Ingen andre end ledelsen kan bebrejdes døds-spiralen

De tre rigmænd, der torsdag aften trak sig som redningsmænd på grund af en ‘hetz’ fra blandt andet BT, fortæller alt om, hvor desperat en situation Brøndby befinder sig i.

De tre potentielle investorer, Thomas Rasmussen, Allan Kamper og Casper Hvidbjerg, viste sig at være tvivlsomme forretningsmænd med vel tætte relationer til rabiate fangrupper på den københavnske vestegn. Og interessen for deres baggrund var mere, end de ønskede af opmærksomhed.

Undersøgelsen af de mulige kapitalindsprøjtere har Brøndby foretaget tidligere i processen, og derfor understreger det Brøndbys aktuelle krise, selv om der var kritiske røster. At man vil entrere med et trekløver som Thomas Rasmussen, Allan Kamper og Casper Hvidbjerg viser, at der reelt er tale om ren overlevelseskamp.

Lige nu er det usikkert, om Brøndby overhovedet klarer det. Der skal om en uges tid falde løn til de ansatte, og ingen i klubben tør love, at den falder. Hertil kommer et regnskab med et gigantisk underskud på en kvart milliard og en regning fra Spillerforeningen på 25 mio. kr. for manglende feriepenge til en række tidligere ansatte. Samtidig er bestyrelsen splittet på kryds og tværs, alt imens Per Bjerregaard, grand old man i Brøndby i en menneskealder, fortsat forsøger at trække i trådene.

Nok har Brøndby stadig aktiver. Det er fortsat landets bedst trækkende tv-magnet, når det kommer til dansk fodbold, der er et stort tilskuerpotentiale og en stor ungdomsafdeling. Men det er vanskeligt at få øje på en investor ved sine fulde fem, der vil hælde penge i klubben med tanke på det morads, der venter.

Det er trist for dansk fodbold at være vidne til, men Brøndby har selv drevet sig til afgrundens kant. Ingen andre end ledelsen kan bebrejdes dødsspiralen.

10 kommentarer

 1. jorgen f.

  Nå jeg troede lederen omhandlede regeringen.

  Hvis, der er andre end mig, så vejr-sko –

  “Det er trist for dansk politik at være vidne til, men Socialdemokraterne har selv drevet sig til afgrundens kant. Ingen andre end ledelsen kan bebrejdes dødsspiralen.”

  Men med “tvivlsomme politikere med vel tætte relationer til rabiate “fangrupper” på den københavnske vestegn” – så kan man vel ikke forvente andet.”

 2. sa

  Troede sgu også at lederen handlede om fiaskoregeringen – og så var det bare noget ligegyldigt fodboldhalløj….
  De siddende islamtilhængere er rigtigt nok fanget i en dødsspiral – det opdager de når vi får et nyt valg.

 3. Bobo

  Ganske enig. Brødnby ligger, som de selv har redt. Ingen styr på økonomi, fangrupper og spillertrup. Kan ikke forestille mig, at nogen invester med bare lidt fornuft vil smide penge i det galehus. Det skal da lige være de pengeinstitutter, der har penge i klemme, og som kan se en for dem økonomisk profitering ved at lade klubben sejle videre. Brøndby – begær da klubben konkurs og ned i Danmarksserien for at opbygge en ny og økonomisk styret klub – hvis der da ellers findes sponsorer på det niveau …

 4. Knud Madsen

  For min skyld kan de vanvittige fodboldtosser ryge ad Helvede til.
  Jeg ser aldrig bold og intet rager mig mindre.
  Tro ikke, at hele nationen ligger vågen over dette ligegyldige pladder med de bøller og voldsidioter.

 5. hardeHenrik

  Ja fuck Brøndby, lad os hellere snakke om Søren og hans kammerat Eddy, der nu har siddet fanget i 710 dage af en flok negere. Som vi forgylder ved at hæve bistanden til forbryderne.
  Eller at mindst halvdelen af de blogs som er på bt bliver skrevet af racefremmede bla jøder og muslimer.
  Eller om vores skattevæsen som ikke kan regne. Men som stanger bilag ud til Danskerne i et ikke set tempo.
  Eller vores korrupte politi der fejer mord på unge piger til side, fordi ingen stiller krav til dem, eller holder øje med hvad de laver, udover at fotostjæle vores penge når vi er på vej hjem fra arbejde.
  Ja der er sandelig sket meget siden pshykopaten og loki-manden jens otto krag først lokkede os ind i ef, for derefter at skride fra det hele.
  Nu sidder loki IGEN i kongsgården og håbløsheden er større end nogensinde.
  Men Søren og Eddy vi er mange der ikke har glemt jer, og i vil være i vores hjerter når vi skamfulde sætter tænderne i Gyldenbørste på mandag.
  Imens flyver værtshusmusikanten og loki-manden som har magten til at hjælpe disse stakler rundt til sine røde forræder venner på Danskernes regning. Nemlig forrædersvinet willy søvndal.
  Imens strammer kæderne på vores landsmands krop. De kæder som burde sidde på loki.manden og hans gode ven negeren.

 6. Eigil Christensen

  Ingen skal påstå, at BT har ansvaret for noget som helst. BT´s journalister – der nok ikke er de skarpeste knive i skuffen – kan gøre og skrive hvad som helst om hvem som helst, uden problemer af nogen art, der er virkelig ikke noget man skal stå til ansvar for – må vi lige være her.

 7. Knud Madsen

  Jeg kan virkelig meget tilslutte dine betragtninger om de dansk søfolk i piratsvinenes varetægt.
  Og endnu mere skændigt at vi tillader invasion af disse svins brødre her til landet til livslang forgyldning.
  Vi kunne passende tage løsesummen fra disse invasionsstyrkers socialhjælp og så få udfriet de gode danskere af deres modbydelige fangenskab.

 8. sa

  @ knud madsen.
  Tog vi hele hjælpen fra somalierne, kunne vi endda løskøbe en stor del af de andre gidsler der sidder fanget.
  Og fjernede vi den islam-samtykkende andensorteringsregering og smed de muslimske nasserøve på porten, kunne vi alle få et fredeligere liv, mere velfærd og der ville kunne spares hundredevis af milliarder på det offentlige.

  Gad vide hvornår HTS fatter signalet og udskriver valg? – Har Margrethe muhammad Vestager virkelig så stor magt over hende at hun ikke tør eller kan hun endelig langt om længe gøre noget fornuftigt uden at spørge Vestager om lov først?

 9. hardeHenrik

  det eneste der kan løskøbe os er hammeren, om i vil det eller ej.

 10. Hansen

  Jeg troede sgu at den handlede om lorteavisen BT, der kun kan tilføre os med løgn på løgn

Skriv kommentar

Vi ønsker en skarp og levende debat her på blogs.bt.dk. Vi modtager mange gode indlæg, men det har desværre også vist sig, at ikke alt egner sig til publicering. Vi forbeholder os retten til ikke at offentliggøre og slette indlæg, der indeholder grove personangreb. Det samme gælder indlæg, der er uvedkommende eller irrelevante for debatten. Derfor: Hold jer til emnet - gå ikke efter hinanden. God debat.