henrik (din lort): Der er ikke andet end vi bare venter.

 4. sofie

  Ja især undrer man sig over at udfrakommende må opbygge deres egne samfund på nationalistisk vis-UDEN at have betalt for det,men den oprindelige befolkning må ikke være nationalistiske i deres eget land..-som de selv har OPBYGGET ,og bliver oven i købet frækt kaldt både nazister og racister???

  Man klør sig i nakken af forundring,og netop derfor må der ændres nogle ting -eliten ved jo ikke engang hvor de selv står til stor, stor skade for samfundet -det går simpelt hen ikke længere!

  NED MED EU…!!!

 5. hardeHenrik

  Det er dig der snart ikke går rundt her mere jætte.

 6. hardeHenrik

  du er da helt væk i toppen.Ved din far hvad du laver knægt ?

 7. hardeHenrik

  Nu er det jo ikke mig der er lorte-brun vel.
  Det er meget tydeligt hvorfor “Danske børn” er blevet dårligere i skolen de sidste 30 år.
  Mage til idioter skal man lede længe efter. Du er jo dum som et bræt.
  Og når folk herinde slår på tromme for hvor tomme i er i hovedet, er du et godt eksempel.
  “Der er ikke andet end vi bare venter” Der er der ikke noget der hedder.
  Og hvad venter du på ? Bussen.

 8. Hans P.

  Lige en lille bemærkning til MU-slimerne!
  Jeres uvidenhed er åbenlys, Planeten Jorden
  er en planet, hvor Djævelen har fået tilladelse til at forføre mennesker, – der er mange måder:
  Pengesystemet, ændrer Sandheder til Løgne,
  bilder mennesker ind de ikke selv kan tænke, så de behøver regeringer, helst de MØRKE -( de dummeste!), det betyder, at mennesker ikke kan lære noget, de bliver nærmest dummere, lettere at forføre med pengesystemet!
  Den mest præcise redegørelse er, at menneskene bliver bekendt med alt det, man ikke skal, det tager nogle tusinde år, – de mennesker, der virkelig er kommet dertil, kan nu begynde med at lære det RIGTIGE form for liv, det er meget enklere nu, fordi nu har de lært det, de ikke skal, nu skal de kun koncentrere sig om det, de skal, det kaldes UDVIKLING,- lige en tilføjelse om slimernes hægen om gl. skrifter: De gl. skrifter på jorden, såkaldte hentydninger til fortiden, består faktisk alle overvejende af Løgn, men MU-slimernes er usædvanligt dumme og naive, de tror kun på Djævelens Løgne, der er de kommet til, d.v.sige de helt lave planer,: 2.-3. plan = de utilregnelige!
  Denne kendegivelse herfra er Interplanetarisk, det er fra 11.plan og derover, det er der, hvor ALT kun består af SANDHED, Løgne findes ikke, regeringer findes heller ikke, ingen offentlige myndigheder samt alt hvad der tilfølger, tilligemed sygdomme! Derudover ingen pengesystemer, det har aldrig holdt sit indtog der, nej Planeten Jorden kan nærmest sammenlignes med en Børnehave, et sted, hvor ingen lærer noget, men prøver at komme galt afsted! Det er jo sådan, at når et menneske på Jorden dør : Så efterlader Sjælen den jordiske krop, og rejser HJEM til Universets Centrum, – allerførst møder den lige nogle gl. bekendte, derefter møder den sin Skytsengel, som har været den Åndelige forbindelse på Jorden, når de møder hinanden og har hilst, føler Sjælen trang til at få gennemgået sit sidste liv, og derved være helt klar over hvor meget den har lært, samt gennemgå alle dens fejltagelser og derved anskue hvad den skulle have gjort, det er det, der kaldes Lærdom!
  Det kræver mange liv at komme dertil hvor et menneske virkelig kan lære!
  Lige en Interplanetarisk bemærkning til sidst:
  Ordet HELVEDE, er en vildfarelse, møntet på at gøre mennesker lettere at forføre, Helvede findes ingen steder i HELE UNIVERSET,- er der noget, der kunne minde om Helvede, kan det kun være Planeten Jorden!
  Dette er lige min Besked, nu lige før JEG rejser HJEM!

 9. Hassan

  Du vil få se hvad vi venter på din luder søn.

 10. Jyden

  Forstår dig til fulde!
  Vi jyder herude på højderyggen, kan jo sige til os selv: Hvor er det godt, vi bor her, og ikke inde i Kbh.eller området omkring,- med alt det, der foregår af uhyrligheder,- det læser man jo og hører om,- ikke at vi undgår indbrud og den slags,- men vi føler os priviligerede,-og nok som mere frie mennesker,- jeg vil håbe, du snart kan flytte bort derfra, det er ikke et sted at være i disse onde tider, men det er jo svært at frigøre sig fra systemet og formynderiet.
  Nej, vi skal ikke regne med at vi bliver fri for disse magtkvinder/mænd i Højborgen, der bevidst er døve og blinde for hvad der sker i landet,- der må ske helt andre ting for at vælte “korthuset”,- og jeg tror visse ting ER på vej,- ting, som nogle nok vil synes ikke passer ind i deres egen livsopfattelse,og liv, – de som stadig sover,- de naive,- mens andre,- de som ER vågnet op,- og kan SE,- vil føle en stor lettelse,-og frihed, man aldrig reelt har haft før,- når forandringen og oprydningen virkelig sker,- ja, en spændende tid venter nu lige her foran…..

 11. Jyden

  Du skriver: “den nære fremtid (5-30 år),- SÅ længe lader det sig bestemt ikke vente- og nej, der er en anden faktor, folk slet ikke tænker på,- nemlig vores Moder Jord,- det har sikkert i stor grad undgået folks opmærksomhed,-( da deres opmærksomhed er så distraheret af alt muligt andet dagligdags skrammel,- penge , arbejde, tåbelig politik, mediernes løgne osv.osv..- )- at den allerede i det stille ER begyndt at gøre oprør, (vi har set, læst og hørt om klimaforandringer, oversvømmelser, voldsomme orkaner, jordskælv og mærkeligt, ekstremt vejr,)- og tro mig,- det bliver snart MEGET voldsommere!!!
  Sjovt nok,- du siger det faktisk så tydeligt og rigtigt selv, HardeHenrik,- omend du nok mener noget helt andet med det, du skrev: “Stærke kræfter rører sig i undergrunden”!! Ja, -i JORDENS undergrund!
  Det er en LEVENDE planet, der har nået sin grænse nu!
  Vent blot og se…….
  Der vil blive ryddet op nu,- det er nødvendigt,- ikke mindst for at få mennesker til at vågne op,-og på høje tid for selve Jordens skyld,- den er i den grad misbrugt!

  Men enhver kan jo tænke hvad man vil, – ignorere disse facts,- og fortsætte livet som hidtil,- ELLER begynde at se indad og tænke over livet, og hvad der sker,- når tingene tager fart!!
  Det sidste vil man nok være bedst tjent med….

 12. Ole Andersen

  Hæhæ…HardeHenrik…det er det jeg siger : hvis muslimer kan et par ord mere end “lort”, “fucking luderland…fucking altmuligt andet”, så skal de sgu i Guiness-rekordbogen!!!

  Så mange ord sammensat af “luder” tyder afgjort på en moderbinding udover det normale….

  Er det fordi muslimske mødre betragtes som ludere eller er det, fordi muslimer kommer ud af bagenden på en kamel???

  Det kunne måske forklare lugten og den brune farve!!!!

 13. Ole Andersen

  HardeHenrik…du har fuldstændig ret :

  Danmark er DANSKERNES fædreland!!!

  DANMARK FOR DANSKERNE!!!

  Tænk at det skal være et debatemne overhovedet…
  Det er en fastslået kendsgerning!!!

  Når vi har renset godt ud i krogene i vores kære fædreland, kan vi overdrage det til vores børn og børnebørn….

  Hovedrengøring er godt!!!!

 14. Ole Andersen

  sofie…landsforræderne og de etnisk og mentalt udfordrede tilvandrede kan kalde os alle de skældsord de lyster!!!
  Hvad der betyder noget er at kunne se sig selv i øjnene !!

  Så kald mig bare racist, fascist, nazist og alt mulig andet!!!

  Jeg er FOR Danmark og FOR danskerne (de rigtige danskere!)…

 15. ib

  alt hvad der skrives her læses af politikerene eller deres rådgivere
  ..god måde at lodde stemningen på, og få friske input og ideer til politiske tiltag..selvom det meste ævl naturligvis filtreres fra..

 16. ib

  skal vi ikke bare kalde dig patriot..
  deværre er det nærmest blevet et skældsord i disse nye politisk korrekte tider !!

  der burde dannes et nyt antiislamistisk parti, hvor hovedformåle igen er at pleje Danmarks interresser…

  ..nååeh nej. det er jo dømt til forbud fra start, da man ikke kan skrive valgprogrammet ,gr racismeparagraffen..

  …joeh fanden forstår at pleje sine interresser og helgardere sine dybt udemokratiske formål og krænkelser af ytringsfriheden !!

  altså kun hvis man er DFer, Radio Holger, eller hedder Johnny

  ..Hvorimod alle klude imanerne,udenlandske gadedrenge, og HitzutTahrir kan gale deres psykoser og danskerhad som det passer dem,
  endda i vore statsinstitutioner og med offentlig støtte !!

 17. Hassan

  Ole Andersen: Gå og spørger din mor hvor mange forskellige hun har haft sex med før du kom til verden?

 18. hardeHenrik

  Ole Andersen.
  Ja det er sgu ikke studenterhuen der trykker.
  Men måske Hassan kan forklare “os dumme Danskere” hvad der står i koranen ang. at allah skal blive genfødt af en mand. Fnis
  Vi venter spændt.

 19. lars schonfelder

  hold kæft jeg vidste ikke at folk nu til dags kan være så uviden og fordomsfuld som dig og du siger at muslimerne er de værste racister det giver ikke absolut ingen mening fordi det du har skrevet viser bare hvor racist og fordomsfuld du selv er.

 20. hardeHenrik

  Vi har sgu da lavet øl og sprut siden stenalderen dit fjols.

 21. Mpoul

  Jeg er helt enig med Trine.
  Det er en grov generalisering af muslimer. Fordi en håndfuld muslimer ter sig moralsk forkasteligt, gør det ikke alle muslimer til moralsk forkastelige mennesker.

  Ps. Hvis der er nogen her der har lavet selvmål, må det være HardeHenrik; en kommentar der i sig selv, er uendelig dum og tom at læse 🙂 Tak for god underholdning HardeHenrik…

 22. Mpoul

  1: Det er ikke kun muslimer der viser had!
  2: Der udvises had imod muslimer!
  Ad2: beviset ligger i din (Ahnet) samt mange andre kommentarer herinde!

Skriv kommentar

Vi ønsker en skarp og levende debat her på blogs.bt.dk. Vi modtager mange gode indlæg, men det har desværre også vist sig, at ikke alt egner sig til publicering. Vi forbeholder os retten til ikke at offentliggøre og slette indlæg, der indeholder grove personangreb. Det samme gælder indlæg, der er uvedkommende eller irrelevante for debatten. Derfor: Hold jer til emnet - gå ikke efter hinanden. God debat.