Julefreden har lange udsigter i Kokkedal

Juletræsgate i Egedalsvænge i Kokkedal er så meget på vej ud af kontrol, at der snildt kunne være brug for en ledestjerne til at vise de stridende parter vejen til julefred.

Og sagen ryger med raketfart af sporet, når foreningen ’Stop islamiseringen af Danmark’ varsler antimuslimsk march til december, med garanti for sammenstød, bål i gaden og stenkast fra begge sider.

Set i bakspejlet ville bestyrelsen i Egedalsvænge sikkert ønske, at de havde brugt de 7.000 kr. på at opstille et juletræ, så de havde undgået at blive belejret af medier, politikere og organisationer, som føler sig kaldet til at profilere sig på baggrund af sagen.

Det ville egentlig også have klædt det lille flertal at vise hensyn til det store mindretal, præcis som man ville forvente i f.eks. en børnehave, hvor et mindretal kan få serveret særlig mad, selv om flertallet spiser anderledes.

Men den aktuelle strid kan jo slet ikke løses lokalt i Egedalsvænge. For i virkeligheden handler den ikke om et grantræ med lys på. Den har udviklet sig til at handle om meget mere – os og dem, mislykket integration, tolerance, ghettoer osv.

Det viser de trusler, der nu fyger i beboelsen, som BT har kunnet beskrive gennem de seneste dage.

Når formanden får kastet sten gennem vinduerne, er det klart, at det ikke bare handler om et træ eller ej. Og spørgsmålet er, om opstillingen af et juletræ overhovedet vil dæmpe gemytterne. Vil det kunne få lov at stå i fred, eller er der nu så meget symbolik i nåletræet, at det uvægerligt vil blive udsat for hærværk?

En ekstraordinær generalforsamling giver sandsynligvis en nyvalgt bestyrelse – og et juletræ. Men det vil ikke stoppe føljetonen i Kokkedal. Julefreden har desværre lange udsigter i Egedalsvænge.

tind

262 kommentarer

 1. Torben

  hvad er sandheden i denne historie – ifølge en af udtagelserne i fjernsynet fra en af bestyrelsemedlemmerne, gik sagen mere på at der ikke var nogle af muslimerne der ville være tovholder på indkøb af juletræet, alt andet lige, MEN der var heller ikke nogle af “danskerne” i bestyrelsen der ville – få fat på den rigtige historie og lade os tage den der fra

 2. Kc

  Jeg er tilhænger af at gøre noget for at stoppe den om sig gribende islamiseren af Danmark.

  Juletræeshistorien er et tydeligt fingerpeg om, at det er
  på høje tid, at danskerne foretager sig noget for at stop-
  pe muslimernes hærgen ved hjælp af deres religion.

  De moderate muslimer kunne passende tage sig sammen til at danne fortrop og stoppe strudselegen.

 3. jenni

  Set i bakspejlet ville bestyrelsen i Egedalsvænge sikkert ønske, at de havde brugt de 7.000 kr. på at opstille et juletræ,

  Hvorfor skriver BT dét?
  Enhver idiot ved, at et juletræ aldrig kan koste 7000 kr.
  Det er en juletræsfest, som er tradition i Danmark, at holde for børnene.

 4. jenni

  kc.
  Enig.
  Og det helt absurde er, at det ikke er lovligt i Danmark, at forene sig om koranens lære.
  Men de ter sig mere og mere, som om de ejer Danmark.

  Hvor er politiet!

 5. jenni

  Torben, det hedder udtalelser. ( at tale )

  Det er ikke indkøb af juletræ.
  Det er afholdelse af juletræsfest.
  Og det er klart, at hvis muhamedanerne bestemmer, der ikke holdes juletræsfest, er der ikke nogen beboere, der får mulighed for at arrangere den.

  Torben, du bør bide mærke i, at der lige er holdt muhamedanerfest for 60 000 kr. derude for de danske beboeres penge altså.
  (og formentlig for de danske skatteyderes penge)
  Og det er endda IKKE lovligt i Danmark, at samle sig i forening om koranlæren.

  Du har altså helt misset at se problemerne.
  Stol ikke et ord af bortforklaringerne fra den side. Det er lovligt i den lære, at lyve.
  Vidste du heller ikke dét?

 6. lars

  begynder daniskerne ikke at vågne op nu overtager muslimerne danmark om 25 år i bruxell har muslimerne presset bystyret til at afskaffe det tradionelle juletræ sidste år var det i lillerød kirke muslimerne prøvet at afskaffe den tradinelle jule gudstjenste for børn som jeg ka se stod det til muslimerne blev hele danmark og europa muslimsk jeg anbefaler befolkningen til at deltage i demostrationen i kokkedal 1 dec kontakt anders.gravers på tlf 97771784 hvis i ønsker at deltage 1 december det her skal stoppes inden det bliver forbudt at holde jul

 7. a b nielsen

  muslimer ud af dk

 8. SMt

  jeg forstår udmærket af en muslim ikke vil afholde en kristen højtid. Jeg har svært ved som kristen at forstå hvorfor så mange af vores traditioner skal udvandes så de passer til et muslimske holdninger og ønsker. Jeg forstår heller ikke at hovedparten af ansøgningerne til Julehjælp kommer fra muslimer. Pressen har i den grad kørt sagen i fokus for egen vindings skyld. Men når det er sagt synes jeg at juletræssagen fra Kokkedal viser den fremtid der venter vores børnebørn. Hvorfor skal muslimer i den grad have særbehandling i vores samfund. Vi har religionsfrihed i Danmark og har gennem tiderne fået mange trosretninger der stille og roligt har fået en hverdag til at passe ind i et kristent samfund, blot ikke muslimerne. Det bliver så ofte sagt at de har tilført det danske samfund en masse godt – jeg kunne godt tænke mig at få forklaret hvad det er de har bidraget med udover kriminalitet på Nørrebro og en krævementalitet der slår alt. Jeg mener stadig at Danmark skal være et åbent samfund hvor man kan trives side om side, men jeg er træt af at skulle tage hensyn til et mindretal der opfører sig som forkælede unger der bare kræver ind.
  For en god ordens skyld skal jeg nævne at jeg ikke er så enøjet at jeg ikke kan se at der er mange muslimer der også har skabt sig en hverdag der fungerer i det danske samfund. Men jeg har simpelthen fået nok af de andre så jeg efterhånden er villig til at gå på kompromi med min egen livsholdning og be dem om at forlade Danmark og finde andre der gider forsørge dem f.eks. deres stenrige muslimske ledere i Mellemøsten. De kunne passende tage sig af dem istedet for at fyre milliarder af i London på lejligheder og diamanter

 9. jenni

  smt, det er helt klokkeklart, at muhamedaner IKKE har ret til julepakkerne.
  Hvis de forsøger at tiltuske sig dem, er det forsøg på bedrageri.

 10. J. Hansen

  Innovasive “traditioner” fra den islamistiske verden er ikke hjemmehørende i den danske befolkning. Skiftende inkompetente grådige, selvglade, nepotistiske skvatmiklede danske politikere, “kunstnere”, journalister og andre tosser har agiteret for udskiftning af den danske befolkning. Disse innovasive “traditioner” er på INTET tidspunkt groet ud af den danske folkesjæl! Havde danskerne villet okkuperes af islam, havde de haft mange hundreder af år til at gøre dette. MEN: det har de ikke! De er blevet tunget til at underkaste sig en forrykt religiøs ideologi hjemmehørende i det livsforagtende middelalderlige mellemøsten!

 11. Stefan

  Man kan jo spørger sig selv, om julehjælp i det hele taget bør være muligt for en person som ikke holder jul ??

  For så vil jeg da gerne vide, hvor jeg kan ansøge om penge ifbm. deres EID-fest når jeg har svært ved at få enderne til at mødes…

  Hvis I spørger mig, så er Islam roden til alt ondt & ballade her i denne verden… Man hører sgu da aldrig om en buddhist eller hindu sprænge en skolebus fuld af børn i luften ;-(

  Det burde forbydes ved lov NU !!

 12. jenni

  smt, lad dig ikke narre af taktikken: det stille vand, der netop er den dybe grund.
  Stol ikke på pseudokritikken derfra.
  Løgn og baghold er § i ideologien.

  Så længe fortroppen ter sig så det tilfredsstiller muhamedanere, behøver bagtroppen ikke at det deltage synligt.
  Men de er der, klar til aktion og deltager givetvis i hele organisationen – og fredagsmøder.
  Måske er det netop de stille muhamedanere, fingerede moderate, der laver hele det store undergrundsarbejde, imens nogle få ballademagere afleder opmærksomheden.

  Jeg fatter ikke at politiet stadig undlader at rydde de – klart ulovlige – forsamlinger.

 13. jenni

  Selvfølgelig er julehjælp ikke muligt for en muhamedaner.
  Julehjælp er øremærket til dem, der ALTID holder jul og som nu er akut i en situation, hvor de ikke har råd til det i år.

  Forsøger personager, der ikke altid har holdt jul, at tilegne sig en julepakke er det socialt bedrageri.
  Anmeld det.
  Førsøg straffes også.

 14. jenni

  Julehjælpen er øremærket til dem, der ALTID har holdt jul, ALTID holder jul, men som netop i år har en så dårlig økonomi, at det er svært for dem, at holde julen i år.

  Anmeld muhamedaner, der forsøger at platte sig til det, der altså retteligt tilhører andre.

 15. Inga Svångberg

  @Til alle jer gammeldanskere

  Juletræssagen er ganske triviel og er, så vidt jeg er orienteret, opstået fordi ingen af boligforeningens gammeldanskere selv ønskede at stå for julearrangementet.

  Byggeriet og dets fine, lyse og rummelige lejligheder har siden opførelsen været én stor social losseplads, fordi de sociale myndigheder besluttede at lade såkaldte resourcesvage individer flytte ind og dominere. For cirka tredive år siden accelerede kulturberigelsen for alvor, og resultatet er nu, at 67% af beboerne er indvandrere og efterkommere, d.v.s. muslimer, afrikanere og romaer.

  Nuvel, selv om juletræssagen i sig selv er ganske triviel, så er den et vink med en vognstang om den fremtid, som venter ALLE gammeldanskere, der ikke har mulighed for at forlade den hastigt synkende plimsoller Danmark!

  P.s.: jeg glæder mig til at se hvad der sker, når SIAD marcherer igennem Egedalsvænget….

 16. Inga Svångberg

  - tror du virkelig, at politiet vil gribe ind? Hvis ja, bliver du nok slemt skuffet.

 17. jogvan joensen

  lad dem for helvede ikke få sin vilje, nu mener jeg muslimerne, fordi det er vores land, bakker i danskere er alt slut, så er det en faliterklæring, og viser hvor lidt i lægger i jeres land og jeres kultur, og venstre hvad gør i? sidder bare på jeres flade og snorksover, har altid valgt venstre, men fra nu af vælger jeg DF de er de eneste der tør sige sin mening, få Johanne S. Nielsen og de radikale af tronen før det er for sent, det er jo værre end en tsunami

 18. Inga Svångberg

  @J. Hansen

  - ingen tvang gammeldanskerne til at stemme på de partier, som for 4-5 årtier siden besluttede at åbne Danmarks grænser for indvandring af muslimer, afrikanere og romaer.

  - heller ikke i dag, hvor enhver kan se de katastrofale resultater af 4-5 årtiers indvanding, tvinges gammeldanskerne til at stemme på de partier, som fortsat holder Danmarks grænser åbne for indvandring af muslimer, afrikanere og romaer.

  Summa summarum: I gammeldanskere har selv det FULDE ansvar for multietnificeringen af Danmark. I gammeldanskere har gjort det mod jer selv og jeres eneste land!

  TAGE KONSEKVENSERNE AF JERES VALG!

 19. Inga Svångberg

  - og hvordan har du så tænkt dig, at dette skal gøres?

 20. jenni

  Smt “Vi har religionsfrihed i Danmark”

  Nej, det har vi lige netop ikke.

  Trosretninger, der afviger fra Folkekirken skal godkendes og ordnes ved lov.
  Og muhamedanerne har netop IKKE lovlig godkendelse i Danmark – og kan ikke få det.
  Det sikrer Danmarks Grundlovs § 67 og § 69 jvnf straffeloven og andre love.

  Men det er sikkert en eller anden muhamedanerpersonage, der har sendt det løgn om religionsfrihed i Danmark i omløb.
  Netop koranens lære er ikke lovlig at have trossamfund om i Danmark.

  Norges Grundlov beskytter ikke den norske befolkning.
  Derfor er det gået så galt imod den norske befolkning, at en Nordmand endelig råbte så højt, at verden må vågne.

 21. Inga Svångberg

  @Kc

  “Jeg er tilhænger af at gøre noget for at stoppe den omsiggribende islamisering af Danmark”

  - jaaa, jaaa, det har vi hørt dig sige til bevidstløshed. Fortæl os hellere, hvad dette “noget” er?

  “Juletræshistorien er et tydeligt fingerpeg om, at det er på høje tid, at danskerne foretager sig noget for at stoppe muslimernes hærgen”

  - jaa, jaa, og hvad er så dette “noget”, som danskerne skal foretage sig?

  “De moderate muslimer kunne passende tage sig sammen til at danne fortrop og stoppe strudselegen”

  - “moderate muslimer”…? Sig mig, Kc, tror du også på julemanden?

 22. jenni

  Ahmed alias ikke eksisterende Svångberg. Tåbe.
  Mange danskere har ikke stemt for 40-50 år siden.
  Og desuden er der jo ikke folkeafstemninger om, hvem der må være turister og hvem, der må blive længere end 3 måneder.

  Du burde ikke være tilladt indrejse. Det er tydeligt nok, nu vi ser dit åsyn.
  Men vi blev ikke spurgt. Det blev gjort snigende i dølgsmål.

 23. Helle

  Torben – den ene af de etniske danske i bestyrelsen har været ude at sige, at det var løgn. Hun havde selv tilbudt at stå for det hele sammen med nogle andre udenfor bestyrelsen, som havde tilbudt at hjælpe.

 24. jenni

  nu har Achmed rigtig travlt med at få sit muhamedanerflertal i Danmark.
  Opfordrer danskerne til at forlade landet.

  Det kan ikke gå stærkt nok for dig, at fuldbyrde jeres erobring, hva´ !

  Men der er også breivikmetoden.
  Og midt i mellem er der vores love, der blot ska konkretiseres og håndhæves.

 25. Inga Svångberg

  @Kære Lars

  Du mener snarere dette:

  “Hvis ikke danskerne vågner op nu, så overtager muslimerne Danmark. I Bruxelles har muslimerne presset bystyret til at afskaffe det tradionelle juletræ. Sidste år prøvede muslimer at afskaffe den traditionelle julegudstjeneste for børn i Lillerød kirke. Det her skal stoppes inden det bliver helt forbudt at holde jul i Danmark. Jeg opfordrer derfor danskerne til at deltage i demonstrationen i Kokkedal den 1ste december. Hvis I ønsker at deltage kan I kontakte Anders Gravers på tlf. 97771784.

  M.v.h. Lars, SIAD”

 26. jenni

  Hvis der indgives politianmeldelse, skal de.
  Det er klokkeklart strafbart, at tilegne sig noget, man ikke er berettiget til.

  Hvis en ‘sagsbehandler’ giver en julepakke til en muhamedaner, så anmeld for korruption.

  Hvis politiet ikke henter tyvekosterne, anmeld politiet for korruption.

  etc.

  Du vil MEGET gerne, at I muhamedanere skal have vores land straks. Du sidder perfidt allevegne og hetzer, at danskerne skal finde sig i alt eller rejse.

  Du er virkelig på muhamedaniseringsmission.

 27. M. Jensen

  Selv kyllingeslageriet Danpo bifalder islam:

  http://www.danpo.dk/main/default.asp?id=51&subid=118&langID=1

 28. Inga Svångberg

  - tak skæbne, Jenni, du er vist i rigtigt krigshumør i dag?

  “Mange danskere har ikke stemt for 40-50 år siden”

  - nej, men bordet fanger ikke desto mindre.

  “der er ikke folkeafstemninger om, hvem der må være turister og hvem, der må blive længere end 3 måneder”

  - sludder og vrøvl! I gammeldanskere har hele tiden kunnet se, hvorhen udviklingen bar, men alligevel fortsatte og fortsætter 85-90% af jer med at stemme for yderligere indvandring af muslimer, afrikanere og romaer!

  Jenni, I gammeldanskere har kun jer selv at takke for katastrofen! Og tro ikke, at andre redder jer.

  ERGO: BØJ NAKKEN OG LEV MED KONSEKVENSERNE AF JERES EGNE VALG!

 29. Inga Svångberg

  - dette er jo en interessant nyhed, som unægtelig stiller sagen i en andet og værre lys…

 30. jenni

  Lars
  17. november 2012 kl. 08:11

  Alle danskere bør deltage.

 31. Inga Svångberg

  @Jenni

  “Hvis der indgives politianmeldelse, skal de gribe ind. Hvis en ‘sagsbehandler’ giver en julepakke til en muhammedaner, så anmeld for korruption. Hvis politiet ikke henter tyvekosterne, så anmeld politiet for korruption”

  - Jenni, du ved lige så vel som jeg, at det danske politi og retsvæsen slet ikke har kapacitet til at retsforfølge den slags sager. Men gå du bare i gang med anmeldelserne….

  “Du vil gerne, at muhamedanere straks overtager vores land. Du siger at danskerne skal finde sig i alt eller rejse”

  - ganske korrekt. Jeg har en stærkt udviklet retfærdighedssans og synes derfor, at gammeldanskerne hurtigst muligt skal betale prisen for deres vanvittige beslutning om åbne grænserne for indvandringen af muslimer, afrikanere og romaer.

  Gammeldanskerne advaredes igen og igen, men de VILLE og VIL ikke lytte. Derfor skal gammeldanskerne den onde lyne mig have hvad de fortjener!

 32. jenni

  Glimrende, at nogle danskere omsider letter røven og forsvarer sig.

 33. jenni

  Ludermentalitet.
  Sygt.

 34. jenni

  vås, vås, vås.
  Hvorfor tror du, at der er nyvalg mindst hvert 4. år??
  Fordi det, der blev gjort i foregående folketingssamlinger IKKE gælder længere, end til det bliver ændret af den næste.

  Og hold så op med dit ‘gammeldanskere’ og perfide agressivitet.

  !

 35. jenni

  ahmed Jeg har en stærkt udviklet retfærdighedssans

  Du viser det ikke i dine indlæg.
  Tværtimod er du ond og hævngerrig skyder vildt og usagligt med spredehagl mod folk, som ikke har hverken lod eller del i muhamedanernes indtrængen og hærgen.

 36. J. Hansen

  Inga Svånberg har jo i bund og grund ret vedr. lige det her emne. Den overvejende del af danskerne er mageliggjort af årelang socialistisk omklamring helt ned til pattebarnsstadiet, men ved de skiftende folketingsvalg har der heller ikke været nogen nævneværdig forskel i blå og rød blok, når det vedrører synet på udskiftning af befolkningen og den eskalerende islamiske indflydelse. Disse uduelige politikere vi har haft har opført sig aldeles selvviske når det gjalt deres “karriere”. At modsige de historisk, socialt og politiske analfabeter, der kalder sig journalister og “kunstnere” og som har en krybende, slesk og bange attitude overfor islam har IKKE været befordrende for den politiske “karriere”. Ej heller EU-kollegernes klapsalver og jovialitet kan en politiker få ved at sætte spørgsmålstegn ved den fortsatte islamisering og afskaffelse af vores egen vestlige moderne kultur.
  Så vi HAR ikke haft kompetente danske politikere at vælge imellem. Istedet for at servicere danske interesser, har de serviceret og servicerer de deres egne og ikke-danskeres interesser og ligesom til EU-valg, så tænker de fleste danskere kun til deres egen navle, så som “så slipper jeg for at veksle penge” eller “så slipper jeg for at vise pas”.

 37. Jesper J

  Danskerne har svært ved at forsvare sig fordi de er blevet manipuleret subjekter.

 38. Asbjørn Auring Grimm

  Tænk sig, en debat om noget så dejligt som julen, kan være så proppet med had, bitterhed og mindreværd. Jeg ønsker jer alle en noget glædeligere jul, end I umiddelbart har i vente at dømme ud fra jeres hadefulde og intolerante indlæg.

 39. Jesper J

  ondskaben er ikke farlig i sig selv, men dem der tier om onskaben er farligere citat af Albert Einstein

 40. Peter Larsen

  Jenni,,, jeg har ondt af dig.

  Du er jo rabkende vanvittig i din retorik, og det er jo decideret forkert, det som du skriver.

  Hvordan i alverden skulle det dog kunne være socialt bedrageri at modtage en julepakke fra f.eks. Dansk Folkehjælp, hvis man ikke tidligere har holdt jul?

  Du har sgu alvorligt brug for hjælp – og jeg mener ikke julehjælp!

 41. Christian Mackenhauer

  Du elsker muhamedaner kan jeg forstå Vad med at flyte ned at bod ved dem

 42. jenni

  Det er ikke en nyhed, ahmed. Det er en påmindelse.

 43. I.Hansen

  Vi kan gå tilbage til EU “valg” – som begge regeringer har SNYDT os for – EU har mega indflydelse på regler og kvoter – for ellers søger folkevandringerne til de andre europæriske lande.

  + vi ligger under for et skrift om Menneskeretigheder – som er formuleret i en helt anden tid med helt andre omstændigheder og udfordringer – og som IKKE har kunne forudse nutidens scenarie -DERFOR SKAL de omformuleres, for lige nu misbruges den formulering til at undergrave sin egen hensigt!! – det samme gælder for formuleringen af religionsfrihed og demokrati.
  De ædle hensigter og valne formuleringer giver -og bruges til at bane vejen for præcis det modsatte.

  Til sagen med juletræet: Hvade de 5 bestyrelsesmedlemmer blot sagt – “indrømmet – det var ikke for smart – vi uddeligerer fest og træ”….så var det her slet ikke blevet et problem.

  I stedet holder de stædigt fast -og heraf må udledes at andre bag, støtter dem -og ser det som en sejr at eliminere jul og dansk tradition. -+ eksemplet :ud af vores område” ved stenkast, hærværk og smadret medievogn. (iøvrigt noget der nærmest er alm i lign områder for politi, brandvæsen og ambulancer = enhver myndighed).

  Jeg er ikke i tvivl om at der er andre kræfter bag fastholdelsen fra de 5……ellers kunne de blot sige: indrømmet, det var en fejl, som vi selvfølgelig retter!! ….og sagen havde været løst!

  - For pokker – selv nede i EU-højborgen har de afskaffet juletræet — hvad i himlens navn har de gang i????……dominans af bagvejen-og de lukker øjnene dernede???!!

  Jeg savner nogle kendis-moterate muslimer i medierne, der træder i karakter – for at præge og give plads til at andre moterate kan “springe ud” og trodse salifisterne og andre rabiate…..Rollemodeller!!!

  Jeg spår DF stor fremgang af 2 grunde: de tør sige stop for indvandring og stille krav + de er imod EU-cirkuset….så husk det.

 44. jenni

  Ja, hr Grimm, det er muhamedanismens ødelæggelser.
  Vend det lige rigtigt.
  Det er muhamedanerne, der viser at de vil fjerne vores jul. Du tæsker forsvaret for julen.
  Skam dig.

 45. I.Hansen

  Peter – der er masser af tilbud som danskere ikke kan søge, integrationsrettede (herunder hjælp til at forstå og søge- og tjekke rigtigheden af – i sociallovgivningen, )…fordi tilbudene er MÅLrettet til dem man formoder har brug for det.

  INGEN muslim har BRUG for julehjælp, alene af den grund at de ikke fejrer jul!!!

  Her er hjælpen MÅLrettet til folk der skal holde jul…så at muslimer overhovedet står i køerne til det -oveni købet i overtal – må siges at været udnyttelse!!!…og dét på bekostning af dem som får nej, når de søger.

 46. jenni

  jesper j.

  Amen.

 47. jenni

  Asbjørn Auring Grimm
  17. november 2012 kl. 10:48

  Hvis alle var lige så usigeligt dumme som du, eksisterer der snart ingen jul.

  http://www.youtube.com/watch?v=0nOtT1QUsIE

 48. jenni

  Muslims are taking over the world in an alarming rate.

  http://www.youtube.com/watch?v=_kKkY5EpVpY

 49. jenni

  Decide now, before it is too late.

  http://www.youtube.com/watch?v=h6xdYDbxZnI

 50. jenni

  I.Hansen

  Eu?
  Mon dog at andre lande lander sig snylte på, som Danmark?
  Det tror jeg ikke.

  FN er blevet invaderet af muhamedanerlandene.
  Fulgte du med i Durban I og Durban II.

 51. Kc

  Inga – du er sgu bare for meget for normale mennesker og nej, jeg er holdt op med at tro på jule-
  manden. Hvad tror du på???

 52. Kc

  Inga – Du gentager dig selv i en uendelighed, kommer
  der ikke snart nogle nye toner fra dig???

 53. Kc

  Hverken muslimer eller kristne skal begaves med jule-
  kurve. Alle har haft et helt år til at spare op til julen og
  jeg gider ikke høre på det hylekor, som vi snart vil opleve her, for ALLE har mulighed for at spare lidt op,
  det er blot et spørgsmål om prioritering.

  Til jer der ikke gider det, så hold jul efter jeres pengepung. I øvrigt kan man godt fejre julen uden penge,
  gaver og flæskesteg.

 54. finn

  Alle, som fejrer jul, kommer i helvede
  skrevet af Assyrian News agency

  Netop til jul sprænges mange kristne kirker i luften i muslimske lande, da julen, især Jesu fødsel, anses om gudsbespottelse og hån mod Allah. Nu udtaler den ledende amerikanske muslim at alle som fejer jul vil komme i helvede. Især alle, som mener, at Jesus er Messias og Guds Søn, skal ifølge ham straffes. Han siger :”Julen er vejen til helvede”. Now, radical Muslim Cleric Anjem Choudary, most infamous for saying Shariah law will take over America, is calling the day celebrating the birth of Jesus Christ the “pathway to hell.”

 55. L. Johansen

  Inga:
  Det kunne måske gøres på præcis samme måde, som de kom ind i landet på???

  Hvor svært kan det være?

 56. Kc

  Ja INGE, lad os – for din skyld – få en masse muhamedanske negre til landet, nogle der er
  sultne nok til at ordne dig!!

 57. Janne Petersen

  Muslimerne skal ikke levnes 5 min. til at korrigere eller konfirmere dansk kultur, uanset i hvilken retning den så måtte pege, hvad er det der er svært at forstå.

  Hvis jeg står til posering foran ‘den blå moske’ i Istanbul, i ulødig beklædning, så får jeg 50 år i skyggen, så stop den ulidelige ‘frem og tilbage’ koncert, og knald det juletræ på plads, det er sgu ‘Ebberød Bank’ det her. Janne.

 58. ib

  Jenny
  du fylder sgu meget.
  kan du ikke lave et enkelt ,lidt mere velovervejet indlæg, end det pjat der
  seriøsiteten forsvinder med de små ligegyldige bemærkninger til enkeltpersoner og lign..

 59. Kc

  Asbjørn, hvor dumme har danskerne lov til at være??
  Det er i øvrigt langt ude, at benævne danskerne som
  værende intolerante.

  Dansker har tolereret næsten hvad som helst fra muslimsk side, men nu er nok nok. Tålmodigheden er
  opbrugt og vi har lagt godtroenheden på hylden, det
  nytter ikke, at blive ved med, at være så naive og tro på
  det gode i andre mennesker.

  Og Asbjørn, hvem tror du hader mest???

 60. Janne Petersen

  Finn, den verdslige verden har deres helt egen opskrift på, hvad der skal til, for at sparke dørene op til helvede, det skal du ikke betragte som seriøse ‘profetier’.

  Dommedagsprofetier og løftede pegefingre, forbud og hjemmebryggede regler, der skal ‘belære’ den vantro del af verdens befolkninger, er og vil altid være, falsk lære, udgydt af veldresserede fanatikere, der har altfor god tid.

  Skal de endelig savle rundt i hvem der kommer hvor hen, så var det måske en ide, hvis de som udgangspunkt brugte lidt tid på, hvad der med garanti sparker dørene ind til bål og brand. Janne.

 61. Janne Petersen

  Finn, tag en håndbajer og en smøg, og så et godt grin over disse åndssvage profetier, de aner ikke hvad de taler om. Janne.

 62. Casper H

  Kæft jeg har ondt af alle jer sørgelige mennesker som udspyder så meget had. Jeg arbejder til dagligt på en skole hvor vi har 70% af anden etnisk herkomst og hver år blir der sq hold juletræsfest med dertil hørende julehygge. Har sq aldrig oplevet at forældre eller børn har takke nej tak til at deltage, selv om det er en kristen tradition. De kommer fordi det er hyggeligt og for fælleskabet skyld. Vil æde min gamle hat på at alle jer der sidder og skrive disse hadefulde ting, ikke på nogen måde har nogen former for kontakt til eller for den sags skyld kender nogen dansker af anden etnisk herkomst. I sidder vel ensome foran jeres tv og danner jer en mening om en virkelighed i på ingen måde har et indblik i, udover hvad medierne fordre jer med!

 63. Janne Petersen

  Grimm, hadet holdes i live, fordi kærligheden mangler, har du et par hurtige ‘kærlighedsbud’ fra verdens tåbelige religioner, som jeg kan forholde mig til, så prøv gerne. Janne.

 64. jenni

  J. Hansen
  Har du ikke afsløret missionen endnu?

 65. hardeHenrik

  Du har udnævnt dig selv som frontkæmper for Danmark, og det er fint nok.
  Alligevel sidder du og snakker engelsk, er du ikke klar over at du er med til at udvande vores sprog?
  Snak Dansk og bliv ellers ved med at være stolt.

 66. jenni

  Peter Larsen.

  DU er den rablende. Ikke jeg.
  Selvtak.

  Julepakken SKAL man ANSØGE om med behov for at få den.
  Den er helt specifikt til at holde jul med.
  JUL!
  Spise flæskesteg og rødkål og give julegaver til børnene.

  Der er mange flere ansøgere, end julehjælp.

  For hver muhamedaner, der tilraner sig julehjælp, er en dansk familie bedraget.

 67. hardeHenrik

  Idag er en god dag.
  Nu er der en dag mindre til de røde landsforrædere skal strække hals.
  Og til alle jer sorte sataner. Pak jeres lort og smut mens i kan

 68. jenni

  I. Hansen, du har selvfølgelig ret og det er elementært.
  Derfor skal de ‘sagsbehandlere’ der har givet julehjælp til muhamedanere selvfølgelig anmeldes for at have gjort det, og selv erstatte til de danskere, som fik nej til julehjælpen.

  Hold skærpet øje med uddelingen i år, nu det er blevet afsløret, at der forekommer korruption.

 69. Gus Hansen

  Hej. Lige en kommentar til Jenni
  Det staves Muhammedaner og ikke Muhamedaner. iøvrigt er det ikke politisk korrekt da ordet er forældet.
  Når begrebet muhammedaner nu anses som forældet, skyldes det, at det er teologisk forkert ,idet tilhængere af Islam ikke tilbeder profeten Muhammed, men Allah.
  Så er det vist på plads ;-)

 70. Janne Petersen

  Casper H, det er rigtigt fint at du kommer med de gode eksempler, men lad være med at kalde det had fra danskernes side, det er for nemt.

  Med hensyn til førstehåndsviden, så er vi nok nogle stykker i dette land, der kan tillade sig at give et bud på hvad der giver disse mange uenigheder, kultur og tro imellem.

  Du har gode erfaringer, det er da godt, men hvad blev der så af de mange dårlige, skal de udvandes og reduceres til danskernes had, tænk lige igen.

  Jeg har en datter der er lærer i en indvandrerklasse, hun er forlængst reduceret til luder og dumme so, så hold du godt fast i dine gode oplevelser, og håb så på at de holder vand hen ad vejen. Janne.

 71. jenni

  kc
  Basalt er jeg enig, og hvis folk skulle klare sig selv, ville der nok ikke være ret mange muhamedanere i Danmark.

  Der ér danskere, der oplever en markant ændring i deres leveforhold i løbet af året, så de ikke har kunnet planlægge selv.

 72. jenni

  kc:I øvrigt kan man godt fejre julen uden penge,
  gaver og flæskesteg.

  Julehjælpen er til familier med børn. Nok især enlig forælder med børn.
  Jeg tror ikke, at personer uden børn kan komme i betragtning til julehjælp.

 73. jenni

  ib
  17. november 2012 kl. 13:28

  sågerne, hrrr ib

  Koranen

  2:228) Kvinder har med ret og rimelighed krav på det samme, som de er forpligtet til, men mændene står et trin over dem.

  3:12) Sig til dem, der er vantro: ”I vil blive besejret og ført til Helvede i samlet flok!” Hvilket ulykkeligt hvilested!

  4:11) Gud pålægger jer for jeres børn: Et af hankøn skal have samme lod som to af hunkøn.

  4:15) Hvis nogle af jeres kvinder begår utugt, lad da fire blandt jer vidne mod dem! Hvis de vil vidne, hold da kvinderne indendørs, indtil døden kalder dem bort, eller Gud viser dem en udvej.

  4:34) Mænd står over kvinder, fordi Gud har givet nogle fortrin frem for andre, og fordi de har givet ud af deres ejendom. De kvinder, der handler ret, er lydige og vogter det skjulte, fordi Gud vogter det. De, fra hvem I frygter genstridighed, skal I formane, lade alene i sengen og slå. Hvis de så adlyder jer, skal I ikke foretage jer mere imod dem. Gud er ophøjet og stor.

  4:74) Lad dem, der vil sælge det jordiske liv for det hinsidige, kæmpe for Guds sag! Den, der kæmper for Guds sag, vil Vi give en vældig løn, uanset om han bliver dræbt, eller om han sejrer.

  5:51) I, der tror! Tag jer ikke jøder eller kristne til venner! De er hinandens venner indbyrdes. Den af jer, der slutter venskab med dem, bliver én af dem. Gud retleder ikke de folk, der handler uret.

  8:12) Jeg vil sætte en skræk i livet på dem, der er vantro. Hug dem over nakken! Hug dem over hver en finger!

  8:58) Hvis du frygter troløshed fra et folk, så bryd dit ord til dem, lige for lige. Gud elsker ikke de troløse.

  9:5) Når de fredhellige måneder er omme, skal I dræbe dem, der sætter andre ved Guds side, hvor som helst I finder dem! I skal pågribe dem, belejre dem, og ligge på lur efter dem i hvert et baghold!

  9:23) I, der tror! Tag ikke jeres fædre og brødre til venner, hvis de foretrækker vantro frem for troen!

  9:29) Bekæmp dem, som ikke tror på Gud og den yderste dag, og som ikke forbyder, hvad Gud og Hans udsending forbyder; og blandt dem, der har fået Skriften, skal I bekæmpe dem, der ikke bekender sig til den sande religion, indtil de kuet er rede til at betale skat.

  9:39) Hvis I ikke rykker ud, vil Han tildele jer en pinefuld straf og erstatte jer med et andet folk.

  9:61) (…) men de, der krænker Guds udsending, har en pinefuld straf i vente.

  9:73) Profet! Bekæmp de vantro og hyklerne! Vær skånselsløs mod dem. Deres herberg bliver Helvede. Hvilket ondt endeligt!

  9:111) Gud har købt de troendes liv og ejendom af dem mod, at de vil få Haven: De skal kæmpe for Guds sag, dræbe og selv blive dræbt (…)

  9:123) I, der tror! Bekæmp dem af de vantro, der er i nærheden af jer! Lad dem finde jer skånselsløse! I skal vide, at Gud er med de gudfrygtige!

  22:19-22) Til dem, der er vantro, vil der blive skåret klæder af ild. Skoldende hedt vand skal gydes over deres hoveder, så deres indvolde og hud smelter. Krumstave af jern venter dem. Hver gang de i deres elendighed ønsker at komme ud af den, bliver de bragt tilbage dertil: ”Smag flammernes straf!”

  29:64) Dette jordiske liv er kun adspredelse og tidsfordriv. Den hinsidige bolig er livet.

  33:26) Han fik dem af skriftens folk, der havde bistået dem, til at komme ned fra deres befæstede stillinger og satte dem en skræk i livet, idet I dræbte en del og tog en del til fange.

  33:36) Når Gud og Hans udsending har truffet beslutning om en sag, tilkommer det ingen troende mand eller kvinde frit at vælge i deres sag.

  33:50-52) Profet! Vi gør dine hustruer tilladte for dig, dem, som du har givet deres løn, de slavinder, som Gud har givet dig som bytte, de døtre af din onkel og tante på fædrene side og de døtre af din onkel og tante på mødrene side, som udvandrede med dig, samt enhver troende kvinde, hvis hun skænker sig selv til profeten, og profeten ønsker at gifte sig med hende. Dette gælder specielt for dig og ikke for de andre troende. Vi ved, hvad vi har pålagt dem angående deres hustruer og slavinder – for at du kan være frit stillet. Gud er tilgivende og barmhjertig.
  Du kan holde, hvem af dem du vil, hen og kalde, hvem du vil, til dig, og hvis du så begærer en af dem, som du har sendt bort, begår du ingen overtrædelse derved. Således vil de snarest være glade og ikke bedrøvede, tilfredse med, hvad du giver dem. Gud ved, hvad I gemmer i hjertet. Gud er vidende og langmodig.
  Det er dig ikke tilladt at tage andre kvinder herudover og heller ikke, at du skifter nogle af dine hustruer ud med dem, selvom deres skønhed behager dig, bortset fra slavinder. Gud holder øje med alt.

  33:53) Hvis I vil bede kvinderne om noget, så bed dem om det fra den anden side af et forhæng.

  33:60) Hvis hyklerne og de, der bærer sygdom i hjertet, og de, der spreder rygter i Medina, ikke holder inde, så vil Vi pudse dig på dem! Så vil de kun være dine naboer dér en kort tid endnu.

  33:66) På den dag, hvor deres ansigt vendes rundt i Ilden. De siger: ”Gid vi havde adlydt Gud og adlydt Udsendingen!”

  34:2) Hvis en kvinde og en mand bedriver utugt, skal I give dem hundrede piskeslag hver.

  47:4) Når I møder dem, der er vantro, så giv dem hug over halsen! Når I så har slået dem ned, stram da lænkerne, indtil krigen lægger sine byrder, med henblik enten på benådning eller på løskøbelse bagefter. De, der bliver dræbt for Guds sag, deres handlinger vil Han ikke lade gå tabt.

  57:11) Hvem vil give Gud et smukt lån, så Han vil betale ham det mangefold tilbage? Han har en gavmild løn i vente.

  58:4-5) I skal tro på Gud og Hans udsending. Dette er Guds bud. De vantro har en pinefuld straf i vente.
  De, der sætter sig op imod Gud og Hans udsending, bliver kuet, ligesom de, der var før dem, blev kuet.

  58:8-9) Har du ikke set dem, der har fået forbud mod at føre fortrolige samtaler indbyrdes, men som alligevel gør, hvad de har fået forbud mod, og i synd og overtrædelse og oprørskhed mod Udsendingen fører fortrolige samtaler? (…) De fortjener ikke bedre end Helvede, hvori de skal brænde. Hvilket ulykkeligt endeligt!

  60:1) I, der tror! Hvis I er draget ud for at kæmpe for Min sag og i ønsket om at være Mig til behag, så skal I ikke tage Mine og jeres fjender til venner, som I tilbyder kærlighed!

  60:11) Hvis nogle af jeres hustruer går over til de vantro, og I derpå foretager et hævntogt, så giv dem, hvis hustruer er gået bort, en andel svarende til deres udgifter.

  61:6) Da Jesus, Marias søn, sagde: ”Israels børn! Jeg er Guds udsending til jer, kommet for at bekræfte det, der var før mig, Toraen, og for at bringe det gode budskab om en udsending, der kommer efter mig, hvis navn skal være højt lovprist.”

  65:8) Hvor mangen en by trodsede ikke sin Herres og hans udsendinges befaling! Så drog Vi den eftertrykkeligt til regnskab og gav den en frygtelig straf.

  66:1) Profet! Hvorfor forbyder du dig selv, hvad Gud har tilladt dig, i ønsket om at gøre dine hustruer tilpas?

  66:5) Måske ville hans Herre, hvis han skilte sig fra jer, give ham hustruer i stedet, der var bedre end jer: Kvinder, der havde overgivet sig til Gud, troende, ydmyge, bodfærdige, tjenende og andægtige; såvel tidligere gifte kvinder som jomfruer.

  69:44-46) Havde han udspredt løse rygter om Os, så ville vi have grebet ham med den højre og skåret hans pulsåre over (…)

  111:1-5) Måtte Abu Lahabs hænder forgå! Måtte han forgå! Hans ejendom og det, som han har erhvervet sig, nytter ham intet. Han skal brænde i en flammende ild, og hans hustru, som brændebærerske, om hendes hals er der et reb af palmefibre.

 74. hardeHenrik

  Vi vi da skide på hvad der er politisk korrekt, og vi vil skide på både allah og muhammed.
  Så er det vist også på plads

 75. Janne Petersen

  Gus Hansen, så var det da ganske fantastisk, at man brugte tid på at sætte den halve verden i brand, efter muhammedtegningerne, eller var det så bare et hurtigt spring fra allah til muhammed, for at have en årsag til ballade?????. Janne.

 76. J.Hansen

  ???? Nej, det har jeg jo nok ikke:-(

 77. J.Hansen

  Lad os håbe, du er pedel. Alt andet vil bare være for sørgeligt!

 78. Janne Petersen

  Jenni, det var da en smøre der ville noget, men intet af det, kan omsættes til tro i dag, fordi mennesket ikke længere lever under loven.

  Når denne trældom stadigt praktiseres, så skyldes det netop stilstand i menneskets udvikling, fordi det jo for mændenes vedkommende, er praktisk at være kvinderne overlegne.

  Det giver fatale sammenstød i en moderne verden, fordi befolkningerne på jorden rykker sig hurtigt mellem landene, og medbringer hver især deres trældomskunster, som igen blandes med anderledes tænkende.

  Lov og tro hører ikke sammen, og statsfinansierede budskaber forbliver verdslige, fordi grundsubstansen af troens oprindelige billede blegner.
  Det er en direkte overtrædelse af slå ihjel, og et direkte brud på den tro man så gerne vil repræsentere, derfor bliver det aldrig menneskets opgave at skaffe fred på jorden. Janne.

 79. hardeHenrik

  hil BreivikaR lokisbane
  best manner Midgardi

 80. andersen

  Hør her Torben. Uanset hvad den muslimske bestyrelse siger er det én lang gang løgn og fup. Muslimerne lyver generelt hurtigere end du kan trække vejret, uanset hvad sagen drejer sig om.
  Glæder mig til at foreningen “stop islamisering i Danmark” går igang.

 81. Bente Poulsen

  Det korte af det lange er, at der er beboerdemokrati, derfor er der en afdelingsbestyrelse, og denne (afdelingsbestyrelsen) må ikke tage en sådan beslutning uden om beboerdemokratiet, så skulle der være indkaldt til ekstraordinært beboermøde

 82. I.Hansen

  Jenni – har du overvejet SELV at anmelde det?

  Jeg ved at flere kommuner har kørende korps (ikke politi) til at køre rundt og tjekke socialbedrageri.

  På den ene side kan man sige at uddelerne er private organisationer – på den anden side får de skattepenge – og på den tredie side, så må en kontanthjælpsmodtager ikke engang vinde i et lotteri -og f.eks. vinde en vaskemaskine………..det er et roderi med den lovgivning, men hér – handler det så om mennesker som søger hjælp til noget de slet ikke har brug for hjælp til….så hvilken “kasse” ryger det så ned i???

 83. Inga Svångberg

  @Kc

  “Du gentager dig selv i en uendelighed, kommer der ikke snart nogle nye toner fra dig?”

  - nej, virkeligheden har ikke ændret sig og 2+2 er stadig lig med 4.

 84. Niels G

  Man kan efterhånden godt forstå, at der ikke kan blive fred i Israel/Palæstina.

 85. Kc

  Jeg må desværre sige, at du tager helt fejl Casper, men
  hvor er det dejligt, at du har haft så gode oplevelser på din skole. Det er mere undtagelsen end reglen, at det
  foregår på den måde.

 86. Inga Svångberg

  @Kc

  “jeg er holdt op med at tro på julemanden. Hvad tror du på?”

  - jeg tror ikke noget, jeg ved!

  Jeg ved f.eks., at uanset hvor meget I gammeldanskere hyler og skriger, så kan I ikke redde Danmark. I står simpelt hen i møg til halsen og I synker længere og længere ned i møget.

  Ja, det er jo ikke bare den forrykte indvandring af muslimer, afrikanere og romaer, som ødelægger jeres land. Nææh, I har også ladet Danmark ødelægge af jeres forrykte krav om velfærd betalt af andre, jeres forrykte subventionering af underklassens forplanting, jeres insistering på at holde liv i titusindevis af grøntsager, jeres absurde lønkrav, jeres dovenskab, jeres indmeldelse af Danmark i EU og FN, jeres uddeling af ulandshjælp, jeres gigantiske offentlige sektor, jeres forrykte beskatning af alle som har tilladt sig at tjene lidt penge, jeres nedbrydning af ret og pligt, jeres infantilisering af kulturlivet, jeres ødelæggelse af folkeskolen, jeres disciplinløshed, jeres overforbrug, ja, kort sagt alt, hvad I har rørt ved gennem de sidste 4-5 årtier!

  I har solgt jer selv, jeres afkoms fremtid og jeres eneste land, men nu er klokken 5 minutter i 12 og I har ikke udsigt til andet end afgrunden! Løbet er kørt for jer og jeres land!

 87. Inga Svångberg

  - der kan sagtens blive fred, men det kræver at israelerne/IDF gør det nødvendige én gang for alle.

 88. Inga Svångberg

  @J. Hansen

  “Inga Svånberg har jo i bund og grund ret”

  - ja, naturligvis har jeg det, men det skal du ikke glæde dig over….

 89. Inga Svångberg

  @Jenni

  “For hver muhamedaner, der tilraner sig julehjælp, er en dansk familie bedraget”

  - ja, men der er ca. 85-90% chance for, at selvsamme bedragne, gammeldanske familie stemte på partier, som ønsker endnu flere muslimer, afrikanere og romaer til landet.

 90. Inga Svångberg

  @Kc

  “lad os – for din skyld – få en masse muhamedanske negre til landet, nogle der er sultne nok til at ordne dig”

  - jasssså, du bliver altså ved med at betjene dig af N-ordet, på trods af at jeg udtrykkeligt og gentagne gange har forbudt dets brug?! Sig mig, Kc, er din vedholdende insubordination blot et puerilt forsøg på at udfordre og trodse mig, eller har den andre årsager?

 91. Kc

  Ja den vise har vi hørt til hud og bevidstløshed fra din
  pen igennem måneder. Kan vi snart få andre boller på
  din tynde suppe, selvom 2+2 er = med 4???

 92. Kc

  Så længe du tillader dig at bruge “mit” forbudte ord, vil
  jeg tæske dig med neger, et ord der på ingen måde er
  odiøst uanset, hvor megen krudt du bruger for at få det
  til at se sådan ud. Basta bette “INGA”.
  PS:
  Du er vel nok dygtig til fremmedord! – Griner!!!

 93. Kc

  “INGA”, hvad får dig i øvrigt til at tro, at du kan forbyde
  nogen noget som helst???

 94. sofie

  Ja ,nu er det jo sådan at demokrati og solidaritet følges ad.
  Muslimer bliver vist den venlighed at kune afholde eid-fest,og efterfølgende er det implicit en selvfølge at kristne får sit juletræ.
  Men det forstår muslimer ikke -for de rager til sig og får det de peger på-desuden er deres opdragelse(!) helt modsat vores-og de er forøvrigt skide ligeglade med alle andre end deres egne navler-wolla!
  Danskernes traditioner skal man ikke træde på:se bare Bertel Haarder hvor rasende han blev da han ikke kunne få sin risengrød……..!
  Stram ikke garnet…!

 95. sofie

  Ps.At Svångberg bliver ved med at fastholde underklassen s skyld i alle ulykker -selvom det er akademikere der har slesket sig til magten og styrer lortet -siger noget om sociopaters storhedsvanvid!

 96. Jyden

  Giver dig helt ret, andersen!
  Islam er jo også en krigerisk og løgnagtig “tro/ideologi”, som Muhammed fik “åbenbaret” af den Onde selv!

  Men nu skal “stop islamisering i Danmark”jo så lige ha lov af ordensmagten!
  Når muslimer (endog yderliggående grupper)- vil demonstrere, får de grønt lys,- ingen problemer i Bredgade!!!

 97. Jørn Boye

  Jyden

  Der tager du fejl, en demonstration kræver ikke tilladelse af politiet, men demonstrationen skal anmeldes til politiet, 24 timer før den finder sted.
  I undtagelsestilfælde kan politiet forbyde demonstrationen, hvis de skønner, at deltagerne kan udgøre en fare for den offentlige sikkerhed.
  Det er deltagerne, der skal udgøre en fare, ikke evt. moddemonstration.
  I helt ekstraordinære tilfælde kan politiet anvise et andet sted til demonstrationen.
  Så husk, der er ingen, der skal have tilladelse til demonstrationer af ordensmagten.

 98. Inga Svångberg

  - nej, suppen og bollerne er præcist som de skal være.

 99. Jyden

  NÅ,- men så har vi da fået forkert oplysning via medierne, hvor det lød som om det var et problem, m.h.til DENNE demonstration,- og at man ville lige overveje dette!!
  Derfor bliver man jo i tvivl om politiets skelneevne m.h.t. diverse demonstrationer, og hvem der står for dem!

 100. Jyden

  Tak for god info, Jesper J!
  Oplysning er VEJEN!!!

 101. Chris

  @jenni
  Hvad hedder den paragraf?
  Politiet skal nok tage sig af det, hvis der rent faktisk skulle ske noget kriminelt.
  Demokratien har ikke lidt i denne sag, så forstår slet ikke folks vrede, men racister plejer ikke at skulle bruge de store undskyldninger, for at råbe vagt i gevær, og “ud med muhamedanerne”

 102. Jyden

  sofie:
  “Hun” er tåbelig naiv, hvis hun tror vi DANSKERE ryster i bukserne, efter alle de samme dommedagssvadaer om “gammeldanskere”, som “hun” på debatsiderne skvadrer op med,- “hun” er blot en programmeret “troll”,- der ihærdigt forsøger at nedgøre, skræmme og provokere folk her,- og prøver derigennem at stjæle deres energi,- samt får en eller anden sygelig tilfredsstillelse ud af det.
  Ignorer hende! Det virker bedst!

 103. Chris

  Slet skjult sarkasme er den ignorantes primære våben, at dømme efter især de 3 hoved-”debattørers”indlæg.
  Det er sjovt i skændes, I er jo grundlæggende enige, men der er ingen af jer der har et gran fornuft gemt derinde.
  At dømme efter jeres kommentarer, skulle man tro at muslimer kan kommunikere telepatisk med hinanden, og planlægge den helt store konspiration. Jeg ved godt med jer, men jeg ville sgu anerkende folk som over-mennesker, hvis de har telepatiske evner!
  Spøg til side, slap nu af mennesker, i skader samfundet med alle de streger I efterhånden har trukket i sandet.

 104. ib

  Du har helt ret Sofie..vi er alle blevet dolket i ryggen og røvrendt politisk..

  .for vi er opdraget til at politisk ærlighed var både en selvfølge og helt naturlig dyd..

  desværre har falskheden, arrogancen,magtmisbruget,og en helt tydelig uærlighed, sneget sig ind i vore politikeres overbelæste og kynisk bedrevidende sindelag..

  så et valg i dag ikke så meget handler om hvad der loves og siges..men mere om hvem man tror lyver mindst !!

  De færreste Danskere ønsker massiv masseindvandring af flere uduelige , omkostningstunge, og konfliktskabende individer ..
  og dem der gør, er altid uproduktive folk der selv tærer af statens penge under en eller anden form..

  så lang tid der råbes og skriges politisk om der mangler penge, og alle Danske skal arbejde mere,billigere og kræve mindre..så lang tid skal der være totalt indvandrerstop..

  selv mit barnebarn på 4 år ved man ikke kan invitere til familiefest hvis køleskabet er tomt ..og det her er erndda mennesker som ikke nøjes med festen , men placerer sig i sofaen og kalder på alle deres venner i hjemlandet

  kom til Danmark,landet styres af rene jubelidioter ..så her får du gratis lejlighed ,mad,cykler,uddannelse, og skal ikke lave nogetsomhelst til gengæld…very smart

  ..og i tilgift penge nok til at de fleste nyankomne har råd til at sende en ikke ubetydelig skilling hjem hver mnd til deres familier der !!

 105. ib

  .. Inga har da som oftest helt ret i det hun siger..hun er en glimrende agitator
  , for alt det jeg ikke bryder mig om at anerkende, men som desværre er blevet faktum

  lad nu vær med at se hende som en person..men som en samfundsholdning som findes.og som beklageligvis og desværre, er ret udbredt, især i politik

  ellers forsøg at finde politikere der ikke deler hendes rabiate og nedladende holdning til Dansk egenart,traditioner og national stolthed …der er kun ganske få !!

 106. ib

  så find nu det parti eller de enkeltpersoner du mener varetager dine interesser bedst som Dansker..og glem alt det kommende valgflæsk og gyldne løfter..fra alle øvrige, de lyver og går det stik modsatte bagefter !!

  altså hvis du ikke ønsker ham her som statsminister om få år !!

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=a9-RSUf9atU

 107. De to Interplanetariske

  Til jenni:
  Først må du, jenni lære at kende forskel på Lys og Mørke!
  Det næste: Planeten Jorden du bor på, er en Planet på det stadium, hvor befolkningen ikke er begyndt at lære!
  For at begynde at lære, er det nødvendigt først at få bekendtskab med alt det, man ikke skal!
  At lære alt det, man ikke skal udførligt, det tager mange liv,- derfor er det nødvendigt ,at mennesker inkarnerer mange gange, og prøver et utal af vidt forskellige situationer.
  Når man efter mange tusinde år er færdig med det, er det tiden, hvor man kan begynde at lære om alt det, man skal:
  Kærlighed, Ærlighed, Broderskab og Hjælpsomhed!
  Det betyder, at man når op på Universets 5. Plan!
  Når man er kommet derop, lærer man alt i et helt andet tempo, for man er bekendt med Mørket og alt det Onde, og man kan gennemskue det,- en del af det, er muslimer med deres tro, der kun består af løgn!
  Planeten Jorden har også fået nok,- den begynder nu at fortælle mennesker, at alt det, de gør, harmonerer ikke med Universet, og slet ikke med Jorden.
  Det sker, fordi menneskene skal have en advarsel for den helt forkerte og uharmoniske måde, de lever på .
  Her lige før Jul, slutter denne Tidsalder, og lige før er der sortering af mennesker efter Lærdom, – der er ikke længe til,- men de mennesker, der virkelig vil, får virkelig en rigtig Lærdom med sig herfra!
  Angående den menneskelige Lærdom: det vi kalder mennesket,er ånden, -kroppen er kun det jordiske handicap, et såkaldt hylster!

 108. Inga Svångberg

  @Ib

  “Inga har da som oftest helt ret i det hun siger”

  - “oftest”, altså ikke altid?

  “hun er en glimrende agitator”

  - her er vi enige.

  “forsøg at finde politikere der ikke deler Ingas rabiate og nedladende holdning til dansk egenart, danske traditioner og national stolthed”

  - Ib, det ER altså ikke muligt at beskrive dysfunktionelle og dyssociale gammeldanskere uden at disse oplever den beskrivende som rabiat og nedladende. Ib, sandheden hverken kan eller skal smukkeseres eller gradbøjes!

 109. Inga Svångberg

  @sofie

  “Ja, nu er det jo således, at demokrati og solidaritet følges ad”

  - dette er da vist noget, som du selv lige har fundet på?! Danmark har demokrati men er sgu’ da proppet med mere eller mindre usolidariske mennesker, der ikke gider tage deres del af slæbet, men som lever af at parasittere på det svindende mindretal, som stadig arbejder.

  “Muslimer bliver vist den venlighed at kune afholde eid-fest,og efterfølgende er det implicit en selvfølge at kristne får sit juletræ”

  - ja, det troede og tror flertallet af gammeldanskerne. De troede og tror, at alle i bund og grund er ens og at de ønsker at blive som gammeldanskere. Men de gjorde regning uden vært.

  “Danskernes traditioner skal man ikke træde på: se blot hvor rasende Bertel Haarder han blev da han ikke kunne få sin risengrød!”

  - med hensyn til Danmarks deroute er Bertel Haarder så afgjort en af de mere skyldige! Blandt andet er han en af de hovedansvarlige for den danske folkeskoles destruktion. Desuden er han tilhænger af at holde liv i alverdens krapyl – en forbenet dysgeniker, det er hvad han er!

 110. Inga Svångberg

  @Ib

  - meget morsom fætter.

  Jeg ser gerne at sådan én kommer til magten i Danmark. Han og hans utallige ligemænd er yderst egnede til at straffe gammeldanskerne for deres skæbnesvangre valg gennem de sidste 4-5 årtier. Han er simpelt hen svaret på 85-90% af gammeldanskernes bønner og drømme.

 111. Inga Svångberg

  - bortset fra dig, så har jeg da fået alle andre kommentatorer til at indstille brugen af N-ordet. Du står nu alene – skræmmer dette dig ikke?

 112. Inga Svångberg

  @Kc

  “Du er vel nok dygtig til fremmedord”

  - jeg ved ikke hvilke ord du hentyder til, eftersom ingen ord (bortset fra N-ordet og de øvrige rendestensgloser, som visse af jer ynder at udbasunere) er fremmede for mig.

 113. sofie

  Svångberg( 18 -Nov 8.45 ) vi er fuldstændig enige,men jeg mener indvandrere-du mener tilsyneladende “gammeldanskere”Så hvis vi lige bytter om på begreberne …:-)))Så holder vi julefred.
  Velsignet være Jesu Kristi Lære og Gud i det Høje .Faderen,Sønnen og Helligånden!Lad Det Ske Således.
  Der gik Bud i disse Dage…!

 114. Inga Svångberg

  @Lederskribenten

  “sagen ryger med raketfart af sporet, når foreningen ’Stop islamiseringen af Danmark (SIAD)’ varsler antimuslimsk march til december, med garanti for sammenstød, bål i gaden og stenkast”

  - ja, det har du da så evig ret i! Af eksakt samme årsager skal også politiet, brandvæsenet, jøderne, grønlænderne, de kristne og journalisterne holdes borte fra de stedse flere muslimske/afrikanske enklaver.

 115. Inga Svångberg

  @Kære Sofie

  “Velsignet være Jesu Kristi Lære og Gud i det Høje. Faderen, Sønnen og Helligånden! Lad Det Ske Således. Der gik Bud i disse Dage…!

  - hvad i alverden….?!

  Hvor mange gange skal jeg dog fortælle jer BT-kommentatorer, at der ikke findes guder, nisser, helligånder, feer, trolde, syvstjerner osv.? Den slags væsener findes kun i børns eventyrlige fantasier og i psykisk syges feberfantasier.

  Jeg vil ikke se den slags her!

 116. sofie

  Det med Jøder, Brandvæsen og Grønlændere er vist fixet for længe siden-nu mangler vi bare politikerne og…!

  Du får ret hvis du kan forklare hvordan livet er opstået-og hvorfor .Ellers må du indtil da acceptere at der findes overnaturlige kræfter (okkult/ukendt verden) Forstået!

 117. Inga Svångberg

  @Sofie

  “Du får ret hvis du kan forklare hvordan livet er opstået, og hvorfor. Ellers må du indtil da acceptere at der findes overnaturlige kræfter”

  - vrøvl! Schludder og vrøvl!

  At vi endnu ikke kan forklare alt, beviser overhovedet ikke, at guder så er involverede.

  Livets opståen er endnu ikke bevist, men videnskaben er kommet ganske langt. Jeg (og her, Sofie, bakkes jeg op af vores fremmeste videnskabsfolk!) er ganske sikker på, at liv opstår tilfældigt, og at det ikke blot er opstået på vores planet, men på milliarder af planeter over hele universet.

  Det univers (der kan sagtens være flere universer…), som vi er en del af, er omkring 15 milliarder år gammelt. Den synlige del af dette univers indeholder mindst 100 milliarder galakser, som hver især gennemsnitligt indeholder 100 milliarder stjerner. Antallet af stjerner er således minimum 10.000.000.000.000.000.000.000.

  Der er gode grunde til at antage, at en stor del af disse stjerner omkredses af en eller flere planeter, og der er gode grunde til at antage, at nogle af disse planeter er af omtrent samme størrelse som Jorden, og at de befinder sig i omtrent samme afstand fra deres stjerne, som Jorden gør fra Solen.

  Hvis vi antager, at 1 ud af 1 million stjerner omkredses af en Jorden-lignende planet, som har omtrent samme afstand fra dens stjerne, som Jorden har til Solen, så er der i omegnen af 10.000.000.000.000.000 (timillioner milliarder) Jorden-lignende planeter i den synlige del af universet. Hvis vi endvidere antager, at disse planeter gennemsnitligt er 3 milliarder år gamle, så har livet haft 30.000.000.000.000.000.000.000.000 “planetår” til at opstå tilfældigt 1 gang på 1 af dem. Jeg finder det usandsynligt, at livet kun skulle være opstået på Jorden, så jeg har ingen problemer med at forestille mig, at der findes liv på mange milliarder planeter.

  Der har været liv på Jorden i minimum 3,6 milliarder år, så det tog altså 1 milliard år, før livet opstod her (eller kom hertil udefra). Universet var dengang allerede 11-12 milliarder år gammelt, så jeg har heller ingen problemer med at forestille mig, at der på nogle af alle disse Jorden-lignende planeter, har været liv i meget længere tid, end der har været på Jorden. Derfor tager jeg også for givet, at der findes intelligent liv rigtig mange steder i vores univers.

  At vi endnu ikke har fundet tegn på intelligent liv, kan desværre indikere, at de enorme afstande ikke så let lader sig overvinde. Dette er lidt trist at tænke på. Imidlertid er det kun omtrent 110 år siden, at menneskeheden for første gang begyndte at give lyd fra sig, så vores elektromagnetiske bølger er kun nået 110 lysår bort. Til sammenligning har vores galakse, Mælkevejen, en diameter i overkanten af 100.000 lysår. Dermed kan vi endnu kun høres i en uendelig lille brøkdel af vores galakse. Man kan omvendt undre sig over, at vi endnu ikke har påvist elektromagnetiske bølger fra andre planeter, for hvis der fandtes teknologiske civilisationer i nærheden af os, så burde vi kunne høre dem.

  Nuvel, lille Sofie, at videnskaben endnu ikke kan forklare alt, betyder altså ikke, at der så er guder med i spillet, vel? VEL SOFIE?

 118. hardeHenrik

  Jyden er sej

 119. Jesper J

  Danskerne er blevet hjernevasket af pædagoer lige fra børnehave alderen, om hvor dejlige muslimer er, har ved selvsyn set propagandaen 25år tilbage da jeg satte legepladser op. Børnene er simpelthen fyldt med propaganda og løgn, skolelærene har foresat den massive hjernevask af børn med løgn om islams sande ansigt.
  De har hele tiden bildt os ind at islam er fredens religion, men sandheden er at Islam kommer fra satan ham selv.

 120. Jesper J

  Casper, vi har samlet ind til en flybillet, så du kan komme hurtigst muligt til Somalia. Her vil du sikkert føle dig rigtig godt hjemme. Du er sku for tossegod.

 121. Jesper J

  Islam skader samfundet

 122. Erling Rasmussen

  Mogens Glistrup omtalte altid muslimerne som muhammedanere. I en tv-udsendelse blev han irettesat af en tilstedeværende muslim for betegnelsen muhammedaner.
  Han svarede med sit syngende bornholske tonefald : “Hvad I kalder jer selv, kommer ikke mig ved, men I skal ikke blande jer i, hvad jeg kalder jer!”
  Sådan!

 123. ib

  Vrøvl..da jeg var barn ,troede jeg da både på storken og tandfeen, og det er da en god skik og en glimrende måde at holde børn i uskyldig naivitet og tryghed gennem barndommen..
  og vejrguderne,,ja det er da lettere end at komme med en lang meteologisk forklaring

  nisser ja de findes..dine indvandrervenner er glimrende eksempler på at både fanden og nissen flytter med
  trolde..ja mange her opfatter dig som en troll
  osv osv
  det er talemåder som har en social og yderst enkel praktisk funktion

 124. Chris

  Wow, virkelig konstruktivt debatteret, nu du har bekymret dig om at svare på mit indlæg, kunne du måske i det mindste gøre et forsøg på at argumentere, bare lidt?

 125. Tante Grå

  Synes du ikke at demokratiet lider når formanden for bestyrelsen får smidt sten ind gennem sine vinduer og et tæskehold smadrer tv2s sendevogn fordi de ikke vil have sagen i medierne?

  Det er fascisme i sin rene form. Lige her i Danmark.

 126. Tante Grå

  Kære “Inga Svångberg”

  Du mener forhåbentlig ikke at Lars’ mening er mindre væsentlig i debatten fordi han ikke er lige så god til stavning og grammatik som du?

 127. Mette Juel

  Der skal kun flæskesteg, sylte og leverposteg samt 1 fl. rødvin i julepakkerne !

  Så kan de sq lære det !

 128. Tante Grå

  Sludder og vrøvl. Vore politikere har fyldt os med løgn fra dag et. Der er blevet ført systematiske smædekampagner mod alle, der vovede at forholde sig kritisk til indvandringen.

  Vi behøver ikke lide til evig tid under beslutninger taget af godtroende mennesker under falske forudsætninger. Vi er frie mennesker, og hvis vi finder ud af at vores valg var dårligt for os, så er vi i vores gode ret til at ombestemme os. Vi kan ændre vores love, vi kan melde os ud af konventioner, og ligesom vi kan udstede statsborgerskaber, så kan vi tage dem tilbage igen.

 129. Tante Grå

  Det er en skamløs frækhed når en muslim søger julehjælp. De kan oprette moskeens halvmånehær og uddele ramadanhjælp til hinanden.

  Problemet, er at kirkens korshær og hvem der ellers uddeler julehjælp ikke sætter en stopper for udnyttelsen. Det er op til dem, og de ved godt at det foregår, men de er jo gode kristne. Det er den dumhed, der er bygget ind i kristendommen og som bliver vores undergang, hvis vi ikke dæmmer op for den.

 130. Tante Grå

  Jeg tror at du forveksler “had, bitterhed og mindreværd” med berettiget vrede.

 131. Tante Grå

  Og hvem er det lige, der er intolerante her og respektløse overfor andres traditioner?

  Nej, sagen er nok snarere at danskerne er ved at opdage, at den tolerance, de har vist fremmede kulturer, ikke er gensidig.

 132. Chris

  Øh, jeg snakker om selve juletræssagen i det hele taget, hvor der er blevet truffet en demokratisk beslutning, angående en juletræsfest.
  Tvivler på, at dem, der kaster sten ind ad vinduerne, var med til det bestyrelsesmøde.
  Tror også, og det er min mening, at dem der smadrede TV2′s sendevogn, ikke er en kæft interesserede i denne sag, men bare vil lave ballade. Nok modsætningen til SIAD.
  Alle kulturer har deres brodne kar, og de fleste herinde opfører sig, som om muslimer er de eneste der begår kriminalitet og skaber problemer.

 133. Tante Grå

  Chris, det er jo problemet i en nøddeskal. Et demokrati er baseret på individer, og det bryder sammen hvis det tvinges til at rumme en gruppe, der ikke ser sig selv som individer men tænker og handler som en gruppe. Så kan bestyrelsesmedlemmerne sidde og vaske hænder imens deres tæskeholdet holder beboerne i et jerngreb af vold.

  Du skal ikke bilde mig ind, at de unge voldsmænd ikke er styret af de ældre mænd. Det er jo sådan det fungerer i den kultur, ellers ville det jo heller ikke give mening at have fædregrupper etc.

  Men det er den typiske blæse-og-have-mel-i-munden adfærd: Hvis det er til gavn for dem at folk tror, at de ældre styrer de unge, så tror vi på det og giver dem anerkendelse og økonomiske tilskud til fædregrupper. Hvis det ikke er til gavn for dem at folk tror, at de ældre styrer de unge, så tror vi også på det, og lader som om at bestyrelsen slet ikke har noget med tæskeholdet at gøre.

 134. Tante Grå

  Det er hamrende underlødigt af BT at antyde at hvis der bliver ballade ved den demonstration, så er de Stop Islamiseringen Af Danmarks skyld.

  En fred, der forudsætter at vi afstår fra vores helt normale og grundlovssikrede ret til at demonstrere vores holdninger er ikke længere fred, men undertrykkelse.

 135. Chris

  Du skal ikke bilde mig ind, at de ER styret af de ældre mænd, da der jo ikke er noget bevis for, at det er tilfældet.
  Kunne det tænkes, at dem der smadrede TV2′s vogn, gerne ville have dig til at tro det? Det kunne jo faktisk være danskere, der netop ville have folk til at vende sig mod muslimerne.
  Muslimer er ikke en myretue, der kan tænke enstemmigt, det findes der ikke nogen der kan.
  Der er utrolig meget spekulation i denne sag, kan også være at du har ret, men racister stiller som regel ikke spørgsmål ved, hvad de tror er tilfældet. Den slags meninger har skabt Scientology, Mormonisme og diverse andre ekstreme, og ikke-muslimske organisationer, for ikke at nævne Jim Jones og andre, der kan sammenlignes direkte med ekstremistiske muslimer.
  Det er danskerne selv der er problemet, måske endda menneskeheden generelt, fordi vi er så skide bange for alt og alle, vi er ikke en skid bedre selv. Frygt skaber distance mellem kulturer, om det så er begrundet eller ej.
  Vi kan altså, for at opsummere, ikke anklage de ældre i bestyrelsen for at styre disse unge, da vi ikke aner hvem de er, og vi aner heller ikke om de “holder beboerne i et jerngreb af vold”, men hvis du ved noget vi andre ikke ved, så vil jeg da rigtig gerne se nogle kildehenvisninger?

 136. Tante Grå

  Jeg konstaterer at du er løbet tør for argumenter. Fair nok.

 137. G. Sørensen

  Ja, mange muslimerne ønsker at skille sig ud fra os fordi de foragter os og de nedgør gerne vores traditioner.
  Muslimske mænd er så primitive, at de ikke kan modstå kvinders hår. Derfor skal kvinderne gå med tørklæde helt ned til otteårs alderen kan jeg forstå. Danske kvindesagsforkæmpere vender det blinde øje til mens uvæsenet breder sig.

  Noget jeg ikke kan forstå, er hvorfor de gamle koner går med tørklæde, kan de heller ikke modstå dem?

 138. Chris

  Det lyder da snarere på din kommentar, som om DU er løbet tør for argumenter? Jeg kom da med masser.
  Det, at du siger at der er mig der er løbet tør for argumenter plejer dog at være det generelle svar man får, når man beder insisterende mennesker om kildehenvisninger

 139. Chris

  At antyde at de laver ballade, og sige at de ikke må demonstrere, er to vidt forskellige ting. De har jo nærmest selv antydet at de vil lave ballade?
  Det er næsten som at sammenligne EDL/DDL med kattekillinger.

 140. Kc

  Hvis der er politisk vilje, kan vi selvfølgelig komme af med folk fra mellemøsten og somalia.

  Først skal yderligere indvandring ophøre øjeblikkelig. Kun etnisk danske kan bringe en udenlansk ægtefælle ind i landet.

  Samtlige kriminelle skal udvises til moderlandene og udlændinge, der ikke har opnået asyl, skal hjem
  omgående og uden en masse dikkedarer og mis-
  forstået menneskehensyn.

  Dem der eventuelt bliver tilbage, skal forsørge sig
  selv og sine, de skal ikke kunne bruge det danske velfærd per automatik og der skal ikke
  udstedes statsborgerskaber før efter 10 år, hvor
  ansøgere i den periode skal godtgøre, at de har
  til hensigt, at indordne sig danske normer.

  Danmark skal opsige samtlige konventioner, der
  forhindrer Danmark i at handle mod muslimsk
  udvikling. Kulturberigelse er ikke noget, der kommer med muslimer, det er noget Det Radikale Venstre og de røde har opfundet, fordi
  de er så totalt ligeglade med Danmarks fremtid.

  Alt dette har intet med racisme at gøre, det er så
  nemt at udskrige folk som racister, blot fordi de
  ønsker at bevare Danmark dansk.

 141. Kc

  Lur mig om ikke en stor del af julepakkerne er sammensat netop til muslimske ganer………………..

  Mennesker vil bedrages og de bliver det sandelig også.

 142. Chris

  Neger, neger, neger :)

 143. Kc

  “INGA” – Du er min “HELT”…………………………

 144. Tante Grå

  Suk. Ok, Chris.

  Du prøver at bilde mig ind at det var danskere der smadrede tv2s vogn for at stille muslimerne i et dårligt lys. Den slags konspirationsteorier er altså svære at tage alvorligt.

  At der ikke foregår en stram social kontrol blandt muslimer er vist også ønsketænkning fra din side.

  Så kommer du med standardsmøren om at islam ikke er værre end så mange andre religioner, men hvornår har scientology eller mormonerne nogensinde forsøgt at tage magten i et socialt boligbyggeri i Danmark?

  At danskerne selv er problemet er jeg til en vis grad enig i i den forstand at vi aldrig aldrig skulle have lukket disse mennesker ind i vores land. Det har intet at gøre med at være bange, det er sund fornuft. Og jo, vi er bedre selv. Åbn øjnene. Hvis islamisk kultur var bedre end dansk, så ville indvandringen foregå i den modsatte retning.

  Hvad angår din floskel “frygt skaber distance mellem kulturer” så må jeg sige, at jo mere indblik jeg får i mellemøstlig kultur, desto mere synes jeg at distancen ikke kan blive stor nok.

 145. Inga Svångberg

  @Tante Grå

  “Du mener forhåbentlig ikke at Lars’ mening er mindre væsentlig i debatten fordi han ikke er lige så god til stavning og grammatik som du?”

  - nej, ikke i hans tilfælde. Jeg korrigerede ham faktisk for at hjælpe ham.

 146. Janne Petersen

  Klap gællerne i Svångberg, aldrig kommer du til at afgøre hvorvidt der skal drøftes engle, nisser eller alfer.

  Du må være fuldstændigt opløst i naivitet, såfremt du tror du kan nedsætte forbud mod forskellige meninger og udtryk.

  Det er fint med mig at du har ret på visse områder, men du besidder en magisk evne til at flå interessen ud af enhver, der måtte rose dig for rigtige synspunkter, det gør dig til storforbruger af ordkløveri og ucharmerende selvros.

  Hvis du ser ud som du skriver, så er jeg gerne fri for billedmateriale. Janne.

 147. Inga Svångberg

  @Chris, 18. november 2012 kl. 17:16

  “Neger, neger, neger!”

  - nu er jeg er rystet, bestyrtet, chokeret, beklemt og oprørt.

  Jeg tolererer ikke, at denne stigmatiserende betegnelse bruges om vores sorte medmennesker. Jeg VIL IKKE se N-ordet, hører du?! Næste gang falder hammeren!

 148. Tante Grå

  Det har de da overhovedet ikke selv antydet. Det er dine fordomme, der taler, Chris.

 149. Chris

  Jeg prøver ikke at bilde dig ind, at det var danskere, jeg foreslår, at det KUNNE være, mens det faktisk er dig der konstaterer at jeg har uret, uden at have bevis for dette. Jeg siger altså at begge dele kunne være tilfældet, men at ingen af os ved det. Jeg synes dog også, at den tese du kommer med, lyder som en konspiration, og derfor foreslog jeg et modstykke til din.

  Nok har Scientology ikke, så vidt vi ved, forsøgt at “tage magten i et socialt boligbyggeri” (anførselstegnene skal antyde, at vi ikke er enige i den formulering)
  Til gengæld har de taget magten så mange andre steder, og er den organisation der har sagsøgt flest gange, pga. at folk ikke efterlever deres ønsker, eller hvis de føler sig det mindste diskrimeneret. Siger ikke, at de er de eneste der gør det, men det er muslimerne så altså heller ikke. Mormonerne prøver til gengæld at overbevise alle de møder på deres vej, om at deres religion er den bedste. Bare gå en tur ned af Nordre Fasanvej en lørdag eftermiddag, så forstår du nok hvad jeg mener.

  Du kan til gengæld ikke skære alle muslimer over en kam, det kan man heller ikke med kristne, danskere, nepalesere, etc. Alle folkefærd og religioner har deres brodne kar. Om det er en standardsmøre eller ej, det er en kendsgerning du ikke kan anfægte med beviser, for du har ingen, og du har stadigvæk ikke nogen henvisninger til dine påstande.

  Siger ikke, at islamisk kultur er bedre, siger heller ikke at dansk er bedre? Siger bare at de er forskellige. Bruger ikke mit krudt på, at bekymre mig om indvandring, det er ikke et problem for mig, at der er indvandring.

  Al jeres ønsketænkning om at få muslimer ud af landet kommer alligevel ikke til at ske, så er det bedre at skabe samhørighed end frygt, så vi kan leve sammen alle sammen, nu hvor virkeligheden er som den er. Jeg ser mange gode ting i kristendom, islam, buddhisme, jødedom etc., og kan ikke se hvorfor det skal være “os og dem” og ikke bare “os”

  Du må være bange for at muslimer stjæler dine småkager, eller sådan noget?

 150. Tante Grå

  Ja, Chris, det kunne være danskere, og månen kunne være lavet af grøn ost. Men tv2s folk så dem, og de var ikke danskere.

  Dine forsøg på at lulle os ind i fatalistisk kapitulation har den modsatte effekt. Alle kan se, hvad du er ude på og gennemskue de beskidte retoriske kneb, du anvender. Du puster til ilden, min ven.

 151. Janne Petersen

  Svångberg, tag en håndbajer og en smøg, og så bagefter en tur på en vild hest, så dæmrer virkeligheden, og du ser på verden med andre øjne, og så bliver de ubetydelige ting ganske overflødige.

  Hvad er det for en hammer du snakker om hvergang nogen taler dig imod, kan den spises eller ryges, eller er du faret vild i juraboksen.

  Det ene øjeblik forarges du, for derefter at spille martyr på andres vegne, så hylder du diktatorer, men tager alligevel deres ofre i forsvar, hvad hedder den tobak du ryger, eller har du fyldt æter i vandpipen. Janne.

 152. jenni

  Erling Rasmussen
  18. november 2012 kl. 12:25

  Og det hédder muhamedaner.

  muhamedaner, (efter islams stifter Muhamed (ca. 572-632)), europæisk navn for tilhænger af islam; muslim.

  http://www.denstoredanske.dk/Sprog,_religion_og_filosofi/Sprog/Fremmedord/mp-m%C3%A5/muhamedaner

  Hvad skulle ordet ‘muslim’ dog komme fra?

 153. Erik Morsing

  Jeg spekulerer på, hvad der ville ske, hvis man smækker et juletræ op i de andre ghettoer (Voldsmosen osv). Her vil det sikkert heller ikke få lov at stå ret længe. Jeg vil da opfordre de danskere, der bor i ghettoerne til at stille et juletræ op den 1. december med glaskugler og lys. Det giver en dejlig stemning i områderne, der ellers er præget af vold og intollerence fra arabernes side. Som jeg har skrevet mange gange, Meld jer ind i Dansk Folkeparti nu og giv dem den støtte, der skal til for at rense landet for muhamedanere eller i det mindste begrænse indvandringen. Og så skal vi trække vores underskrift tilbage fra Wienerkonventionen. Vi kan godt gå med til at modtage en vis portion flygtninge, blot ikke muhamedanere, før sidstnævnte selv går ind for demokrati og lige rettigheder til mænd og kvinder i de områder. Muhamedanske flygtningen bør søge til andre muhamedanske lande, hvis der er krige i deres eget land. Det må kunne ordnes på den måde. Man kan ikke forlange respekt og næstekærlighed, hvis man selv undertrykker andre, det er vel indlysende?

  Og så en anden ting. Har I tænkt over hvor tavse de såkaldte moderate muhamedanere er? Ikke et eneste ord til julestriden kommer fra den kant. Fordi de holder med de andre muhamedanere. Jeg vil håbe Poul Nyrup skammer sig, hvor han nu kan se, hvilken situation Dannmark er havnet i på grund af hans blødsødne indvandrerpolitik.
  hjemmeside erik-morsing.dk

 154. jenni

  Det er cirka det, som danskeren konkluderede efter 5 timers maratonmøde med muhamedanerne forleden.
  Der blev ikke drøftet juletræ.
  Der blev sat på plads, at demokratiet nu skal etableres i den beboerforening.
  Det er helt forventeligt, at muhamedaneindvandrere ikke har den helt store indsigt i, hvad det er.

  Der skal nu indkaldes til beboermøde.

 155. Inga Svångberg

  @Janne Petersen

  “aldrig kommer du til at afgøre, hvorvidt der skal drøftes engle, nisser eller alfer”

  - jeg ønsker faktisk ikke at forbyde den slags, men jeg vil til enhver tid slå hårdt ned på jer, så snart der er det mindste tilløb til overtroisk sludder.

  “du tror du kan nedsætte forbud mod forskellige meninger og udtryk”

  - man nedsætter altså ikke forbud. Forbud udfærdiges, indføres, håndhæves osv., men de nedsættes aldrig.

  “du har ret på visse områder, men du besidder en magisk evne til at flå interessen ud af enhver, der måtte rose dig for rigtige synspunkter”

  - jeg er virkelig ikke interesseret i ros. Dette fora er til for debat, kritik, mishagsytringer, verbale overgreb, afklapsninger og voldtægter, nedsablinger og lignende ubehageligheder mellem kommentatorer, som ikke kender hinanden. Det er ikke en kaffeklub, vel?, vel Janne?

  “Hvis du ser ud som du skriver, så er jeg gerne fri for billedmateriale”

  - spar mig venligst for den slags barnagtige perfiditeter, tak.

 156. jenni

  chris.

  Du tror vel ikke på, at analfabeter fra bjergene selv har planlagt og bestilt flybilletter og betalt at komme til Danmark og diverse andre lande i Europa?
  Hvad tror du?
  Telepati?
  Når de er ankommet, er der ‘imamer’ og fredagsmøder, der målretter og fin-indstiller taktikken.

  Den hellige krig er i fuld gang.

 157. Chris

  Jeg har ikke læst den artikel du har læst, men derfor insisterer jeg heller ikke på at de var danskere, hvilket jeg heller ikke på noget tidspunkt har gjort.

  Hvad er det for retoriske kneb jeg bruger, og hvad er det jeg er ude på? Prøver såmænd ikke på det helt store, andet end at appelere til sund fornuft. Hvis du mener, at jeg bruger feje kneb i min argumentation, så står det dig da frit for, at lade være med at kommentere, jeg siger bare min mening, ligesom du også forbeholder dig din ret til det samme. Venner bliver vi dog aldrig, vi er uforenelige, og din personlighed tiltaler mig ikke.

 158. Chris

  Du smider bare med hammeren, er helt immun over for dig, din neger :)

 159. Inga Svångberg

  @Erik Morsing

  “Jeg håber Poul Nyrup skammer sig, nu hvor han kan se, hvilken situation Dannmark er havnet i på grund af hans blødsødne indvandrerpolitik”

  - Poul Nyrup fik gammeldanskernes tilladelse til at lade endnu flere muslimer, afrikanere og romaer indvandre.

  Poul Nyrup er ikke mere skyldig end alle de gammeldanskere, som stemte på ham, og han er heller ikke mere skyldig end 85-90% af de politikere, som gennem de sidste 4-5 årtier har styret Danmark.

  Erik, Danmark ER et demokrati, og hvis gammeldanskerne ikke havde stemt på de politikere og partier, som åbnede grænserne for indvandringen af muslimerne, afrikanerne og romaerne, så var disse folkeslag ikke kommet ind i Danmark. I gammeldanskere har kun jer selv at takke.

 160. Chris

  http://www.bt.dk/danmark/juletraes-striden-nu-vil-anti-muslimerne-marchere

  At råbe anti-muslimske slogans er et brud med racisme-loven, så det er da, om ikke andet at antyde, eller lægge op til ballade.

 161. Chris

  Desuden må du da vist selv være løbet tør for argumenter, du svarer jo nærmest ikke på dem jeg fremlægger.

 162. jenni

  Og så en anden ting. Har I tænkt over hvor tavse de såkaldte moderate muhamedanere er?

  Fordi, de eksisterer reelt ikke.
  De er bagtroppen bag bøllerne.

 163. Inga Svångberg

  @ib

  “da jeg var barn, troede jeg på både storken og på tandfeen, og det er da en god skik og en glimrende måde at holde børn i uskyldig naivitet og tryghed gennem barndommen”

  - ja, og se hvad du er blevet til!

  Jeg har aldrig troet på den slags nonsens. Mine forældre opdrog mig i stedet til at leve i den virkelige verden, med al dens elendighed og grusomhed. De tvang mig til at følge med i Vietnamkrigen, og hvis jeg endelig fik lov til at se fiktion, så var det Ditte Menneskebarn eller Motorsavsmassakren.

  “det er da lettere end at komme med en lang meteologisk forklaring”

  - det staves altså meteorologisk.

  “nisser findes. Dine indvandrervenner er glimrende eksempler på at nissen flytter med”

  - det er en talemåde, Ib, og udtrykker på ingen måde, at brugeren tror på nissers eksistens.

 164. Philip

  Ja det er ikke mærkeligt der er krig i verden når man tager i betragtning af at man ikke engang kan leve i fredelig sameksistens på en lille vej i nordsjælland og acceptere andre trosretninger og så komme op at skændes og slås om 1 juletræ.

  Det er fandeme for ringe.

 165. Hans M.

  Neger?

 166. Hans M.

  Jeg tror Inga er neger

 167. jenni

  Philip, muhamedanere kan ikke leve fredeligt med andre.
  Muhamedanismens ideologi er jo at nakke os.

 168. P.Eriksen

  Ingen tvivl . det endelige opgør nærmer sig. Mon ikke der er nogle politikere , der burde stilles på skafottet . islam viser endnu sin hæslige side , af deres såkaldte fredens relegion. Islam har ikke plads til andre trosretninger eller synspunkter. Der er kun ISLAM. Danskerne er blevet tudet ørerne fulde af fordomme vha Zenia Stampe og Margrethe Vestager, men fat mod . Disse individer bliver jo nok de første der står skoleret over for det danske samfund. Tiden er inde . Mon andre politikere har tænkt på ( hvis de overhovedet kan ) hvad der sker omkring dem. De fleste politikere har en uddannelse som akedimiker niveau, og har aldrig næret en almen tanke på det jordnære , hvor almen befolkning befinder sig. Politikerne træder simpelthen almen befolkning under fode, og betragter det som Pøbelsvin, da Pøbelsvinene ikke aner en skid, halleluja halal. En justitsminister , som ikke er i stand til, at pille en bussemand, men skal bruge 200 embedsmænd til det. En dommerstand , som er så overbelæst, at hjernen er tiltet for evigt. Disse højagtede borgere har sat sig over almen befolkning. De må gå planken ud.
  derfor : Derfor mød op i protest og kræv deres afgang . Politiet forholder sig passivt , da de ikke ønsker at konfrontere sig med befolkningen, da de møder dem i almen hverdag. Rigspolitichen forholder sig total i ro , da vedkommende godt ved, at når befolkningen rejser sig, så sætter man sig ikke imod , men føjer. Derfor mød op og demonster med fredelig midler , men hvis der er en muhammedaner der kaster med sten, da skal raseriet blusse op, og knivenes nat skal genlyde af skrig . Danmark er vores Land, ikke deres. de er gæster og bør opføre sig som sådan

 169. jenni

  ‘inga svångberg’ så er du et omsorgssvigtet barn, der er begået grove overgreb imod.
  En barndom, som du beskriver, er det stof, psykopater er gjort af.

 170. omar

  Jenni.. er det længe siden du har fået sex? Du lyder som en der trænger til en ordentlig gang bang.. af 3 store neger..

 171. Lilli

  NEMLIG!
  Når det blev bekendt, var der ikke een muslim, der ønskede julehjælp.
  Og ja, det er da almindelig gl. dansk julemad!
  Da jeg var barn, var det Frelsens Hær, der sørgede for de danskere, der virkelig havde brug for hjælp, samt sang, spillede og sørgede for julehygge i gaden, varme drikke og lidt godt indenfor!
  Dem gav vi altid nogle skejser,- men som det er nu støtter vi IKKE Dansk Folkehjælp-eller Folkekirkens nødhjælp, når de giver hjælpen til de forkerte!

 172. Lilli

  Ja, han kunne svare for sig, Mogens Glistrup!
  Man kunne næsten ønske, at han var her nu,- og dog,- det ville være et egoistisk ønske,- for det ville da,- som det hele er i dag, være et for ham – helvede på jord,- så godt for ham ,han er et MEGET bedre sted!!!

 173. Lilli

  Er det gået din selvretfærdige næse helt forbi, at der faktisk er mange her på siden der er kommet med næsten alle de argumenter, der kan fremskaffes,- netop OM muslimer- deres natur, skadelige adfærd for vort samfund, facts fra den U-hellige Koran, osv.osv…??
  I bekræftende fald,-er det nok ikke denne side, du skulle debattere på!

 174. Krystalkuglen

  Du taler åbenbart af erfaring ,Omar…he he

  var det på toilettet på Vridsløse statsfængsel, og blev du ikke godt øm bagi ??

 175. Lysenglen

  Men du er jo selv een af slagsen, “Inga” Troll-kvinde fra det Mørke dyb!

 176. ib

  De er IKKE gæster , for gæster går hjem igen..
  nej dem her placerer sig i din bedste sofa , plyndrer dit køleskab, sover hele dagen mens de griner af dig.. og sender dig på arbejde for at knokle mere foder hjem til dem..og terroriserer dig når du kommer træt hjem

  med tid smider de dig ud af dit eget hus.. alt dette med fuld og hel accept at en handlingslammet og konfliktsky regering ,der ikke vil risikere at miste egen anseelse og tiltrække sig opmærksomhed ved at gribe om nælden og få den rykket op…en gang for for alle !!

  nej er der problemer vender de bare focus væk og ævler løs om ligegyldige ting som Astrid Kragh, madopskrifter… eller yndlingsemnet ,hvor racistiske, dovne og uduelige Danmarks hårdtarbejdende oprindelige og ægte befolkning er.

  De styrer med socialdemokratisk jernnæve,alle tv medierne og bestemmer derfor hvad der er sandt eller ej i det offentlige rum..og derfor, hvad du skal tænke,tro eller mene ..for du får alt tilrettelagt og garneret som de ønsker !!

  thats real life !!

 177. Philip

  Jaja “jenni” du behøver ikke at blive ved med at belære og korrrrrekse for vi har opdaget dig.

 178. Inga Svångberg

  @Kc

  “INGA – Du er min HELT”

  - tak, Kc, tak! Så fik mit liv alligevel mening….

 179. Inga Svångberg

  @Ib

  “Politikerne og deres journalistlakajer styrer mere eller mindre alle medier. Dermed bestemmer de hvad der er sandt eller falske, og hvad 85-90% af gammeldanskerne skal tænke, tro eller mene”

  - ja, vi må desværre erkende, at den danske udgave af demokratiet i ét og alt har fejlet. Gammeldanskerne viste sig ude af stand til selv at bestemme, til selv at styre landet.

 180. Inga Svångberg

  @Jenni

  “Moderate muslimer eksisterer reelt ikke. De er blot bøllernes bagtrop.

  - ganske korrekt.

  Begrebet “moderate muslimer” er opfundet af politikere. Her i Danmark bruges begrebet til at berolige de ekstremt blåøjede gammeldanskere, således at indvandringen uhindret kan fortsætte.

  Gad vide, om samme politikere også ville acceptere, at der i Nazi-Tyskland fandtes “moderate nazister”, for der er ingen tvivl om, at ikke alle nazister var lige morderiske….

 181. jenni

  Jeg synes, at der skal oprettes en kommision, der IKKE er politikere, der skal gennemgå alle disse love,

  https://www.retsinformation.dk/Forms/R0900.aspx?s21=lov+om+indf%C3%B8dsrets+meddelelse&s22=%7c10%7c&s113=0

  Tage navn for navn, og krydsrevidere med alle registre.

  Lave lovændring så de,
  - der er straffet, udgår af loven, dvs med sædvanlig vedtagelse af lovændring, og således
  -at de, der ikke forsørger sig selv og deres i Danmark værende familie og der ikke er umiddelbar udsigt til, at de kommer til det fuldtud, udgår af loven.

 182. Chris

  Jeg kan konstatere, at de fleste herinde argumenterer med deres følelser, og ikke med fornuften.
  Jeg kan sagtens smide lidt facts fra Biblen, som er lige så blodtørstige, som dem der er blevet smidt fra Koranen. Hvad der står i Koranen, kan dog ikke bruges som facts, da du ville blive nødt til at besvise, at alle muslimer tænker på denne måde, og lige præcis der, har ingen herinde nogen saglige argumenter.
  Hvis du kan bevise alle disse påstande, så skal jeg nok holde min “selvretfærdige” mund (eller næse :S)
  Argumenter er der altså nok af, men ingen beviser eller kildehenvisninger.
  Hvis jeg ikke debatterede på denne side, ville det ikke være en debat, men et 180 indlæg langt hadebrev, men hvis du ikke kan tåle at modargumentere og bakke dine påstande op med kilder/beviser, så er det måske dig, der ikke burde “debattere” herinde?

 183. Chris

  Det tror jeg bestemt på. Tror du alle muslimer kender hinanden? Jeg kan ikke bevise, at det ikke er tilfældet, men jeg tror heller ikke at du kan bevise det modsatte?

 184. Chris

  Jeg venter stadig på hammeren “Inga”, hvornår falder den?
  Vil sikre mig at den ikke rammer en neger, nu hvor den jo er tiltænkt mig.

 185. Janne Petersen

  Svångberg, der kan skrives tykke bøger om de ting du ikke vil, og tror du evner, mit nye emne til klargørelse af dressur/spring, er kulsort, og vil du tænke dig, at dens ejere kalder den ‘Sambo’, så det er vel ‘sorte Sambo’, fordi han er sort.

  Kan du ikke lige underbygge den realitet, såfremt du også flæber over det, så jeg kan melde tilbage til ejerne, at de måske skulle kalde ham, ‘white dream’ eller snowflake’, jeg mener i ‘korrekthedens’ interesse, så arbejder jeg jo med en racistisk hest, kan du følge mig Svångberg, eller er det dog noget andet???????????,
  kom lige igen, det er sundt at grine. Janne.

 186. sofie

  Svångberg.Guds veje er uransagelige.Og du er poppet op på jorden-så ond er han også,men Guds vilje ske(ind imellem giver man Ham lige en hjælpende hånd,så Han forsat fremstår Ren…hvis du forstår…der er meget der skal ryddes op i ,man kunne jo starte med alle negrerne og muslimerne….!)

 187. Lilli

  Du har meget travlt med at tage muslimer og deres tro/ideologi,-( som jo er skabt af den Onde selv,-hvilket jo siget ALT!)- i forsvar.
  Enten er du selv muslim,- eller også må man konstatere, at du blot en af de røde, tossegode og forførte/indoktrinerede, der ikke vil se virkeligheden i øjnene!!
  Men der er du jo så kommet til!

 188. Lilli

  Rettelse: Der skal selvfølgelig stå : “..hvilket jo SIGER alt!”

 189. Lilli

  Sjovt og forfriskende kommentar, G.Sørensen,- vi har moret os meget ,- flere af den slags, tak!

 190. En jyde, der er imod ensretning!

  Ja, dine skrivelser er ikke noget nyt,- det er din sædvanlige lille remse,- jeg læste for lidt siden, der var en, der skrev: Husk din sutteflaske, det er det vigtigste i hele verden for netop dig!!!!!!

 191. Krystalkuglen

  dybest set er det vel ligegyldigt om man demonstrerer sin fanatisme og idiotisme ,i en kirke, synagoge eller moske

  jeg beklager dybt hvis danskernes advarsler mod klokkeklar samfundsdestruktiv indvandring, skal ende ud i en gang religiøst sludder

 192. sofie

  …..Eller dyrker den i en krystalkugle ,ikke?Du skal ikke tage dig af Svångberg og mig vi driller bare hinanden.Men Jesus sagde Nation vil rejse sig mod Nation osv.osv.osv………!

 193. Chris

  Ærkedansk og blå, mange tak for din psykologiske profilering.
  Men ja, hvis man ikke kan argumentere for sin sag, må man jo ty til “person-angreb”. Det siger jo ikke noget, hvis der ikke er nogen beviser for noget. Det har jeg også efterspurgt så mange gange, men der er ingen der er kommet med noget sagligt endnu.
  Hvem er denne “Onde selv”? For det siger mig INTET?
  Jeg tager ingen i forsvar, er bare imod meningsløst had, og synes at der er mange mennesker derude, som ikke fortjener at skulle tåle jeres galde, men I brokker jer jo også bare til hinanden, så der ikke er nogen fornuftige mennesker i det offentlige rum som skal tjenes med det. Jeg kan bare tåle at være racisternes modpol, I kan sige og foreslå hvad I vil om mig, men jeg vil anfægte ubegrundede udsagn, så længe det behøves.
  Men det er godt at tomme tønder buldrer mest, for bulder er der meget af herinde

 194. Chris

  PS. Modsat så mange andre herinde, så kan jeg godt læse hvad du skriver, på trods af en slåfejl, så ingen grund til at uddybe.
  Jeg er ikke dansklærer, så tager det ikke personligt heller

 195. Lilli

  Chris 22:48 :
  Personangreb???
  Næh, jeg udtrykker blot Sandheden!
  Du må da vist være ret nærtagende,- men OK med det…
  Du ved vist godt hvad “Den Onde” betyder,- uanset,- vil jeg ikke bruge tid på at skrive en lang side om dette uvæsen og hans oprindelse,- , tillige med om da Muhammed fik besøg af “ham” i ørkenen og hvad der skete,-hvilket jeg godt knne gøre,- men det kan du jo selv finde ud af,- der findes jo internet, bl.a!
  Udover det, så vil jeg oplyse dig om ,at der findes en Åndelig Verden,- (som ikke kan bevises, da det ikke kan ses med det fysiske øje,- og mennesker derfor ikke tror, denne eksisterer, hvilket er en kæmpe Illusion,)- fra hvor,- (om man har den rigtige forbindelse!)-man kan få oplysninger på forskellig vis,- om sådanne – og mange andre ting!
  Så du kan jo bare gå i gang ,om du vil …..
  Selvgjort er velgjort!!!

 196. Chris

  Ah, læg mærke til det var i anførselstegn, jeg tager det ikke for nært, bare rolig.
  Hvis du med “Den Onde”, mener Satan, så har han da også besøgt Jesus i ørkenen? Hvis jeg misforstår vil jeg meget gerne have en redegørelse, siden du ikke har nogen kildehenvisninger, eller beviser for dine påstande.
  Du vil aldrig kunne overbevise mig om alt dit åndelige sludder, har du virkelig ikke bedre?
  Du siger “Jeg tror dette, så kan ikke bevise det, men Du kan også bare begynde at tro på det, så er det bevis nok”
  Er du virkelig seriøs? Du har lige vendt en diskussion om islamisk samhørighed, til at postulere, at der findes en åndelig verden, fordi DU tror på det.
  Jeg er for en gangs skyld enig med Inga, dette hører ikke til i en samfundsdebat, men er religionsdebat.

 197. Chris

  Desuden er det ligegyldigt, hvem og hvad der har besøgt Muhammed eller Jesus i ørkenen, da det ikke har noget med denne debat at gøre, og ikke beviser noget som helst.

 198. Janne Petersen

  Svångberg, lige et par rettelser ang. fiktion og virkelighed.

  Ditte menneskebarn og motorsavsmassakren er skam filmatiseret virkelighed, det kan du læse om på nettet, så mere indsigt fra din side tak.

  Du har da haft en hyggelig opvækst, den har blot gjort dig en anelse uhyggelig.

  Dine fastlåste begreber omkring videnskabelige ‘sandheder’, passer så dårligt sammen med dine mange indlæg, der alle skal indikere, hvor skarpsindig og forudseende du er.

  Videnskaben bryder deres små hjerner med de særeste ting, fordi det de skal løse, ikke er menneskeskabt, så istedet får vi serveret en lodret løgn, så ingen taber ansigt.

  Jeg ved skam udmærket, at man intet kan skrive, som du ikke har svar på, og det er netop det mistænksomme, fordi du har behov for at svare for enhver pris, og der svigter selverkendelsen.

  Det skal dog lige nævnes, at jeg gentagne gange finder huller i dine lektioner til andre debattører, så skru ned for pipen, eller tænd den. Janne.

 199. Janne Petersen

  Svångberg, fortæl mig lige hvad det nødvendige er, som israelerne og DF kan gøre, så der bliver fred i mellemøsten.

  Hvis du har den opskrift, så er der ingen grund til at tage patent på det, eftersom der ikke er tale om dusør, men jeg lytter gerne til denne specifikke viden, du åbenbart også er begavet med. Janne.

 200. Kc

  Et sted i en af “INGAS” tekster bruges ordet “skæbne”.
  Det får mig til at spørge dig “INGA”, tror du på skæbne?

  Det vil harmonere meget dårligt med, hvad du pådutter
  andre at tro.

 201. Janne Petersen

  Jenni, det mest bizarre ved disse afhentninger af julehjælp, er flæskestegen der ryger i nærmeste container, fordi frygten for gudernes vrede overmander respekten for sulten og nøden i store dele af verden.

  Selvfølgelig skal julehjælpen forbeholdes trængte familier, der holder jul med deres børn, eller som på anden måde ikke har til denne højtid.

  Det er intet andet end et sarkastisk angreb på vores traditioner, at man tilraner sig denne hjælp, fordi nød netop ikke er årsagen, og ej heller traditionen.

  Hvis man har overskud til at smide mad væk, så mangler man ikke noget, og så er jeg rygende ligeglad med om det er gris, Gud er rystende ligeglad med, om vi æder grisen rå, men det er endnu en undskyldning for at være anderledes. Janne.

 202. Janne Petersen

  Erik Morsing, nu kan det nok stå på bagsiden af et frimærke, hvad Nyrup fik udrettet i sin regeringsperiode, så ham kan historien ikke have mange mange bryderier med at finde plads til.

  Med hensyn til at skamme sig, så skal du nok vente længe, eftersom ‘det at skamme sig’, ikke ligger i politiker-termologi, så ud til højre med den.

  Svångberg elsker den tilbagevendende årsag, som jo hænger på befolkningen gennem år og dag, og afgjort ikke forkert vurderet, men til gengæld altid smasket på skrift med samme anelse skadefrohed.

  Selvfølgelig kan trældom og frihed ikke svinge sammen, derfor er det også meget underligt, at man ikke lærte hen ad vejen, da de første sammenstød knaldede ind på mediesiderne. Janne.

 203. Nanna

  Hej debattører! Er der aktive brugere, der har lyst til at deltage i et lille interview?

  Jeg er en 28-årig studerende, der får en masse ud af at læse kommentardebatter og gerne vil undersøge lidt om hvordan, hvor ofte, og hvorfor I debatterer herinde.

  Hvis du har lyst til at hjælpe, og synes det kunne være sjovt at deltage, så send en mail til: debatinterview@gmail.com

  Mvh. Nanna

 204. Nanna

  Interviewet kan evt. foregå via chat, mail eller skypw

 205. Nanna

  Eller på Skype…

 206. Lilli

  Ja, Satan -som” Den Onde” også kaldes,- fristede også Jesus i ørkenen,som der står i Bibelen- korrekt,- forskellen er bare, at Jesus ikke faldt for Satans bedrag, men derimod afviste ham,- mens Mohammed tog imod alle Satans Løgne,- og udberedte dem til alle de naive arabere,- der tog denne “tro” til sig,- og som stadig i dag praktiserer denne kvindeundertrykkende, fanatiske “religion”,- deraf alle disse problemer verden over!.
  Og så skal du ikke underkende Den Åndelige Verden, da den er DEN VIRKELIGE VERDEN, hvor man LÆRER,-modsat denne,-her på Jorden,- kaldet Universets Børnehave, og en gang,-når DU har lært og erfaret nok, vil også du forstå det !
  Nej, jeg vil ikke overbevise dig,- kun forsøge at OPLYSE dig,-(du skulle lige have dette her med).

 207. Chris

  Hvad du vælger at tro, er jeg sådan set helt ligeglad med, du er danset meget klodset uden om, at argumentere mod mig sagligt, og nu postulerer du usaglige ting igen. Kom igen, kom igen.
  Det du påstår, står ikke i Koranen, så du har det højst sandsynligt fra andre “åndelige” (eller “åndede”) konspirationsteoretikere. Kildehenvisninger mangler stadigvæk.
  Du skulle lige have dette med ;)

 208. Jan Hansen

  Tante Grå

  Det er vist dig der tror at månen er lavet af grøn ost, nu har jeg set dig kaste postulat efter postulat frem i denne debat, og hver gang de er blevet besvaret finder du bare på nye istedet for at henholde dig til de svar du har fået.

  Chris, det er forfriskende at se en reel debat, det er bare synd at du skal hæmmes af mørkemænd der ingen argumenter har. Jeg er absolut ikke enig med dig i alt du skriver, men jeg syntes det er rart at se en debattør der ikke bare skynger ord ud, men har en overvejelse bag ordene og kilder der støtter ordene.

  P.S Det er vist ikke fremgået nogen steder at TV2 skulle have fortalt om nationaliteten og religionen på stenkasterne, det var vist kun hætteklædte unge. Dette skal man ikke drage konklusioner ud fra uden beviser, det kunne “bare” være utilpassede unge der greb chancen for lidt opmærksomhed.

 209. jens jensen

  Tænk over denne..:)

  THE MUSLIMS ARE NOT HAPPY!

  They’re not happy in Gaza ..
  They’re not happy in Egypt ..
  They’re not happy in Libya ..
  They’re not happy in Morocco ..
  They’re not happy in Iran ..
  They’re not happy in Iraq ..
  They’re not happy in Yemen ..
  They’re not happy in Afghanistan ..
  They’re not happy in Pakistan ..
  They’re not happy in Syria ..
  They’re not happy in Lebanon ..
  They’re not happy in Malaysia..
  They’re not happy in Indonesia..

  SO, WHERE ARE THEY HAPPY?

  They’re happy in Australia .
  They’re happy in Canada .
  They’re happy in England ..
  They’re happy in France ..
  They’re happy in Italy ..
  They’re happy in Germany ..
  They’re happy in Sweden ..
  They’re happy in the USA ..
  They’re happy in Norway ..
  They’re happy in Holland .
  They’re happy in Denmark .

  Basically, they’re happy in every country that is not Muslim and unhappy in
  every country that is!

  AND WHO DO THEY BLAME?

  Not Islam.
  Not their leadership.
  Not themselves.

  THEY BLAME THE COUNTRIES THEY ARE HAPPY IN!

  AND THEN; They want to change those countries to be like….
  THE COUNTRY THEY CAME FROM WHERE THEY WERE UNHAPPY!

 210. Allan Gorm Larsen

  Jeg har fra sidelinien fulgt debatten om juletræssagen fra Egedalsvænge i Kokkedal.
  Der er een ting som jeg ikke forstår, det er, hvorfor kan herboende muslimer ikke goutere at vi danskere dyrker vores traditioner i al offentlighed. De undslår sig jo ikke nogen lejlighed til at vise deres ud ad til. Jeg synes simpelthen at det er for usselt. Man kommer herop, som fremmede, og straks tror man at man bare kan te som man vil. Det kan godt være at beslutningen blev truffet demokratisk, men jeg synes nok at man fra muslimsk side kunne vise sig så tolerante at man kunne respektere vore traditioner. Det er trodsalt Danmark det foregår i. Vi skulle gerne kunne være her allesammen. Hvis ikke, så find et andet sted,hvor I vil kunne gøre helt som det passer jer.

 211. Lilli

  You couldn`t be more right, jens jensen!!!
  That`s THE THRUTH!!!

 212. Lilli

  Allan,- Islam og tolerence, samt respekt er som ild og vand!!!
  Det burde efterhånden være tydeligt for enhver, der kan TÆNKE og bruge sin sunde fornuft,- men den er jo desværre ved at være en mangelvare!

 213. Chris

  Ja, du er da ikke selv et pragteksempel på sund fornuft Lilli, sådan som du har talt uden om mine argumenter, og ævlet om den åndelige verden :S

 214. Lilli

  Jo, faktisk,- modsat dig,- du virker,-med dit ævl,- akkurat som en af de små selvretfærdige, forurettede røde
  tåber, der kun lige knap kan fatte, samt se det, der er lige foran deres næsetippe og derudover, ikke andet!
  Måske du er en af dem, der har konverteret til den Onde tro, islam, siden du forsvarer den så meget?!

  Uanset,- i hvert fald en af dem, der har uendelig meget at lære i Livets Skole!
  Og da den åndelige verden, som du i formørkelse og dumhed jo tillader dig at håne nok så groft,-og som du endda selv, tillige med alle andre væsener er en del af,-(om du bryder dig om det eller ej)- er den VIRKELIGE verden,-(ikke denne, som er en Illusion!)- hvorfra få mennesker, der har den RIGTIGE åndelige (Interplanetariske) forbindelse, kan få SANDE svar, for DER findes KUN Sandhed!- og ikke altid skal søge facts via såkaldte eksperter,- (som er dummere end ingenting),- eller usande bøger,o.lign., men det er naturligvis for meget at forvente, at du kan forstå!

  Så jeg slutter her, med et held og lykke på din lange vej til Lærdom og Forståelse…………………….

 215. jenni

  I Hansen
  Jeg befinder mig ikke i områder, hvor noget sådan uddeles.
  Jeg vil opfordre alle danskere, der står i køen, at protestere på stedet, hvis der står ‘forkerte’ i køen og ringe til politiet og få dem fjernet.
  Politiet må så uddele bøderne og indkassere bøden fra socialhjælpen.

  De, der har fået nej til julehjælp, bør bede om aktindsigt i hvem, der har fået.
  Og så må det køres derfra.

  Såvidt jeg læste sidste år, søges julehjælpen i kommunen, der så skal anbefale eller ej.

  En kvik journalist kan søge aktindsigt i kommunen.

 216. jenni

  http://ekstrabladet.dk/nationen/article1864676.ece

  90 % af ansøgningerne om julehjælp er fra muhamedanere.

 217. jenni

  Chris
  22. november 2012 kl. 21:27

  Det er ikke tilladt i Danmark, at have forening i muhamedanismens lære.

 218. Carsten

  Specielt til Chis: Det er xxxxx irriterende, at begreberne “racisme” og “racister” slynges rundt. I en net-ordbog, har jeg fundet følgende: “Racisme: Troen på visse racers overlegenhed (mest horribelt udtrykt i de nazistiske teorier om de såkaldte arieres medfødte ret til at herske)”. Jeg tror ikke på, at der er særlig mange etniske dansker, der er racister! Til gengæld er vi nogle der mener, at den danske kultur er værd, at beskytte. Denne kultur, reflekterer i øvrigt på mange måder et positivt ekstrakt af kristendommen. Du kan ikke engang kalde os for “kulturracister”, da tolerence generelt kendetegner os. Situationen i dag viser, at denne tolerance har været FOR stor. Vi har givet demokratiske rettigheder til udemokratiske kræfter, og det er sgu’ et problem, der bør gøres noget ved!

 219. Carsten

  Fantastisk godt ramt :-)

 220. jenni

  Demonstrationers lovlighed.

  http://www.retssal.dk/?page=nyhed&id=216

  @ Jyden, man kan vel godt sige, at demonstration kræver en vis grad af tilladelse, da politiet jo skal varsles af demonstrationens ansvarlige initiativtager og politiet har ret til at være tilstede og kan forlange manifestationen afholdt et konkret sted – og ikke et andet. Og forbryde konkrete steder. Og politiet kan også opløse demonstrationen.

  Politiet har ret vide beføjelser i de lokale politivedtægter til at selv agere i distriktet og i situationen.
  Naturligvis.
  Det er det, vi har dem til.

 221. Chris

  Jeg forsvarer stadig ikke Islam, eller kristendom for den sags skyld, da jeg er ateist, men prøver igen, igen, igen forgæves at få dig til at argumentere, eller komme med kildehenvisninger, og ganske som jeg havde ventet, er du igen, igen, igen, begyndt at ævle om den åndelige verden. Nu er det sådan, at størstedelen af verden bruger videnskabelige/faktuelle beviser og kildehenvisninger, for at bekræfte ting, og eftersom du er i et mindretal, så falder bevisbyrden på dig.
  Du siger at folk skal bruge deres sunde fornuft, og snakker om interplanetariske verdener i samme åndedrag, det får faktisk dig til at lyde selvretfærdig og oven i købet småskør :S. Det er da meget bekvemt for dig, når du siger, at alt skrevet er usandt, og eksperter tager fejl, for så slipper du for at bakke dine påstande op med beviser. Men bare rolig, jeg skal nok være her hver gang du undlader at svare på mine spørgsmål, du kan bare kigge i tidligere indlæg, har stillet masser af dem.
  Du siger også at jeg er rød, hvilket er en grov fejlfortolkning, for dig er alt der ikke er DF, tilsyneladende rødt, men jeg er faktisk på den blå bølge :)

 222. Chris

  Du læser vist ikke de ordbøger som jeg, men det er vel heller ikke det, der afgør denne sag?
  Meningen går jo tydeligvis igennem :)
  Jeg kan godt lide, at man prøver at omdanne alle mellemøstlige lande til demokratier lidt for lidt, men når en boligforening træffer en demokratisk beslutning, som mange danskere ikke er enige med, så prøver man at blande sig. Hvor er demokratien i det?

 223. Chris

  Må hellere lige huske at rette ‘demokratien’ til ‘demokratiet’ før alfabet-fascisterne kommer efter mig, og erklærer min mening uværdig, på grund af stavefejl.

 224. Carsten

  Forkert!: Demokrati handler også om, at tage hensyn til mindretallet. I Danmark har vi endda – efter min mening – taget alt for meget hensyn til det muslimske mindretal.

 225. Chris

  Må jeg så få den ordbogshenvisning, hvor den påstand er skrevet?

 226. Carsten

  Ord er vigtige. Du kan ikke kalde et menneske, som blot søger at værne om værdier i eget land for racist. Det er helt ude i skoven.

 227. Chris

  Den fik jeg godt fat i, det var den om demokrati jeg mente :)

 228. Chris

  Nej, du har så pænt pointeret at jeg ikke må kalde dem racist, og det gør jeg så heller ikke længere, som jeg siger, så gik min mening vist igennem, ved ikke hvad jeg skal kalde dem i stedet, nogen gode forslag fra ordbogen?

 229. Chris

  Så samtlige muslimer bryder loven? Har godt læst den paragraf du tænker på, men det er ikke sådan jeg tolker den, i det der står at andre forhold en kristendommen ordnes ved lov.

 230. Carsten

  Demokrati kan udfoldes på flere forskellige måder. Dét, der er væsentligt her, er naturligvis den måde demokratiet manifesterer sig på i Danmark.
  Læs evt. http://www.religion.dk/artikel/487319:Kommentaren–Khader–Juletraessagen-er-ikke-en-bagatel

 231. Chris

  Så hvordan kan du postulere, at det jeg siger er forkert, hvis demokrati kan tolkes forskelligt? Vi kan da godt blive enige om, at det er god stil at tage hensyn til mindretallet, men det er ikke ensbetydende med, at demokratiet ryger ud ad vinduet i denne sag.

 232. jenni

  Lilli, idag kan man læse, at 90 % af ansøgerne er muhamedanere, og at det er kontanter og at de får julehjælpen.

 233. jenni

  Jeg snakkede ikke engelsk.
  Det er reportagens originale overskrift.

  Lod du være at klikke ind og se dét?

 234. jenni

  Lov og tro hører ikke sammen, for muhamedanerne er det en og samme ting.

 235. jenni

  @ Chris, det er ikke 1 paragraf og jeg tænker ikke blot på den.
  Det er 3 Grundlovsparagraffer, § 4, § 67 og § 69
  OG straffeloven,
  OG diverse love om f.eks. ligestilling, arveloven, ægteskabsloven, etc, etc,
  især straffeloven.
  OG at du ikke kan fremvise en lovparagraf, der i henhold til § 69 SKAL være, der ordner , altså bestemmer reglerne, kontrolforanstaltninger osv, om muhamedanisme.

  Og du kan ikke fremvise loven som Folketinget skulle have vedtaget om at ordne muhamedansk trossamfund ved lov. ( § 69 )
  Det findes ikke. Ganske simpelt fordi muhamedanisme i Danmark IKKE er lovligt at forsamles om.

  Enhver kan dyrke den Gud, de vil alene på wc. Det er frit.
  Men der må ikke i Danmark dannes forening eller trossamfund, om læren, som muhamedanerne lærer hinanden.
  Det vil aldrig kunne lade sig gøre, da det ville være eklatant imod Danmark Grundlov.

  Og det er ikke tilfældigt. Grundlovens fædre kendte jo “lidt” historie om de barbarer.
  De invaderede og besatte Spanien i 700 år.

 236. jenni

  Carsten
  23. november 2012 kl. 12:57

  Demokrati betyder at flertallet betyder, hvad alle skal og ikke må.
  Punktum.

 237. jenni

  Carsten
  23. november 2012 kl. 12:57

  Demokrati betyder, at flertallet bestemmer, hvad alle skal og ikke må.
  Punktum.

 238. jenni

  Carsten, du forveksler betydningen med civilisation.
  Dog må et civiliseret demokrati aldrig give mindretal mere ‘plads’, end flertallet ønsker.
  I så fald ville det være vold mod demokratiets selveste grundlov.

 239. jenni

  @ chris, så vidt, jeg har forstået, var beslutningen netop ikke demokratisk.

  Der var et efterfølgende møde i 5 timer, der udmundede i at, foreningens muhamedanere lige skal lære demokratiet. Der skal indkaldes til generalforsamling.
  Hvis du fulgte med, var der ca 25 bøller, mens mødet blev holdt, der optrådte særdeles udemokratisk.

  Hvad laver de personager egentlig i Danmark?

 240. jenni

  Hvad er på plads, Gus Hansen?
  Allahisme?

  Muhamedaner hedder muhamedaner.

  muhamedaner
  Verificeret

  muhamedaner, (efter islams stifter Muhamed (ca. 572-632)), europæisk navn for tilhænger af islam; muslim.

  http://www.denstoredanske.dk/Sprog,_religion_og_filosofi/Sprog/Fremmedord/mp-m%C3%A5/muhamedaner?highlight=muhamedaner

 241. jenni

  Chris, hvorfor dog kende hinanden personligt, når man sværger til samme “grønspættebog”?

  Kan du modbevise det?

 242. Hans P.

  Ja, chris, du skriver og udtrykker dig, men en ting afslører du om dig selv,- du mangler erfaring, det er erfaring, der giver lærdom.
  Det du først burde gøre, prøv at gå den anden vej, rejs til Muhammedan-land, træd ind i moskeen dernede, mindst en gang om ugen, men husk først hver dag på vise klokkeslæt, at vende dig mod Mekka, derefter ned på knæ, dernæst remse din bøn til Muhammed, det er vejen til at blive respekteret i Muhammedland!
  Dernæst skal du jo skaffe dig et arbejde, der er ingen socialhjælp!
  Nu må du ikke flygte, bliv dernede i mindst 10 år,- så begynder du så småt at ane lidt om hvad Islam er!
  Her hos os, kalder vi Islam for I –Slam!
  Men vi er også fra Jylland, vi siger tingene som de er, derved kommer man længst!

 243. jenni

  Chris
  23. november 2012 kl. 11:44

  Hvad mangler du bevis på?
  Er det det her:

  Koranen i ny dansk oversættelse:

  http://www.forlagetvandkunsten.dk/97507/

 244. jenni

  @Chris, han skrev IKKE, at demokrati kan fortolkes forskelligt.
  Han skrev, at det kan udfolde sig forskelligt.

 245. jenni

  Carsten, dit link.
  Det er efter min mening derfor helt i orden, at der lyder et ramaskrig over syltningen af juletræet i Kokkedal, og at det fylder så meget i debatten. skrev Naser Khader.

  Hans formuleringer fornægter sig ikke.
  Han er muhamedaner.
  Manipulerer.

  Det er ikke juletræ. Og det er ikke syltet.
  Det er den årlige juletræsfest og muhamedanerne har afvist, at den holdes.

  Og selvfølgelig skal vi ikke allesammen være her.

 246. Chris

  Ikke forstået?

 247. Lilli

  jenni: Tak for oplysningen.

  Det er en stor del,- men burde vist ikke komme bag på nogen??!
  Netop en ekstra god grund til at undlade at støtte disse åh så gode og velmenede hjælpeorganisationer.
  Vi vil støtte nogle ældre, vi kender, der har det svært og ikke har for meget at rutte med,-i stedet!

 248. Hans P.

  Hej Hans M, jeg vil gerne lige give et bidrag.
  Jeg tror “Inga” er sort,- negrene vil ikke modtage hende,
  men nu har hun kæmpet sig ind i rød blok,- de kan helt klart se derinde, at de harmonerer fuldstændigt sammen, de er allesammen lige startet i Børnehaveklassen, og der må de hjælpe hinanden, og studere i at få det hele til at se PÆNT ud.

 249. Chris

  Så den eneste måde jeg kan få erfaring på, er ved at tage til Mellemøsten? Det har du måske gjort Hans?
  Jeg tror du mangler erfaring mht. verden udenfor din hoveddør, jeg behøver bestemt ikke at leve som muslim i 10 år, for at blive klogere på Islam. Jeg forstår godt Islam, det gør du tydeligvis ikke, men det handler denne debat jo ikke om. Dog er du ikke den eneste der taler udenom herinde.
  Bare fordi man er jyde, eller siger tingene som man selv synes de er, er ikke ensbetydende med at man har ret.

 250. Chris

  Så synes jeg du skulle melde alle muslimer til politiet jenni, for hvis det er så ulovligt at forenes i islamisk tro, så synes jeg at der er nogen der skal fortælle det til muslimerne, for hvis de ikke ved at det er ulovligt, så er der vel heller ingen grund til at holde op?
  Desuden er det min mening, at grundloven er forældet, med alt der har med den kristne lære at gøre, for det gælder ikke for alle. Jeg er selv ateist, og ikke medlem af folkekirken, da jeg ikke ser det som en nødvendighed for samfund og lov, at støtte sig op ad en religion.
  Det er sjovt, at Grundlovens fædre ikke kendte til, at de kristne invaderede og besatte store dele af Mellemøsten, også i flere hundrede år :)

 251. Chris

  Vi snakker om det originale møde, der startede et fremmed-fjendsk rama-skrig.

  Hvad 25 mennesker laver under et møde, kan ikke nødvendigvis kædes direkte sammen med mødet, da der mangler beviser for dette. Tror godt de kender til demokrati, det var ikke det mødet handlede om, men var et forsøg på at nå enighed, fordi der var lagt pres på udefra.

 252. Chris

  Udfolde sig forskelligt fortolkes forskelligt, er sådan set ligeglad, pointen er, at det ikke er udemokratisk, det de besluttede på det beboermøde.

  Desuden har du nedenfor selv argumenteret mod Carsten, med det samme, nemlig med “demokratis” bogstavelige betydning.

 253. Chris

  Jeg mangler bevis på de mange påstande der er postuleret af dig, og andre. Der er snart for mange til at nævne :S

  Hvad skal Koranen bevise?

Kommentarer er lukket.