Røre i den hjemlige andedam

De fleste kender Viggo Vagnbys berømte plakat fra 1959, der forestiller en politibetjent, som holder trafikken tilbage, for at en andefamilie kan krydse vejen. Det er sådan, at vi gerne vil fremstille Danmark over for både os selv og udlandet.

Desværre var der intet ’wonderful’ over København i denne weekend.

En livsglad ung mand blev stukket ihjel på en natklub på Vesterbro, og i forstaden Virum leder politiets teknikere stadig efter spor i en uhyggelig mordsag. Den slags begivenheder egner sig ikke til turistreklamer, men de er også en del af hverdagen. Desværre.

Knive hører ikke til i nattelivet, og det burde være en menneskeret at være sikker i sit eget hjem.

De to drab samt den pædofile sexkrænker på Fyn har skabt fornyet debat indenfor flere retspolitiske områder.

Visitationszoner og dna-registre smager af overvågningssamfund, men det er emner, der stadig bør diskuteres. I hvert fald så længe macho-forstyrrede ungersvende tager knive med i byen, og perverse pædofile får udløsning ud over deres forskræmte ofre.
Bt.dk har haft to afstemninger henover weekenden, som 40.000 brugere har deltaget i – og resultaterne taler deres eget tydelige sprog. Kun 16 procent afviser ideen om et nationalt dna-register, og hele 86 procent siger, at de altid eller ofte er bange for, hvad der kan ske i nattelivet.

Selvfølgelig er det ikke optimalt at blive visiteret under en glad aften, men alternativet er endnu værre. Som det er i dag, er der for mange, der lader hjernen blive hjemme og i stedet tager kniven med i byen – det burde være omvendt.
Danskerne vil tydeligvis gerne føle sig trygge, og politikerne burde lytte til dem. Uskyldige har ikke noget at skjule – det har forbryderne, og de skal fanges.

86 kommentarer

 1. SMt

  Det må være regeringens største succes at de rullede knivloven tilbage. Antallet af knivdrab er steget mange procent. Men selvfølgelig er livet blevet nemmere for slagtere, kokke og spejdere der har tradition for at gå med kniv i fritiden.

 2. Kc

  At have knive på sig under en tur ud i byens selskabsliv
  burde være forbudt og dermed straffes hårdt og konsekvent når det sker.

  Man kunne instalerer detektorer de steder, hvor de unge
  kommer for at more sig. Finder man knive eller lignende
  våben, skal de fratages ejermanden og gå til destruktion
  uden yderligere snak.

  Det er dybt tragisk, hver gang et ungt menneske dør
  efter knivstikkeri, så gør nu noget effektivt for at stop-
  pe disse kniv-gale mennesker.

 3. Sandy Haae Høyrup

  Til SMt Og Kc .
  Det er FORBUDT at have knive med i “nattelivet”! Men selve den såkaldte kniv lov var direkte tåbelig. Den gik ud over uskyldige mennesker og omfattede IKKE indirekte stik “våben”, såsom en syl og skruetrækker fx Hvilket vil sige, at fx en håndværker på opgave i nattens byliv, typisk el-folk ikke måtte have fx “hobbykniven” i benklædernes sidelomme. Og tog fx en privat person ud, at fiske, skulle turen gå direkte i lige linje frem og tilbage, ingen stop osv.

  Den slags tåbeligheder er man fri for nu! Og desværre vil de selv samme psykopater – i mine øjne – stadig tage knive med i byen. Uagtet et skærpet forbud.
  Min største personlige frygt ligger i, at den dag skydevåben bliver så billige på det sorte markedet, at enhver usikker person kan købe det. Så er helvede løs. For det er desværre alt andet lige, nemmere at trykke på en aftrækker, end stå ansigt til ansigt med den man stikker ned med kniv.
  Voldsspil er en meget vigtig årsag til manglende forståelse for handlinger hos især ungdommen. Det er desværre ofte alt for sent at de opdager, hvad deres handling indebær.

 4. Kc

  Hvis man skulle være så uheldig at rende ind i en voldsmand, vil jeg hellere skydes end blive knivstukket.

  Alle former for våben bør lyses i band. Og de enkelte
  discoteker og lign. bør kunne af- og udvise det klientel,
  som er kendt for at søge volden uanset, hvilken etninst
  baggrund den pågældende , ………………………

 5. J.Hansen

  Hvad ligner det, at “efterforsknings”holdet gang på gang sender en leder ud til pressen på fortovet i udlevet flisjakke og med et ydre, der signalerer flødekager og kaffe i spandevis og så med ansigtet i trætte folder fortæller: “vi er helt på bar bund”????????
  Andre mere succesfudde lande sender en leder ud til pressen, står rankygget i fuld politiornat på en “talerstol” og derpå erklærer: “vi får dig. Jeg vil personligt sætte min karriere ind på at finde gerningsmanden. Meld dig inden befolkningen finder dig og flår dig. Ring direkte til mig på dette nummer xxxxxxxx og vi finder sammen en løsning, så du kan få hjælp”!
  Næææh, Danmark foretrækker flødeskumskager og termokander med kaffe og forholdene er derefter!

 6. Kit Bonde

  Det er jo lige netop sådan, Danmark har udviklet sig gennem 20-30 år! Man må ikke rette børnenes fejl i stilene, for det føler de som et nederlag – de må ikke få skældud over dårlig opførsel o.s.v. Hvad skal de gøre ude i det virkelige liv? – Tysk blev afskaffet på nogle gymnasier, fordi eleverne ikke havde lyst til tysk grammatik, så ingen valgte det, og ‘det er jo også svært’. Ja, det er der mange ting der er, og verden bliver mindre og mindre, altså er sprog en rigtig god ide at lære – ens enorme nabos især. – Hørte fra en, der havde været frivillig i Tanzania, at børnene havde ‘livskundskab’ i skolen – vi har ‘livsstilskundskab’ for at lære, hvordan vi skal se ud, møblere vores hjem o.s.v. Hvad med om vi lærte børnene at ‘overleve’, bedømme om kritik er berettiget, tale for sig på en ordentlig måde – OG at det har konsekvenser, hvis man ikke kan yde sit.
  Vi har travlt med at analysere, om vi har ‘Matadormania’ – det kan sgu da være ligegyldigt! Vi er mange, der synes, det er fremragende lavet og derfor ser vi det – PUNKTUM. – Lad os dog lære at være høflige over for hinanden, gøre vores bedste og hjælpe hinanden – som Thomas Skov siger. Stemningen er så negativ i øjeblikket – man brokker sig over alt, hvad man komme i tanker om – og det har vi ingen som helst grund til. Ville det mon blive værre eller bedre hvis vi fik problemer – som Grækenland eller Spanien?

 7. jorgen f.

  RIP Jonas,

  Men Ritzaus bureau for had til danskerne bær et stort medansvar.

  Ved de sidste alvorlige knivoverfald blev dagsordnen for pressen – helt vanvittigt – ofrets livsstil og familiens evt. forhold til kriminalitet. I bedste Radikale selvhads stil –

  Denne diskussion kunne have været startet for måneder siden hvis ikke det var fordi Politiken/DR/Ritzau regimet lå tungt over dansk presse.

  Og vedr. den nuværende regerings medansvar for afskaffelse af knivloven -…..

 8. andersen

  Ind i spjældet med dem der går med våben og ud af landet med kriminelle udlændige – ingen pardon og blødsøden tilgiven. Bare straffe der kan mærkes.

 9. jenni

  Illegale arabere, rumænere og 7 mia andre udlændinge kommer ikke til at stå i et dansk register.

 10. J. Hansen

  De danske myndigheder, politikere, dommere og journalister er så forkvaklede i deres tankegang, at al tale om “mord” er bandlyst. Istedet omtales de værst tænkelige MORD som “drab”. Et forsøg på at bagatellisere, ligesom at ALLE problemer de seneste år er omgjort til “udfordringer”! Alt skal gøres til ligegyldigheder!
  Udviklingen er total pervers og producenter af brækspande er de eneste der kan glæde sig over afviklingen!

 11. jenni

  Nemlig.
  Manipulation.

 12. Inga Svångberg

  @Lederskribenten

  “Visitationszoner og dna-registre smager af overvågningssamfund”

  – DNA-registre er vil uvægerligt få race- og klassemæssig slagside, så dem bør vi af hensyn til princippet om lighed for loven helt undgå. Jeg tror heller ikke, at DNA-registre er i overensstemmelse med Menneskerettighederne.

  Visitationszoner bør absolut også undgås, for gammeldanske politibetjente (mange er højreorienterede) vil proportionelt set visitere flere nydanskere end gammeldanskere, hvilket jo er racistisk. Derfor skal skal alle visiteres, ligesom i lufthavnene, eller også skal ingen visiteres.

  Summa summarum: DNA-registre og visitationszoner er udtryk for den rene og uforfalskede “lov og orden” mentalitet af værste DF-tilsnit!

 13. Inge Petersen

  “Hvilket er racistisk!!!”

  Nå da fru/frk Svångberg. Har du virkelig belæg for at postulere, at flere indenfor politietaten er racistiske? Det må man nok sige. Tror du ikke, at det med at det er flest af anden etnisk hærkomst der bliver visiterede er, at det er hos dem diverse slag-, stik- og skydevåben forefindes i nattelivet, så det er derfor af erfaring, at netop den gruppe bliver pillet ud i nattelivet! Det har intet med DF at gøre. Og ærlig talt – vi er rigtig, rigtig mange, der i den grad er trætte af, at racisme- og DF-kortet bliver trukket, straks man tillader sig at bede om lidt lovmæssig ordentlig opførsel.

 14. Kc

  Men noget tyder på, at det er bydende nødvendigt både
  med visitationszoner og DNA-registre.

  Hvad er der i vejen med “lov og orden” mentalitet? Når
  så mange ikke selv kender grænsen, så må staten hjælpe dem på vej.

  Selvfølgelig skal alle visiteres. DNA-registre har intet
  med race eller klasse at gøre. “INGA” er et sludrehoved
  og menneskerettigheder, – hvad er det for noget og
  hvem kan gøre krav på det???

 15. jenni

  Acmed, kan du lige forklare mig denneher:
  Inga Svångberg
  19. november 2012 kl. 08:22

  – DNA-registre er vil uvægerligt få race- og klassemæssig slagside, så dem bør vi af hensyn til princippet om lighed for loven helt undgå.

  Hvordan det?
  Hvis alle skal stå der.
  ???

 16. Inga Svångberg

  @Jenni

  De bedst begavede er bedre til at fjerne DNA-spor fra gerningsstederne. Derfor vil de som fældes på baggrund af DNA-spor, relativt hyppigere komme fra visse, unævnelige, etniske grupper og sociale klasser. Dette er diskrimination.

  Altsammen logik for agerhøns.

 17. jenni

  Det er diskrimination, hvis danskere skal være i register, men indvaderende, turistmæssige, eller illegale udlændinge ikke kommer det.

 18. Kc

  INGA, så må du høre til agerhøneslægten, som den
  eneste blandt den samlede menneskerace!

  Jeg mener, at det faktisk er umuligt, at fjerne alle
  DNA-spor, også for de bedst begavede.

 19. Kit Bonde

  Hvordan kan det blive racistisk at tage DNA-prøver? – Det er synd for de mindre begavede at de ikke slipper godt fra kriminelt? Det var dog en underlig logik! – Hvis man er uskyldig, behøver man jo ikke være nervøs, og man må vel bruge alle midler for at fange en morder? Eller…?

 20. jimmi linde

  Til alle politikker

  Enføre metaldektore på diskotekkere og natklubber,

  så er problemet løst.

  En hilsen fra gilleleje.

 21. jenni

  Så har du ikke set Sjakalen.

 22. Erik Morsing

  Skal man ind til benet af den problematik, må man se på årsagerne til det holdningsskift, der er sket i de sidste 50 år. En del af forklaringen er den slappe opdragelse af vore børn, som for en stor del skyldes, at begge forældre arbejder. Det giver mindre tid til at være sammen med børnene. De er overladt til sig selv den største del af døgnet, og om aftenen er far og mor for trætte til af sige fra overfor børnenes plagerier, og så sidder de igen alene, denne gang foran computerskærmen.. Skolen har heller ikke mere den opdragelsesfunktion, som den havde før i tiden. Den sorte skole kaldte man den blot på grund af bogen “Det forsømte forår”. Den sorte skole, som jeg selv gik i, virkede fint med i opdragelsen, og jeg har stort set kun gode minder fra den. Man lærte, at der er andre mennesker end en selv her på jorden. Man lærte at tage hensyn. Man var høflig, tog, hatten af, når man stødte på en af sine lærere på gaden og når man kom ind i en forretning, og man kunne gå i fred om aftenen, hvor man end befandt sig i landet. Bogen er pensum i gynmnasiet, og jeg anbefaler at man tager den af pensummet og betragter den på en anden måde. Blot fordi et enkelt menneske har haft dårlige erfaringer i sin skole, så kan det ikke bruges til at generaliosere, som man gør det i dag via den bog.
  Efter at vi har fået åbnet vore grænser har vi oplevet, at østeuropæere, der ikke har formået at skabe sig et demokratisk samfund, strømmer til landet for at begå kriminalitet, fordi de er fattige og ikke har anden mulighed for at få brød på bordet. Så summeret op kan vi konkludere, at skal vi problemerne til livs må vi få Østeuropa op ad sumpen, hjælpe dem, der hvor de bor, så de ikke kommer her, og vi må ændre markant på vore opdragelsesmetoder til gavn for både samfundet og vore børn.
  Så er der indvandreproblematikken. Her har vi ukritisk åbnet vore arme for slangen i Paradiset. Arabere og somaliere m.v. er strømmet til landet og har skabt noget, der ligner mellemøstlige tilstande med vold sekterisk uro og alskens kriminalitet. Her er løsningen at sende dem alle hjem, eller kan det ikke lade sig gøre, så samle dem på Hans Ø eller i Grønland. Problemet forsvinder ikke, før den sidste muhamedaner er væk. Vi må altså opsige den aftale, vi har om at modtage flygtninge fra Arabien, Afghanistan og andre u-lande, der i deres levemåde og syn på verden i den grad er væsensforskellige fra vores demokratiske principper om lige rettigheder for mænd og kvinder. Vi kan ikke opdrage på andre landes borgere, specielt ikke, hvis der er tale om voksne mennesker, der kommer indoktrinerede og hjernevaskede fra de var børn. Det er ikke bare en svær opgave, det er en umulig opgave. Politikerne inde på Christiansborg har slet ikke tænkt tingene til bunds, før de åbnede sluserne for de horder af mennesker fra tusind-og-en nat der strømmede til Erewhon, hvor guldet flyder på gaderne og kommunekassen er et tag-selv bord. Kan eller vil vi ikke deportere dem, så må vi stille langt skrappere krav til disse individer, og vi må starte med at fratage dem alle særrettigheder, om det nu er forplejning i skolerne eller særbadning for piger og drenge og ikke mindst deres påklædning. Først og fremmest skal tørklæder forbydes på offentlige steder. De sender et forkert signal. Det er vor tids hagekors, der signalerer undertrykkelse og apartheit, nemlig adskillelse mellem mænd og kvinder, et fænomen der slet ikke hører hjemme i et vestligt, oplyst samfund.
  Ja jeg ved godt, at jeg kan ikke gøre så meget ene mand, men jeg kan opfordre folk til at stemme på DF ved næste valg.
  Erik Morsing
  hjemmeside erik-morsing.dk

 23. Kit Bonde

  6 stjerner til dig, Erik! – Og ja, stemmer også DF. – Er nu ikke enig mht. ‘muhamedanerne’ – der er mange muslimer her i landet, der er velintegrerede og forsørger sig selv, det er islamisterne, der laver balladen… ligesom i Palestina, Sudan, Ægypten, Libyen……………

 24. Helle

  Selvfølgelig skal vi ikke ha’ et altomsiggribende DNA-register. Har alle glemt Big Brother? Videooptagelser på hvert et gadehjørne, registre over alle mennesker – du har intet at frygte, så længe du er lovlydig er mantraet. Folk glemmer bare, at alt kan blive misbrugt, og at leve i et samfund, hvor man nærmest er skyldig indtil modsatte er bevist, er ikke noget rart samfund.

  Er helt enig i, at en del af miseren skyldes mangel på opdragelse og mangel på konsekvens, og at alt gøres til ligegyldigheder og småting. Det er også et kæmpe problem med parallelsamfund og vores import af mellemøstlig ‘diskussionskultur’ (læs: knive mv.).

  Vi bør lige klappe hesten. Ikke alle muslimer er ens, og ofte handler det slet ikke om islam, men er kulturbetinget. Der er meget stor forskel på repræsentationen af f.eks. muslimer fra det tidl. Jugoslavien og folk fra Iran på den ene side og så somaliere og palæstinensere på den anden, og selv blandt de sidste grupper, er der heldigvis også masser af helt alm. mennesker, der bare gerne vil passe deres eget liv.

  At visse muslimske grupper overhovedet har fået lov til at fylde så meget, er Politikensegmentets skyld. De er pr. definition ofre, der ikke kan stilles krav, og de skal ha’ særbehandling hele tiden. De skal selvfølgelig leve på samme vilkår som alle andre, og man er kun et offer, hvis man selv vælger at leve sådan. Nogle har hårdere udgangspunkt end andre, men valget mellem at kæmpe og lægge sig ned og trække offerkortet er der altså for alle.

 25. Jørgen F.

  Er det dig Thorning?

  DNA registret kan lukkes af for skattemyndighederne – bare rolig.

 26. ib

  en uheldigt virkende knivlov.og et idiotisk forbud mod folks slatne luftbøsser..

  der er forhåbentlig ingen der så naive at tro den slags har den fjerneste indflydelse på om Heidi er knivdræbt eller ej ,eller om banderne skyder løs i gaderne..

  disse psykopater kigger næppe i Lovtidende for at se hvad der står..!!

  lad værtshusene og diskotekspersonalet selv styre hvem de ønsker at lukke ind, de har en ganske udmærket erfa og dømmekraft for hvad og hvem der giver balade, og det bør helt være deres suveræne beslutning !!

 27. ib

  foriøvrigt drikker muslimer jo ikke , så man behøves ikke den store fantasi for hvad formål, en flok højtråbende 2.g rødder kommer efter..

  det ved enhver ejer af disse virksomheder. så lad dem der har forstand på det , styre det selv !

 28. jenni

  @ib
  I den ideologi er det tilladt at lyve.

  Hvis du tager til Marocco kan du erfare, at du bliver bedt om whisky og produkter af svinekød som betaling.

 29. Janne Petersen

  Andefamilien går skam stadigt over vejen, og normale mennesker holder tilbage, fordi det selvfølgeligt er meget nemt at køre videre, men det er så den ikke nævneværdige mentalitet, der så blot viser sit grimme fjæs.

  Hvis mennesker begår kriminalitet, så skal det registreres, ikke 10 eller 20 år, men som en ubestemt helgardering for myndighederne, så de kan følge dem, der aldrig lærte, og udelukke dem der lærte, hvor svært skal det dog gøres.

  Denne tilbagevendende sødsuppebarmhjertighed, der udvises tidligt og silde, nedbryder fuldstændigt et samfund, fordi det hele flyder sammen til gætteværk for en befolkning, der så skal gætte videre, hvem de i dagligdagen bevæger sig iblandt.

  På et mindre plan i hjemmene, bliver der heldigvis stadigt udført opdragelse, der indeholder tilpas konsekvens for de unoder, de unge tager del i, så den indlæring kan blive solid nok til, at det forbliver i bagagen.

  Svångberg, du er igen tilbage i din vatbeholder, hvor man helst ikke må træde nogen over tæerne, og gør man det alligevel, så er man DF-inficeret, ganske usagligt ment.

  Jeg har været en hård hund på hjemmebane, men dagen sluttede altid med kram, fordi hensigten var at bringe lærdom til de børn/unge, der en dag skulle stå selv med livets mange valg.

  Hvis ikke barnet mærker riset, så ender de voksne med at blive gennemtæsket af det, fordi spillereglerne sejlede. Janne.

 30. jenni

  Vi skal ikke have dna-register.
  Det er alt for sårbart.
  Det bliver en givtig forretning for personale og vikarer, at lige bytte en forbryders DNA med en gammel 94 årig dames.
  Når politiet får svaret fra DNA registeret, er det, at DNA, der er fundet på/i offeret, er DNA , registeret under en 94 årig dames navn, og hun i øvrigt døde og blev begravet 3 måneder før gerningsmanden voldtog og myrdede.
  Og det er jo IKKE muligt for politiet, at finde ud af hvem der blev begavet med at få hendes DNA-profil stående under hans navn.

 31. Janne Petersen

  Erik Morsing, det var et meget fint indlæg, du igen fik skrevet, let forståeligt og meget rigtigt.

  Egentligt er det påfaldende, at den gængse befolkning har meget bedre bud på, hvorledes tingene kunne løses, såfremt man brugte den lette tilgængelige model, konsekvens.

  Det er ufatteligt at man slet ikke kan regne ud, at vejen til selvtægt brolægges med ligegyldighed og uansvarlig ‘bogføring’ med landets bæreevne.

  De mennesker der vil denne udvikling, trækker de slemme veksler, den dag bægeret er fyldt, fordi det trak så meget med sig, og fordi menneskets drifter aldrig er rationelle, når tålmodigheden er sluppet op.

  Du nævner meget rammende ’slangen i paradiset’, og det må siges at være et pletskud, fordi det rammer så godt, set i billedtale. Janne.

 32. Janne Petersen

  Jenni, du er en hård forhandler, hvad vil du så foreslå ????, som det er nu, virker det ikke efter hensigten.

  Der skal ikke skeles til menneskerettigheder og alt det blødsødne gylle, der skal bare være et apparatur der kort og kontant viser, i hvilken retning myndighederne skal gå.

  Det skulle faktisk i vores moderne teknologiske tidsalder, være ganske overflødigt at savle rundt i begreber som, skal skal ikke, må eller må ikke, kan eller kan ikke.

  Mennesker flyver til månen, siger de, men et simpelt idiotsikkert register, det er stadigt på tegnebordet.

  Overvågningshysteriet er tidsspilde, eftersom vi bliver overvåget af systemer, vi slet ikke kan se, og som ikke spørger om noget, så hvad er problemet????. Janne.

 33. jenni

  Janne Petersen, ja. Jeg har erfaringer med forsvarsadvokaters næsten overjordiske evner til at få gjort tjenester allevegne. Jeg har erfaringer med, at personale kan gøre tjenester for venner, eller skader mod venners modparter.

  En fra Rejseholdet har idag svaret på spørgsmål på BT.
  Han nævner, apropos en sag, som jeg har et omfattende kendskab til – jeg har nævnt den her på BT i DNA-debatten.
  Ham fra rejseholdet, fortæller om den sag, men han fortæller ikke det væsentligste.
  F.eks. omkring den lemfældige måde, man håndterede en sådan prøvetagning, hvor identiteten ikke kontrolleres rigtigt og prøven kan forbyttes flere steder på sin vej.

  Korruption omkring prøvetagning kan sende en skyldig på gaden, som alt viser er skyldig.

 34. Erik Jensen

  Ja-kunne man dog bare skrue tiden tilbage til 1959,hvor vi faktisk havde en af de mest varme somre nogensinde.
  Dengang var der en usigelig ro omkrig en uden frygt for at blive slået ned på det næste gadehjørne.
  Samtidig fandtes der heller ikke TV2 News eller DR Update,hvor begge kanaler døgnet rundt sender den ene negative nyhed efter den anden ud i æteren.
  I 1959 blev der ikke hver time nævnt om dårlig økonomi-man vare mere optaget af,hvordan høsten blev i år.Danmark var jo dengang et landbrugssamfund med masser af glade unge mænd og piger på hver en gård.
  I 1959 var det en stor nyhed, hvis man mødte en araber eller afrikaner på gaden modsat i dag i de store byer,hvor det er en nyhed at se en etnisk dansker.
  Dengang var danskerne fattige på penge men rig på at komme hinanden ved og hjælpe hinanden.50erne og 60erne var en skøn tid uden den globalisering, som er i dag og måned for måned ødelægger Danmark og danskernes identitet.Det kan vi takke de svage politikere vi har haft siden beg. af firserne og indtil nu.Stem dem ud ved næste valg, så vore børn engang måske kan opleve en tid som i 1959.Gud bevare Danmark!

 35. Erik Morsing

  Ja stem dem helt ud. Jeg sætter mit kryds ikke ved partiet men personligt, og det bliver ikke ved en af de kendte. Der er brug for at få luftet ud i Folketinget. Den samme sure lugt af Hækkerupper, Ellemander og Aukener og hvad de gamle familier nu hedder, som i realiteten regerer landet, trænger til at blive fornyet, så man igen kan trække vejret derinde. Jeg tror ikke mindst på grund af juletræssagen, at vi får et helt andet Folketing efter næste valg. Det skal blive spændende. Vær ikke bange for at prøve noget nyt, det kan ikke blive værre, end det er.

 36. jenni

  Erik Morsing og Helweg- er.

 37. Andersen

  Hvorfor er det kun opdragelsen og den manglende forældre kærlighed, som diskuteres???
  Hvorfor er der INGEN som nævner kosten eller hvad man nu skal kalde det kemiske lort, indbyggerne i dette land fylder sig med. Det kunne være sjov at se om, den åhhh så billige discountmad og de mange sodavand, er en af årsagerne til at lunten er blevet så kort og angsten så stor.
  De indvandrere som har andet end hvidt franskbrød og Nutella i deres indkøbsvogn klarer sig migbekendt fint i skolen og optræder så at sige aldrig i politiets statistikker.
  Det samme forøvrigt for danskerne.
  Den grove vold startede for alvor i 1987 og der kom sodavand i plastikflasker og discountmaden for alvor i indkøbsvognen. Sidenhen er maden dog blevet dårligere og dårligere, fordi indbygerne i dette land hellere vil være smækfede, have dårlige tænder og børn med ADHD også kaldet Altid Discountmad Hjerne Dum.

 38. Jyden

  Jo, kost har jo også noget at sige,- men dog slet intet i forhold til tossegode, røde, snotdumme politisk korrekte landsforræddere til politikere, der skal forstille at styre vort lille Danmark,- men ikke gør det,- jo,- mod afgrunden, hvis der ikke sker forandringer,- det kræver jo at folket begynder at vågne op og gør modstand!
  Men mon ikke også vi er ved at være derhenne…?

 39. Inga Svångberg

  – så længe I gammeldanskere får jeres overførselsindkomst, skal I nok forholde jer i ro og stemme på de partier som holder grænserne åbne for endnu mere indvandring af muslimer, afrikanere og romaer. Når overførselsindkomsterne tørrer ud, sker der såmænd ikke andet end at I klynker lidt mere højlydt.

  I gammeldanskere gør sgu’ ikke oprør!

 40. Jyden

  Næ, næ,- vi er mange gæve Jyder, der stemte på Glistrup, dengang,- og siden på DF, som ønsker stop for indvandring, og netop IKKE ønsker åbne grænser,- samt modstandere af EU, og vi bliver stadigt flere..!
  Nu, når hele det røde fjollecirkus derinde på Højborgen falder sammen,-og det kan ske snart!,- er det da også klart, at DF med Kristian T.D. i spidsen,- vil overtage,- bare vent og se,…beklager, hvor meget du end fryder dig over alle de ulykker, der vil overgå “gammel”danskerne fremover,- kommer det slet ikke hen i den retning, du påstår,-og gerne vil, lille “Inga”!!!

 41. jenni

  Selvmodsigelser og et focus , der nok er fejlagtigt.

  http://www.bt.dk/krimi/rejseholds-chefen-svarede-paa-laesernes-spoergsmaal

 42. sofie

  Svångberg-at Danske politibetjente er rasictiske og vil visiterer flere indvandrere:kunne det skyldes at der var flere indvandrere i byen end Danskere???

 43. hardeHenrik

  Det kunne også være den simple grund, at det er hoved saglig de sorte der ødelægger landet, og politiet sidder på første række

 44. Inga Svångberg

  @Sofie

  – nej, det kan jeg slet ikke forestille mig.

 45. hardeHenrik

  Igen ser vi at når en racefremmed (denne gang en bastard lokikælling/neger) en sjælden gang blir slået ihjel, er der straks fakkeltog og rend mig i røven.Hvornår har der været et fakkeltog for en af de utallige unge Danskere der bukker under for de onde jætter ?
  Det kunne være en god start at vise sin utilfredshed her om føje dage, når en ung mand der er glad og rask idag, skal bukke under for disse feje sjakaler. Det er DET sammenhold vi mangler, skammer i jer ikke ?

 46. sofie

  Nu har den unge mand jo ligesom ikke gjort nogen noget,vel Harde Henrik,så æd dine ord i dig igen,man kan ikke gøre for hvordan man bliver født .Men jeg giver dig ret i den-officielle rådne for-fordeling og udvisning af sympati-den er kvalmende og klam.

 47. jenni

  forfordeling betyder, at blive behandlet dårligere, end andre.

  Om han har gjort noget, ved hverken du eller jeg.
  Jeg læste hans kronik i sin tid, og der var da noget i den, som ikke alle kan føle sig veltilpas med.

 48. Inga Svångberg

  @Kære Jenni

  Vil du gøre mig den bjørnetjeneste at postere mig et link til omtalte kronik?

  Venligst, Inga

 49. sofie

  Ja netop for-fordeling -stor sympati for andre med mørk hud -og hånlige snøft overfor dem med lys hud når de bliver overfaldet-hvis det da bliver nævnt.

 50. jenni

  sofie, ‘forfordeling’ betyder at blive behandlet dårligere end andre.

  Og Acmed ‘bjørnetjeneste’ betyder at gøre noget, der skader den, man gør det ‘for’.

  Jeg fornemmer din ironi, – at du ved det – men det er ikke pædagogisk i orden.
  Jeg er også ved at få pip af journalisternes ligger, når det hedder lægger..

  Jeg kikker lige efter kronikken. ¨
  Jeg kommenterede på den.

 51. sofie

  Jenni -ikke forstået! Vi er helt enige ,men bruger andre ord / sætninger for det samme.
  Og bjørnetjeneste er som du skriver ,men i god tro at det gøres.

 52. jenni

  sofie
  20. november 2012 kl. 10:07
  Hvordan mener du : ‘vi er helt enige, …men ‘ikke forstået’, bruger andre ord til at sige det samme. :)

  Det ser lidt kryptisk ud for mig.

  Der er skam ingen garanti for, at ‘bjørnetjenester’ gøres i god tro.

 53. Janne Petersen

  Det er fuldstændigt ligegyldigt, om det er en sort, hvid eller grøn ung mand/kvinde, der bliver stukket ned i bylivet, ulykken er tragisk i sig selv, fordi det er så meningsløst at gribe til den usle vold.

  Et liv er et liv, og er familien i baggrunden i farver, så er det stadigvæk en sorg, at miste nogen man holder af.
  Det kan ikke være svært at beklage de mennesker, der må begrave deres børn, når man selv er forældre, eller måske tilpas empatisk.

  Vi skal ikke have tilstande som i 30.ernes Tyskland, hvor der var jubel, når en jøde blev banket i jorden, vi skal gennem folkevalgte politikere, satse på at dette land, kan få rettet mange af de skader op der er sket.

  Spørg Svångberg, hun besidder alle livets løsninger i alfabetisk orden, ofte lidt forvirrende, men det til trods, al viden til det ‘naive’ folk.
  Råhed, hævn og menneskejagt er ikke udviklende for dette land, det er mange lande ude i verden, levende eksempler på.

  Den unge mand der blev stukket ned, var blot en ung mand, der skal ikke levnes spalteplads til at underbygge, hvor han kom fra, han var bare endnu et menneske, der måtte lade livet. Janne.

 54. Johannes

  Det er selvfølgelig kun mennesker, som lider af angst, der går rundt i gader og stræder med våben. Men det er vel ikke så underligt med al den hash de render og røger. Ja, mange unge mennesker holder ikke længe i disse år.

 55. Kc

  Kan vi blive enige om, at volden i samfundet er blevet
  mere og mere rå i løbet af de sidste 40-50 år?

  I “gamle” dage endte en konflikt med en kamp på næver,
  ikke med våben af forskellig slags. I dag ender slagsmål
  ofte med død eller livslang lemlæstelse.

  Kynisme er udbredt. Det ser ud somom flere og flere får
  vanskeligheder med at føle med andre og for andre.
  Det store spørgsmål er: Hvordan opstår denne råhed,
  og totale fravær af respekt for liv??

  Hvilket tilfredsstillelse opnåes ved at jage knive ind i et
  andet menneske. Er det narkotika og alkohol, der sløver
  sanserne i nattelivet??

 56. jenni

  Kc
  Film, tv.
  Det er hverdag i dagens Danmark. Det afstumper. Det amputerer føleevnen.
  Som en stank eller en støj, som hjernen bliver vænnet til.
  De ser dagligt skuespillerne lemlæses og dør – og er med i næste film.

  En skole har netop vist en voldsom selvmordsfilm til alle børnene, fra børnehaveklassen og opad.
  Afstumpningen startes tidligt. Så får man gjort dem til kyniske robotter.

 57. Janne Petersen

  Kc, du har helt ret, alt er blevet ekstremt forøget med årene, og ikke i positiv retning i de fleste ændringer, men volden især er ekaleret, det kan jeg med sikkerhed underbygge, fordi jeg i mine barne/ungdomsår, boede på Nørrebro, hvor jeg er født.

  Jeg gik som ung pige i Nora bio, som lå ved Nørrebro station, og der var forestilling fra om eftermiddagen til kl. 2 om natten, hvor jeg gik alene hjem præcis ad de gader, der idag er ’selverhvervede’ zoner, som fremmede mennesker har etableret, og jeg mødte ikke et øje, alt var stille.

  Det absolutte ‘farligste’ i det område var klunserne på Rentemestervej, der var så bedøvede af kogesprit, så de overhovedet ingen fare udgjorde, mange af gadernes børn rendte imellem dem tidligt og silde.

  I dag er det lovløshed og ondskab der styrer, og det er en udvikling, vi som mennesker selv står for. Janne.

 58. Janne Petersen

  hardeHenrik, jo jeg skammer mig over den lallende udvikling, som har gjort fortidskæmpere nærmest til grin.

  Stærke danskere der satte livet i spil, for at frigøre landet fra en besættelsesmagt, ingen ønskede.

  Der er ingen der kæmper mere, man synger blot med på alle viserne, mens de andre dirigerer, så jo det er skammeligt. Janne.

 59. Inga Svångberg

  @Kære Jenni

  Tak for dit link:

  http://politiken.dk/debat/ECE1323284/jeg-skylder-den-danske-velfaerdsmodel-alt/

  – endnu et godt eksempel på, hvorledes enorme resourcer sættes ind på at rydde op efter alle dem, som rutinemæssigt bør tvangssteriliseres! Beretningen er også en god forklaring på, hvorfor Danmark i enhver henseende forfalder – resourcerne rækker simpelt hen ikke til at udvikle/forny Danmark.

 60. Kc

  “INGA” – Jeg har også læst artiklen af Jonas hånd og
  bliver lidt forvirret over dit indlæg desangående, men
  håber, at jeg bare ikke forstår, hvad det er du mener.

  Jeg læser det, somom du mener, at det har været spild
  af resourcer at hjælpe Jonas og hans familie i en kritisk
  situation.? Jonas mor fik sandsynligvis en fødselsdepression og det er da fint, at hun ikke skildes
  fra sit spædbarn. Mor bliver rask, men så gentager ulykken sig ved fødsel nr. 2, men igen kommer familien
  på fode.

  For mig ser det ud til at samfundets indsats i Jonas til-
  fælde, så ud til at lykkedes, men som vi ved, at ende
  på så tragisk vis.

 61. jenni

  kc
  Læs den igen.
  Og tænk igen.

 62. Inga Svångberg

  @Kc

  Faderen er ghaneser og har intet at gøre i Danmark. Den danske moder er psykisk syg. Du kan være ganske sikker på, at begge har kostet (og koster?) det danske samfund adskillige millioner!

  Skal den slags mennesker forplante sig?!

  Hvem vil du tvinge til at betale for dette dysgenetiske vanvid?

  Synes du ikke, at 7 milliarder mennesker er rigeligt?

  Ønsker du at ødelægge denne planet?

  Hvem skal forplante sig? – de sunde og intelligente eller usunde og uintelligente?

  Kc, nu har du virkelig chancen for at skrige racisme og nazisme, og for at demonstrere, hvilket empatisk og humanistisk menneske du er.

 63. Kc

  Det har jeg så gjort Jenni og finder en artikel skrevet af
  en meget heldig ung mand, som har været omgivet af
  varme kærlige hænder fra fødslen.

  Han giver udtryk for at være venstreorienteret, men er
  det alligevel ikke. Han giver udtryk for taknemlighed
  overfor den danske velfærdsmodel og han har formået,
  at give noget tilbage.

  Avisen politiken læser jeg ikke for den er for venstreori-
  enteret for mig…………..men, men , men jeg forstår
  fortsat ikke “INGAS” indlæg?????

 64. jenni

  Kc.

  Så må du læse igen. Dennegang med mere end øjnene.

  ps.
  Det fremmer også forståelsen at have kendskab til diverse punkter.

 65. Inga Svångberg

  – Kc er emotionel og uden for pædagogisk rækkevidde.

 66. Inga Svångberg

  – nej, du forstår sgu’ ikke så meget….

 67. Kc

  En etnisk dansker SKAL kunne gifte sig med en udlænding og få sin ægtefælle til Danmark uden problemer. Det er slet ikke her, vi som land skal tage
  afærde.

  Ifølge “INGA” og Jenni er det nærmest en forbrydelse at
  være psykisk syg og dem vil “INGA” gerne have aflivet
  eller tvangssteriliseret.

  Hvem er det egentlig der er psykisk syge?? Jeg er ikke
  i tvivl, men da jeg er i besiddelse af en smule empati
  og desuden som sådan, udenfor pædagogisk række-
  vidde, ønsker jeg ingen aflivet.

  Jenni, hvad er det for punkter jeg bør kende til for at
  fremme min forståelse???

 68. Inga Svångberg

  @Kc

  “En etnisk dansker SKAL kunne gifte sig med en udlænding og få sin ægtefælle til Danmark uden problemer”

  – ja, lad os endelig gøre det muligt for alle psykisk syge, overførselsindkomstmodtagende, dyssociale, svagt begavede, gravitationelt besværede, kriminelle og substansmisbrugende danskere at invitere muslimer og afrikanere ind i Danmark til livsvarig forsørgelse.

  “Ifølge “INGA” og Jenni er det nærmest en forbrydelse at være psykisk syg og dem vil “INGA” gerne have aflivet eller tvangssteriliseret”

  – nej, nej, jeg ønsker da at subventionere deres forplantning, således at der bliver endnu flere af dem i Danmark.

  “Hvem er det egentlig der er psykisk syge?”

  – det er der da ingen, som er. Alle er normale, alle er lige meget værd, alle er lige gode og alle har lige meget eksistensberettigelse.

  “jeg er i besiddelse af en smule empati”

  – nej, du er da utrolig empatisk og menneskekærlig og filantropisk og humanistisk og rummelig osv. osv.

 69. jenni

  kc
  Du tager mig til indtægt for noget, jeg ikke har skrevet og som du ikke kan udlede af, hvad jeg skriver.
  Det er ikke ok, kc.

 70. jenni

  Kc.
  Punkter?
  F.eks. dette : Hvorfor er denne historie vigtig? Fordi den er unik? Nej. Fordi den er en selvfølge og et krav.

 71. Kc

  Ja, ja, ja – din infame giftslange. Er her nogen, som kunne tænke sig, at skille “INGA” af med giftkirtlerne,
  men pas på, – de er sateme saftige!

 72. Inga Svångberg

  @Kc

  Det er netop udsagn som dette:

  “En etnisk dansker SKAL kunne gifte sig med en udlænding og få sin ægtefælle til Danmark uden problemer”

  – der gør at Danmark er fortabt. Du og dine utallige ligemænd har simpelt hen INTET lært af de forgangne 4-5 årtier.

  Det er ikke bare dine familiesammenføringsdrømme, som er vanvittige, næh, det er simpelt hen ALT hvad du og din slags går omkring og føler, synes, mener og udtænker. ALT!

  Kc, lad os antage, at alle i Danmark boende muslimer, afrikanere og romaer i morgen forsvandt som dug for solen. Så ville du og en del andre gammeldanskere være glade i nogle uger, men, og så kommer det store MEN!: inden årets udgang ville I være i gang med at kaste Danmark ud i et nyt skæbnesvangert socialeksperiment.

  Kc, du og din slags er kronisk uforstandige. I lærer intet af historien. I tænker ikke langsigtigt, I er tåbeoptimister, drømmere, fantaster, virkelighedsfornægtere og en hel del mere, som jeg for den gode tones skyld vil undlade at nævne.

  Demokrati er desværre en styreform, som giver din slags magt. Så snart I får magt begynder I at save den gren over, som vi alle sidder på. Derfor kommer demokratiet aldrig kommer til at fungere. Kc, du og din slags skal ikke bestemme. I skal bestemmes over, for jeres egen, for vores skyld og for Danmarks skyld!

 73. Janne Petersen

  Svångberg, det lader til at du har fået ‘et nyt kødben’ på debatten, som du kan sætte tænderne i, synes du sådan helt ærligt, at Kc markerer sig så dårligt i debatterne, så vil jeg foreslå at du genlæser dine egne mange besynderlige indlæg.

  Hvis nogen skriver forståeligt og fornuftigt i disse debatter, er det da bl.a. Kc, så prøv lige at tiltale, fremfor at nedgøre debattører, du ikke nødvendigvis er enige med.

  Du taler om slags, hvilken slags, er det et vidt begreb, eller har denne slags et navn.
  Du taler for god tone, det gør jeg også, men dit kort i ærmet, er altid giftigt og utilregneligt, og det overflødiggør god tone, fordi indpakningen er dårlig. Janne.

 74. Inga Svångberg

  @Janne

  Nej, Kc er ikke værre end flertallet af jer andre, og jeg er heller ikke det mindst tvivl om, at Kc er et venligt, hæderligt og ordentligt menneske.

  Næh, det som er problemet med Kc og de fleste andre gammeldanskere, er, at de ikke forstår Verden, og at de tror at alle mennesker i bund og grund er som dem selv. Kc’s udsagn:

  “En etnisk dansker SKAL kunne gifte sig med en udlænding og få sin ægtefælle til Danmark uden problemer”

  – demonstrerer med al ønskelig tydelighed hans/hendes urealistiske verdensbillede og naive menneskesyn. Det er netop denne blåøjethed, som har medført at Danmark er kørt af sporet i ét stort multietnisk, antidarwinistisk, humanistisk og socialistisk orgie.

  At mene, at enhver dansker frit skal have lov at hente enhver udlænding hertil, er idiotisk – lige så idiotisk som at mene, at enhver dansker skal have lov at forplante sig, og at enhver er tilstrækkeligt kvalificeret til at deltage i debatten om, hvorvidt Danmark f.eks. skal indføre kernekraft, ikke sandt?

  Janne, kan du forklare mig, hvorfor Kc, efter 4-5 årtiers katastrofal multietnificering af Danmark, stadig mener, at:

  “En etnisk dansker SKAL kunne gifte sig med en udlænding og få sin ægtefælle til Danmark uden problemer”

  – ? Det er jo vanvid!

  Janne, skal Kc’erne (ja, de er jo talrige…) bestemme, blot fordi de er flest?

 75. Inga Svångberg

  @Kit Bonde

  “Det er jo lige netop sådan, Danmark har udviklet sig gennem 20-30 år! Man må ikke rette børnenes fejl i stilene, for det føler de som et nederlag. De må ikke få skældud over dårlig opførsel o.s.v. Hvad skal de gøre ude i det virkelige liv?”

  – det virkelig liv for flertallet af danskerne er at leve af overførselsindkomst, og til dette liv forbereder den danske folkeskole dem ganske udmærket.

 76. Inga Svångberg

  @Kit Bonde

  “Tysk afskaffedes på nogle gymnasier, fordi eleverne ikke havde lyst til tysk grammatik, så ingen valgte det”

  – det er da også meget, meget vigtigere, at danske elever bruger kræfterne på at lære engelsk, eller kinesisk, for den sags skyld.

  “Ville det mon blive værre eller bedre hvis vi fik problemer – som Grækenland eller Spanien?”

  – Danmark har i økonomisk henseende længe været på vej mod græske og spanske tilstande.

  De danske regeringer forbruger meget mere end de får ind i skat. Endvidere nedlægges eller udflages jeres produktive arbejdspladser og jeres konkurrenceevne og uddannelsesniveau synker. Glem heller ikke, at gammeldanskerne er klodens mest gældsatte folk, samt at halvdelen af jer lever af en eller anden form for overførselsindkomst. I har også opbygget verdens største offentlige sektor, som I financierer med verdens højeste skatter. Som om alt dette ikke er slemt nok, har I, som kronen på værket, fyldt jeres land med muslimer, afrikanere, romaer osv. osv.

 77. Inga Svångberg

  @Kc

  “Hvis jeg skulle være så uheldig at rende ind i en voldsmand, vil jeg hellere skydes end knivstikkes”

  – dette er taget ad notam, kære Kc…

 78. Inga Svångberg

  @Kc (og Kit Bonde)

  “Jeg mener, at det faktisk er umuligt, at fjerne alle
  DNA-spor, også for de bedst begavede”

  – det er ikke svært at undgå at efterlade DNA-spor. Ejheller er det svært at fjerne DNA-spor, hvis man ved hvor man efterlod dem.

  Alt andet lige, er de bedst begavede bedre til at at undgå at efterlade DNA-spor, og til evt. at fjerne dem, end de svagest begavede. Derfor vil et DNA-register medføre, at relativt flere af de svagest begavede fanges. Efter gængs, gammeldansk opfattelse, er dette uretfærdigt.

 79. jenni

  Ikke enig.
  For det første er et skæl eller et brudstykke af et hår nok til at bestemme DNA-profilen.
  Iøvrigt kan man tage fingeraftryk på stof og såmænd på ofrets hud.
  For det andet er det ikke et argument, at “hvis man ikke fanger alle, skal man helt undgå at gøre hvad, man kan for at prøve.

  Men der skal ikke være DNA-register på alle danskere. Og det er der mange gode grunde til.
  Men selvfølgelig skal politiet straks holde op med at smide DNA ud fra en sigtet selvom sagen opgives.
  Det skal da opbevares.

 80. Inga Svångberg

  – ja, du har ganske ret i at et skæl, et hår osv. rækker til en DNA-profil, men dette rækker i sig selv sjældent til domfældelse.

  Nuvel, hvornår begriber du og flere andre, at jeg naturligvis er stor tilhænger af et DNA-register? Den indvending jeg fremførte ovenfor, var af den type, som de fleste socialister og humanister ville komme med….

 81. jenni

  Jeg er imod.
  Bl.a. fordi det er for nemt, at forbytte profiler.
  En kilde til korruption.

 82. jenni

  Er der fingeraftryk på de nye danske pas?

 83. jenni

  :) :) :)

  Jeg mener selvfølgelig : i.
  :)

 84. Janne Petersen

  Svångberg, jeg kan af gode grunde ikke vide, hvad Kc mener, at disse blandede ægteskaber skal tilgodeses, men det har måske noget at gøre med, at der findes andre sammenhænge i verden, hvor muslimerne ikke deltager.

  Jeg lancerer ikke drømme i retning af et Danmark, fuldstændigt saneret for anderledes tænkende/troende, fordi blandede ægteskaber altid har været, sammensætningerne af samme, er blot øget med tiderne.

  Det må vel siges at være nemmere at sammensætte europæerne, fordi kultur og tro ligger så tæt, men i et større billede, kan adskillige lande udenfor vores grønne vange, sikkert også fungere udmærket, der skal blot være rimelig lighed, og ikke urimelig forskel, og selvfølgelig igen uden generalisering.

  Herhjemme, er vi enige om, at kursen sejler, fordi intet bliver siet fra længere, og alt skal helst være muligt, med et uudtømmeligt gavebord for lånte fjer.

  Jeg betragter ikke Kc som hverken naiv eller tilbagestående på nogen måde, jeg ser nærmere hendes indlæg som værende af god karat, fordi hun udelukker den snævertsynede holdning til globale muligheder, samtidigt med at hun med samme pen, torpederer den grænseløse indvandring, fordi den er destruktiv og bekostelig, det samme gør jeg.

  Hvem er det så der skal skelne her, ja det er vel de politikere, der sidder på flæsket, og ignorerer landets bæredygtighed. Janne.

 85. Inga Svångberg

  @Janne Petersen

  Skal danskere hente udlændinge hertil, skal der stilles adskillige krav til begge parter:

  1) de skal være af europæiske eller mongoloid afstamning.

  2) deres IQ skal være større end 110.

  3) de skal have en uddannelse, som kan anvendes i Danmark, eller være tilstrækkelig velhavende til at klare sig uden at arbejde.

  4) de skal være fysisk og psykisk sunde.

  Derudover skal en række andre men mindre væsentlige krav helst også opfyldes.

  Hvad angår den uhyrlige Kc, så skrev hun/han følgende:

  “En etnisk dansker SKAL kunne gifte sig med en udlænding og få sin ægtefælle til Danmark uden problemer”

  – hun må jo være helt gak-gak! Jeg er stadig oprørt over, at hun/han intet har lært af de sidste 4-5 årtiers ekstremt negative erfaringer med at mere eller mindre svagt begavede, psykisk syge, overførselsindkomstafhængige gammel- og nydanskere frit får lov at importere svagt begavede, psykisk syge og overførselsindkomsttrængende udlændinge hertil.

  Janne, vi skal ikke have flere undermålere i dette land! Der skal tværtimod tyndes dramatisk ud blandt dem!

Skriv kommentar

Vi ønsker en skarp og levende debat her på blogs.bt.dk. Vi modtager mange gode indlæg, men det har desværre også vist sig, at ikke alt egner sig til publicering. Vi forbeholder os retten til ikke at offentliggøre og slette indlæg, der indeholder grove personangreb. Det samme gælder indlæg, der er uvedkommende eller irrelevante for debatten. Derfor: Hold jer til emnet - gå ikke efter hinanden. God debat.