Av, det gør mere ondt end tandpine

Sympatien var umiddelbart med Thomas Banke, da det i november kom frem, at han skulle på morfin-afvænning. Flere tandoperationer havde gjort Fredericias borgmester afhængig af det smertestillende stof, og det skulle der nu gøres noget ved.

Den 31-årige Venstre-mand fik dog hurtigt meget mere end tandpine at slås med. Det viser sig nu, at Thomas Banke igennem længere tid har haft rod i regnskaberne, og et enigt økonomiudvalg undsiger ham. De kan ikke acceptere, at Banke tilsyneladende ikke kan kende forskel på sine og kommunens penge.

Selv Venstre-gruppen i byrådet har mistet tilliden til den unge politiker, der også gjorde sig bemærket i 2007, da han fortalte Ekstra Bladet om sine erfaringer med kokain og amfetamin.

Den ærlighed var dog ingen hæmsko for den tidligere VU-formand. Vi danskere er rimelig frigjorte, når det kommer til sex og stoffer, så i 2009 blev Banke den første Venstre-borgmester i Fredericia i næsten 100 år. Det er dog utænkeligt, at han igen får borgmesterkæden oven på denne sag.

I Danmark er man blevet træt af borgmestre, der tror, at de kan råde over kommunekassen, som det nu passer dem. I Bankes tilfælde er der tale om mindre beløb, der tilsyneladende er blevet uretmæssigt brugt, men i krisetider skal der ikke meget til, før folkets hammer falder. Når truget er tomt, bides hestene, som bekendt.

Thomas Banke oplyser i en pressemeddelelse, at han vil overveje sin fremtid, og at han angrer sine ’fejldispositioner’.
Og det er der også god grund til. Han kunne have været en spændende politiker at følge på sin vej mod magtens centrum, men meget tyder på, at turen nu er aflyst. Tandpinen er Bankes mindste problem netop nu!

cash-k

16 kommentarer

 1. Per Nielsen

  Det er utroligt som partiet Venstre tiltrækker personer med misbrugsproblemer, uærlige personer, og personer der ikke kender forskel på dit og mit.

 2. h.munk

  Han er da bare en aflægger af bilags-Løkke og Brixtofte m.fl.

 3. sa

  Op i r…. med en ubetydelig borgmester i Fredericia.

  Fokus burde være på muslimernes indtog i DK.

  Inger Støjberg kunne blive en fremragende og folkelig statsminister, som landet kunne leve med. Endelig en politiker der tør sige dét befolkningen mener.

 4. hardeHenrik

  Nu var det jo ikke Venstres toiletsæder der var kokain på vel.

 5. hardeHenrik

  Du hat ret i at fokus burde være på de racefremmede, men hvor kommer Inger Støjberg ind i billedet ? Hun er da bare en luder som alle de andre.

 6. ib

  Årets julegavetale fra regeringen til 1000vis af Danskere på dagpenge :

  Vi ved godt du har arbejdet flittigt i mange år ,og vi har gjort dig arbejdsløs ved at brandbeskatte din arbejdsplads så den måtte lukke eller outsource, og vi ved osse godt der ikke findes nyt arbejde til dig,
  og dine dagpenge stopper ..fordi vi stjæler dine penge og giver dem til fremmede indvandrere som vi fylder Danmark med .
  og vi synes er vigtigere end dig !!

  men hvad rager det os ??. for når du har mistet alt ,hus.bil.liv , familie ect- p.g.a vores elendige politik , kan du da bare gøre karriere posemand på Halmtorvet

 7. ib

  den nuværende regering klandrede Løkke at han fjernede ventelisterne via privathospitalerne.
  glimrende Løkke, et godt sted at satse og med stor og fuld accept af de fleste Danskere !!
  ————–
  status nu med HTS regeringen

  resultatet er at der nu er 29 ugers ventetid ,på en simpel hjerteundersøgelse, så mange folk dør inden de bare blir undersøgt..

  … apropos manglende penge til sundhedssektoren, finder jeg det påfaldende at der er 7% af anden etnisk oprindelse i min kommune, men de udgør 80% af klientellet i hos min praktiserende læge,iflg hende !!

  de kommer oftest for at platte sig til sygedagpenge og førtidspension. og har alle statsbetalte tolke med, uanset om de taler Dansk eller ej !!

  det koster kassen ,for disse befolkningsgrupper kender absolut intet til socialt medansvar og mådehold

  så nej fuck Danskernes dagpenge, det er der skam ikke råd til ,selvom de selv har betalt til det i mange år ,for de flestes vedkommende !!

 8. sa

  Gu fanden har jeg da ret – det har jeg for det meste 😉
  M.h.t. Inger; så er hun i såfald en fin én af slagsen…

 9. sa

  Har du ikke skrevet forkert unge mand? Skulle der ikke have stået rød blok? Det havde givet mere mening.

 10. HumørHenrik

  Skal vi lige blive enige hr ib om hvem det var der halverede dagpengeperioden???? Hmmmmmmmmm!

 11. Inga Svångberg

  @Gammeldanskere

  Partiet Venstre er stærkt medskyldig i de sidste 4-5 årtiers indvandring, og det ønsker endda endnu større indvandring af muslimer, afrikanere og romaer.

  Partiet Venstre er besat af “globalisering” og ønsker landegrænserne fjernet af hensyn til “arbejdskraftens frie bevægelighed” og lignende klichéfyldte bullshit.

  Partiet Venstre er stærk tilhænger af en gigantisk offentlig sektor og tilhørende gigantiske skatter – det så vi senest, da partiet indgik i VK-regeringen og lod antallet af skatter, skatternes størrelse og den offentlige sektors størrelse, eksplodere.

  Partiet Venstre er overbevist EU-tilhænger og drømmer om at opløse Danmark som selvstændigt land.

  Partiet Venstre æææælsker FN.

  Partiet Venstre er indædt modstander af eugenik.

  Partiet Venstre befolkes af liberale tågehorn á la Støjberg, som af og til udsender spin, som skal få gammeldanskerne til at tro, at partiet er skeptisk over for multietnificeringen af Danmark. Men det er intet andet end spin!

  Og således kunne jeg blive ved og ved og ved.

  Summa summarum: lad os alle håbe, at partiet Venstre forsvinder.

 12. HumørHenrik

  Her er sving-svångbergs store helt:

  http://www.youtube.com/watch?v=xrzFAc2Mr2Q

 13. hardeHenrik

  Bortset fra fy ordet, sidder den jo meget godt.

 14. hardeHenrik

  Ib, “susanne” Henrik og hvad i ellers kalder jer.
  Kan vi blive enige om, at ligemeget hvad farve de har, ligemeget hvilke briller vi ser med, så går det kun en vej.
  Som Ib påpeger bliver vores penge brugt på andre, uden tilknytning til Danmark.
  Den siddende regering er fyldt med landsforrædere, oppositionen er ikke en skid bedre og har forlængst solgt os til eu. Dette landbrugsparti der står bag bønderne, som får udbetalt 60 procent af deres løn som bistandshjælp, betalt af du og jeg. Imens sidder gamle fru Jensen på 92 år hjemme på gården, og kan ikke forstå at det er negere der kommer for at vaske hende i røven.
  Støjberg, Løkke, Torning, Vestager, Barfod osv har alle svigtet.
  De har solgt os og vores identitet til en frimurerloge for 10 minutters berømthed.
  De 10 minutter bør vi tilstå dem, men ikke hos deres venner på dr eller tv2 men feks på skamlingbanken ved Dybsø fjord. Det lægger vi gerne jord til.

 15. Inga Svångberg

  – slet ikke, men hun er en af de bedste af de værste.

 16. FJ

  Hvem der halverede? Ja – det gjorde regeringen. Men det er egentlig ligegyldigt, for uanset hvem der havde regeringsmagten. Så var de nødt til at gøre det, for kassen er tom.

  Det rigtige spørgsmål er – hvem var det som tømte kassen?

  100 mia til indvandring taler sit tydelige sprog.

Skriv kommentar

Vi ønsker en skarp og levende debat her på blogs.bt.dk. Vi modtager mange gode indlæg, men det har desværre også vist sig, at ikke alt egner sig til publicering. Vi forbeholder os retten til ikke at offentliggøre og slette indlæg, der indeholder grove personangreb. Det samme gælder indlæg, der er uvedkommende eller irrelevante for debatten. Derfor: Hold jer til emnet - gå ikke efter hinanden. God debat.