Tag jødehad alvorligt

Forleden gik journalisten og studieværten Martin Krasnik en tur på Nørrebro. Han er jøde, havde taget sin kalot på og ville på egen krop afprøve en af de påstande, som flere jøder igennem længere tid havde oplevet. At de ikke kunne gå i fred på Nørrebro, hvis de bar markante jødiske symboler som davidsstjerne eller kalot. Og at deres børn blev chikaneret af muslimer i skolen.

Det sidste er muligvis ikke et stort problem længere, fordi jøder ganske enkelt – som overrabbiner Bent Lexner sagde til BT tirsdag – er begyndt at holde deres børn væk fra skoler på Nørrebro. Af frygt for netop chikane og vold.

Tidligere har en skoleleder på Nørrebro sagt til DR, at jøder har det svært i bydelen, fordi der er ‘rigtig mange palæstinensere’ i området. Nu har skolelederen forsøgt at trække udtalelsen tilbage, men det er udtryk for ulidelig politisk korrekthed. Problemerne skal frem i lyset, hvis de ikke skal udvikle sig yderligere. Ikke ties ihjel. Der må ganske enkelt ikke være kvarterer i Danmark, hvor man ikke kan færdes. Ligegyldigt om man bærer kors, kalot eller tørklæde.

Martin Krasniks tur gennem Nørrebro blev ikke nogen behagelig oplevelse. Han blev mødt med hånende tilråb, blev bedt om ‘at skride’ og om at tage sin kalot af. Alt for længe har vi i København ignoreret det problem, der synes at være stigende. At hele bykvarterer er taget som gidsler i et religiøst opgør, hvor et mindretal af muslimer chikanerer andre grupper, især jøder. Det er helt afgørende, at politikere, skoleledere og andre reagerer, så København ikke ender som nabobyen Malmø. Her har jøder i udvalgte kvarterer i en årrække levet med frygten for vold og chikane. Mange har valgt at forlade byen, og jødiske organisationer advarer verden over om situationen i byen. Lad ikke København udvikle sig til et nyt Malmø.

osa

172 kommentarer

 1. andersen

  Tja… Muslimerne er jo de værste racister der findes. Det har vi jo vidst længe.

  Paralel samfund og egen lovgivning og nu åbenlys chikane mod jøderne og dertil en eskalerende narkohandel og daglige gadeoverfald.

  Problemet er at politikkerne ikke tør skride ind med effektive sanktioner i de islamstyrede bydele, politiet tør ikke bruge deres sparsomme muligheder for at gribe ind og alle vi almindelige borgere kan kun se undrende til.

  Tiden for at få forbudt den løgnagtige og dødsensfarlige religion i de civiliserede lande er kommet – vi skal ikke finde os i mere fra analfabeterne fra mellemøsten, der tror at de kan tvinge deres religion igennem.

 2. Trine

  Og hvad du så selv? Fordi en håndfuld muslimer opfører sig dårligt/racistisk så er “muslimerne de værste racister der findes”- du kan sikkert ikke engang selv se det selvmål du lige lavede der…

 3. HardeHenrik

  Du kan formentlig heller ikke se hvor uendelig dum og tom du er at høre på.

 4. sa

  @trine
  Beklager at du ikke forstår meningen.
  Muslimerne ér racister – det jeg ikke bryder mig om er deres ondskabsfulde religion. Jeg er ligeglad med, hvor folk kommer fra, hvilken race de tilhører og hudfarve har heller ingen betydning. Islam som religion og lov er problemet.
  Muslimerne er opfostret i den tro, at de er alle andre racer og religionsretninger overlegne. Den vildfarelse giver de udtryk for i et ekstremt jødehad og en offerrolle, der er til at brække sig over.
  Håber du nu fanger poiten.

 5. Kc

  Da islam avler uhyrlig meget kriminalitet, er det ulogisk at det overhovedet er lovligt, at dyrke den
  form for religion.

  Nu har jeg meget svært ved at acceptere islam som en religion for det er vel meget mere en politisk
  deologi. I lighed med nazisme og kommunisme, der
  begge har udspillet rollen, som acceptable ideologier.

  At man politisk ikke har hverken vilje eller evne til
  at bringe orden i kaos, gør desværre mange danskere ekstremt vrede. Uforløst vrede avler afmagt og afmagt er en farlig tilstand. Vreden burde rettelig rettes mod regeringen og politikere i
  almindelighed, da det er dem, der forsømmer at holde orden i landet.

  Om man så hopper på tungen er det ikke muligt
  at få gehør politisk og dermed er det oplagt, at
  vreden rettes mod indvandreren, som jo bare på
  menneskelig vis udnytter et svagt system. De
  fleste muslimer er kendt med, at måtte kæmpe
  mod langt værre systemer, derfor er Danmark det
  rene slaraffenland, bl.a. fordi her bliver man ikke
  stenet, pisket, amputeret, buret inde, undertrygt
  eller slået ihjel.

  Desværre er ingen af delene i stand til at avle
  respekt for Danmark, tvæt i mod ses det som et
  svaghedstegn.

 6. Erik Morsing

  Muhamedanerne praktiserer det samme som nazisterne. De hader alle andre end dem selv, og det skyldes desværre mangel på oplysning. Jo dummere man er, desto mere markante og absurde holdninger har man. Det er korrekt, at der skal sættes ind med oplysning, men det er ikke nok her og nu. Vi må sende alle muhamedanere hejm til Mellemøsten. Så jeg siger det igen, stem på Dansk Folkeparti næste gang, hvis du vil, at Danmark igen skal være et trygt sted at færdes.

 7. olsen

  ja,stem på dansk folkeparti

 8. Jugde

  Det er dit eget selvmål kvinde vågn dog op.

 9. Per

  Trine. Under 2.verdenskrig kaldte man din type for Tysketøs…..Nu skifter vi S ud med R. Tyrkertøs!!!

 10. Kim

  Du kan sikkert heller ikke se dit eget selvmål. Jeg er træt af folk der betragter andre som racister fordi de har kritik mod muslimer. Desuden kan jeg lade mig fortælle at det bestemt ikke angår en håndfuld muslimer alene, du kan da prøve at gå en tur igennem en ghetto og tælle hvor mange stemmer der brøler ud med ordet, ‘Dansker luder’.

 11. Mpoul

  Jeg er helt enig med Trine.
  Det er en grov generalisering af muslimer. Fordi en håndfuld muslimer ter sig moralsk forkasteligt, gør det ikke alle muslimer til moralsk forkastelige mennesker.

  Ps. Hvis der er nogen her der har lavet selvmål, må det være HardeHenrik; en kommentar der i sig selv, er uendelig dum og tom at læse :) Tak for god underholdning HardeHenrik…

 12. Thomas H. Rasmussen

  Vi er ved at grave vores egen grav – takket været De Radikale, Enhedslisten og resten af den røde løftebrudsregering!

  De etniske danskere skal arbejde mere og længere for at de kan betale alt for høje overførselsindkomster til disse fattigdomsflygtninge og mørkemænd som overstrømmer Danmark og som vi istedet burde hjælpe i deres nærområde da de bliver en evig social belastning for os da de fleste er analfabeter! I forvejen har vi jo rigeligt med Enhedslistens segment af bistandsklienter og arbejdssky elementer som ikke gider bidrage med noget til samfundet! De produktive er nu i mindretal i 95 af Danmarks 98 kommuner og man behøves ikke at være nationaløkonom for at vide hvad det udvikler sig til – i landet med verdens dyreste offentlige sektor og verdens højeste skattetryk!

  Men godheds- og indvandringsindustrien jubler da det jo isoleret set for dem medfører masser af “arbejdspladser” til både psykologer, socialrådgivere, pædagoger, administrative medarbejdere m.fl. men på langt sigt er det ligesom at pisse i bukserne!
  Som tidligere offentligt ansat er det værste dog hvordan jeg har oplevet at mange af disse mennesker som har fået førtidspension og andre offentlige ydelser tager på lange ferier til de lande de angiveligt er flygtet fraeler ligefrem søger om at få deres pension med “hjem”!!! Hvad er de flygtet fra (bortset fra bistandskasserne) og hvordan har de så let kunnet få opholdstilladelse? Jeg oplevede også i en kontrolgruppe hvor mange af disse mennesker på overførselsindkomster som arbejdede sort ved siden!

  Denne flygtningeparagraf 7 er så elastisk at den kan dække stort set alle mennesker i hele verden – også folk fra f.eks. Norge eller Sverige! Og vi har folk i Udlændingestyrelsen som ikke aner et klap om hvordan disse asylansøgere har haft det i deres hjemlande men blot stoler på hvad disse mennesker siger! Men menneskesmuglerne jubler!
  Utroligt hvor nemme vores stupide politikere er at bedrage!

  Naturligvis er verdens dyreste offentlige sektor og verdens højeste skattetryk den rene gift for vores jobskabelse, konkurrenceevnesamt iværksætteriet og dermed også gift for vores fremtid! Men prøv at forklar det til nogle mennesker fra den røde løftebrudsregering som aldrig selv har haft et erhvervsarbejde!

  Vi skal ganske enkelt have sænket overførselsindkomsterne og de mange tilskud til folk mellem 18-60 år så det igen kan betale sig at arbejde og så disse folk har et incitatement til at søge et arbejde!

 13. Ahnet

  Så længe, at det kun er muslimerne, der får lov at udvise had, og så længe at der under ingen omstændigheder udvises nogen form for had mod dem selv, så er alt i skønneste orden! -sådan et samfund accepterer vi åbenbart. Det er til grin. En stor del af muslimerne er nogle afstumpede og uvidende mennesker, som bare burde smides ud med det samme, uden tøven. De hører på ingen måde hjemme i et civiliseret samfund.

 14. Mpoul

  1: Det er ikke kun muslimer der viser had!
  2: Der udvises had imod muslimer!
  Ad2: beviset ligger i din (Ahnet) samt mange andre kommentarer herinde!

 15. Vesterbro

  Disse unge rabiate knægte af anden etnisk (muslimsk mellemøstlig) herkomst, lever med den viden, at de uden nogen form for konsekvens fra det omgivende samfund, kan opføre sig som de har lyst.

  Hvorfor er det så sjældent at nogle fra det “store” flertal af integrerede muslimer, eksempelvis danske imamer, udtaler sig imod den form for opførsel, som jo ellers dagligt giver anledning til generel folkelig modstand mod muslimer. De måtte dog som “flertal” og del af de tmuslimske samfund være de nærmeste til at reagere, mod forhold, som skader deres eget omdømme.

  Denne mangel på kosekvens bevirker at disse unges opførsel bliver mere og mere grov, voldelig, kriminel og undertrykkende.

  I øvrigt er det altså ikke blot jøder, som ikke kan færdes uantastet på gaderne i store dele af København. BT journalister burde prøve at sende et homoseksuelt par på en gåtur i de dele af byen (helst med diskret politi beskyttelse) Homoseksuelle er meget ofte ofre for umotiverede hatecrimes, hvor gerningsmændene, uforholdsmæssigt ofte er unge af anden etnisk herkomst.

  Alle andre end dem selv og deres egne er tilsyneladende legitime mål for angreb.

 16. Jyden

  Helt rigtigt,- og jeg kender et par byer, hvor der i boligblokkene bor mange muslimer og grønlændere.
  Og hvilken en af disse to grupper, er jaget vildt i deres eget område??!!!
  Skulle ikke være særligt svært at gætte,- korrekt grønlænderne!
  Manglende konsekvens, og dårlig,- ja ingen opdragelse af disse snothvalpe, samt den onde ideologi Islam`s hjernevask, er opskriften på den stigende kriminalitet blandt de muslimske unge mænd!

 17. lars schonfelder

  hold kæft jeg vidste ikke at folk nu til dags kan være så uviden og fordomsfuld som dig og du siger at muslimerne er de værste racister det giver ikke absolut ingen mening fordi det du har skrevet viser bare hvor racist og fordomsfuld du selv er.

 18. smt

  Det er fuldstændigt urimeligt at en gruppe indvandrere tillader sig at chikanere danskere med en anden tro end dem. Vi skal ikke have muslimske zoner i Danmark. De skal bare opføre sig ordentligt eller forlade landet. Vi er totalt til grin overfor den gruppe indvandrere der søger til Danmark for at blive forsørget og samtidig opfører sig som små forkælede børn. De skulle skamme sig – de ødelægger det for de mange mange muslimer hvor Danmark er blevet et hjem hvor de ikke behøver at frygte salafistiske middelalder mørkemænd. Lad os andre stå sammen om at få fjernet de utilpassede skampletter – politikerne vil intet gøre så længe de tror det kan skaffe dem stemmer at lade være.

 19. J. Hansen

  “…hvor et mindretal af muslimer chikanerer andre grupper…”.
  Kan man snart bede de politisk korrekte medløbere i journalistlogen om at dokumentere påstanden om “mindretallet”!
  I bund og grund var også de menige nazistiske borgere i Tysklind nazitidens politisk korrekte. Eftertiden har kortvarigt pillet korrektheden af dem. I dag synes alting glemt og det hele starter igen begyndende med jødeforfølgelse og hovedet, der stikkes i busken!

 20. sa

  Nazisternes fremfærd skete ud fra en syg ideologi – muslimerne bruger en syg religion til at legitimesere overgreb på anderledes tænkende. Forskellen er faktisk ikke ret stor, men islam bliver vor tids nazisme.

 21. Trine

  Nej- et MINDRETAL af muslimer misbruger en religion. Du og dine ligesindede griber enhver chance for at angribe enhver der er anderledes end jer selv… Forskellen er ikke særlig stor…!

 22. Jørgen

  Trine
  du virker både dum og naiv og et historisk analfabet, hvis du ikke kan se sammenhængen!
  Sorry! Thats it.

  Vil først sige, der er rigtig mange udlændinge også etniske, med anden baggrund end dansk, der gør en formidabel indsat i vores land. De har gode uddannelser og mange driver forretning, små og store virksomheder, som almindelige danskere.
  De lider også under, at nogle ikke kan tilpasse sig det danske samfunds, normer, regler, love og almen adfærd. De skal dagligt konfronteres med de ”utilpassede”, som åbenbart ikke har forstået, at vore døre er åbne, for folk, der er flygtet fra krig og elendighed. Men de er ikke åbnet, for at de skal fortsætte deres indbyrdes krig her i landet. En krig, der er flere tusind kilometer væk fra den danske grænse. Hvis en massiv dialog ikke hjælper, så er det ud af vagten., hvor de kom fra. For hvis holdningerne kommer fra forældrene, er det ligetil!
  Jeg har det lidt sådan, at hvis det er EU regler, Schengen-aftale, der forhindre os i, at ”bestemme i eget hus”-. Jamen så skal vi ud af EU. (hvilket nok er umuligt).

  Er ret sikker på, at de fleste danskere ville være enige i, at det er uacceptabelt det, der p.t. foregår, samt den udvikling, der er sket.
  Vi skal ikke have udenlandske bander med logoer til at bestemme over specielle byområder, som Værebro Parken, Tingbjerg, Nørrebro, Kokkedal, Vollsmose, Gjellerup Parken, samt andre steder, hvor dette måtte foregå.

  * For ikke længe siden blev en gravid i 7 måned groft overfaldet og udsat for røveri af 4 udlændinge, med anden etnisk baggrund end vestlig.

  * Så kunne vi læse, om en ung amerikansk 20 årig udvekslingsstudent, der overfaldes i linje 6A på Tagensvej, af 4 etniske drenge i en fyldt bus uden nogen griber ind.

  * Op til Jul blev flere overfaldet i indre by – blev udsat for trusler, røverier og nogle fik foretaget kvælertag, af anden etnisk herkomst end vestligt flere steder i København.

  * Asylsøgere, der overfalder andre asylsøgere og ansatte på Hoteller rundt omkring i København.

  * Asylsøgere fra Sandholmlejren der er pushere og sælger narkotika, åbenlys på Vesterbro

  * Nu præsenteres vi for, en skoleleder, der advarer jødiske børn, at gå i skoler på Nørrebro. Jødiske børn, der chikaneres, overfaldes, udsættes for trusler, når de bevæger sig til og fra skole.
  Journalister, der ikke kan bevæge sig frit på Nørrebro, grundet de er jøder.

  Historierne er væltet ind, siden starten af 70’serne. – Det må være muligt nu, at Folketingets flertal tager skeen i den anden hånd, får indført nogle nul tolerance love, der har nogle konsekvenser, for dem, der ikke vil indordne sig i det danske samfund. Der er talt og ”snakket” nok gennem 40 år. Det har ikke hjulpet! Borgmester Allerslev er i hvert tilfælde ikke løsningen på problemet. Der er også grænser for, hvor mange økonomiske ressourcer, vi andre skal ofre via skattebilletten på det her. Den offentlige kasse bruger små 20 milliarder om året på det. De kunne nok anvendes bedre. – Denne artikel er snart 7 år gammel og kan konstatere, at det er blevet værre år for år! http://avisen.dk/unge-indvandrere-goer-gaderne-usikre_2106.aspx artiklen er fra nov. 2007. – DET MÅ OG SKAL STOPPES NU.
  Danmark kunne som Canada, indføre tålt ophold, frem for permanent ophold. Indfører et klippekorts system. 3 klip, så er det ud af landet for bestandigt.

 23. pia

  Jørgen du har så, ret nu er det sidste nye at de leger politi, og visitere alm. mennesker på gaden !

  Trine, jeg orker ikke at skrive om de ting min meget smukke og meget blonde datter har været udsat for, både fra de mandlige og kvindelige muslimer. Hun er flyttet langt væk fra hovedstadsområdet så hun nu kan gå på gaden uden at værer bange.

  Det kunne værer intressandt at vide :
  1) Hvor bor du
  2) Hvor gammel er du
  3) Hvor har du gået i skole
  4) Hvilken hårfarve har du
  5) hvilken hudfarve har du

  For der er noget helt galt med din opfattelse tingenes FAKTISKE tilstand.

  Jeg kunne faktisk godt tænke mig at tage Johanne og Tornen, putte dem i noget helt alm. tøj, og så sende dem gennem et af de områder Jørgen nævner …… efter kl. 22.00.

  Åh så glemte vi lige deres ret til nepotisme. Danske firmaer blev tudet ørerne fulde med at de burde skamme sig hvis de ikke havde ansatte med anden etnisk herkomst en dansk.

  Jeg kender ikke nogen slagter, grønthandler, smykkeforretning og hvad de ellers sidder på, hvor der er ansat danskere. Ej heller kommer de forretninger nogen sinde på danske hænder igen, da de kun sælger til hinanden indbyrdes.

  Er så træt af bananrepubliken Danmark. Dem på borgen skal til at tage sig samme hvis ikke de vil ende med et etnisk mindrertal.

 24. Kc

  Joh, den er himmelråbende stor, hvilket du en dag kommer til at erfare i stor smerte!

  Vær dog for pokker ikke så naiv!

 25. Anders Hansen

  Muslimerne er efterhånden det mest racistiske folkefærd i verden!

 26. Trine

  Der er kamp om førstepladsen!!!

 27. Carsten

  Det er folk som dig der går at vi om 50 år ikke har et land hvor man kan sige sin mening og gå i fred og ro. Sikke et land at overlade til sine børn og børnebørn. du burde skamme dig

 28. pia

  Hej Carsten og alle jer andrer som kan se hvad der forergår.

  Glem Trine hun er uden for rækkevidde.

 29. Kc

  Hvis racisme er lig med ikke at acceptere/lide islam, så fred være med racisme.

  Dog er hele racismespørgsmålet noget forvrøvlet og
  misforstået sludder.

 30. Erik Morsing

  Trine, har du drukket alkohol? Du lyder fuld.

 31. Annalise Christensen

  @ Erik Morsing

  Hvis hun da bare var fuld – den slags reparerer sig selv!
  Men det bliver hendes egen ulykke, når man som hun er så bundnaiv og vel nærmest stupid i dette spørgsmål om de “søde” muslimer.

 32. jannix

  Trine…hvis det er dit rigtige navn? hvordan kan du fremsige sådanne fremmedfjendske kommentarer mod befolkningen i Danmark, ?.. Vågn op..vi bliver tromlet over ende, og endda af et folkefærd vi selv forsørger. se evt. rockwool-fonden publikationer…Sanktionerne for dem er for små- vi har spillet fallit med med nytteløse tiltag i for langtid…de vil ikke hjælpes de rabiate muslimer.!!!!
  Vi vil aldrig kunne leve sammen, de viser årtusinde års historie. Bosniske muslimer lever sgu da et normalt liv heroppe…vi må opfordre hvert vores egne partier om at redde vores land – om du stemmer rød eller blå… vi skylder det for vores fælles fremtids. Stop for indvandring af ballade landene(racistisk eller ej) og konsekvenser af gentagne kriminalitet (udvisning) -Ganske alm (bekymret)Jyde med kone og fire børn.

 33. Kc

  Symptomatisk for dansk politik er brugen af løgne, fortielser, fortrængning og konfliktvægring. Det er et bevis på inkompetance i forhold til løsning af meget alvorlige tendenser i dagens Danmark.

  Dagligt forsøger skiftende politikere at bagatellisere de
  problemer der er især med folk fra mellemøstlige lande
  og Tyrkiet. Ingen står frem og blankt erkender, at hele
  integrationspolitiken er slået fejl.

  Nej tiden går med bortforklaringer og fornægtelser af de
  faktiske bevislige kæmpe store problemer Danmark og hele Europa her med folkevandringerne.

  De voksende chikaner af jøderne er et uhyggeligt bevis på, at noget er frygteligt galt. Da nazister i 30-40,erne begyndte jødeforfølgelserne, var der heller
  ingen, der reagerede.

  Også her har politikerne travlt med at lukke munden på dem, som vover at udtale sig om problemet.

  Bliver vi danskere ved med at acceptere, at nogle grupper af mennesker nyder en særstatus, som indebærer, at de kan sætte deres egen og lidet sympatisk dagsorden her i landet?

 34. E. Malta

  Enig i dine synspunkter.
  Det bliver næppe bedre, sålænge vi har politikere og andre fremtrædende personer, der kan betegnes som “Slipsedrenge” og “Spadseredragtpiger”. Disse personer er uden reel indsigt i, hvad der foregår uden for deres computerborde og interne mødefora.

 35. Jørgen F.

  Jeg har det nu egentlig værst med Røde Kors medarbejderne i DK.

  Selvgode og fede af statskassen. Frasigende sig alle problemer som værende andres ansvar.

  Og for hver dag de går på arbejde, undergraver de Danmark og befolkningens sikkerhed en smule mere.

  ‘Tak’

 36. Jyden

  Godt du bringer det på banen!
  Helt rigtigt,- denne organisation, der oprindeligt havde til formål at hjælpe i nød, støtte de svage-som under krigen,- er blevet til et hyklerisk, løgnagtigt svindelforetagende,- der påberåber sig at være såååå human og gør et vigtigt arbejde,- jeg ser det mest som at man kun går efter alle de penge, de med al deres evige propaganda,- samler ind,- og hvad går så til dem, der virkelig trænger?!
  Der er garanteret tale om en del korruption i Røde Kors.
  Men jo, de støtter de mere og mindre kriminelle i asyllejrene,-i bedste røde politiske korrekthed,- ikke vores egen befolkning,- de svage i vores samfund, som ikke er højtråbende eller klager!
  Vi kunne ikke drømme om at støtte dem!
  Men der er jo nogle, der ikke har fået øjnene op endnu!

 37. pia

  Ja du har helt ret jyde.

  For mig at se, er Borgen at sidestille som en ravnemor af værste slags.
  Hvis borgen var et forældrerpar, havde man fjernet deres børn for længe siden.

 38. Annalise Christensen

  Dette kan ikke fortsætte. Jøderne er en del af vores befolkning, og må forsvares. Som enhver anden, skal heller ikke de have frygt i deres færden.

  Det er ikke alene tid til at tage fløjshandsken af, men at være direkte kontant overfor de muslimske indvandrede.

  De har aldrig honoreret de mange muligheder, vi har givet dem. De vil os ikke – de vil bare sig selv, og vil tilmed have os til at indrette det danske liv efter dem.

  Respekt for andre og andres eksistens eksisterer helt tydeligt ikke i muslimernes verden. Der er eksempler nok at tage af. Muslimer er og kan aldrig blive forenelige med noget vestligt folk, og har bevist sig uberettigede til at være her. Altid er der ufred, hvor der findes muslimer, og det muslimerne der kontinuerligt er årsagen.

  Der skal – ikke bør, men SKAL ske en meget hurtig kontant indsats overfor muslimerne. I videst muligt omfang med hjemsendelse/udvisning af landet. Vi må sikre os en genoprettelse af et trygt og sikkert liv for de, der lever og indretter sig efter VORES dagsorden.

  Der skal stærke politikere til, erkendt, for at kunne generobre dansk dagsorden, men det kan lade sig gøre. Vi har folkene, der kan gøre det. Men først må der et valg til!

 39. Kc

  Ja det kan lade sig gøre i det øjeblik, at magthaverne
  erkender, at vi har et problem og tager listeskoene af
  og kontant fortæller herboende muslimer, at her er det
  danskerne, der sætter dagsordenen og bryder man sig
  ikke om den, tager man det nærmeste fly eller tog tilbage,
  hvor man kommer fra.

 40. Julemanden

  Muslimerne er den første indvandringsgruppe, måske sammen med sigøjnerne, som IKKE og højst sandsynlig ALDRIG vil blive andet end bekvemlighedsflygtninge. Disse 2 grupperinger vil i generationer leve som de altid har gjort for hårdt arbejdene danske skatteyderes penge – til glæde for rød blok, som får masser af stemmer fra disse mennesker. Problemerne lukker de øjnene for, for det passer ikke ind i deres urealiske drøm om det multikulturelle samfund.

 41. I.L.Hansen

  Glistrup fik desværre ret …… men ingen ville lytte til ham – og nu er det ALT for sent. Til alle danskere: Velkommen i reservatet … UGH UGH …..

 42. T.Sørensen

  Hvis vi danskere begyndte at opføre os overfor muslimerne, som de opfører sig overfor os, sikke et rama skrig der ville lyde. Men en ting der kan undre, er at de såkaldte moderate og hårdtarbejdende og velintegrerede muslimer, ikke selv griber ind overfor disse uintegrerbare muslimer og sætter tingene på plads. Kunne tyde på, at også de er godt tilfredse med udviklingen. Hvad har vi tilbage at håbe på. At tingene falder på plads om 3-4 generationer. Eller får vi en borgerkrigslignende tilstand, hvor de bliver smidt ud til sidst.

 43. Erik Morsing

  Vi kan godt fryse muhamedanerne ud af landet. Lad være med at handle med dem. Lad være med at undervise dem, og lad være med at snakke med dem. Lad være med at ansætte dem. Overse dem! Ser du en muhamedaner i en butik, så gå et andet sted hen og handl. Vi kan hver især gøre noget for at få dem til at rejse hjem. Der kan blive så koldt, at de rejser frivilligt

 44. Stig Winther Petersen

  Erik Morsing foreslår her at nazisternes metoder til at chikanere jøder i Tyskland bringes i anvendelse over for muslimer. Det er det glade vanvid. Sikke en debat, den kan BT være glad for.

 45. Muhammad

  Muslimer er racister, har i læst jeres egne kommentar? Jøder spiller altid offer, men deres massakre i Palæstina af uskyldige børn, bliver der ikke skrevet om i medier, selvfølgeligt!!! Hver gang jeg læser danske nyheder så bliver jeg mere og mere glad for at jeg er flyttet fra den lorte land. Men i skal have tak for passen og mange år med bistand…

 46. Jørgen F.

  Del endelig dine erfaringer med andre Muhammad!

  Lad budskabet om et bedre liv i Mellemøsten blive en inspiration for så mange som muligt. win-win.

  Og omkring massakrer på uskyldige børn er der her et lille råd:

  Stil børnene bag ‘frihedskæmperne’ – ikke foran men bag.

 47. sa

  @ muhammed
  Du fatter stadig ikke en dyt af hvad der sker rundt om ørene på dig. Dine trosfæller massakrerer uskyldige ofre dagligt, hele kloden rundt.
  Hvad der sker i Palæstina er en uløselig krig hvor ingen af parterne kan vinde. Lad dog jøderne få den stribe land i fred. Muslimerne kan sgu da bosætte sig alle mulige andre steder.
  Og at du er glad for at slippe væk fra palæstina og er kommet hertil, for at nasse på systemet beviser vel meget godt din religions nassementalitet.
  Vi ser frem til et nyt valg hvor islamregeringen bliver væltet, en fornuftig politik igen bliver indført og typer som dig bliver sparket over grænsen. Farvel nasserø…

 48. HardeHenrik

  Muhammad har jo ret, det er jer fjolser der er uvidende.

 49. Jørgen

  HardeHenrik den vil vi ikke tage fra dig. Den viser du klart, at du har fortjent!
  “fjolser der er uvidende”!

 50. Kirsten Hansen

  Muhammad

  Det der undrer mig mest er, at I tillader jer at videreføre de religiøse kampe, der foregår i mellemøsten , i Danmark. Bliv i jeres/jeres forældres hjemland og kæmp kampene der.
  Alt andet er urimeligt for de vestlige lande, der tager imod jer

 51. Jugde

  Muslimer laver ballade hvor end de er og jøderne er ikke et hak bedre det ville glæde mig hvis vi ikke havde nogen af delene her de hører ikke til i vores land det har de bevist for længst.

 52. Kc

  Fortæl mig venligst, hvori jøderne rundt om i verden
  og i særdeleshed de, som lever i Danmark igennem mange generationer, generer noge som
  kan berettige dig til dit yderst usmagelige indlæg?

 53. Kirsten Hansen

  @judge
  Du er en typisk taber her i livet – dine udtalelser bygger på uvidenhed. Hver gang du fremover nyder en kold Tuborg eller en dansk akvavit – så tænk på at begge dele blev til ved jødiske invandrere.

 54. hardeHenrik

  Vi har sgu da lavet øl og sprut siden stenalderen dit fjols.

 55. HardeHenrik

  Judge.
  Det har du fuldstændigt ret i.

 56. Michael

  Endelig et lødigt svar. Tak for dét Kirsten Hansen!

  Det der kan undre er netop, at de mennesker, der kommer fra belastede lande af den ene eller anden karakter kommer til de vestlige lande for at komme væk fra krig, konflikter, forfølgelse og fattigdom.

  Hvorfor i alverden vælger de så at videreføre de ubehageligheder, der foregår dernede, i vesten?

 57. B. Svendsen

  @ Mohammad.
  du er sikkert flyttet fra “lortelandet” Danmark – til Sverige. Der er svenskerne jo ved helt at miste fodfæstet i deres eget land. På grund af Sverrigs naivitet og dumhed er er Sverrig snart et islamistisk land. Pt modtager Sverrig 1000 – eet tusinde – syrere om ugen !!!!!! – Om få år ville vi – i DK – ønske at vi ikke havde en Øresundsbro – endsige et islamistisk naboland.

 58. HHH

  pyh, kors i skuret, ja nu springer bomben. Religion har altid og vil altid være problemet, uanset hvor meget vi vender og drejer os. Selvfølgelig er det synd for palæstina, men gør I sagen bedre, ved at skyde granater over?
  Jøderne har været forfuldt og var her før muslimerne, men jeg vil nu lige sige, at det er ikke alle muslimer, som er slemme, det er et fåtalligt gruppe, som ikke vil accepteres i det danske samfund og det er dem vi skal have ud af landet, hvis de ikke kan respekter andre religioner og vores samfund.
  Har et forslag til muslimerne, hvis I ikke tror på, at jødeudryddelsen ikke fandtes, var det så ikke en ide, at tage på frihedsmuseet eller til koncentrationslejrene i tyskland eller polen? Så kan I se med jeres egne øjne, sandheden. Uanset om det var jøder, som blev forfuldt af hitler, var det jo osse andre som røg der ned. Kommunister, betjente og andre personer, røg osse derned. Hvis Hitler levede i dag så røg muslimer osse den vej, så stop op og respektere hinandens forskellighed, så kommer vi til at leve bedre sammen

 59. Kim

  Massakre i Palæstina af uskyldige børn – Det lyder for grusomt til at være helt sandt. Så vidt jeg har ladet mig forstå og observeret, så bliver disse børn hjernevasket til at stille sig op ved grænserne hvor jødiske soldater patruljere for at kaste sten mod dem i håb om at provokere dem til at skyde tilbage. Børnene som dør bliver gjort til helte i form af martyrer så selvfølgelig vil de andre børn følge trop.

  At man kan støtte Palæstina er da helt ude i hampen, ligeså skamfuldt er det når deres frihedskæmpere bruger skolegårde til at affyre raketter ind mod jøderne. Palæstinserne bruger netop dette trick til at lede propaganda ud i verdenen om hvor onde jøderne er mod dem og for at vinde støtte i deres sag.

  Jeg siger hvertfald tak for kaffen, fy for fanden.

 60. Ole Andersen

  FINT-FINT, Muhammad….

  Få nu overbevist dine mere tungtopfattende fætre og kusiner til at smutte også!!!!

  I har sgu kostet alt for meget allerede!!!

  For ikke at tale om den almindelige opløsningstendens i samfundet og den etniske forurening, hvis følger danskerne må kæmpe med i generationer, selv længe efter invasionshæren er hjemsendt!!!!

 61. pia

  Muhammad, jøderne opfører sig ordentligt her i Danmark, modsat visse andrer.

  Og med hensyn til racister, det kan i kun takke jer selv for !

 62. Muhammad

  Pia F dig og F Jøder.

 63. Udenrigsministeren

  Jeg savner lidt et førstehåndsindtryk, direkte fra Krasnik selv, da jeg erindrer at have læst, hændelserne kun udspillede sig omkring og i en kiosk på Nørrebro.

  Jeg har selv boet på Ydre Nørrebro i 10 år – og selv om det ikke skulle undre at jøderne vitterlig bliver chikaneret som følge af deres tilhørsforhold og de arabisk talendes hjernevask af deres afkom, synes jeg ikke at hændelsen kan bruges som reel dokumentation for problemets omfang. Nu er vi jo allerede én gang blevet ført delvist bag lyset som følge af “de udprægede jødechikanerier” i skolerne. Fakta, tak!

 64. Michael

  Det er vel for så vidt underordnet hvor mange steder det skete?

  Krasnik var på Nørrebro relativt kort tid og kun for at efterprøve, om han ville opleve noget ubehageligt. Det gjorde han på den korte tid han var der.

  Hvordan tror du så det er, hvis du som religiøs jøde (eller anden synlig trosretning) opholder dig på Nørrebro hver dag af dit liv?

 65. Henrik Jørgensen

  Det er bestemt ikke uden betydning hvor mange steder det skete, skal man føre et ordentligt bevis må man nødvendigvis gøre brug af empirisk bevisførelse og én episode kan på ingen måde betragtes som et objektivt datasæt.

 66. Holger

  Mohamed: Ja pas og bistand fik du. Men skolekunskaber kneb det mere med, så mon ikke snart vi ser dig tilbage i Danmark,så du kan genoptage den behagelige snylteradfærd.

 67. Muhammad

  Hvis jeg kommer så er det fordi jeg mangler pengene Holger. Tak for tilbudet, du er meget venlig. Og det varmer om hjertet at man ved at der er altid Danmark man kan komme tilbage til og fortsætte der hvor man slap. Endnu en gang tak Holger.

 68. Ole Andersen

  @Muhammad…

  Du får sgu ikke brug for penge der, hvor du skal hen…
  tror et par kroner kan gøre det…medbring skovl!

 69. Muhammad

  OLE DU ER BARE EN VANTRO KØTER, SOM BOR HJEM HOS SIN MOR!

 70. Ole Andersen

  @Muhammad…

  Nej, hvor jeg dog føler mig ramt….

  Næ, jeg er skam en voksen mand midt i livet med 3 voksne sønner og 2 voksne bonussønner, men jeg har været vidne til muslimernes invasion af VORES fædreland de sidste 40 år!!!

  Alene det, at du bruger ordet “vantro” siger ALT om dig og dine religiøst og mentalt handikappede trosfæller!!!!

 71. pia

  Ups, der kom dit sande jeg frem……..Hvem er nu racist Muhammad ?

 72. Holger

  +d

 73. Danmark er nazi stat.

  First things first.. de danske medier styret af jøder..vi unge muslimer har gennemskuet jer.. Krasnik vi ved godt i jøder er medie luder..i dansker er uden smag eller sjæl. Og i har ik noget liv..i lever som robotter hjernevasket af zionisterne.. jeres guder er dem fra hollywood.Fuck jeres penge. I dansker er nok de kedeligste mennesker på jorden i har ik noget selv at tilbyde.. Kun det i har set eller læst på tv. Jeg opvokset her.. Man flytter herfra det her nazi lorte land. Vi unge muslimer er begyndt og hade os selv pga jer. Fordi hverdag skal i nedgøre os.

 74. Kc

  GOD REJSE – TAG ENDELIG NOGLE AF VENNERNE MED!

 75. sa

  @Danmark er nazi stat

  Håber satme ikke du er én af dem vi betaler en uddannelse til…
  Hvad vil du dog i et fredeligt land menneske? Skynd dig ned til mellemøsten – dér er der en krig du kan deltage i. Stil dig op i forreste linie og vis du er en mand og ikke en tøsedreng der bare skal nasse på andre.

 76. Jyden

  Muslimer, I har den manglende egenskab:
  Aldrig at kunne se indad i jer selv, og se alle de fejl, I besidder, desuden mangler I ægte humoristisk sans!
  I er gennemgående indoktrinerede og dårligt opdraget,
  opdraget til at hade os, som I kalder “vantro”med vore skikke og levemåder,- men alle de gode ydelser kan I bruge, selvom du-og mange af jer, åbenbart ser os som om vi vælter os i penge,- som man læser ud af dit indlæg, du muslim “(DK er nazistat”). Danskerne er flittige og er generelt ikke kommet sovende til deres løn!
  Men misundelse er en grim ting!
  Se på dig selv først og fremmest,- hvad -har du gjort for landet, du er opvokset i,- vi har intet imod udlændinge, bare de kan opføre sig ordentligt,- og bidrage positivt til vores land,- det kan andre udlændinge,-men det kniber i den grad for jer muslimer,- det vil vi ikke finde os i,- og derfor må du- (I)- finde jer i mere og mere kritik ,- Årsag = Virkning!!!

 77. Ole Andersen

  Nej altså….

  en muslim, som kan et par ord mere end “fucking luderland”….
  Tror bestemt Guiness Book of Records må have et tip!!!

  Har du fået målt din IQ???

  20-25???

  Skrup dog hjem til jeres taberlande, hvor man finder det normalt at hyle, skrige og slå knæene i jorden 30 gange om dagen!!!!!

 78. pia

  Det var dog et mærkeligt navn?

  Læs lige det du selv har skrevet Mr.? Vi skal respektere jer men i vil ikke respektere os.

  Skik følge eller land fly Mr. ?

  Jeg tager ikke ned til dit land og går rundt i minishorts og stumpebluse og derudover forlanger at mænd skal give mig hånden.

  Du er et rungende bevis at selv når man er vokset op i Danmark har man IKKE forstået hvad demokrati går ud på.

 79. Muhammad

  Pia, du skal have tak at du ikke gør det (går rundt i minishorts og stumpebluse) det tror jeg ikke nogen vil synes om.

 80. hardeHenrik

  Det er dig der snart ikke går rundt her mere jætte.

 81. Ussel land

  Vi har ikke valgt at bo her vi født her. Og sikken ussel sted vi er født.

  Vi har vores Gud. Vi behøves ikke noget andet.

  http://m.youtube.com/watch?v=vmaZrA6UL_w

 82. J. Hansen

  Til Hr./Fru “Ussel land”.
  Et intensivt stave-skrivekursus har du hårdt brug for. Meget hårdt!.

 83. Kc

  Må gud bevare Danmark!

 84. HardeHenrik

  Der findes ikke nogen guder, kig ud af vinduet.
  Den der slår hårdest bestemmer, sådan som Moder jord har indrettet naturen som vi er en del af.

 85. Kirsten Hansen

  Det er dog nogle uansvarlige forældre, du har . Tænk at føde dig i et land, hvor du blandt mange andre goder, kan få gratis uddannelse, lægehjælp o.s.v.
  Bed dem om en enkeltbillet til deres oprindelsesland, så er dine problemer vel løst. Jeg gad ikke bo i et land, hvor jeg føler mig usselt behandlet.

 86. img

  @ Ussel land

  Sålænge i har en eller anden pædofil tegneseriefigur, en masse overførselsindkomster, børnepenge, bolighjælp, SU overførsler o.a. supleret med nogle sorte penge og overskud fra narkohandel skal i nok klare jer.
  Muslimerne snylter på alle de lande de kravler ud til.
  Men vent og se efter næste valg – der kommer andre boller på suppen og typer som dig og dine bliver jaget ud af de offentlige pengekasser og ud over grænsen.
  Jeres snotdumme opførsel gider vi ikke finde os i mere.

 87. HardeHenrik

  At hakke på vores “gæster” nytter ikke noget. Kast dit had på dem der har lukket dem ind i vores land.

 88. Ole Andersen

  @HardeHenrik…

  Helt enig!!!

  Men alle de politikere fra gammelpartierne hader vi jo allerede, så det er vel legitimt nok at sige et par sandheder til repræsentanter fra invasionshæren?!?

 89. Ole Andersen

  @Ussel land….

  Det kan godt være, at du er født her, men så kan du heldigvis selv vælge at flytte hjem til dine forældres sandørken!

  Vel at mærke INDEN vi danskere vågner op og tvangshjemsender jer!!!

 90. HardeHenrik

  Der findes ikke nogen guder din tosse.
  Det er jo i virkeligheden dig selv der er ussel, sjakaler som nogen kalder jer er nok en bedre benævnelse.

 91. HumørHenrik

  Martin Krasnik!? Er det ikke ham der forsvarer omskæring af drenge altså kønslemlæstelse?

 92. ib

  jeg synes det nu var rart at få ussel land og nazidanmark på banen ovenover..
  .for nogle af hans synspunkter er da udmærkede, og det er fint at høre hvad muslimske unge egentlig mener, og hvordan tidens ånd påvirker dem
  .
  så..ville det ikke være smartere at gå i en fornuftig dialog med ham, nu hvor chancen er der ??

 93. Ole Andersen

  Fornuftig dialog???

  Det eneste muslimer har respekt for, er når man har magt og styrke bag!!!

  Kort sagt : i overført betydning har man dialogen med øksen over hovedet på disse mennesker!!!

 94. Hassan

  det er meget nemt at være sej og smart bag computer skærm, din lille bitch!

 95. Ole Andersen

  @Hassan..

  Jamen i lige måde…

  Selv er jeg sidst i 40´erne, 190 cm til 100 kg, militært trænet og løfter en del jern, så “lille bitch”, som du barnligt med dit “gangsta-sprog” kalder mig, er måske ikke helt rigtigt?!?
  Godt klar over, at din mentale kapacitet sikkert ikke rækker længere…
  Sjakaler er jo ikke kendt for deres høje IQ!

 96. h.munk

  Ja vi indfødte danskere – vi er da ikke racister vel???

 97. Lars

  Ligesom hos nazisterne anses jøderne for en smittekilde.

  De skal uddrives ligesom Muhammed uddrev de jødiske stammer fra Medina, da han kom til magten. Deres rette plads er i helvede. De er blandt djævelens håndlangere (Koranen 4:60). Forbandede af Gud, vil deres ansigter blive udviskede og vendt bagud (Koranen 4:47). Hvis de ikke accepterer den sande tro på Dommens Dag, vil de blive gjort til aber (Koranen 2:65, og 7:166) og brænde i Helvedes ild (Koranen 4:55). Som det står skrevet i suraen, ”Det klare bevis” [dvs. sura 98]: ”De, der er vantro, blandt Skriftens folk og dem, der sætter andre ved Guds side, er i Helvedes ild; dér skal de forblive til evig tid. De er de værste af skabningen.” (Koranen 98:6) [75]

  Der er 1,4 milliarder muslimer i verden og kun omkring 14 millioner jøder, alligevel er det bemærkelsværdigt at muslimer kun har fostret 2 nobelprismodtagere
  1999 Kemi – Ahmed Zewail
  1979 Fysik – Abdus Salam
  Derimod er her antallet af jøder der har fået nobelprisen
  1905-2009 Kemi – 30
  1908-2006 Psykologi/Medicin – 58
  1907-2005 Fysik – 48

  Vi har med en religion at gøre, der opfordrer til had mod vantro ( os ) – en religion der påbyder drab på jøder – en religion der påbyder fysisk straf mod kvinder en religion der opfordrer til løgn overfor kristne ………. har vi ikke lov til at være kritiske overfor en sådan religion ?
  Naturligvis har vi da det. Vi har nærmest pligt til det.

 98. HardeHenrik

  Lars lille ven. Viste du at ALLE ikke jøder også bliver opfattet som vantro af JØDERNE ?

 99. Kc

  Det er da muligt, men uden betydning, da jøderne ikke genere andre med deres meningen, dem holder de indenfor egne kredse.

  Jøderne forsøger heller ikke at hverve nye tilhængere
  til forskel fra islam, som gerne ser at ALLE konverterer
  til denne troesretning.

  Folk kan tro på det, de ønsker sålænge, de ikke
  generer andre mennesker i deres troes hellige navn.

 100. Muslim

  Lars: Som du siger, vi betragter jer for vantro. Hvorfor i alverden skal jeg ønske mig at få nobelpris eller en anden pris fra de vantro. Nobelpris et vis sted. Vi er her for at tilfredsstille Gud – Allah – og ikke for at i (vantro) skal være tilfredse med os. Det er godt at du har læst i Koranen så ved du hvad der venter dig hvis du ikke underkaster dig til Allah.

 101. Jyden

  Muslim,- må hellere lige give dig lidt OPLYSNING,- i al det Mørke, du befinder dig i:
  “Allah” = Djævelen selv,- betegnet som MØRKET= ALT det modsatte af LYSET,- d.v.s uoplysthed, had, hævn, ondskab, sygdom på alle måder, ufred, krig, osv.osv …!
  Ham har du så bekendt dig til og lavet kontrakter med,- som alle dine ligesindede,- jo,- det beviser kun hvad din/jeres “tro” består af,- samtidig er du/I totalt indoktrinerede og forførte af denne onde ideologi, helt fra små, – dette indskrænker jeres tankegang, måder at tænke på, jeres syn på omverdenen,- ikke mindst kvinder,- man kan roligt sige det er en stor besættelse!!
  Men I har selv valgt det, og det fører ALDRIG noget godt med sig!!!

 102. Hans P.

  Jeg kan se der er en jyde, der er i gang med at oplyse en muslim, at oplyse et menneske er jo altid en velgerning, så jeg vil gerne lige supplere lidt!
  KORANEN: Den består kun af LØGN, der er ikke eet gran af Sandhed deri!
  Den er forfattet af en mørk person, kaldet djævelen, hans egentlige formål er at vildlede folk, så de bliver helt modsatte af det normale.
  Vi befinder os i en speciel tid lige nu, det hedder den 5. TIDSALDERS afslutning, det er nu oprydningens tid! DJÆVELEN (ALLAH) er nu arresteret interplanetarisk af Universets Skaber, kaldet LOVEN AF EEN, han er reduceret til 1/10.000 del af det oprindelige, han sidder i tænders gnidsel, indespærret i rent LYS!
  Det betyder at flugtforsøg, resulterer i øjeblikkelig opløsning til ingenting! Så det gør den ynkelige ALLAH (DJÆVELEN) jo ikke!
  Om ganske kort tid, skifter Planeten Jorden til Universets 5. Plan, når det er sket, må Allah modtage sin endelige dom, og det består af, at ude fra Universets yderste kant, at blive sendt ud på sin sidste rejse i Intetheden,- det er udenfor Universet i totalt mørke, at rejse med Lysets hastighed, og dermed opløses mere og mere og til slut er der ingenting!
  Det hedder Satans endelige forsvinden!
  Dermed er det for altid SLUT med Islam, Løgn, Bedrageri og Ondskab!!!

 103. Muslim

  Hans.P. = Koran består af LØGN, men i har 70 forskellige bibler, og ingen af dem siger det samme, hvis i (kristne) i det mindste kunne blive enige om en bog og så følge den. I skifter biblen som det passer jer, og nu vil i også til at tage Helved ud af biblen for det passer ikke til det moderne tid som vi nu er i. Men her er en af jeres trosfæller som “kan” gøre rede for hvad han tror på: http://www.youtube.com/watch?v=ROgZx4kcMGo

 104. Muslim

  Jyden du ved ikke en prik om islam udover det som du har læst i medierne. Og JA jeg har lavet kontrakt med Allah, og du og alle dem som ikke har underkastet sig til Islam har lavet kontrakten med Satan selv, som er demokrati. Hvis du gider læse Larse’ post (hvis du ikke allerede har gjort det), så ved du hvad der venter sådan en tumpe som dig når du dør, medmindre du underkaster dig til Islam før din forfærdelige død.

 105. hardeHenrik

  du er da helt væk i toppen.Ved din far hvad du laver knægt ?

 106. Hans P.

  Lige en lille bemærkning til MU-slimerne!
  Jeres uvidenhed er åbenlys, Planeten Jorden
  er en planet, hvor Djævelen har fået tilladelse til at forføre mennesker, – der er mange måder:
  Pengesystemet, ændrer Sandheder til Løgne,
  bilder mennesker ind de ikke selv kan tænke, så de behøver regeringer, helst de MØRKE -( de dummeste!), det betyder, at mennesker ikke kan lære noget, de bliver nærmest dummere, lettere at forføre med pengesystemet!
  Den mest præcise redegørelse er, at menneskene bliver bekendt med alt det, man ikke skal, det tager nogle tusinde år, – de mennesker, der virkelig er kommet dertil, kan nu begynde med at lære det RIGTIGE form for liv, det er meget enklere nu, fordi nu har de lært det, de ikke skal, nu skal de kun koncentrere sig om det, de skal, det kaldes UDVIKLING,- lige en tilføjelse om slimernes hægen om gl. skrifter: De gl. skrifter på jorden, såkaldte hentydninger til fortiden, består faktisk alle overvejende af Løgn, men MU-slimernes er usædvanligt dumme og naive, de tror kun på Djævelens Løgne, der er de kommet til, d.v.sige de helt lave planer,: 2.-3. plan = de utilregnelige!
  Denne kendegivelse herfra er Interplanetarisk, det er fra 11.plan og derover, det er der, hvor ALT kun består af SANDHED, Løgne findes ikke, regeringer findes heller ikke, ingen offentlige myndigheder samt alt hvad der tilfølger, tilligemed sygdomme! Derudover ingen pengesystemer, det har aldrig holdt sit indtog der, nej Planeten Jorden kan nærmest sammenlignes med en Børnehave, et sted, hvor ingen lærer noget, men prøver at komme galt afsted! Det er jo sådan, at når et menneske på Jorden dør : Så efterlader Sjælen den jordiske krop, og rejser HJEM til Universets Centrum, – allerførst møder den lige nogle gl. bekendte, derefter møder den sin Skytsengel, som har været den Åndelige forbindelse på Jorden, når de møder hinanden og har hilst, føler Sjælen trang til at få gennemgået sit sidste liv, og derved være helt klar over hvor meget den har lært, samt gennemgå alle dens fejltagelser og derved anskue hvad den skulle have gjort, det er det, der kaldes Lærdom!
  Det kræver mange liv at komme dertil hvor et menneske virkelig kan lære!
  Lige en Interplanetarisk bemærkning til sidst:
  Ordet HELVEDE, er en vildfarelse, møntet på at gøre mennesker lettere at forføre, Helvede findes ingen steder i HELE UNIVERSET,- er der noget, der kunne minde om Helvede, kan det kun være Planeten Jorden!
  Dette er lige min Besked, nu lige før JEG rejser HJEM!

 107. HardeHenrik

  Alfred Nobel var selv Jøde, det forklare vist det hele ikke.

 108. HardeHenrik

  Til jer alle.
  Da i gang på gang viser jeres uvidenhed med hensyn til Jøder og kristendommen, skal jeg her give jer en chance for at rette op på det skolelæreren “glemte” at fortælle jer.
  Nu læser i hvad der bliver sagt, og så skal jeg fortælle jer sandheden i morgen.
  Og som i godt ved, er den altid ilde hørt.
  I går ind på Asernes æt verasir.dk
  Også læser i følgene afsnit:
  Troen på Gud.
  Nationalstaten Danmark.
  Jætter.
  At tage til ægte med vielse og brudeløb.
  Den hellige kop og barnedåb.
  Jolnir-Julens herre-Julemanden.
  Hearg, Ve og stavkirker.
  Dannebgog og Danibrok.
  Bilag Æ: bibelens begreber Hedning, Djævlen, Dæmoner og Engle.
  Bilag AC: Kors for en hammer. Kristen missionering og historie forfalskning anno 2007.
  Der skulle være rigeligt at læse til i morgen, så skal jeg vende tilbage til jer om vores problemer med Jøder og Muslimer.
  Og spar mig for alle jeres dum smarte bemærkninger, i når mig ikke til “sokkeholderne”
  Tag det som en gave og åben jer op, i stedet for at sluge alt hvad i ser på jeres elskede tv. Det er løgn og latin hele lortet.
  Og ha en god aften, jer ALLE sammen.

 109. Jyden

  HardeHenrik,- tak for det,- det er godt for alle at blive oplyst om at man ikke skal sluge alt råt, hvad man ser, hører og læser,- det er jo helt rigtigt,- for der er for mange, der glemmer at tænke selv i dette samfund, de er styret ensrettet,- i den “hellige” betonkommunismes navn!!
  Jeg giver dig helt ret i, at vi først og fremmest skal gå efter dem, der har lukket disse indvandrere i hobetal ind i vort land,- men det eneste, vi vel kan gøre, er såvidt jeg ser, – at få lukket gluggerne op og indse hvad det er for nogle slubberter, der sidder på “tronen” derinde på Højborgen og spiller herremænd,- og så for pokker lader være at stemme på dem,- ja i det hele taget tro på dem?!
  Og så iøvrigt HÅBE på, at en eller flere af dem dummer sig så meget,- eller en kvik person med kendskab til nogle svindelnumre..hmmm…. tør stå frem i medierne med det,- at hele lortet må falde sammen?!
  Man må vel have lov at drømme…….

  I øvrigt er jeg bekendt med, at Bibelen er 60% Løgn og 40 % Sandhed,- jøderne har sikkert også falskhed i deres tro-( men efter sigende, skulle de helt oprindelige jødiske skrifter være sande skrifter!,)
  Men nu vil jeg kigge ind på “Asernes æt verasir.dk”,- måske man kan blive klogere?!
  En god aften til dig.

 110. HardeHenrik

  Godt for dig. Der står også en hel del om jeres folk, som holdte ud i 400 år inden i blev opslugt af den mægtige Ase-æt. I dag er vi brødre du og jeg.
  Jeg hilser dig.

 111. HHH

  hvis de rabiate muslimer ikke vil acceptere, at vi har andre religioner her I Danmark. Vil I så ikke være så venlig, at pakke jeres ting og rejs hjem, I må ikke ødelægge det for de andre, som gerne vil bo her

 112. Charlotte

  Bare fordi man syntes der er et problem med at unge udenlandske mennesker der er voldelige, hadske og fuldstændig uden for pædagogisk rækkevidde, gør ikke nogen til racister. At man hader en religion gør ikke een til racist, kun hvis man hader manden fordi han har den religion. At de fleste forbrydere har en baggrund i Islam gør heller ikke nogen til racister – det er simpelthen fakta. At de samler sig i grupper og bander, som hærger og syntes det er fedt at sprede frygt er også fakta. Skal vi finde os i det og blive ved med at post penge i blødsødne sociale forsøg med samtale og tilbud, eller skal vi til at finde på løsninger der faktisk virker. Hvad ville virke på dig, hvis du følte du havde magt og respekt, og ikke mindst kunne tjene penge på en let måde. Fængsel er jo en form for klubhus for det typer, og man kan se ved diverse retsager, at det eneste de bekymrer sig om er udvisningsdomme.

  Det er jo også underligt, at vi hører så vildt meget om islam og muslimer, men næsten ingenting om Jøder, Buddister o.s.v. Desværre tegner der sig et billede af, at Islam og muslimer er uforenelige med den danske model.

  Indse det dog, vi har et problem, og det skal løses, så vi stadig kan have et godt Danmark for alle. Mange muslimer er skønne mennesker og kan sagtens bidrage både som kolleger og som venner. De få der truer os alle, skal der gøres noget ved, og hurtigt. Stop med at vende den anden kind til, og få nogle nosser kære politikere. Vi bliver kørt over, og der er ingen respekt for Danmark og danskere – det er ikke rart at blive ydmyget på den måde dagligt.

 113. Janne Petersen

  Der er en ret god blanding af giftige bemærkninger, uvidenhed og ondskabsfuldheder, tilpas blandet med reel viden og verbal skrivekunst, så hvis man skal til fadet i dette fora, så kan det kun blive for eller imod.

  Indledningsvis vil jeg sige, at jøderne er skam hvor de skal være, med den for nogen lidet underholdende sandhed, at de faktisk skal have områderne helt om til Eufratfloden, når Herrens tid er inde.

  Herhjemme er det helt grotesk, at mennesker kan komme fra den anden side af jorden, og i deres modtagerland, driste sig til at genere mennesker, der har været her altid.

  Ingen skal dog gale for højt, for disse stridende parter har skam betydelige ritualer tilfælles, som vi afgjort i vores del af verden, ikke anser som betragtelig relation til nogen religion overhovedet, og her tænker jeg på den ganske overflødige slagteform, som slet ikke skal blandes ind i noget gudsbillede.

  Gud er rystende ligeglad med om vi æder kødet råt, derimod ser han på hjerterne, hvad de rummer, og det tåler ikke altid dagens lys, men ikke desdo mindre, så vil det blive vores hjerter, der sparker døren ind til paradiset eller helvedet, tænk hvor nemt det kan siges og gøres, og hvor sandt det samtidigt er.

  Jeg respekterer ikke fanatisme og hykleri, hvor end det kommer fra, jøde eller græker, men dog er det uden debat ikke acceptabelt, at vores herboende jøder, på nogen måde bliver chikaneret, og det håber jeg en kommende regering vil tage fat på.

  Hvis mennesket vil påberåbe sig en gud, så er det nok hensigtsmæssigt, at få overblik over, hvad denne gud kræver, og er det ondt, så taler vi ikke længere gud, men derimod hans modstander, og ærligt talt, så passer menneskets indbyrdes had og hævn også bedre på den model. Janne.

 114. Henrik Gøtke

  Følgende er vedtaget af partierne

  Socialistisk Folkeparti

  Radikale Venstre

  Socialdemokraterne

  Enhedslisten

  Den 28/10 – 2012 klokken 12:45 sidder Helle Thorning Schmidt, Willy Søvndal og Nasar Khadar i møde, og diskuterer, hvilke nye love der kunne laves i 2013. Nasar Khadar forslår, at fordi alle danskere vil have, at alle muslimer skal sendes tilbage, hvor de kommer fra, så skal alle jøder også sendes tilbage til Israel. Willy Søvndal siger i den forbindelse, at for at dette skulle kunne lade sig gøre, så skal alle jøder efterlyses af politiet og myndighederne, så hvis en myndighed eller politiet antræffer en jøde, så skal politiet tilkaldes, og jøden skal arresterers.

  Den 2/12-2012 klokken 10:12 sidder Helle Thorning Schmidt, Willy Søvndal og Nasar Khadar igen i møde. Nasar Khadar peger på, at jøderne er farligere end muslimerne, og at det ikke vil være særligt effektivt at tilbyde jøderne penge for at forsvinde ud af landet, da jøderne har penge nok til at etablere sig i Israel, Willy Søvndal peger i den forbindelse på, at muslimerne ville skulle bygge et helt nyt liv op fra grunden.

  Helle Thorning Schmidt vedtager, at jøderne skal efterlyses, og når man pågriber en jøde, skal denne sendes i arresten. Der skal i den forbindelse vedtages en lov, der tillader, at jøder kan tilbageholdes fire døgn i arresten uden mad eller drikke. Derudover skal det vedtages, at hvis der findes muslimer i arresten, så kan jøderne tvinges på gårdtur med muslimerne. Det skal yderligere vedtages, at muslimerne må mishandle jøderne efter forgodtbefindende. Gør jøderne modstand, skal det vedtages, at jøderne skal tvangsfikseres, hvorefter muslimerne skal tillades at torturere jøderne. Derefter skal jøderne stilles for en muslimsk domstol, der skal afgøre, om jøderne skal sendes i arresten igen, eller om jøderne skal tillades at forlade landet.

  Nasar Khadar peger på, at det ville være effektivt at efterlyse alle jøder, da jøderne så selv vil forlade landet, i stedet for at vente på at blive pågrebet af politiet. Derudover finder Nasar Khadar det tilfredsstillende, at jøderne sendes til Israel, da jøderne ikke vil blive tilladt adgang til landet, da Israel i øjeblikket er ved at lukke sine grænser.

  Landets største gruppe af anti-semitiske politifolk udgør over 780 politifolk ledet af en navngiven politibetjent.

  Alle politifolk er i dag ved lov anti-semitter.

  Loven trådte i kraft den 1/1-2013 klokken 00:00

 115. Henrik Jørgensen

  Jeg er normalt fortaler for at folk selv må bestemme hvilke berusende stoffer de indtager, men du, kære navnefælle, er en undtagelse. Jeg ved ikke hvad du har taget, men du bør holde dig fra det i fremtiden.

 116. Henrik Gøtke

  Og jeg er, kære navnefælle, fortaler for, at folk undersøger, hvad de udtaler sig om, og du er ingen undtagelse. Jeg ved ikke, hvorfor du finder det nødvendigt at blive “behørigt indigneret”, når du tilsyneladende ikke gider undersøge, om dette virkeligt er sandt. Under alle omstændigheder bør du i fremtiden holde dig fra at udtale dig om ting, som du ikke ved noget om.

 117. HardeHenrik

  Jeg høre dig. Men du snakker for døve øre. Vores landsmænd er så uvidende og naive, at man nogle gange tror det er løgn.
  DERFOR ligger vi som vi gør.
  Men stærke kræfter røre sig i undergrunden.

 118. Anja

  Her er hvad jeg finder endnu mere rædselsfuldt og tankevækkende. Mens vi herude i provinsen har vores børn gående i vuggestuer, børnehaver og folkeskoler, hvor muslimske børn går side om side med alle de andre “gammeldanske” børn, så er faktum, at byen med flest muslimer generelt ikke integrerer de resourcestærke børn med de muslimske børn fra svagere hjem. Sagen er, at i rigtigt, rigtigt mange københavnske, (læs herunder også Frederiksberg, Østerbro mv) daginstitutioner findes der ikke egentlig integration. Her er som støvsuget for muslimer. Jeg kunne brække mig over københavnernes hykleri. I er som indbyggere i en stor kommune skyld i, at det er gået så skidt og I skulle simpelthen skamme Jer. I har om noget været med til at danne disse hadefulde grupperinger ved at hytte eget skind først og fremmest.

 119. Jyden

  Hmm… har du tænkt over: Der er jo en årsag til alting!!

 120. Ole Andersen

  @Anja….

  Ja tænk, forældre gør hvad der bedst for deres børn?!?

  Der findes INGEN lovmæssige krav til os forældre, som påbyder os at ødelægge vores børns skolegang og fremtid ved at sætte dem i muslimskdominerede skoler!!!!!

  Mine 3 drenge har heldigvis aldrig haft nødig at omgås udfordrede børn af etnisk og religiøst belastet herkomst!

  Derfor er de alle fornuftige, venlige, høflige, intelligente unge mænd, som kan omgås andre mennesker uden voldelige tendenser!!!

  Naturligvis kan de sige fra overfor vores “kære” gæster…det er en selvfølge!!!!

  Anja, du kan godt lukke for alt dit landsforræderiske sludder….du må mindst være radikal…måske kommunist fra liste Ø, men du er vist ikke gået ud af skolen endnu!

 121. pia

  Anja det faktum at du bor i provinsen gør at du ikke har tingene tæt på. Og jeg ved hvad jeg taler om.

  Boede selv i provinsen OG arbejdede for Røde Kors.
  I 2001 flyttede jeg til Kbh. med min datter på 12 år, som er ægte blondine. Der gik et par år, hvor jeg overfor min datter undskyldte disse mennesker. Men efterhånden som min datter og jeg selv blev udsat for det ene grove verbale og for vores begges vedkommende(hende 2 gange og jeg selv 1 gang), også fyskisk umotiverede angreb og overfald, kan jeg ikke undskylde dem mere.

  Og med hensyn til rettigheder har de flere end etniske danskere, den forskelsbehandling hører ikke til i et såkaldt demokratisk retssamfund.

  Så for din egen skyld, bliv i provinsen. Min datter forlod Kbh. og flyttede til provinsen lige så snart hun fik muligheden. Jeg selv håber på at få økonomi til at gører det samme. Helst helt ud af Danmark, for det er en synkende skude.
  Min datter kom hjem fra skole en dag og fortalte at indvandrer drengene gik og sagde vi danskere kun er små biller og når de blev mange nok, så vil de udrydde os. Dette var drenge på 12-14 år, født her. Jeg var målløs.
  Så jo jeg har skiftet mening.

 122. sofie

  Gad vide hvad de muslimske grupperinger er “flygtet” fra?

  Udvis idioterne-også hvis de er født i Danmark.

  Det virker som om de muslimske grupper ikke lider nød og har en mæt mave-havde de det, da de kom til Danmark?
  Hvis ikke ,er det at udvise grov disrespekt overfor et lands gældende regler,og omgangsformer og tolerance,de selv “kræver ” der bliver udvist overfor dem.

  Den barske sandhed er at muslimerne ikke har krav på noget som helst.

  Det har til gengæld Jøderne ,som var her før muslimerne.

 123. ib

  jeg havde egentlig håbet på at vores “mission” her ikke drejede sig om etniske tilhørsforhold, ..
  men om kriminaliteten og den enorme skattebyrde denne uhæmmede masseindvandring koster os ..når vi selv mangle, lader alm Danskere gå fra hus og hjem for at invitere og favorisere vildt fremmede individer fra hele kloden !!

  om folk tror på storken ,bukke bruse ,eller deres underlige guder , eller har en bestemt hudfarve , finder jeg helt ligegyldigt…

 124. HardeHenrik

  DU sagde det Ib. IGEN

 125. Kenneth

  Hvornår har vi fået nok af de sorte svin. Om 10 år, er det dem, som bestemmer herhjemme… regn med det. Og vågn dog så op danskere fra jeres evindelige tornerosesøvn, og bliv aktiv i at få disse udskud hjem, hvor de hører hjemme.
  Så kan vi få velfærd for vore gamle og vore hårdt arbejdende studerende.
  When will they ever learn ?????

 126. Jyden

  Helt korrekt,- folk skal til at vågne op og gøre noget,- først må vi i STOR flok indfinde os på Højborgen og smide landsforrædderne UD,- skiderikkerne der er årsag til den stigende indvandring nu, samt lukkede øjne og ører for hvad danskerne må døjes med ude i det VIRKELIGE LIV,-for det er en FORBRYDELSE mod alle, der er rammes, ikke mindst p.g.af den rå kriminalitet der begås af disse skruppelløse indvandrere,- desuden af den manglende retssikkerhed, så vi må snart til selvtægt!
  Måske betjenten med hjertet på rette sted i Thor-sagen kan være et forbillede…omend det er en anden sag.

 127. pia

  Kære Jyde.
  Det har tænkt længe, men hvordan kan det lade sig gører. Vi danskere kan jo ikke finde ud af at stå sammen mere.
  Da min datter kom hjem, vred og bange på samme tid, efter en grim oplevelse på en fallafelbar, blev jeg så rasende, at jeg ville melde dem for racisme og diskreminering, noget de selv ynder i stor stil. Men så blev hun rigtigt bange, og sagde : “det må du ikke mor, for så kommer der 100”. Hun fortalte mig aldrig hvor det var,…. af angst.
  Det jeg vil pointere her er, at de står sammen og bruger uhæmmet fysisk vold. Og vi danskere tier stille og bruger vores debatsider til at få luft.
  Jeg vil gladeligt, trods min alder og mit køn gå på barikaderne, men hvor mange bliver vi?

 128. Jyden

  Forstår dig til fulde!
  Vi jyder herude på højderyggen, kan jo sige til os selv: Hvor er det godt, vi bor her, og ikke inde i Kbh.eller området omkring,- med alt det, der foregår af uhyrligheder,- det læser man jo og hører om,- ikke at vi undgår indbrud og den slags,- men vi føler os priviligerede,-og nok som mere frie mennesker,- jeg vil håbe, du snart kan flytte bort derfra, det er ikke et sted at være i disse onde tider, men det er jo svært at frigøre sig fra systemet og formynderiet.
  Nej, vi skal ikke regne med at vi bliver fri for disse magtkvinder/mænd i Højborgen, der bevidst er døve og blinde for hvad der sker i landet,- der må ske helt andre ting for at vælte “korthuset”,- og jeg tror visse ting ER på vej,- ting, som nogle nok vil synes ikke passer ind i deres egen livsopfattelse,og liv, – de som stadig sover,- de naive,- mens andre,- de som ER vågnet op,- og kan SE,- vil føle en stor lettelse,-og frihed, man aldrig reelt har haft før,- når forandringen og oprydningen virkelig sker,- ja, en spændende tid venter nu lige her foran…..

 129. Philip

  Sådan er verden nu en gang indrettet.

  Hvis der havde boet flest jøder i de omtalte bydele var det muslimerne der var blevet forfulgt,mobbet,chikaneret og tæsket.

  Ingen er bedre end den anden det er kun et spørgsmål om hvem der er flest eller som i Israel hvem der har de største eller kraftigste våben.

  Hvis folk ikke kan blive uvenner over andet har de til alle tider lige fra tidernes morgen bekriget hinanden pga religions forskelle.

 130. Hassan

  VI VIL ALDRIG FORLADE DANMARK! FAT DET!

 131. Ole Andersen

  Det er heldigvis IKKE op til jer udfordrede eksistenser, om I skal forlade Danmark!!!
  Et flertal af befolkningen kan stemme et Folketing ind, som ønsker at ændre på allerede tildelte statsborgerskaber og hjemsende jer alle!
  Til en start kan vi hjemsende alle dømte kriminelle og ikke-danske statsborgere!!!
  Så kommer turen til jer andre efterhånden som I går over for rødt lys eller stjæler en marsbar!!!

  I modsat fald kan danskerne jo tale med serberne, som ved hvordan muslimer skal behandles!!!

 132. Hassan

  OLE = Serber har dræbt og de er blevet dræbt, de står og kæmper for det som de tror på. Men det kan man ikke sige om danskerne, hitler havde ikke en gang afyrret et skud i DK, før i overgav jer. Så jeg er glad for at du har fattet budskabet, vi bliver her og lever sammen med jer, indtil i dræber os eller vi dræber jer.

 133. Ole Andersen

  Det er vist ikke intelligens eller læsefærdigheder, som tynger dig, Hassan!!!
  Hvis du nu staver dig gennem Danmarkshistorien for 9.april 1940, vil du erfare, at danske soldater trods lallerøvspolitikerne kæmpede og døde i kampen!

  Mht det tapre serbiske folk er det jo kun pga NATO´s terrorbombninger af den serbiske civilbefolkning, ikke muslimske kludehoveder, som tvang dem til overgivelse!!!

  Tænk bare!
  Som med alt her i tilværelsen magtede muslimerne ikke at gennemføre noget som helst uden de vestlige “vantro” og vores militære styrke!!!

  I magter jo dårligt at tørre røv selv uden vesterlændingene…kan næppe brødføde jeres indavlede yngel, hverken her eller i jeres taberlande!!!

 134. Hassan

  og jeg glemte at nævne at VORES BØRN VIL TAGE OVER, realiteten er sådan at vi har 5-6 børn i en muslimsk familie, mens dansker nøjes med 1-2. Tak for jeres forståelse. ))

 135. Kc

  Det er da helt rart og ganske nyt, at en med arabisk navn
  giver sig til kende i en debat, der i høj grad handler om.
  arabere.

  Hvorfor er Hassan så stolt over, at kunne sætte mange
  børn til verden? Hvis tanken er at yngle sig til at fortrænge Danmarks oprindelige befolkning, så vil det da
  sikkert lykkes en dag.

  Hvad vil I stille op med samfundet, når der ikke længere
  er veluddannede og arbejdsomme borgere tilbage.
  Ingen kvalifiserede til at tilbyde undervisning og læge-
  hjælp. Hvad vil der ske, når der ikke længere tjenes
  penge til den fælles kasse og al socialhjælp er stoppet.

  Danmark kommer til at ligne en losseplads, hvor alt flyder og forfalder. Et land med masser af vold og undertrykkelse. Hvor vil Hassan med familie så tage hen? Der bliver jo ikke ved med at være steder, hvor Hassan kan vandalere omgivelserne.

  Desværre Hassan tror jeg ikke, du skal regne med nogen større forståelse for dit projekt.

 136. Philip

  Det er bare en trold der vil provokere så ingen grund til at tage det seriøst hahaha

  Sjovt nok er der altid den slags tosser ligegyldigt hvilket fora du er i på nettet.

  Som sagt…vi er omgivet af idioter.

 137. ib

  Hassan får desværre ret..men istedetfor at skælde ud på ham..
  så lad det går ud over Thorning ,fordi hun løj om at der ikke ville blive pillet ved reglerne ved indvandring, og især 24 års reglen !!
  at hun så skider Danmarks befolkning og fremtid et stykke, i hendes uhæmmede magtbegær, som hun kun kunne opnå ved at kysse kyniske Vestager i rumpen. og lade hende køre landet i sænk pga kriminalitet og nasseri udefra..er utilgiveligt !!

  havde hun og Vestager trykket det samme landsforrædderi af for 300 år siden var de blevet offentligt halshugget på Rådhuspladsen !!

 138. Philip

  Nu er “Hassan” jo bare en Trold also known as troll der står en masse om ved en søgning på G.

  Men hvis vi endelig skal tale om hvem der er fjolser og som har dummet sig er her mening og kendsgerningerne:

  Nu har jeg ikke decideret noget imod fremmede folkeslag hvis de bare gør som de skal og arbejder som alle andre normale danskere og lader være med at pådutte os alle mulige og umulige religioner som er meget udanske.

  Men man må ikke være blind for at da det rigtigt for alvor begyndte at gå galt var den gang i slutningen af 60’rne og frem i 70’rne da der blev inviteret og lukket i tusindvis af fremmedarbejdere hovedsageligt Tyrkiske ind i landet med den naive tro på at når der ikke var mere arbejde rejste de hjem igen eller et andet sted hen.

  Sådan gik det bare ikke for de kunne godt lide Danmark og de lyshårede nordiske piger og blev her defor og stiftede familie og dem der havde familie i Tyrkiet fik den og hele resten af deres familie herop uanset om de kunne arbejde eller forsørge sig selv,blev disse også lukket ind.

  Uanset hvad man kan lide eller ej er det et faktum at det har været ris til egen røv at Danmark har lukket så mange ind i landet eftersom man jo kan sige sig selv at når der ikke er arbejde nok vil der blive endnu mindre når man helt uhæmmet lukker en masse udlændinge ind,og den økonomiske situation bliver hen ad vejen forværret når man også lukker uarbejdsdygtige,handicappede mv ind som skal forsørges,hvilket alt i alt gør at det hele kører helt af sporet.

  Vi skulle aldrig nogen sinde have tilmeldt os EU med den frie bevægelighed eftersom det ikke har kostet andet end penge og kævl og pladder men have opretholdt væres grænse kontroller og ikke lukket nogen ind der ikke havde et fast arbejde på hånden med en 3 måneders arbejdstilladelse til følge som skulle fornyes hver 3 måned,og hvis intet arbejde at have at betragte som illegal ophold med deraf følgende udvisning til følge.
  Og alle der ville have deres familie hertil skulle vise at de havde fast arbejde og bolig samt at de kunne forsørge dem selv.
  Folk der ikke kan arbejde skulle alle som en afvises ved grænserne,så kun dem der skulle på ferie eller havde en arbejdstilladelse blev lukket ind.
  Folk der ikke vil forlade landet frivilligt skulle lægges i en spændetrøje og sendes ud af landet med første fly eller tog med ledsagelse.

  Således kunne der have været renset ud for alt overflødigt og alle danskere kunne have langt større muligheder for et arbejde og være selvforsørgende..

 139. Ole Andersen

  Nu er det heldigvis sådan, at muslimer fortrinsvis gifter sig med fætre og kusiner, onkler og tanter, så kvaliteten af de 5-6 børn er tvivlsom…med al den indavl er det tydeligt, at tumpe-procenten er langt højere hos jer!!!

  Man behøver bare kaste et blik på de mange muslimske bandemedlemmer, hvor hverken intelligens eller andre positive kendetegn er fremherskende!

 140. Philip

  Det er det jeg siger…vi er omgivet af idioter hvoraf mange uden al tvivl er indavlede.

  Og med mindre man er blind eller sidder hjemme i sin stue altid kan man tydelgt se at der bliver flere og flere tumper,sindsyge og skizofrene i samfundet…og folk der hverken kan skrive eller læse og forstå en text der er på mere end 4 linier fordi de også lider af koncentrationsbevsær hvorved de aldrig lærer noget men udelukkende kan forstå og læse noget der kommer i en lille kort sms besked som de så forsumper og udelukkende bruger hele dagen på…ligegyldigt om de er i skole eller sidder til familie sammenkomst…totalt blæste og tabt for omverdenen…for tænk hvis man gik glip af en skide ligegyldig besked.

 141. hardeHenrik

  Hassan.
  EN skønne dag vil det lykkes jer at vække bjørnen inde i grotten. Jeres væremåde og den måde i takker os på for at have hjulpet jer til Paradis (Danmark) vil en dag udløse et hævntogt som du end ikke kan drømme om.
  Det er meget muligt i føler jer usårlige på grund af loki og vores andre vattede ledere, men i leger med ilden. Og en dag ude i fremtiden vil i ikke bare brænde fingrene, men alle forgå i det kæmpebål som jeres gode venner loki-folket har tilrettelagt. Den dag vil jeg pisse på dig, når du ligger med tomme øjne og stirre op på himlen, og ikke kan forstå at du alligevel ikke kom op til din gud, men ligger i det stinkende mudder.
  Pak jeres lort, og smut mens i kan.

 142. Hassan

  Henrik (din lort): Der er ikke andet end vi bare venter.

 143. hardeHenrik

  Nu er det jo ikke mig der er lorte-brun vel.
  Det er meget tydeligt hvorfor “Danske børn” er blevet dårligere i skolen de sidste 30 år.
  Mage til idioter skal man lede længe efter. Du er jo dum som et bræt.
  Og når folk herinde slår på tromme for hvor tomme i er i hovedet, er du et godt eksempel.
  “Der er ikke andet end vi bare venter” Der er der ikke noget der hedder.
  Og hvad venter du på ? Bussen.

 144. Hassan

  Du vil få se hvad vi venter på din luder søn.

 145. Ole Andersen

  Hæhæ…HardeHenrik…det er det jeg siger : hvis muslimer kan et par ord mere end “lort”, “fucking luderland…fucking altmuligt andet”, så skal de sgu i Guiness-rekordbogen!!!

  Så mange ord sammensat af “luder” tyder afgjort på en moderbinding udover det normale….

  Er det fordi muslimske mødre betragtes som ludere eller er det, fordi muslimer kommer ud af bagenden på en kamel???

  Det kunne måske forklare lugten og den brune farve!!!!

 146. Hassan

  Ole Andersen: Gå og spørger din mor hvor mange forskellige hun har haft sex med før du kom til verden?

 147. hardeHenrik

  Ole Andersen.
  Ja det er sgu ikke studenterhuen der trykker.
  Men måske Hassan kan forklare “os dumme Danskere” hvad der står i koranen ang. at allah skal blive genfødt af en mand. Fnis
  Vi venter spændt.

 148. sofie

  Hassan ja det er da godt i kan være “noget ” i Danmark.Så vidt vides er det oftest udskud Danskere tager imod ,fordi deres egne ikke vil have dem-sådan var det i hvert fald engang i 70 og 80 erne,og der er ingen grund til at tro ,det ikke skulle være anderledes idag.
  Det er klart mange af jer kan sidde og hygge sig i krogen mens i tager mod Danske ydelser-og det kan man kun beklage,men det handler ikke kun om at nogen(politikerne)synes det er synd for mange af jer-men om at få flest stemmer-og det gik jo godt nok sidst der var valg-om end det var en meget KNEBEN “sejr”.
  Tag nu tilbage Hassan og gør nytte hvor du kommer fra ,der er helt sikkert brug for gode kræfter-men bistanden er vist ikke så stor-og i dit hjemland har du sikkert heller ikke så stor en status,så måske vil du bare være et nul der,som her!

 149. Hassan

  SOFIE smut hjem til Christania og ryg din crack pibe…

 150. Hassan

  #ryge

 151. Ole Andersen

  @Hassan…

  Det forlyder, at militæret savner et par talibanere i Jægerspris…meld dig dog som bevægeligt mål!

  De udleverer både burnus og fuldskæg!!!

 152. ib

  Hæii, han mangler en kamel at ride på !!

  ….foreslår han kan sidde på ryggen af Vestager, som er hovedårsagen pt. , til at vi blevet slaver og rene skaffedyr for alverdens fremmede og må stjæle folks dagpenge..og lign

  Samtlige tiders ubetinget mest skamløse og danskerhånlige regering burde elimineres effektivt !

 153. G. Sørensen

  Nu har jeg hørt adskillige politiske diskussioner på TV de seneste to år. Aldrig er der blevet nævnt noget problem med indvandrere. Derfor tror jeg ikke der er noget problem. De seneste problemer er at danskere skal flytte land og rige rundt og tage ledigt arbejde.

  De siger det ikke, men bagved ligger det: “ud og slave for muslimerne”.

  Måske gider mange danskere ikke længere? Det vil være fuldt forståeligt, hvis trætheden melder sig.

  Kunne vi ikke bygge et basar syd til arbejdsløse danskere og ansætte personale til at støtte dem noget lig med basar vest i Århus?

 154. sofie

  G.Sørensen ,jo men det kræver at der findes en byggematador der gider bygge for Danskere ,men det er der ikke så mange penge i som i de indvandrede-tilskuddet fra Stat og kommune er noget nær ikke eksiterende ,men indvandrere det giver kasse til matadoren-derfor har indvandrere dejlige lejligheder og store bydele for sig selv-de har forøvrigt også dyre Merzedes og Jaguar ,for det gir godt at være på Dansk bistand ,der er også råd til 1 måneds ferie i Tyrkiet eller hvor de nu kommer fra …Tag fx. Hassan -han ved der findes Crack-gad vide om han importerer det?

  Hassan hvad bidrager du med til samfundets beståen udover at avle børn og hæve bistand?

 155. HardeHenrik

  Så er jeg tilbage.Skulle lige hjælpe en ældre nabo med at rydde en grund han lige har købt, og som var fuldstændigt groet til efter at have ligget brak i 17 år. 30 timers hårdt arbejde med motorsaven og rendegraveren. Det har ikke kostet ham en bøjet femøre, men 2 gode frokoster med tilhørerne O.P.Anderson snaps Jeg kender ham kun lidt igennem konens heste cirkus (han laver hø og halm til heste tosserne i området) men hørte at han var i problemer (har ingen børn og er gammel) så jeg smed hvad jeg havde i hænderne, og rev 2 dage ud af kalenderen. Gør det mig til en helt, og har det noget med debatten at gøre ? Til det første, nej det gør det ikke. Men han er min landsmand, mit blod, og hvis ikke jeg skulle hjælpe ham, hvem skulle så ?Til det andet. Det har ALT med debatten at gøre. I takt med at jeres matrielle goder og egoisme vokser, glemmer i at i at i er en del af et folk, og at vi alle har forpligtelser over for hinanden. Den stærke har pligt til at beskytte den svage. Den dag i forstår det, vil vi igen blive samlet som et folk, og vores land og efterkommere vil have en fremtid. At vi lever i en håbløs verden er ikke kun de forræderiske politikeres skyld, men vores egen fordi vi ikke står sammen som et folk, som landsmænd. Sammen kan vi udrette alt, alene er vi et fnug der fosvinder i morgendisen. Kan i se det ? Forstår i det ?
  Men nu til sagen .Til jer der har læst det i er blevet bedt om, er yderligerer kommentar unødvendige. Til jer andre skal jeg kort ridse op, hvordan landet ligger.
  Jøder og Muslimer er ens, men adskiller sig på ET punkt mærkbart hinanden. Jøder er ekstremt kloge og udspekulerede, og muslimer er ekstremt voldelige.
  Israel eller Jødernes land, har været udraderet fra landkortet i 2000 år. Efter de uhyrligheder der ramte dem i anden verdenskrig, “beslutter” England som områdets hersker, og efter stærkt pres fra USA at oprette staten Israel i et område som har været muslimsk siden de landområder blev beboet af mennesker, undtaget et par korte øjeblikke hvor korsridderne, rigtigt mange fra vores landområder og æt, bød muslimerne op til dans, men ikke kunne opretholde magten grundet den lange forsyningslinje. Forstil jer EU om 50 år “forlanger” at Sjælland skal være muslimsk, fordi 60 % af befolkningen til den tid vil være muslimsk. Ikke en rar tanke vel.
  Hvor Jødernes religion bygger på bedrag og løgn og latin, bygger Islam på faktiske forhold, vold fra en svunden tid, som de stadig praktisere. At hele sydeuropa i dag er mørkhårede, skyldes næsten uden undtagelser Det Ottomanske rige (tyrkere) og deres store erobringskrige. På Jesus tid var Europa beboet af Indoeuropæiske folkeslag, der var blonde som du og jeg.
  Hvis vi i et øjeblik er enige om at de forskellige guder findes, hvad ved vi så i dag ?
  Vi ved at kristendommen i den vestlige verden er på kraftigt tilbagetog, som syntes ustoppeligt.
  Vi ved også at Islam IGEN er igang med et erobringstogt af dimensioner.
  Ud fra det kan vi så konkludere at Jesus har forladt os, og Allah og hans krigere er stærkere end nogensinde. Aldrig har muslimer været så udbredt som nu. Muslimer er OVERBEVISTE om at de kommer i paradis, hvis de ofre sig selv for deres religion. Derfor var vores forfædre (mændene fra Nord) så frygtede som de var, da de KUN gennem deres handlinger på slagmarken kunne opnå det allerhelligste, nemlig at komme til Valhalla og blive udødelig gjord sammen med de andre udødelige. DERFOR er islam farlige, og skal nedkæmpes for enhver pris. De omfavner smilende døden, fordi de VED at deres fædre venter på dem, og at deres folk aldrig vil glemme dem og deres handlinger.
  Alle kristne vil også i himlen, men de er bange for at dø.
  Kan i se det ? Forstår i det ?
  Fordi Jøderne ikke har haft deres eget land så længe, har de levet som snyltere på og i andre samfund. Det er de blevet rigtigt gode til, og har BERETTIGET været forfulgt ALLE steder gennem hele historien. Jøder er gode til at handle (som var deres eneste mulighed for at overleve) og er det stadig. Facebook, viasat, medierne, politikkerne, Hollywood USA`olieindustri/ våbenindustri, atombomben ja jeg kunne blive ved.Og Jøder handler KUN med andre Jøder, på den måde bliver pengene i “familien” Alt er gennemsyret af Jøder i vores vestlige verden. Men det foregår i det skjulte, som det altid har gjort. For de er smarte Jøderne.
  Jøder er lige så blæste i krydderen som Muslimer, men i ved det ikke for de hjernevasker jer dagligt på jeres nye alter, nemlig fjernsynet.
  De lever i en verden fra en svunden tid, og begge religioner skære stadigvæk deres små børn i kønsdelene, fordi det har “gud” sagt de skal gøre.
  Hvordan kan i have andet end foragt over for sådanne mennesker, eller udyr. At vi er født med en forhud og en Clitoris er der en grund til. Forhuden skal beskytte blommen, og Clitorisen sikre at kvinden er “villig” engang i mellem. At BEGGE parter får orgasme (noget vi alle vel sætter pris på) sikre at der bliver avlet, og at racen består. Hvor racen nu er bosat.
  At det meste af kloden stadig ligger på knæ for disse stenalder kulture er mig en gåde. Men i takt med at kristendommen forgår, omvender flere og flere af vores frænder sig til ondskabens akse, nemlig Islam.
  Den dag i forstår at der ikke findes guder, men kun ånderne fra dem der engang var her, vil tingene igen ændre sig til det bedre.
  Imens sidder Jøden og tæller sine penge, og Islam “udbreder” sin tro i gaderne.
  Kan i se det ? forstår i det ?

 156. ib

  jamen det ved vi da. eller ihvertfald jeg..
  ..fortsættelse alle bygnings og sprængsstofeksperter er enige om at Twin Towers blev sprængt ned med hightech nanoeksplosiver..

  Twin Towers var jødeejet og husede flere jødiske firmaer, der pudsigt nok alle havde fri den 9/11 2001
  man kan finde masser af dokumetation på youtube, så at fortsætte remserne er for dumt..

  det vil aldrig blive sandheden , med vore dages totalitære mediekontrol, og ejerskabet af disse alligevel..
  ..for det er næppe tilfældigt at Pentagon er et pentagram oppefra ..

  glem det Harde Henrik..det er besluttet derfra at Europa skal overrendes med muslimer , som vil destruere vore samfund og økonomier indefra.., og at slaget skal slås her i vore Europæiske gader og veje om få år..når bægeret render over !!

 157. hardeHenrik

  Ja du har helt ret Ib. En dag i den nære fremtid (5-30 år) vil verden, og især Europa blive ramt af en alt ødelæggende Dommedag, hvor kun få igen vil rejse sig fra asken. Alt skal forgå, og kæmperne skal igen høste døden i gaderne. Jeg er fortvivlet over ikke at vide hvad der skal ske med vores børn, og deres børn. Jeg gyser ved tanken om den ondskab som vil brede sig som ringe i vandet. Den ondskab som blev vist os oppe i Norge, da vores blod, vores landsmand, vores alle sammens Alfader med et uhyggeligt grin og med Gungnir og Mjølner i hånden efter 1000 års fravær, viste os almindelige mennesker hvad der venter for dem der modarbejder sit folk, hvorend folket befinder sig på kloden.
  BreivikaR lokisbane er vores dårlige samvittighed, og med tanke på hvad denne Einheijer kunne udrette på ene hånd, bør de røde loki-folk med rette være bekymret for hvad 100.000 af disse dræber maskiner fra urtiden kan udrette på valen. JEG ved det, for jeg har set det. Der går ikke en dag uden mit sind bliver synderrevet af alt det ulykkelige der har ramt os. Det er min straf for den ondskab jeg selv høstede da jeg var ung og stærk, dengang jeg lod mine kæmpekræfter lyne mod alle i min søgen efter modstand. Dengang forstod jeg ikke da min far, den mægtige Ejnar, forklarede mig at kæmpekræfter og argressivitet er en gave som skal bruges til at holde dem med havesyge stangen, passe på de små i samfundet, og vise loki en gang for alle at han ikke kommer tilbage i grotten. At han næste gang vi mødes bliver udslettet til sidste blodsdråbe.
  I mens jeg skriver dette til jer, mine kære landsmænd, sidder Jøden ude til højre og følger hver en bevægelse jeg laver med sit alt seende øje.
  Det gør han fordi i ikke har gennemskuet ham, og den ondskab han besidder.
  Et folk, en skæbne. ALT andet betyder kaos og ragnerok.
  Kan i se det, forstår i det ?

 158. sofie

  hardehenrik -jeg vil hellere være venner med en jøde end en muslim.Altså vi er jo alle mennesker -og vi har noget på hinanden så vi kan holde hinanden i skak.Der er en jøde mere åben og givende end en muslim.Det er ok at være muslim og jøde ,det er bare ikke ok at mase sin tro / indstilling ned over andre -som især muslimer gør-gennem truende adfærd og andre tiltag.
  Ja politikerne har sikkert fået “et godt tilbud”de ikke kunne sige nej til -og med borgerne som gidsler sidder vi i suppedasen.Men mon ikke der kommer en rimelig løsning og forståelse på et tidspunkt.Der skal selvfølgelig nogle andre politikere til ,og så skal der være mere borgerinddragelse ,for det er eneste mulighed for at holde elite og magteliten i ørerne.Ellers ender det, som den nordlige -ham der du kalder breivikar med at endnu flere hævner sig for de mord og voldtægter der sker dagligt i europa -udøvet af de fremmede der ikke hører til i europa-medmindre de altså indretter sig som vi andre har gjort.
  Lige nu slesker eliten for de eksotiske flagrende gevandter-med drømme om at få en slags status-jamen det må de gerne bare hold de af os ude der ikke ønsker den vej-og det er der vi har problemet.
  Læg nøje mærke til at eliten (medier,politikere mm.) altid er dem der ikke får tæskene -gad vide hvorfor mon?
  I stedet er det de almindelige borgere det går ud over.Gad vide hvorfor mon?

 159. Jyden

  Du skriver: “den nære fremtid (5-30 år),- SÅ længe lader det sig bestemt ikke vente- og nej, der er en anden faktor, folk slet ikke tænker på,- nemlig vores Moder Jord,- det har sikkert i stor grad undgået folks opmærksomhed,-( da deres opmærksomhed er så distraheret af alt muligt andet dagligdags skrammel,- penge , arbejde, tåbelig politik, mediernes løgne osv.osv..- )- at den allerede i det stille ER begyndt at gøre oprør, (vi har set, læst og hørt om klimaforandringer, oversvømmelser, voldsomme orkaner, jordskælv og mærkeligt, ekstremt vejr,)- og tro mig,- det bliver snart MEGET voldsommere!!!
  Sjovt nok,- du siger det faktisk så tydeligt og rigtigt selv, HardeHenrik,- omend du nok mener noget helt andet med det, du skrev: “Stærke kræfter rører sig i undergrunden”!! Ja, -i JORDENS undergrund!
  Det er en LEVENDE planet, der har nået sin grænse nu!
  Vent blot og se…….
  Der vil blive ryddet op nu,- det er nødvendigt,- ikke mindst for at få mennesker til at vågne op,-og på høje tid for selve Jordens skyld,- den er i den grad misbrugt!

  Men enhver kan jo tænke hvad man vil, – ignorere disse facts,- og fortsætte livet som hidtil,- ELLER begynde at se indad og tænke over livet, og hvad der sker,- når tingene tager fart!!
  Det sidste vil man nok være bedst tjent med….

 160. ib

  man skal være mere end blind for ikke at se eksplosionerne på de lavere etager under kollapset..og høre brandmændene på denne lille film..

  der er osse masser af film hvor flyene åbenbart har tabt ruderne og blevet til et andet velkendt ubemandet militærfly..på den korte flyvetur…flot flot..

  ,,kig den lige ..den er kort..
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=h7cvjBViV7g

 161. Hans P.

  Ja, HardeHenrik, man kan læse dig, og man forstår dit synspunkt, og man ser helt klart: Du mangler fuldstændig et helt klart overblik over hele Universet, menneskets opståen, deres udvikling, og ikke mindst den ganske enkle grund til ALT`s opståen!
  At fortælle dig alt det, ville du aldrig kunne forstå, du er slet ikke kommet dertil endnu, der kræves en del inkarnationer endnu, før du er klar til at lære!

 162. hardeHenrik

  Hans P.
  Du har helt ret i at der er meget jeg ikke forstår, især med vores verdens opståen, men hvem gør det ?
  Moder jord viser os gang på gang hvor små og ubetydelige vi mennesker er. Men vi har ophøjet os til klodens herskere, og i vores søgen efter magt og rigdom, ødelægger vi som det eneste dyr på kloden, hvad ødelægges kan og vandre direkte mod undergangen.
  Jeg syntes jeg er rigtigt god til at lære, og få mænd kan måle sig med min visdom, men hvis jeg kan se frem til at hæve min visdom og indsigt med flere lag byggesten, ser jeg da frem til det.
  Jeg kan slet ikke overskue universet, og har ikke behov for det. Det eneste der fylder mig er mit land, og mine landsmænd. Hvorfor vi er her finder jeg ligegyldigt, men at vi som frænder behandler og passer på hinanden betyder ALT for mig.
  Hvem er du ?Jeg selv er kun en orm.

 163. sofie

  Ja HardeHenrik er da i hvert fald jordbunden-og det er nok det man i første omgang skal forholde sig til.
  Himlen kommer tids nok.

  Og ja ,Ib ,interressant er det med medierne for hver gang der er interessante svar -bliver de censureret -eller Ups- der er to af samme slags indlæg-sådan ved et “uheld”.Det er jo ikke godt virkelighedn bliver beskrevet -det kan forstyrre elitens magt fordeling.

  Måske Khader ikke er så sød alligevel som KC løbende har påpeget.

  Men han bliver nok bare udnyttet af medierne,men pyt det giver gode penge!

 164. Christensen

  I går morges havde TV2 news en historie om,
  at årsagen til at en Nørrebro skole ikke havde
  problemer med jøder, der blev chikaneret,
  var at der ikke gik nogle jøder på skolen.
  Dette grundet at man (fra skolens side ?) havde frarådet jøder at gå på skolen pga.risikonen for chikane.
  Hvad blev der af den historie i medierne ?

 165. pia

  Ja, som jeg skrev på Lotte Hansens indlæg, ang. Thorsagen, hvor er den dybdegående journalistik henne?

  Journalister i dag kommer med halvkvæddet viser, stiller ikke spørgsmål ved noget som helst. De skriver det de hører (dikteres). De skal jo holde sig gode venner med politikere og politi. Nogen vil måske her opponere, men prøv lige at følge med. Enten er det enkelt personer eller også et parti, eller en blok. De undersøger ikke selv sagerne til bunds. Tjekker ikke selv love og paragraffer og skulle de endelig få kendskab, holder de klogeligt kæft.
  Seneste bevis er Thorsagen. Utroligt mange borgere har oplyst om love og paragraffer, samt stillet undrende spørgsmål om hele sagen. Jovist skrev de om den, men IKKE én journalist turde stille relevante spørgsmål, heller ikke på TV.

  Danskernes størrer og størrer fustrationer ang. det emne vi har gang i her, er der heller ikke nogen der tør rørrer ved. Jeg har ikke set en eneste overskrift : Danskerne har fået nok ! Og så komme med nogle tal og fakta. Åh jo de skrev om juletræet, men var der én éneste journalist der turde skrive om det helt urimelige i at danskere måtte vige deres 200 år gamle tradition for en muslimsk?
  Debatsiderne her, bliver de nogensinde læst af andrer end os selv? Jeg tror det næppe. Der bliver lige skrevet et hurtigt blogindlæg, så kører debatten, og så længe vi sidder her og skriver sker der jo heller ikke noget.
  Jeg har længe drømt om at lave Folkets Avis, hvor der også skal foregå underskriftindsamlinger, og jeg ville personligt gå op og aflevere dem. Den skal samle Danskere, lave arrangere demonsrationer til at understøtte underskriftindsamlinger mm. Men det kræver penge jeg ikke har mulighed for at stampe op af jorden.
  Så i stedet sidder jeg her og skriver, ……… til ingen nytte, andet end at få lidt luft.

 166. ib

  alt hvad der skrives her læses af politikerene eller deres rådgivere
  ..god måde at lodde stemningen på, og få friske input og ideer til politiske tiltag..selvom det meste ævl naturligvis filtreres fra..

 167. sofie

  Stig Winther Petersen.
  Erik Morsing foreslår bare det som mange muslimer udøver.
  Hvor mange Danskere ses som ansatte i deres butikker-(butikker betalt af Danske skatteborgere)?
  Hvor mange muslimer ses som ansatte i Danske butikker (betalt af Danskere selv)?
  Hvor mange Danskere omgåes muslimer til dagligt-og omvendt-hverm åbner venligt deres dør-og hvem gør ikke?
  Hvem taler arabisk mens Danskere hører på -og hvor mange Danskere taler arabisk mens arabere hører på.
  Hvor mange Danske børn går i muslimske skoler -og hvor mange muslimske børn går i Danske skoler-og hvem “fylder” mest?
  Forsæt selv listen!

 168. hardeHenrik

  Vi Danskere er venlige af natur, det har vi altid været. Læs Odins bud fra oldtiden, og i vil se at selv dengang var alle velkomne. Hvis de havde rent mel i posen.
  Jeg hader ikke nogen som sådan. Det tror jeg heller ikke i andre gør. Men jeg er stolt af mine aner, jeg er stolt af at være hvid, og jeg er stolt over at vores race, som hvis vi lægger alt sammen, er smukkest, stærkest, klogest, og mest arbejdsom på hele vores dejlige klode. Det er DET de røde ikke vil have. At vi er stolte.
  Jeg mener som mange andre at vi kan bære en del udlændinge, hvis de er som os og de bidrager til hjulets gang.
  I Grundloven står der i paragraf 67 at alle i Danmark må dyrke den gud de lyster. Dog ikke hvis det skaber ballade, og de skal følge vores sædvane.
  Det betyder direkte oversat til nudansk, at de udlændinge der opholder sig i vores land skal være som os, både i tanke og virke. Og det er DER kæden er faldet af.
  Vi har altså et værktøj som bevistligt går tilbage til Arilds tid, men vores ledere efterlever det ikke.
  Det betyder også at Jødiske/muslimske gravpladser, Jødiske/muslimske templer er ulovlige i Danmark. Det er de fordi det IKKE er vores sædvane.
  Jeg har gjord DF opmærksomme på denne glimrene lov som er der for at bevare den Danske ånd og kultur, men de har ikke engang gidet at svare mig. Det kan måske undre mange, men DF er stor fortaler for jøderne. Søren Espersen feks er gift med en, og har børn bosat i Israel.
  Og fred med det, men det skal ikke være på bekostning af mit lands ve og vel.
  Vi bliver hjernevasket på medierne, især på DR der er direkte landsforrædere, og alt hvad der er nationalistisk (folk der er forkæmper og elsker deres land) bliver peget på og udråbt til at være racister eller nazisvin. Og intet er mere forkert. Det har de røde haft held med indtil nu, det er også det der foregår på Utøya i Norge, men stemningen er ved at vende i befolkningen.
  At sammenføre forskellige racer og kulture kan kun føre til problemer, det er bare at slå op i historiebøgerne.
  Disse fremmede folk lever i et samfund i samfundet, som vi skal betale for, og snart er kassen tom.
  Danmark er for Danskere, ALT andet er forræderi.
  Når det nye nationale parti forhåbentligt snart ser dagens lys, vil vi omfavne dem for deres mod, og deres kamp for vores dejlige land Danmark.
  Kæmp for alt hvad du har kært, dø om så det gælder.

 169. Ole Andersen

  HardeHenrik…du har fuldstændig ret :

  Danmark er DANSKERNES fædreland!!!

  DANMARK FOR DANSKERNE!!!

  Tænk at det skal være et debatemne overhovedet…
  Det er en fastslået kendsgerning!!!

  Når vi har renset godt ud i krogene i vores kære fædreland, kan vi overdrage det til vores børn og børnebørn….

  Hovedrengøring er godt!!!!

 170. sofie

  Ja især undrer man sig over at udfrakommende må opbygge deres egne samfund på nationalistisk vis-UDEN at have betalt for det,men den oprindelige befolkning må ikke være nationalistiske i deres eget land..-som de selv har OPBYGGET ,og bliver oven i købet frækt kaldt både nazister og racister???

  Man klør sig i nakken af forundring,og netop derfor må der ændres nogle ting -eliten ved jo ikke engang hvor de selv står til stor, stor skade for samfundet -det går simpelt hen ikke længere!

  NED MED EU…!!!

 171. Ole Andersen

  sofie…landsforræderne og de etnisk og mentalt udfordrede tilvandrede kan kalde os alle de skældsord de lyster!!!
  Hvad der betyder noget er at kunne se sig selv i øjnene !!

  Så kald mig bare racist, fascist, nazist og alt mulig andet!!!

  Jeg er FOR Danmark og FOR danskerne (de rigtige danskere!)…

 172. ib

  skal vi ikke bare kalde dig patriot..
  deværre er det nærmest blevet et skældsord i disse nye politisk korrekte tider !!

  der burde dannes et nyt antiislamistisk parti, hvor hovedformåle igen er at pleje Danmarks interresser…

  ..nååeh nej. det er jo dømt til forbud fra start, da man ikke kan skrive valgprogrammet ,gr racismeparagraffen..

  …joeh fanden forstår at pleje sine interresser og helgardere sine dybt udemokratiske formål og krænkelser af ytringsfriheden !!

  altså kun hvis man er DFer, Radio Holger, eller hedder Johnny

  ..Hvorimod alle klude imanerne,udenlandske gadedrenge, og HitzutTahrir kan gale deres psykoser og danskerhad som det passer dem,
  endda i vore statsinstitutioner og med offentlig støtte !!

Skriv kommentar

Vi ønsker en skarp og levende debat her på blogs.bt.dk. Vi modtager mange gode indlæg, men det har desværre også vist sig, at ikke alt egner sig til publicering. Vi forbeholder os retten til ikke at offentliggøre og slette indlæg, der indeholder grove personangreb. Det samme gælder indlæg, der er uvedkommende eller irrelevante for debatten. Derfor: Hold jer til emnet - gå ikke efter hinanden. God debat.